Bilferie i Danmark til Hotel Kommandørgården

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Kommandørgården

Tag på ø ferie i Vadehavet og nyd de mange aktivitetsmuligheder på Rømø

Perfekt beliggenhed på Rømø
Badesjov og wellnessafdeling
Udforsk den smukke ø
 • Restaurant
 • Bar
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Feriecentret er næsten en lille by med sit eget pulserende liv. Det er nemt og hurtigt at finde rundt på centret, og der er mange aktiviteter, især over sommeren, som kan gøre opholdet ganske underholdende for hele familien.

Hotellet tilbyder

Hotellet tilbyder fri adgang til deres indendørs svømmebassin samt dampbad og friluftsbassin. Der er desuden adgang til Rømø Play- og Horsepark, som ligger lige ved siden af feriecentret. Her kan børn og voksne få en tur rundt på enten en pony- eller æselvogn eller tage på opdagelse i parken. 

Centret har masser af plads, hvor børnene kan boltre sig. Der er to vandrutsjebaner; Crazy River og Black Tunnel, og så er Rømø en ø med skønne klitter og brede fine strande, der strækker sig fra Juvre Strand i nord til Sønderstrand i syd.  Så de små vandhunde vil elske ferien her.

Kommandørgården tilbyder også et wellnesscenter, hvor der udelukkende anvendes økologiske produkter. Der tilbydes alt fra Tyrkisk Hamambad til Abhyanga helkropsmassage og Hot-Stone Massage med varme basaltsten fra Hawaii. Har kroppen brug for at slappe af og blive forkælet, kan wellnesscentret bestemt være behjælpeligt. Feriecentret har selvfølgelig også en velbesøgt restaurant, Restaurant Floranda, som også er godt kendt blandt øens beboere.

Værelser

Kommandørgården tilbyder enkelt- og dobbeltværelser, som er praktisk indrettet med bad og toilet samt et lille tekøkken med køleskab, hvortil der hører en kaffemaskine og en elkedel. Der er ingen viskestykker. Værelserne er også udstyret med både tv og radio og har tilknyttet enten en terrasse eller svalegangsbalkon med havemøbler. På dobbeltværelserne er der mulighed for opredning på sovesofa. Bemærk venligst, at værelserne kan forekomme slidte.

Bemærk at

Østersplukning foregår på følgende datoer og tidspunkter:
12/2 – kl. 14.00
15/2 – kl. 15.00
16/2 – kl. 16.30
19/2 – kl. 7.00
22/2 – kl. 9.30
23/2 – kl. 11.00
I skal selv medbringe knælange gummistøvler. Husk også tøj, der gerne må blive beskidt og vådt.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under
opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Brug af sauna og jacuzzi er mod gebyr. Vejl pris: sauna 85 kr. per pers./dag, jacuzzi 115 kr. per pers. (20 min.)

Vis flere

Værd at se

 • Sort Sol (15.7 km)

  Skal I på miniferie i Sønderjylland i foråret eller efteråret, så er I måske heldige at opleve naturfænomenet Sort Sol, når stærene samles i den sydvestjyske marsk i enorme flokke til træk. De mange stære kommer fra landene omkring Østersøen og fra Norge. De store fugleflokke tegner fascinerende mønstre på himlen lige inden de lander på jorden for natten - dette fænomen kaldes Sort Sol og kan i enkelte tilfælde rumme helt op til 1 million fugle. Stærenes forårstræk ligger fra februar til midten af april, og efterårstrækket begynder i august og kan vare helt til december.

  Sort Sol
  Oplev naturfænomenet Sort Sol i foråret eller efteråret
 • Erlebniszentrum Naturgewalten Sylt (15.8 km)

  Kør selv på familieferie i Tyskland og besøg dette oplevelsescenter, som ligger lige ved parkeringspladsen ved havnen i List. Her bliver I præsenteret for mange spændende ting, store som små, rundt om temaerne klima, vejr, klimaforskning, livet med naturens kræfter og Vesterhavets kræfter. Området omfatter også et 800 m² stort udendørs areal hvor der bl.a. findes en legeplads til børnene, ligeledes med naturens kræfter som temaet. I kan bestille en miniferie eller et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie. 

  Erlebniszentrum Naturgewalten Sylt
  Besøg det spændende oplevelsescenter Erlebniszentrum Naturgewalten Sylt.
 • Vadehavet (32.9 km)

  Find en miniferie til Nationalpark Vadehavet hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv ferie i den smukke danske natur. Vadehavet ligger på den jyske vestkyst fra Blåvandshuk og Ho Bugt i nord til den tyske grænse i syd. Området omfatter også øerne Fanø, Rømø og Mandø. Her er det især tidevandet, der sætter sit karakteristiske præg. Fra de høje diger, som beskytter mod stormflod, kan I opleve flotte og uendelige udsigter over Vadehavet og det flade marskland. De mange sandbanker i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende sælflokke. På de tre vadehavsøer Rømø, Fanø og Mandø får I masser af uberørt natur, klitter og nogle af Danmarks fineste sandstrande. Tag på sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og oplev Vadehavet i eget kør-selv tempo med Risskov Bilferie.

  Vadehavet
  Vadehavet har en enestående natur og et rigt dyreliv.
 • Ribe Domkirke (39.0 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse vartegn, kan ses vidt om i det flade landskab. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (af træ) i Slesvig og Ribe omkring 860. Den nuværende kirke er påbegyndt mellem 1150-1175 og stod færdig mellem 1225-1250. Efter talrige om- og tilbygninger fremtræder den, som Danmarks eneste femskibede kirke, præget af skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vor Frue Kirke, Danmarks eneste femskibede kirke.
 • Ribe Vikingecenter (38.2 km)

  Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe. Mærk historiens vingesus og hør historierne om de gamle danere og deres liv og levned og prøv selv at være viking for en dag. Tag en tur over markedspladsen og mød de dygtige sølvsmede og glasperlemagere. Besøg vikingernes huse og især det flotte Tinghus med kalkmalerierne, der kan sætte fantasien i gang. Prøv at skyde med langbue eller deltag i træningen, der hører med til at blive en rigtig viking. Lær mere om lege og madvaner, og lad fantasien tage over og leg med i det spændende vikingeunivers, som Ribe Vikingecenter genskaber til fulde.

  Ribe Vikingecenter
  Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe
 • Gram Slot (45.6 km)

  Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning. Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

  Gram Slot
  Gram Slot er et oplagt besøg når I er på ferie i nærheden
 • Schackenborg Slot (49.1 km)

  Året rundt venter enestående oplevelser på Schackenborg Slot. Gå f.eks. på opdagelse i århundreders historie, tag på en guidet tur i den smukke slotspark eller kom forbi den gamle hestestald, hvor I finder et spændende besøgscenter. Schackenborgs program byder både på klassiske koncerter, foredrag, debatarrangementer m.m.

  Schackenborg Slot
  Der sker altid noget på Schackenborg Slot!
 • Vadehavscentret (37.9 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev Vadehavet på den helt rigtige måde. Vadehavscentret arrangerer spændende ture, hvor I har muligheden for at opleve Nationalpark Vadehavets unikke natur og kultur sammen med en faguddannet naturvejleder. Kom eksempelvis på sælsafari og oplev sæler i deres naturlige omgivelser. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i den danske natur. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie tæt på naturoplevelserne.

  Vadehavscentret
  Tag på sælsafari med Vadehavscentret og oplev dyrene i deres eget habitat.
Vis flere

Kort

Hotel Kommandørgården
Havnebyvej 201 6792 Rømø

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat