Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Kong Valdemar

Oplev nogle af Sydsjællands mange perler, med et ophold i hjertet af Vordingborg.

 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel Kong Valdemar ligger i hjertet af Vordingborg med interessante seværdigheder som Gåsetårnet, Historisk-Botanisk Have, Vordingborg Slotsruin og Danmarks Borgcenter indenfor få hundrede meter.

Hotellet tilbyder

På hotellets starter dagen med morgenbuffet i restauranten. Hotellets gæster kan nyde en forfriskning på terrassen, eller sidde i den hyggelige gårdhave, hvor der også er en lille petanquebane. Parkering ved hotellet er gratis og der er gratis trådløst internet. 

Værelser

Hotel Kong Valdemar har 60 simpelt indrettede værelser, som alle har eget bad og toilet, et skrivebord og TV.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Vordingborg (0.1 km)

  Vordingborg er gammel købstad og samtidig hovedbyen i Vordingborg Kommune, der igen hører under Region Sjælland. Byen huser tæt på 12.000 indbyggere og har derfor også lidt mere at byde på en Nyråd. Først og fremmest ligger ruinerne af den gamle kongeborg, som var hjemsted for tre generationer af Valdemar-konger, midt i byen. Besøg det meget spændende museum Gåsetårnet, som også er byens varemærke, og er det eneste som stadigvæk står tilbage fuldt bevaret. Vor Frue kirke stammer helt tilbage til slutningen af det 14. århundrede og ligger på en del af volden, der støder op mod borgruinen.

  Vordingborg
 • Danmarks Borgcenter (0.1 km)

  Oplev Gåsetårnet - ét af Danmarks allerbedst bevarede borgtårne ved Borgcentret i Vordingborg. Navnet kommer af at man satte en gylden gås på toppen for at gøre nar af det tyske Hanseforbund. Få hele den historie og meget mere på Danmarks Borgcenter, med daglige rundvisninger på hele borgen. Under jorden har man også indrettet et udstillingshus, hvor gæsterne gennem bl.a. projektioner og autentiske middelaldergenstande får en ekstra oplevelse.

  Danmarks Borgcenter
  Gåsetårnet i Vordingborg - nyd den fantastiske udsigt
 • Kalvehave Labyrintpark (16.9 km)

  Find en kør-selv ferie hos Risskov Billferie og tag hele familien på en gedigen familieferie, i eget tempo og i egen bil. En glimrende chance for at opleve det bedste som Danmark har at byde på. Både til sommerferie og vinterferie, så ”Get lost”, som faktisk er det passende motto i Kalvehave Labyrintpark. Læg vejen forbi Kalvehave i Parken helt nede i Sydsjælland, og få en oplevelse som sent vil blive glemt. Kalvehave Labyrintpark er et mekka for både børn og voksne, som kan lide at udfordre hjernen. Labyrintenparken strækker sig over 20.000 m² med labyrinter, hjernevridere og spil, som sætter den logiske sans og stedsansen på en prøve. Find en billig familieferie og børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og start med et besøg til Sydsjælland. 

  Kalvehave Labyrintpark
  Sæt hjernerne på prøve i Kalvehave Labyrintpark.
 • Krokodille Zoo (24.2 km)

  Tag på bilferie i Danmark med hele familien. Find billige ferier hos Risskov Bilferie og besøg det smukke Falster. Læg vejen forbi Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster, hvor bl.a. Europas største krokodille, Sobek, har til huse. Udover krokodiller er der også mange andre spændende krybdyr og padder som leguaner, frøer, varaner og slanger. Mød f.eks. Medusa; en kæmpe slange på hele 6 meter og 100 kg. Og som noget af det nyeste kan man nu også opleve træleoparder i denne fantastiske Krokodille Zoo. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie i eget tempo.

  Krokodille Zoo
  Krokodillens stamtræ går mere end 200 millioner år tilbage i tiden.
 • Danmarks Samlermuseum Thorsvang (26.9 km)

  Kom og oplev museet som aldrig bliver komplet. På Danmarks Samlermuseum Thorsvang bliver Danmarkshistorien nemlig løbende formidlet gennem de talløse genstande, og som tiden går vil historien også fortsætte. Museet byder på alt lige fra en gammel købmandsbutik, bager, smedje, hælebar og slagter til uniformsamling og legetøjsbutik – alle med interiør og varer fra ”de gode gamle dage”. Udenfor er der anlagt kolonihaver, som de så ud da bedstefar var dreng.

  Danmarks Samlermuseum Thorsvang
  Lad nostalgien strømme gennem kroppen.
 • Gavnø Slot (27.1 km)

  Oplev Gavnø Slot og Slotspark. Det smukke slot og dets omgivelser, betragtes som en væsentlig del af Danmarks kulturarv. Grunden har mere end 600 år på bagen, og er i dag en betagende oplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slot indefra, oplev sansehaven og pas på I ikke farer vild i den smukke rosenlabyrint.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot betragtes som en vigtig del af Danmarks kulturarv.
Vis flere

Kort

Hotel Kong Valdemar
Algade 101 4760 Vordingborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 40% rabat