Miniferie på Hotel Klövensteen nær Hamburg

Dansk | DKK

Hotel Klövensteen

4-stjernet ophold i Schenefeld lidt udenfor Hamburg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotel med højt serviceniveau nær Hamburg
 • Kulinariske oplevelser venter i den populære restaurant
 • Masser af kultur, sport og shoppingmuligheder
208,-
3 dage fra
959,-

Inkl. halvpension

4-stjernet ophold nær Hamburg

3 dage
Fra 959,- / spar op til 204,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til sauna
Risskov Pakken

Inkl. 1 flaske vin og 1 dags cykelleje

4-stjernet ophold nær Hamburg

3 dage
Fra 1.119,- / spar op til 209,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x 1 flaske vin ved afrejse
 • 1 dags cykelleje
 • 1 x 1 gave på værelset
Risskov Pakken

Hotel Klövensteen ligger i landlige omgivelser i Schenefeld, nordvest for Hamburg, og tilbyder alletiders udgangspunkt for en bilferie med et stort og varieret udvalg af aktiviteter, shopping og seværdigheder indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Dette familiedrevne 4-stjernede hotel er indrettet i en charmerende landhusstil, og tilbyder komfortable rammer og service af høj kvalitet. Beliggenheden i Schenefeld, giver jer let og hurtig adgang til Hamburg, og der findes offentlige transportforbindelser lige i nærheden. Udforsk Hamburgs mange spændende muligheder og seværdigheder såsom rådhuset, Elbphilharmonie, HafenCity, Speicherstadt, herlige kanalfarter og meget andet!

Mellem oplevelserne kan I slappe af på hotellet, f.eks. med en forfriskning på sommerterrassen, eller en tur i saunaen. Området omkring hotellet er helt ideelt til herlige cykelture, og opholdet inkluderer gratis leje af cykler for en dag. I Schenefeld finder I også bl.a. shoppingcentret, Stadtzentrum Schenefeld, som er yderst populært blandt skandinaviske turister, og fra hotellet er der bare ca. 10 minutters kørsel til Volksparkstadion, hvor det tyske Bundesliga-hold, Hamburger SV, spiller sine hjemmekampe.

I får den perfekte start på dagen med dejlig morgenmad i hyggelige rammer, og om aftenen kan I nyde udsøgte retter i den populære restaurant, Peter’s Bistro, hvor den velrenommerede kok virkelig kan sit håndværk.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser giver jer hyggelige og komfortable rammer under opholdet, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning. Dobbeltværelserne findes både i Standard- og Komfortudgaver.

Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse på 12-14 m², med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, behagelig seng, minikøleskab, skrivebord, stol, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt Standard dobbeltværelse på 14-18 m², med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, to behagelige senge (begge 90x200cm), minibar, skrivebord, stol, telefon og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 3
Smagfuldt og rummeligt Comfort dobbeltværelse på 22-26 m², med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, to behagelige senge (begge 90x200cm), minibar, skrivebord, stol, telefon og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

160 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
170 km fra
Puttgarden, Tyskland
210 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Tierpark Hagenbeck (9.5km)

Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet.

Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

Schloss Agathenburg (10.1km)

Agathenburg Slot blev bygget i 1655 af svenske Hans Christoph. Slottet ligger i naturskønne omgivelser med udsigt til Elbdalen. Her kan I opleve herskabelig arkitektur, besøge den spændende udstilling på slottet og gå en tur i den smukke slotspark.

Reeperbahn (13.1km)

I forlystelseskvarteret St. Pauli finder I den verdensberømte gade Reeperbahn. Den 930 meter lange gade har sit navn efter rebslagerne, som skulle bruge en lang bane til fremstillingen af skibstove, og i sin tid var det her sømændene festede, når de gik i land i Hamburg. Gaden har tidligere haft et blakket ry, men er i dag en af Hamburgs mest hippe gader fyldt med caféer, diskoteker og engelsk pubmiljø. En gåtur ned af den berømte gade er et must under et besøg i Hamburg.

St. Pauli Fischmarkt (13.6km)

Fisk, frugt, blomster, tøj og souvenirs – I finder det hele på St. Pauli Fischmarkt, som har fundet sted siden 1703. Markedet åbner hver søndag morgen kl. 7.30, og de næste to timer frem vil duften af kaffe og en skøn summen af liv fylde luften.

AlsterTour (14km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv sommerferie til Hamborg. Prøv at tage på sightseeing på Alster-floden og se byen og dens mange spændende facetter fra en unik vinkel. Har I lyst til en mere romantisk tur tilbydes en speciel ”Twilight Tour” hvor I vil kunne nyde solnedgangen mellem Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tændes rundt om i byen. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

Hamburg Rathaus (14.2km)

Den imponerende rådhusbygning er bygget i neo-renæssance stil i 1897 og er åben for offentligheden. Her kan I både se udstillinger og komme med på en guidet bytur. Rathausmarkt, den store rådhusplads anvendes hyppigt til markeder og koncerter og er man på kør-selv ferie i området, er det værd at tjekke op på, om der skulle foregå noget hér.

HafenCity Hamburg (16.2km)

Tag på storbyferie eller weekendophold og oplev den fantastiske stemning i Hamburg-HafenCity bydelen. HafenCity kombinerer tradition og modernitet i en unik symbiose. En sand arkitektonisk og kulturel fornøjelse! Spændende seværdigheder som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og steder som det UNESCO-listede varehusdistrikt ”Speicherstadt”, tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden.

Elbphilharmonie (14.9km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspireret af havnens varehuse kombineret med moderne glas arkitektur. I bygningen afvikles forskellige koncerter og arrangementer i løbet af året ligesom der findes flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige udsigtsplatform i 37 meters højde og herfra har I en fantastisk 360 graders udsigt over Hamburg by og havn. 

St. Michaelis Kirke Hamburg (14.5km)

Tag en tur op til barokkirken St. Michaelis, som er Hamburgs vartegn, og se byen fra en helt anden vinkel. Kirken blev bygget mellem 1648 og 1661, og er benene gode, så er der 452 trappetrin, der fører op i kirketårnet, hvorfra der er en helt utrolig udsigt over Hamburg. Tag eventuelt elevatoren op og gå ned, for trapperne løber nemlig forbi de smukke kirkeklokker og den indre mekanik af tårnuret, som er ganske spændende at se nærmere på.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nord for Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Gratis parkering

534,-
Kun
719,-

Vis kort

Indendørs pool og bowling

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. velkomstdrink

Østersøkysten

Miniferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske prosecco
 • Gratis internet

149,-
Fra kun
499,-

Vis kort

Oplev Hamborg og Lübeck!

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 180kr per nat