Kør-selv ferie til Hotel Kyriad Caen Nord

Dansk | DKK

Hotel Kyriad Caen Nord

Spændende verdenshistorie venter jer overalt i Normandiet

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kun 4 km til centrum af Caen
 • Stort udbud af udendørs aktiviteter
 • Gratis parkering og WiFi til hotellets gæster
1.688,-
3~7 dage fra
599,-

Natur, historie og kultur

Historiske Normandiet

3 dage
Fra 599,- / spar op til 526,-
SPAR
4 dage
Fra 899,- / spar op til 792,-
SPAR
5 dage
Fra 1.239,- / spar op til 1.056,-
SPAR
6 dage
Fra 1.439,- / spar op til 1.422,-
SPAR
7 dage
Fra 1.739,- / spar op til 1.689,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Tæt på centrum
Risskov Pakken

Tag på en historisk og tankevækkende ferie, som I sent vil glemme. Få steder finder I så meget verdenshistorie samlet på et sted og krydret med den charmerende stemning i Caen, venter der jer en interessant og indbydende ferie. Caen tilbyder franske gastronomi-oplevelser i verdensklasse: I skal bare suge til jer af det hele.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede Hotel Kyriad Caen Nord har en god beliggenhed, kun 4 km. fra byens centrum og 10 km. fra lufthavnen Carpiquet mellem Caen og havet. Campanile er en lavpris hotelkæde, med hoteller i hele verden. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for dem, der ønsker at besøge de nærliggende strande, såvel som sportsudøvere. Der udbydes bl.a. vandreture, ridning eller cykelture fra hotellet. Nyd jeres middag i hotellets hyggelige restaurant. Der er gratis parkering ved hotellet og gratis trådløst internet.

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad/toilet med hårtørrer, skrivebord, satellit-tv, telefon og el-kedel.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Standard værelserne har alle nødvendige faciliteter, med eget bad og toilet, fladskærms TV, air con og gratis WIFI
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Værelset er ca. 15 kvm stort, har eget badeværelse samt Tv. Derudover er værelset udstyret med skrivebord, telefon og air-condition. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1225 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
1225 km fra
Puttgarden, Tyskland
1250 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Pegasusbroen (8.4km)

Den specielle klapbro, Pegasusbroen, også kaldet Bénouville broen, forbinder Caen og Quistreham, og natten mellem den 5. og 6. juni 1944 var den og et par andre broer i de allieredes sigtekorn i forbindelse med D-Dagen, hvor de allierede invaderede det tyskbesatte Frankrig. 'Operation Deadstic' skulle sikre, at broerne blev sikret for blandt andet at forhindre de tyske kampvogne i at angribe den østlige flanke under de allieredes landgang på 'Sword Beach'.

Operationen blev ledet af major John Howard, og de britiske tropper ankom i 3 svævefly, hvor to af dem formåede at lande så tæt på Bénouville-broen, at de kunne overrumble de tyske soldater og dermed forhindre den tyske forstærkning i at nå frem til Sword Beach. Siden hen er broen blevet kaldt for Peagsus, til ære for den fantastiske indsats, og navnet stammer faktisk fra det skulderemblem, som de britiske styrker bar under operationen, den bevingede hest Pegasus.

Besøg endelig det lille "Airborne Troops Museum" i Bénouville, som ligger på Avenue Major Howard kun ca. 100 m. fra Pegasus-broen. Den oprindelige bro måtte desværre udskiftes i 1994 men kan stadigvæk besøges i museumsparken.

I øvrigt fortælles det også, at 'Cafe Gondrée', ved Pegasus-broen, var det første franske hus, der blev befriet på D-Dagen.

Le Grand Bunker Musee du Mur de l'Atlantique (13.2km)

Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og tag på en billig kør-selv ferie til Frankring. Besøg det store Bunkermuseum fra Atlantvolden, en oplevelse der ikke sent vil blive glemt. Bunkeren er på 5 etager og udstyret med mange artefakter fra krigens tid, og der er masser af plancher der fortæller om forholdene og om de forskellige udstillingsgenstande. Bunkeren blev overtaget af de allierede, der fik hele den tyske stab på ca. 53 mand til at overgive sig, hvilket siden førte til befrielsen af Ouistreham. Fra toppen af bunkeren er der en fantastisk udsigt til 'Sword Beach, hvor invasionen fandt sted d. 6. juni 1944. Kanonerne i bunkeren havde en rækkevidde på 30 km. Find en billig rejse med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie til Frankrig og Le Grand Bunker Musee du Mur de l'Atlantique i Ouistreham, Frankrig.

Parc Festyland (10.4km)

Lidt uden for Caen, ca. fem kilometer mod vest, ligger Parc Festyland, og som navnet indikerer, er der her tale om en forlystelsespark beliggende i Bretteville-sur-Odon og som også er Normandiets største. Her er der masser af sjove attraktioner både til de store og de små familiemedlemmer og alle er garanteret et godt grin, prøv en tur i CAP’TAIN ROC eller PIRAT’AK, også kaldet den våde fornøjelse!

Château de Fontaine-Henry (15.7km)

Château de Fontaine-Henry ligger mellem Caen og de allieredes landgangsstrande, og er en fantastisk renæssance ejendom, der har tilhørt den samme familie i de sidste 800 år. Turen rundt på slottet starter i stueetagens saloner og fortsætter derefter op på de øvre etager, der huser meget fine møbler og malerier. På slotsgrunden er der også et interessant kapel fra det 13. århundrede.

Klostret Saint Gabriel (27.3km)

Tag til Frankrig på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie hvor seværdighederne kan opleves i eget tempo. Find den perfekte familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted syd på mod Prieure Saint Gabriel ligger i den franske del af Calvados, i kommunen Saint-Gabriel-Brécy mellem Caen og Bayeux, ikke langt fra den lille købstad Creully. Klosteret blev grundlagt i 1058 af Abbed af Fécamp. Bygningerne var meget velholdt frem til det 16. århundrede men i det 18. århundrede var de fleste gået til. Koret er det eneste der har overlevet tidens tand, men selve klostret er et glimrende eksempel på romansk arkitektur og er samtidig en perle i landskabet.

Siden 1929 har stedet fungeret som Landskabs- og Haveskole. Find et billigt ophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på oplevelse i Calvados, Frankrig.

Bayeux (33.3km)

Tag på bilferie i Europa og oplev den spændende historie som gemmer sig i Normandiet, Frankrig. Ferie i egen bil gør det nemt at komme rundt og besøge de spændende seværdigheder og Bayeux ligger kun omkring en halv times kørsel fra Caen og er så bestemt et besøg værd. Byens største attraktion er Bayeux Museum, hvor det berømte Bayeux-tapet har til huse. Lad fantasien ride over kampscenerne på det 70,5 meter lange stykke hørlærred, mens pilene suser ned om ørerne på en og barske vikinger med og uden hoveder kæmper med blodige økser og sværd. Få en sjælden indsigt i historien om slaget ved Hastings i 1066 med dette fantastiske stykke middelaldergraffiti med en produktionsdato tæt på slutningen af vikingetiden – en enestående mulighed for at komme helt tæt på en stor historisk begivenhed.

Tag på bilferie i Europa, men start i Normandiet på en billig kør-selvferie. Find et last minute hotel og tag familien under armen på en ægte familieferie i det franske.

Zoo de Jurque (44.9km)

Zoo de Jurque er en Zoologisk Have der ligger i meget smukke omgivelser og er en oplevelse både for børn og for voksne. Der er afmærkede ruter, så besøgende kan få sig en god tur rundt i det store zoologiske have. Der er masser af skjulte områder hvor dyrene gemmer sig, så hold øje med skyggerne.

Dyrene er meget velholdte og det er dejligt at se hvor godt de bliver passet og plejet. Enkelte områder udbygges løbende, så det er aldrig for sent at aflægge denne dyreoase et besøg. Se de majestætiske giraffer, tigerne og de mange andre spændende dyr, der trives i denne perle af et zoo.

Le Souterroscope des Ardoisières (47.6km)

Tag på opdagelse i Normandiet på en kør-selv ferie med hele familien. Oplev de mange seværdigheder som Nordfrankrig kan byde på. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Læg vejen forbi 'Le Souterroscope des Ardoisières', hvor 'Souterroscope' tilbyder en fantastisk rejse under jorden der åbner op for en helt ukendt verden fyldt med naturlige overraskelser. Den underjordiske skifermine på 'Caumont l'Eventé' giver et helt fantastisk indblik i historien og naturressourcerne i Bocageområdet i Normandiet. Oplev de teknikker der blev brugt af minearbejderne i det 19. århundrede til at bryde skiffer. Der er også en filmudstilling og gå endelig ikke glip af turen til den magiske sø og spøgelsesgalleriet eller hør hvordan vandet synger i den store underjordiske katedral.

Der er masser at tage sig til både for børn og voksne, så beregn en god bid af dagen til at besøge Le Souterroscope des Ardoisières. Find en bilferie fyldt med oplevelser hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie med godbidder til alle aldre.

Omaha Beach (54.4km)

Besøg Omaha beach, den Amerikanske kirkegård, Merville museet og Pegasusbroen, hvor de allieredes svævefly landede natten mellem den 5. og 6. juni 1944 og efter blot 10 minutters kamp fuldstændig overrumplede den tyske stilling, der var sat til at bevogte klapbroen. Det var også her, at de allierede led deres første tab, da løjtnant Denholm Brotherridge måtte lade livet i kampen om klapbroen, og dermed blev den første ud af de 4.414 registrerede soldater, der døde under D-dagen. En barsk, men uforglemmelig oplevelse, der er med til at sætte historiens gang i perspektiv.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Leonardo Hotel Lelystad

Ophold med morgenbuffet

Nordholland

Besøg Flevoland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • Gratis opgradering til elegant Suite
 • Gratis vand og frugt (i lobbyen)
 • Sen udtjekning
 • Gratis internet

289,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Ferie midt i den kulturelle by Lelystad

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Suite
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 360kr per nat
 • Barn 2~99.99 år i forældres seng 360kr per nat

Ringhotel Haus Oberwinter

Inkl. 3-retters menu

Rhindalen

Ferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 4-retters menu med vine
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness

321,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Ferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Classic
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel Apogia Paris

Ophold med morgenbuffet

Paris og omegn

Storbyferie i Paris

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

617,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Romantisk ferie i byernes by

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 270kr per nat