Kør-selv ferie til Hotel Kogler i Østrig

Dansk | DKK

Hotel Kogler

Moderne hotel med wellnessafdeling og fantastisk beliggenhed i Østrig

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Wellnessafdeling med pool, jacuzzi og sauna
 • Balkon på alle dobbeltværelser
 • Tennisbaner og minigolf i nærheden
560,-
5~8 dage fra
2.449,-

Dejligt hotel - også for familier

Besøg Bad Mitterndorf

5 dage
Fra 2.449,- / spar op til 289,-
SPAR
6 dage
Fra 2.999,- / spar op til 376,-
SPAR
7 dage
Fra 3.599,- / spar op til 474,-
SPAR
8 dage
Fra 4.299,- / spar op til 561,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 4 x 4-retters menu/buffet
 • 4 x frokostpakke (medbringes)
 • 4 x eftermiddagskaffe/te
 • 1 x velkomstdrink
Risskov Pakken

Det skønne familieejede Hotel Kogler byder Jer hjertelig velkommen til Bad Mitterndorf. Det centrale ved denne ferie er den fantastiske rolige og centrale beliggenhed fyldt med familiær charme samt temaaftener med landbuffet eller grillaftener. I kan slappe af i hotellets wellnessafdeling eller I kan være aktive i naturen med Nordic Walking, vandring, klatring, ridning eller svømning.

Hotellet tilbyder

Det familieejede Hotel Kogler er det ideelle udgangspunkt for Jeres ferie i Bad Mitterndorf. Den fantastiske, rolige og centrale beliggenhed, forbundet med familiær charme står øverst på denne ferie. I starter dagen med en righoldig morgenbuffet fra klokken 08.00 til 10.00.  

Temaaftener med landbuffet eller grillaftener i haven er meget populære. De hyggelige værelser samt paroramaterrassen inviterer Jer til at slappe af og nyde ferien. Uanset om ferien byder på sport, regnvejrsdage, sjov eller afslapning, så finder I en wellnessafdeling på hotellet med pool, whirlpool og sauna. Oplad batterierne og nyd ferien afhængig af individuelle behov.  

I nærheden af hotellet finder I talrige aktiviteter såsom Nordic Walking, vandring, klatre, ridning og svømning. I finder også spændende fritidsaktiviteter som tennishal og minigolf og meget mere.  

Der er gratis parkering på hotellet samt gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Dobbeltværelserne er 18-23 kvm og udstyret med bad/toilet, telefon, radio, TV, føntørrer og balkon. Enkeltværelserne er ca. 12-14 kvm og disse har ikke adgang til balkon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne er 12.-14m². Du finder et badeværelse med brusebad eller badekar og toilet. Hvert værelse er udstyret med telefon, radio, fladskærms-tv og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne er 18-23 m². Du finder et badeværelse med brusebad eller badekar og toilet. Hvert værelse er udstyret med telefon, radio, fladskærms-tv og hårtørrer. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1000 km fra
Rostock, Tyskland
1125 km fra
Puttgarden, Tyskland
1175 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Altaussee (286.9km)

Nyd en aktiv ferie i smukt landskab med mystiske søer, et væld af blomster i mange farver og de majestætiske bjerge. Disse smukke omgivelser venter jer i Altaussee, hvor I finder utallige naturaktiviteter overalt. I bjergene omkring byen er der flere markerede vandrestier, hvor der er forskellige ruter til alle niveauer, så I kan nyde en vandretur i den smukke natur. Også de mange søer tilbyder et væld af aktiviteter og I kan f.eks. svømme i det krystalklare vand, dykke, fiske eller sejle i kano. Om sommeren er der et eksklusivt badeområde ved Kahlseneck snack station. I finder også gode cykelstier samt mulighed for high ropes klatring. Find en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til Østrig i eget tempo.

Altaussee Salzwelten (24.5km)

Altaussee Salzwelten ligger ideelt ved foden af Loser og her får I mulighed for at tage på en rejse i tiden og besøge den legendariske underjordiske verden af salt og miner. Den århundreder gamle saltmine har karakteriseret området i mange år og den er i dag den største aktive saltmine i Østrig. Dramatisk og smuk oplevelse som tager jer med ind i den hellige verden. Kan anbefales som aktivitet for hele familien.

Hallstatt (30.3km)

I Hallstatt finder I en unik stemning, og det er en dejlig udflugt at besøge den lille perle af en landsby. Bagved byen står de lodrette klippevægge og passer på den. Til den anden side har I en fantastisk udsigt over søen og de omkringliggende bjerge. Hallstatt er ganske enkelt en lille, men utrolig charmerende og historisk landsby ved Hallstätter See. I dag har byen en togstation på modsatte søbred. I kan sejle med den lille båd, der i pendulfart sejler frem og tilbage mellem stationen og byen. Byen er på UNESCO's liste over verdens kulturarv og et meget populært udflugtsmål - ikke til at komme udenom, når man er på kør-selv ferie i Østrig. Om aftenen falder der en unik stemning over byen og søen.

Burg Strechau (39.5km)

Besøg Burg Strechau i Steiermark, når I skal på sommerferie i Østrig. Burg Strechau er en borg fra 1000-tallet, bygget i en blanding af gotisk og romansk stil. Borgen blev i midten af 1600-tallet genopbygget som et renæssanceslot. Den italiensk prægede indre gårdsplads og det manieristiske loftsmaleri fra 1579 vidner om dette. Få en rundtur på borgen og oplev historien og arkitekturen med egne øjne. I dag huser borgen også et omfattende veteranbilmuseum hvor I finder en unik samling af Steyr-Daimler-Puch køretøjer. Tag på ferie i egen bil til Østrig og oplev de mange seværdigheder i Steiermark, hvor Burg Strechau bestemt er et besøg værd.

Narzissenfest (14.6km)

En af områdets største og mest populære årligt tilbagevendende events er uden sammenligning "Daffodil Festivalen" også kaldet "Narzissenfest", der finder sted hvert år i maj og juni. Narzissenfest er Østrigs største blomsterfestival, og besøgende fra hele verden strømmer til for at opleve de smukkeste blomster og de lokale traditioner i Østrig.

Badesee Lassing (32km)

Hvad med en billig sommerferie sydpå? Besøg det smukke Badesee Lassing som ligger mellem Steiermark Ennstal og Paltental ca. 800 m. over havets overflade. Her kan både store og små more sig med et væld af aktiviteter i og omkring den smukke sø. Lidt aktiv ferie på vandrutsjebanerne, der er også tennis og volleyball, bordtennis og legepladser og lækre forhold for vandre- og cykelture i det skønne område. Så hvad med at planlægge en familieferie samt et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie.

Benediktinerstift Admont - Bibliotek & Museum (48.4km)

Udforsk Østrig på en billig kør-selv ferie. Oplev det smukke alpeland og læg vejen forbi den lille by Admont hvor I kan opleve det knap 950 år gamle munkekloster. Benediktinerklosteret blev grundlagt i 1074 og har en smuk beliggenhed ved Enns-floden. Det er det ældste tilbageværende kloster i Steiermark og har det største monastiske bibliotek i hele Verden. Derudover findes her også en omfattende samling af forskellige videnskabelige genstande og kuriositeter og to store kunstsamlinger af historisk og moderne kunst.

Oplev Europas kunst og kultur med Risskov Bilferie, find et billigt hotelophold og udforsk Østrig i bil.

Russbach (50.2km)

Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz, hvor I finder utallige vandreruter passende til både børn og voksne. På vandreruterne kan I beundre den bjergtagende panorama, Dachstein gletscher, Gosaukamm højderyg og Tennengebirge bjergkæde.

Den gule Ameisenexpress tager jer gennem et let kuperet alpint terræn til Edtalmhütte, hvor I kan få fornyet energi med et traditionelt østrigsk måltid. Der er masser af vandreeventyr for børnene og legepladser i Bruno's bjergverden. Emma, den kæmpestore myre, ser altid frem til at få besøgende. Den alpine have gemmer på mange skatte, mens svingskoven og Bruno's gigantiske rutsjebane inviterer børnene til at have det sjovt. De voksne kan i mellemtiden slappe af ved de hyggelige panorama lounges eller nyde kaffe og kage på solterrassen.

Bjergbanen Russbach, som også kaldes "Hornbahn" af de lokale, ligger i centrum af Dachstein West's vandre-region i Tennengau. Stationen er kun 6 minutters gang fra Russbach centrum og gør opstigningen til Hornspitz til en leg. Det er et godt sted at starte for vandere eller hvis I blot vil gå en tur.

Nationalpark Gesäuse (60.5km)

Nationalpark Gesäuse er et ægte vandringsparadis med adskillige smukke vandreruter igennem det bjergrige landskab. Det er også muligt at sejle i kano, udforske den enorme Enns-flod, køre på mountainbikes eller klatre op ad klippevæggene. Om vinteren er her gode muligheder for langrend.

Det hele 11.000 hektar store område består af tre overordede former for terræn; vand, skov og klipper. Gennem millioner af år har vandet i Enns-floden udhulet bjergkæden og i den process skabt en kløft, med klippevægge, der rækker svimlende 1.800 meter op i luften. Nogle steder kan I finde vandfald på over 100 meter! Med andre ord har Nationalpark Gesäuse alt hvad I kan ønske jer, lige fra vandsport til idylliske vandreture.

Ski resort Loser - Altaussee (23.5km)

Ski resort Loser - Altaussee byder på 33 km præparerede pister, som passer til skiløbere på alle niveauer. Her er fire stolelifte og 4 slæbelifte til at transportere jer rundt i området. Der findes også en langrendsbane på stedet. Resortet byder på flere restauranter, hvor I kan tage en pause, få varmen og nyde en frokost eller en varm kop kaffe eller chokolade.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

497,-
Kun
1.869,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Goldenes Schiff

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Oplev Salzkammergut

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling

2.154,-
Fra kun
2.349,-

Vis kort

Unik luksusferie til fantastisk pris

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse med udsigt over byen
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 522kr per nat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 576kr per nat

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Wellness og natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

331,-
Kun
719,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat