Kør dig selv til Hotell & Konferens Wången i Jämtland

Dansk | DKK

Hotell & Konferens Wången

Tag familieferie og oplev Alsensøen og en masse udendørs aktiviteter

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Afslapningsområde med fantastisk udsigt og boblebad
 • Smuk udsigt over landskabet og Alsace-søen
 • En fantastisk naturoplevelse med smukke vandrestier
564,-
3~4 dage fra
719,-

Inkl. halvpension

Miniferie i Alsen

3 dage
Kun 719,- / spar op til 389,-
SPAR
4 dage
Kun 1.079,- / spar op til 565,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstkaffe og kage
 • 2 x Kaffe og kage efter middagen
Risskov Pakken
Hotell & Konferens Wången har en smuk beliggenhed lige ved Alsensøen og omgivet af den jämtlandske natur. Hotellet har sit eget ridehus og travbane og dejlige værelser samt mulighed for at planlægge en række aktive feriedage. Efter en lang dag på opdagelse i naturen, kan I få hvilet fødderne i hotellets afslapningsområde, eller i det udendørs jacuzzi.

Hotellet tilbyder

Bo midt i det Jämtland på Hotell & Konferens Wången, som ligger ved søen Alsens. Her er I omgivet af skøn natur og mange spændende vandrestier og naturoplevelser tæt på hotellet.

Hotellet har et dejligt afslapningsområde med udendørs jacuzzi og sauna.

Wångens Wärdshus serverer mad baseret på lokale råvarer og de hjemmelavede specialiteter fra Jämtlands er i høj kurs. Hver morgen kan I starte med hotellets lækre morgenbuffet, hvor I kan lægge bunden til en lang dag fyldt med spændende aktiviteter. Der serveres også frokost og aftensmad på hotellet.

Hotellet har en dejlig beliggenhed i Jämtland og der er flere vandrestier at vælge imellem samt spændende vandfald. Der er ikke langt til Åre, som er et godt sted at stå på ski. Der er også rigtig gode fiskemuligheder i området.

Der er gratis parkering på hotellet, og under opholdet er der adgang til gratis trådløst internet.

Værelser

Hotell & Konferens Wången har i alt 28 moderne værelser, der er 12 kvadratmeter store, beliggende i hotelbygningerne Wangr eller Förvaltaren. Værelserne er opdelt i enkelt- og dobbeltværelser, og det er muligt at få op til to ekstra senge i dobbeltværelserne. Alle værelser har eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I værelserne er der også tv.

I Förvaltaren er der også en stue på begge etager, og på stueplan er der et fuldt udstyret køkken med plads til op til otte personer.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

825 km fra
Göteborg, Sverige
1150 km fra
Helsingborg, Sverige 
1250 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Östersund (48.3km)

Östersund er en by med lidt over 50.000 indbyggere og som ligger i det centrale Sverige og normalt også tager æren af ​​at være Sveriges geografiske midtpunkt.

Byen ligger ved søen Storsjön, eller Storsøen, og på den anden side af Frösön. Östersund er den eneste by, inden for Sveriges nuværende grænser, der blev grundlagt i 1700-tallet. Byen blev grundlagt af kong Gustav III den 23. oktober 1786, efter at Odensala-bøndernes jorde ved Östersund blev erhvervet til formålet. Det var meningen af byen skulle kontrollere handlen i Jämtlands.

Hvis I tager på udflugt til Östersund, så skal I endelig besøge Östersund Rådhus, Arctura og den store kirke. Der er også over 300 butikker i byen, så her kan I benytte lejligheden til at shoppe lidt rundt inden turen går videre til en hyggelig frokostcafé eller måske bare en kop kaffe. Om sommeren afholdes også Storsjöyran-festivalen, som er en af ​​Sveriges ældste byfestivaler med mange optrædende kunstnere.

Storsjön og Storsjöodyret (38.3km)

Storsjön-søen er en sø i det centrale Jämtland med et areal på 464 kvadratkilometer og er Sveriges femte største sø. 

Det er gratis af fiske i hele Storsjön og I kan fiske med stang så længe det ikke sker fra en båd. Den store sø og landskabet omkring søen er tit beskrevet som en oase i ørkenen omgivet af høje bjerge mod vest og store skovområder mod øst. Ifølge historien lever det mytiske Storsjöo-dyr i søen.

Torsjöodyret blev for første gang nævnt i skrifter fra 1635 i legenden om troldene Jata og Kata, og her er det mystisk dyr forbundet med Frösö runestenen.

Der har været mange påstande om observationer af fænomenet siden det 19. århundrede. Det er for det meste om sommeren og i søens sydlige og østlige områder at man kan være heldig at spotte det mystiske dyr. Men i 2008 blev der opstillet fire webkameraer og et varmesøgende kamera på øen Nysvehälla, og i august samme år blev noget, som de hævdede var det mystiske dyr, fanget på film.

Det store havdyr beskrives normalt som slangelignende, over 10 meter langt og op til en meter bred med to eller tre pukler. Huden beskrives som skinnende og grålig-sort eller grå-grøn med sorte pletter. Den har korte ben, med længere bagben, nakken er lang og den har et lille hundelignende hoved.

Der er gjort mange forsøg på at forklare fænomenet, og en af de mest almindelige forklaringer er, at det er en ekstrem stor malle, som kan gå hen og blive op til fem meter lange og veje imponerende 300 kg. En anden forklaring er, at udyret er en kæmpe firben, der har overlevet siden der var dinosaurier på jorden.

Ingen ved, hvad der er sandt, hvilket gør Storsjön til en endnu mere spændende attraktion.

Vandfaldet Tännforsen (78.6km)

Tännforsen er et smukt og imponerende vandfald som ligger i Åre kommune i Jämtland. Det er det højeste vandfald i Sverige og har en faldhøjde på 37 meter, en lodret faldhøjde på 26 meter og er 60 meter bred.

Tännforsen er også en af Jämtlands mest besøgte turistdestinationer og er samtidig et af de få vandfald som ikke er blevet udnyttet af den moderne tids hungren efter strøm. Men det har ikke været uden kamp og det blev i sidste ende reddet af de lokale indbyggere som nægtede at der skulle bygges et vandværk ved vandfaldet. 

I dag er Tännforsen og det omkringliggende naturområde et naturreservat og en del af Natura 2000-området.

Vandfaldet er er en del af Indals-floden og forbinder søerne Tännsjön og Östra Noren. Det meste vand strømmer gennem i løbet efteråret og i slutningen af maj. Om vinteren løber der ikke så meget vand igennem men er i stedet dækket af en smuk iskappe.

Frösön (45km)

Frösön er en 41 kvadratkilometer stor ø i Storsjön eller Storsøen, der er forbundet til fastlandet via tre broer, hvor en af ​​dem forbinder øen med Östersund kaldet Frösöya på den lokale jamske dialekt.

Frösøen består for det meste af klipper, og øens natur er relativt kuperet. Det højeste punkt på øen er Östberget og det når op til en højde af 469 meter over havets overflade, og 176 meter over søen Storsjön.

Den omkringliggende natur består af store skove og marker. Derfor er der også et rigt dyreliv med blandt andet elge og rådyr, hvilket også skyldes, at de vandrer der henover isen om vinteren og følgende bliver på øen, når isen smelter igen om foråret.

I den sydvestlige del af øen ligger den berømte fuglesø, Ändsjön, og området er samtidigt et naturreservat.

På Frösön ligger det gamle slot Mjälleborgen og de kendte Frösöstenen, som også er verdens nordligste placerede runesten. På Öneberget har man også fundet vikingemønter fra den engelske ø Isle of Man.

Östersund Åre lufthavn ligger på Frösön.

Skiløb i Åre (57.2km)

Åre er en lille landsby i det vestlige Jämtland med knap 1.500 fastboende indbyggere. Men det er en ekstrem populær turistdestination med mange skipister og hoteller. Området er fyldt med turister året rundt, også om sommeren når der ikke længere er sne. Så bruges skråningerne til mountainbiking og vandreture.

Åres alpine skiområde er det ældste i Sverige og tæller tilsammen 46 lifter og 89 skipister. Her ligger også den højeste løftehøjde for en lift i Sverige på imponerende 890 meter. Det højeste punkt ligger 1274 meter over havets overflade. Skiområdet er opdelt i to liftsystemer baseret på fire forskellige landsbyområder. Den samlede banelængde i Åre er 192 km. Der er skråninger til alle skiniveauer med alt fra begyndere til erfarne skiløbere.

Tre gange har Åre været arrangør af alpine verdensmesterskaber og Aåre regnes af samme grund også for Sveriges nationale skiarena. Skiområdet både drives og ejes af Skistar, der også driver andre kendte skiområder i Sverige.

Hvis I vil holde vinterferie i Sverige, så er Åre et godt bud på en dejligt sted at holde skiferie med familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Långbergets Sporthotell

2=3

De svenske fjelde

Special Offer

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

655,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Oplev den svenske vildmark

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Sälens Högfjällshotell

Smukke naturoplevelser

De svenske fjelde

Sommer i Sälen

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 x overnatninger
 • Gratis parkering
 • 2 sovevær. m. 6 senge
 • Stue m. køkkenafdeling
 • Bruser, WC, TV & telefon

736,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Sommer og efterår i de svenske fjelde

Læs mere

First Hotel Strand Sundsvall

Ophold med morgenbuffet

Medelpad

Miniferie i Sundsvall

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet

538,-
Kun
719,-

Vis kort

Besøg Sundsvall - midt i Sverige

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis