Hold miniferie i Danmark på Hotel Lisboa

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Lisboa

Bo i en dejlig oase omgivet af spændende museer og smuk natur.

 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool

Hotellet

Få et uforglemmeligt ophold i lækre omgivelser i det sydlige Frederikshavn. Hotel Lisboa ligger i det sydlige Frederikshavn, i kort afstand fra interessante steder som Bangsbo Botaniske Have, Bangsbo Museum, Dyrehaven og ikke mindst Møllehuset, som er en af Frederikshavns ældste bygninger, og hvor der i dag er indrettet restaurant.

Hotellet tilbyder

På dette familiedrevne hotel starter dagen med morgenbuffet i hotellets restaurant og om aftenen serveres traditionel mad fra det danske køkken i Restaurant Møllehuset, der ligger ca. 10 min. gang fra hotellet. Har I lyst til at tage en bid mad med på udflugt, så kan I spørge i hotellets køkken, om de kan tilberede en frisksmurt madpakke. Ønsker I en tår at drikke efter en oplevelsesrig dag, kan I kigge forbi i hotellets bar.  

Som gæst ved Hotel Lisboa får I gratis adgang til en række af Nordjyllands spændende kystmuseer, heriblandt Kystmuseet Bangsbo og Bangsbo Fort. Henvend jer i receptionen og få en fribillet.  

Der er gratis trådløst internet og det er gratis at parkere ved hotellet.

Værelser

Hotel Lisboa har 32 lyse værelser indrettet i skandinavisk stil. Der er både standard- og superiorværelser til rådighed. I standardkategorien tilbydes både enkelt- og dobbeltværelser. Superiorværelserne er luksuriøse dobbeltværelser indrettet med Auping-seng, Smart TV og Dolce Gusto kaffemaskine. Alle hotellets værelser har naturligvis eget bad og toilet.

Værelserne ligger i separat værelsesbygning og har alle egen dør ud til svalegang eller asfalteret stykke med udendørs siddepladser.

Læs mere her

Bemærk at

Middag serveres i Restaurant Møllehuset, som ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet. Restaurant Møllehuset er lukket søndag og mandag aften, så der er ikke mulighed for at spise aftensmad disse dage. Middagen ombyttes i stedet for til en 2-retters frokost.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Pikkerbakken (2.2 km)

  Pikkerbakken finder I i det sydlige Frederikshavn og er en del af en 3 km. lang kystskrænt, dannet under istiden. Skræntens højde tilskrives blandt andet at dette område har oplevet Danmarks største landhævning. Bakken rejser sig hele 71 meter over havets overflade, og herfra får I en uforlignelig paroramaudsigt over Frederikshavn by og de smukke Hirsholme i Kattegat. Bakken spillede også en væsentlig rolle under 2. Verdenskrig. Allerede få dage efter besættelsen kom de første tyske tropper til Pikkerbakken og begyndte at opsætte antiluftskyts, som skulle beskytte udskibningerne fra Frederikshavns Havn.

  Pikkerbakken
  Nyd panoramaudsigten over Frederikshavn og Hirsholmene
 • Bangsbo Fort Bunkermuseum (2.7 km)

  Find et last minute hotel tæt på Bangsbo og oplev Bangsbo Fort Bunker Museum i Nordjylland på et weekendophold tilbud. Risskov Bilferie har gode tilbud, og et besøg ved det spændende befæstningsanlæg bygget ved den tyske besættelsesmagt under 2. Verdenskrig, er en af de små hemmeligheder der gemmer sig ikke langt fra Bangsbo by. 

  Bangsbo Fort Bunker blev senere udbygget af det danske søværn og bunkeren blev under Den Kolde Krig. I alt omfatter området hele 80 betonanlæg, hvoraf de 10 er kommet til efter 2. Verdenskrig. Find Danmarks billigste priser på weekendophold og kør-selv Danmark rundt fra oplevelse til oplevelse.

  Bangsbo Fort Bunkermuseum
  Oplev de gamle kanoner, som stadig står opstillet på deres oprindelige plads i fortet, efter alle disse år.
 • The Reef (3.1 km)

  Besøg det store tropiske badeland Scandic The Reef. The Reef tilbyder en ganske speciel badeoplevelse med sit caribiske regnskovsklima, med palmer, klipper og klart blåt vand. Der er bølgebassin, undervands-skattejagt, vandrutsjebane, vandfald, spaområde og meget mere. The Reef er sjov og hygge for folk i alle aldre, men ungerne – ja de vil elske det!

  The Reef
  Lyn, torden og roligt lys i forskellige farver er en del af oplevelsen i The Reef.
 • Frederikshavn (3.6 km)

  Oppe på toppen af Danmark ligger Frederikshavn ud mod Kattegat. Frederikshavn er en handelsby, der hvert år modtager over 5 millioner besøgende, og det kan ikke undre, da der er meget at opleve. Byen har en hyggelig atmosfære omringet af skøn natur og de herlige friske pust fra havet. Prøv at tage en tur op i Krudttårnet eller besøg Fiskeklyngen, som er den ældste bydel i Frederikshavn, der stammer helt tilbage fra 1568. Historiske oplevelser venter på Bangsbo Fort og Bunkermuseet, som ligger i den sydlige del af Frederikshavn. Fra fortet er der en storslået udsigt over Frederikshavn og Kattegat, og på gode dage er det muligt at se helt op til Skagen. Bunkermuseet er en del af 20 bunkere, som ikke længere bliver brugt af søværnet. Sommeren kan I tilbringe på Palmestranden og året rundt afvikles flere forskellige events i byen.

  Frederikshavn
 • Arena Nord (3.7 km)

  Tag på sommerferie eller weekendophold i Frederikshavn og besøg Arena Nord, som er det største event-center nord for Limfjorden. Den 7000 m² store bygning er et ganske enestående og æstetisk stykke arkitektur, og danner bl.a. rammerne om forskellige teaterforestillinger, stand up comedy, koncerter, foredrag, messer og sportsbegivenheder. Smukke Frederikshavn er et oplagt sted at tage på weekend - og billige weekendophold kan bestilles hos Risskov Bilferie!

  Arena Nord
 • Palmestranden (6.3 km)

  Om sommeren er Palmestranden ved Ålbæk Bugt det helt rigtige sted at opholde sig. Den omkring 500 meter lange badestrand er smukt dekoreret med palmer, som giver strandgæsterne en ægte sydlandsk fornemmelse. Udover det dejligt kølige saltvand er der både beachvolley og strandfodbold samt mulighed for at spille petanque.

  Palmestranden
 • Sæby (11.5 km)

  Besøg den charmerende havneby, Sæby, som byder på guidede byvandringer, storslåede slotte, flotte kirker og spændende museer - alt sammen omgivet af smuk natur. Der ligger også flere strande i og omkring Sæby, som bl.a. byder på flotte klitter, blødt hvidt sand og perfekte naturområder at vandre i.

  Sæby
  Oplev den charmerende havneby Sæby og alle de flotte kirker, slotte og klitter under ferien nær Frederikshavn
 • Hirsholmene (10.9 km)

  Hold en billig miniferie og besøg Danmarks nordligst beliggende øer Hirsholmene. Den smukke lille øgruppe ligger i Kattegat ud for Frederikshavn og omfatter øerne Hirsholm, Græsholm, Kølpen, Deget og Tyvholm. Stenrevsøerne, som har været fredet siden 1938, huser et fantastisk rigt natur- og dyreliv og er altså et ægte naturreservat i Kattegat. I kan komme til Hirsholmene med båden Seadog fra havnen i Frederikshavn, fra Østerby Havn på Læsø eller fra Vestersø. Turene er støttet af Naturstyrelsen.

  Hirsholmene
  Tag på billig ferie til Danmarks nordligst beliggende øer, Hirsholmene, som huser et fantastisk rigt natur- og dyreliv.
 • Ørnereservat (29.9 km)

  Besøg den fantastiske Eagle World; Ørnenes Nationalpark i Bindslev. Her får I en oplevelse for livet i selskab med ca. 100 ørne og falke. Reservatet blev etableret i 1980 af den, nu afdøde, polske forfatter og naturfotograf, Frank Wenzel, som brugte mere end 55 år af sit liv på at studere og fotografere rovfugle.

  Ørnereservat
 • Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit. (34.5 km)

  Milen er ca. 1000 meter på hver led, indeholder 3,5 millioner m3 sand, er op til 40 meter høj og dækker et areal på ca. 2 kvadratkilometer - og så vandrer klitten 15 meter årligt mod nord-øst. Nyd en gåtur til toppen af milen, hvor en rigtig smuk udsigt venter.

  Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit.
  På Råbjerg Mile kan I med egne øjne se naturens kræfter på spil.
 • Læsø (37.3 km)

  Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie, med børnevenlige hoteller og masser af oplevelser i vente. En af dem er at tage med færgen fra Frederikshavn til den dejlige danske ø, Læsø. Den 118 km² store ø byder på glaspusteri, klitplantage, kirker og særdeles lækker natur. Besøg Læsø Saltsyderi og se hvordan Læsø Sydesalt bliver til. Og Læsø Museum byder bl.a. på et unikt syn med tangtængede huse, som er de eneste af slagsen i verden. Find en billig familieferie eller et weekendophold tæt på Frederikshavn og besøg Læsø med Risskov Bilferie.

  Læsø
  Tag turen over til Læsø og se hvordan man laver salt.
Vis flere

Kort

Hotel Lisboa
Søndergade 248 9900 Frederikshavn

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Superior værelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat