Aktiv ferie i Bad Laasphe på Hotel Lahnblick

Dansk | DKK

Hotel Lahnblick

Natur og wellness på hyggeligt familiedrevet hotel i Bad Laasphe

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Aktiv ferie midt i naturen
 • Vandre- og cykelture for store og små
 • Afslapning på familiedrevet hotel
1.686,-
3~8 dage fra
779,-

Inkl. 3-retters menu

Aktiv ferie i Bad Laasphe

3 dage
Fra 779,- / spar op til 384,-
SPAR
4 dage
Fra 1.249,- / spar op til 576,-
SPAR
5 dage
Fra 1.599,- / spar op til 829,-
SPAR
6 dage
Fra 1.919,- / spar op til 1.101,-
SPAR
7 dage
Fra 2.219,- / spar op til 1.384,-
SPAR
8 dage
Fra 2.499,- / spar op til 1.686,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Tag på aktiv ferie med fantastisk natur, i den maleriske by, Bad Laasphe, med et billigt hotelophold på det moderne indrettede Hotel Lahnblick. Hvad enten I foretrækker vandreture på Rothaar-stien, museumsbesøg eller idylliske cykelture, har I her alletiders base for en afslappende ferie.

Hotellet tilbyder

Det privatdrevne Hotel Lahnblick ligger lige i skovkanten, men ikke desto mindre ganske centralt i Bad Laasphe. Her serveres måltiderne i rummelige omgivelser i den smukke panoramarestaurant, hvor I udover en righoldig omgang morgenmad, også kan nyde lækre regionale og internationale retter om aftenen.

Fra hotellet kommer I let ud og nyde naturen med vandre- og cykelture, og udforske Bad Laasphe, som byder på masser af kultur og forskellige museer. Der er også gode muligheder for kanoture, ballonfart, nordic walking, rulleskøjtning og sågar paragliding, og regionen er i det hele taget perfekt til aktiv ferie.

Er I til golf, kan I svinge køllerne på Wittgensteiner Land golfklub, som er en 12-huls bane smukt placeret mellem Berleburg-slottet og Wittgenstein slot.

Efter en oplevelsesrig dag kan I slappe af i saunahaven, hvor der både er finsk sauna, lyssauna og dampbad til rådighed. I kan også nyde en dukkert i det lækre indendørs svømmebassin eller tage et spil bowling på hotellets egen bane. Derudover er det også muligt at bestille massage i wellnessområdet.

Hotellet er ikke kun populært blandt private gæster, men tilbyder også møde- og konferencefaciliteter med fire mødelokaler på op til 85 m².

Værelser

Hotel Lahnblick har 41 nydelige værelser, som alle er indrettet med badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, og udstyret med behagelige senge og TV. De fleste værelser har desuden en herlig panoramisk udsigt over Bad Laasphe.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Enkeltværelset er udstyret med dobbeltseng, radio vækkeur, satellit TV og privat badeværelse med bruser, WC samt hårtørrer.

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelset er udstyret med dobbeltseng, radio vækkeur, satellit TV og privat badeværelse med bruser, WC samt hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

550 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
550 km fra
Puttgarden, Tyskland
575 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bonn (134.2km)

I Bonn kan I bl.a. besøge kunstgalleriet, Historisk Museum eller tage en tur til Beethovens barndomshjem. Om vinteren kan I opleve det smukke julemarked i Bonn, hvor hele byen er lyst op af smukke lys fra dekorationer og det dufter af julebag i hver en gade.

Siebengebirge (140.2km)

Naturparken Siebengebirge strækker sig fra Bonns byområde til Bad Honnef. Naturparken er et enestående landskab, der er fyldt med højdedrag, der stammer fra en vulkan. Naturparken byder desuden på vinmarker, bøge- og egeskove samt helt fantastiske udsigtspunkter, hvor I kan skue udover Rhin-dalen.

Schloss Drachenburg (140.6km)

Besøg det smukke Schloss Drachenburg, som ligger i udkanten af Bonn. Efter en gennemgribende renovering kan besøgende nu gå en tur igennem slottet og opleve, hvordan livet på slottet var tilbage i det 19. århundrede. Gå også en tur i den store slotspark, som omgiver slottet.

Slut besøget af med en tur på Museum zur Geschichte des Naturschutzes, som er indrettet i en bygning lige ved siden af slottet.

Köln (126.8km)

Tag på bilferie i Tyskland og kør sydpå mod Köln. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kør-selv afsted i eget tempo. Besøg domkirkebyen Köln, hvor det er et must at nyde en eftermiddag på de små, hyggelige værtshuse omkring Alter Markt og Heumarkt og et af de store bryghuse i den gamle bydel. Her flyder den lokale øl, Kölsch'en – byens nationaldrik, i stride strømme, her serveres der rhinske specialiteter, og her er stemningen dejlig og afslappet.

