Aktiv ferie i Sydtyrol på Hotel Lodenwirt

Dansk | DKK

Aktiv & Genusshotel Lodenwirt

Billig ferie med spændende hotelpakke i Sydtyrol

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Inklusive Almen-card med mange spændende højdepunkter
 • Skøn ferie i hjertet af Puster-dalen
 • Udforsk Sydtyrols mange spændende muligheder
1.141,-
3~15 dage fra
949,-

Inkl. 4-retters menu

Aktivferie i Sydtyrol

3 dage
Fra 949,- / spar op til 311,-
SPAR
4 dage
Fra 1.419,- / spar op til 366,-
SPAR
5 dage
Fra 1.869,- / spar op til 441,-
SPAR
6 dage
Fra 2.329,- / spar op til 506,-
SPAR
7 dage
Fra 2.769,- / spar op til 591,-
SPAR
8 dage
Fra 3.229,- / spar op til 656,-
SPAR
11 dage
Fra 4.599,- / spar op til 861,-
SPAR
15 dage
Fra 6.419,- / spar op til 1.141,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 20 EUR værdibevis til spa behandlinger
 • 1 x Almencard Plus inkluderet
 • Indgang til Loden Museet
Risskov Pakken

Tag på aktiv ferie i Sydtyrol med et nydelsesophold på Hotel Lodenwirt! Det 4-stjernede hotel ligger i hjertet af Puster-dalen, og tilbyder høj komfort under jeres ophold - og takket være det inkluderede Almen-card, har I alletiders muligheder for virkelig at udforske Sydtyrol.

Hotellet tilbyder

Hotel Lodenwirt ligger midt i ferieområdet, Gitschberg-Jochtal, i Sydtyrol; direkte ved indgangen til Dolomitterne. Her kan I nyde ægte alpehygge i moderne rammer, og opleve den ægte sydtyrolske gæstfrihed på et familievenligt hotel.

Hotellets restaurant byder på dejlig mad af høj kvalitet, både når det gælder morgenmaden og aftenmåltidet, og I kan se frem til alpine middelhavsretter tilberedt af regionale råvarer og ingredienser.

Hotellet giver jer alletiders base for en lang række af herlige aktvititeter i de smukke omgivelser. Udforsk f.eks. de mange vandreruter og mountainbikestier eller oplev kultur og historie i Bressanone eller Brunico. Opholdet inkluderer også entré til Loden-museet i Vandoies og ostemejeriet i Capriz, ligesom I også får et Almencard Plus med i opholdet, som giver jer mulighed for at udforske Sydtyrols mange seværdigheder. F.eks. giver kortet jer adgang til mere end 90 museer i regionen, såvel som gratis ture med alle bjergbanerne og deltagelse i et varieret fritidsprogram.

Efter en dag fyldt med aktiviteter i bjergene, kan I slappe af i hotellets nydelige wellnessområde med sauna og boblebad, eller bare nyde en drink i baren efter en dejlig middag.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er moderne indrettet, og giver jer komfortable rammer under opholdet. I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, dobbeltværelser med en ekstra opredning og familieværelser med plads til fire personer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Rummeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, king size seng med kvalitetsmadras af sydtyrolsk fåreuld, minibar, safe og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Rummeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, king size seng med kvalitetsmadras af sydtyrolsk fåreuld, minibar, safe og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Residence familieværelse

1 / 2
Komfortabelt familieværelse for fire personer med eget bad og toilet, behagelige senge, minibar, safe og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1025 km fra
Rostock, Tyskland
1125 km fra
Puttgarden, Tyskland
1150 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Burg Taufers (39km)

Det tidligere Taufers-slots særlige hjemlige karakter, tiltrækker hvert år omkring 70.000 besøgende fra nær og fjern. Her kan gæsterne, og især børnene, lade sig imponere i rustnings-kammeret, kunstinteresserede kan nyde frescoer og romantikere kan nyde den komplette æstetik, som præger det eventyrslignende slotskompleks.

Med særlige udstillinger og kulturelle begivenheder, såvel som en stemningsfuld slotsbar i indergården, tiltrækker dette sydtyrolske slot ikke bare feriegæster, men også lokale.

Rittner Horn (47.8km)

En helt fantastisk panoramaudsigt venter Jer på toppen af bjerget Ritten i Sydtyrol! Med talrige vandreruter om sommeren og alsidige skisportsaktiviteter om vinteren, er en tur op til Rittner Horn ganske enkelt et must, uanset årstid. Den østrigske bjergbestiger Ludwig Purtscheller, skrev tilbage i 1800-tallet at ”ønsker man at se hele Tyrol i ét syn, skal man bestige disse højder”, som en direkte reference til Rittner Horn. I behøver imidlertid ikke bestige bjerget i den traditionelle forstand, I kan blot nyde den skønne tur med bjergbanen.

Rittner Erd-Pyramiden (49.6km)

Diese malerischen, spärlichen Erdpyramiden erstrecken sich über mehrere Gebiete der Dolomiten und ragen über die umliegenden Landschaften hinaus. Das Ritten-Gebiet rund um Bozen beherbergt einige der höchsten Europas und bietet eine ganz besondere Sehenswürdigkeit. Die Erdpyramiden entstehen durch Erosion und sind an einigen Stellen mehr als 30 Meter hoch. Sie wurden während der jüngsten Eiszeit gebildet und es wird angenommen, dass sie mehr als 25.000 Jahre alt sind! Die kostbaren Gesteinsformationen verändern sich ständig durch Erosion durch Wind und Regen und sind eigentlich ein Phänomen, das man bisher selten gesehen hat. Erleben Sie die Rittner Erd-Pyramiden in einem Wanderurlaub oder Aktivurlaub in Tirol!

Arabba (56.3km)

Arabba kaldes for Dolomitternes Juvel og er en charmerende landsby, omgivet af Sella-gruppens smukkeste spidser. Landsbyen ligger ved foden af bjergene Pordoi og Campolongo, som begge om vinteren indgår blandt nogle af områdets mest populære skisteder samt skikarussellen, Superski. Om sommeren er området helt perfekt til vandreture og klatring i alle mulige forskellige sværhedsgrader. Arabba er også et sted for jer der er interesserede i gastronomi. Landsbyen er kendt for sine lokale specialiteter og har lange traditioner for, at producere både bacon, alpeoste og meget andet. Når I er på ferie i Dolomitterne bør I helt bestemt lægge vejen forbi den smukke juvel af en landsby, Arraba, og opleve den smukke natur og alle de spændende, kulturelle og historiske seværdigheder som tæller alt lige fra gamle vandmøller til det smukke Ndraz Slot.

Bolzano (57.5km)

Besøg den smukke og kulturrige hovedstadsby i Sydtyrol - som kendt som Dolomitternes hovedstad. Bolzano har en spøjs historie, da den indtil 1. Verdenskrig faktisk hørte under Østrig, og derfor også stadig den dag i dag, har en stor befolkningsgruppe som taler tysk. Ca. en fjerdedel af byens indbyggere er i dag ”bozere”, og altså tysktalende borgere i Bolzano.

Byen har utroligt meget at byde på hvadenten I søger traditionel shopping og sightseeing, kultur, gastronomi eller historie. Byens placering midt i de smukke grønne landskaber giver desuden gode muligheder for, at tage lidt pauser fra byen og udforske naturen. Byens centrum er spækket med kunstgallerier, museer, hyggelige caféer og butikker, og er I på ferie i Dolomitterne, må I helt sikkert ikke gå glip af denne perle!

Messner Mountain Museum (106km)

I hjertet af Dolomitterne, mellem Pieve di Cadore og Cortina d’Ampezzo, stiger det 2.181 meter høje Monte Rite op mod himlen. Fra toppen har I en 360° panoramaudsigt over Dolomitternes smukkeste bjergtoppe: Monte Schiara, Monte Agnèr, Monte Civetta, Marmolata, Monte Pelmo, Tofana di Rozes, Sorapis, Antelao og Marmarole. Det er derfor ikke overraskende at Messner Mountain Museum beskæftiger sig med klipper og sten. Museet i det gamle fort er dedikeret til Dolomitternes udviklingshistorie, som fortælles på baggrund af forskere og klatrere, som historien med deres opdagelser og første bestigninger.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.399,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Doubleroom Heimatgfühl
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

Hotel alle Piramidi

Tilbud til Norditalien

Sydtyrol

Bestil inden 01.06

Wild Offer - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

566,-
Kun
1.339,-

Vis kort

Ferie mellem Trento og Cavalese

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat

First Mountain Hotel Ötztal

Ferie i naturskønne områder

Tyrol

Charmerende Tyrol

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x kaffe og hjemmebag
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x frokostpakke
 • Gratis drikkevarer

Fra kun
999,-

Vis kort

Traditionelt østrigsk hotel i Ötztal

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset room type Doubleroom Basic
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 6~10.99 år i ekstra opredning 90kr per nat
 • Barn 11~15.99 år i ekstra opredning 135kr per nat