Kölns museer opfylder alle forventninger, ikke mindst det storslåede Museum Ludwig med værker af Picasso, Warhol og Lichtenstein. Også det romersk-germanske museum med udstillingsgenstande fra Kölns 2000-årige historie er et besøg værd.

Den nok smukkeste udsigt over Kölns gamle bydel og domkirken har man fra udsigtsplatformen på KölnTriangle i 100 meters højde. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelsestur i Köln.

Julemarked i Köln (127.7km)


Hvert eneste år forvandles Kölns smukke centrum til et magisk julelandskab fyldt med festlige aktiviteter. Når julemarkederne i Köln åbner den sidste mandag før advent, er det i selskab med millioner af besøgende - både lokale og gæster fra hele Verden. Julemusik, håndværk og kunst, legetøj, juledekorationer og duften af de mange julebagerier skaber en pragtfuld atmosfære i byen. Köln har adskillige julemarkeder at byde på, og der er helt sikkert noget for enhver smag og aldersgruppe.

Foran byens vartegn; den imponerende domkirke, venter mere end 150 charmerende træboder. Dette marked ligger yderst centralt mellem det romersk-tyske museum og Kölns koncerthus. Herfra har I blot en kort gåtur til byens attraktive shoppingdistrikt, hvor I kan supplere juleshopperiet med masser af velkendte forretninger og mærker.

På Neumarkt opsættes et fortryllende julemarked med engle som et af de absolutte højdepunkter, når de klædt i hvidt går rundt og spreder glitter og julestemning blandt de besøgende.

Byens smukke havn med sit maleriske blik ud over Rhinen, tilbyder et yderst charmerende julemarked med en maritim stemning, som virkelig bringer liv og glæde blandt gæsterne.

Et af byens mest populære julemarkeder er ’Heinzel-Weinachtsmarkt in der Altstadt’, som ligger på Alter Markt foran byens rådhus. Især børnene elsker dette julemarked på grund af de nostalgiske karruseller, dukketeatret og Julemandens kvarter. Heinzel-julemarkedet har med sin charmerende setting i byens Altstadt, i årevis tiltrukket både unge og gamle.

Kig også forbi det hyggelige julemarked i Stadtgarten og på torvet med det yderst passende navn ’Rudolfplatz’, som hver især har noget særligt at byde på, både hvad angår boderne og atmosfæren.

Risskov Bilferie har et godt udvalg af hyggelige hoteller og ophold i Köln og omegn. Tag på billig kør-selv ferie til den smukke storby og oplev alle de magiske julemarkeder og den skønne julestemning med et billigt hotelophold i nærheden. 


Remagen (146km)

Den lille by Remagen blev især kendt efter 2. Verdenskrig, da tyskerne mente at have sprængt alle Rhin-broer, men en jernbanebro ved Remagen havde tyskerne glemt. Denne mulighed benyttede amerikanerne sig af og gik dermed i krig med tyskerne.

De smukke omgivelser ved Remagen lægger op til en masse udendørs aktiviteter, f.eks. vandreture, cykling og sejlture på Rhinen fra Remagen til Bonn.

Kahler Asten (40.2km)

I Rothaargebjergene i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen ligger det godt 842 meter høje Kahler Asten, som også er det mest berømte bjerg i Sauerland. På toppen ligger der en vejrstation, et oplagt mål, når I tager en vandretur i området eller på selve Kahler Asten. Tårnet virker næsten som et monument med et observationstårn, der også huser den velkendte vejrstation, tårnrestauranten og en naturhistoriske udstilling.

Der er flere vandreruter op til toppen, og I vil bestemt ikke fortryde at tage familien med på en af de skønne ture. Nyd den storslåede udsigt og tag vandreturen gennem tætte fyrreskove med kilder og de mange historiske grænsesten, der markerer området.

I Kahler Asten og de omkringliggende bjerge finder I også nogle af de meget kendte vintersportsregioner i det central Tyskland, takket være de gode sneforhold og i selve Kahler Asten ligger blandt andet Skiliftkarussell Winterberg.

Ludendorff bro (147km)

Ludendorff bro blev bygget under 1. Verdenskrig og forbandt byerne Remagen og Erpelvar over floden Rhinen. I starten af marts 1945 var det den ene af 2 tilbageværende broer over Rhinen, da den blev erobret af amerikanske tropper i slutningen af 2. Verdenskrig. Efter erobringen forsøgte tyske tropper af ødelægge broen og den 17. marts kollapsede den. Broens to østlige tårne står stadig den dag i dag.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat

Hotel Pistono

Tag på ferie i vinregionen ved Mosel

Mosel

Oplev Sydtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • 1 x velkomstdrink

186,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Hyggeligt familieejet hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat