Miniferie på Hotel Luther Birke Wittenberg

Dansk | DKK

Hotel Luther Birke Wittenberg

Oplev historien og naturen i og omkring 'lutherbyen' Wittenberg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet har en hyggelig atmosfære
 • Udforsk lutherbyen Wittenberg
 • Den pragtfulde natur omkring Elben
1.301,-
2~6 dage fra
229,-

Inkl. 3-retters menu

Besøg Wittenberg

2 dage
Kun 229,- / spar op til 311,-
SPAR
3 dage
Kun 459,- / spar op til 546,-
SPAR
4 dage
Kun 679,- / spar op til 791,-
SPAR
5 dage
Kun 899,- / spar op til 1.036,-
SPAR
6 dage
Kun 1.099,- / spar op til 1.301,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotel Luther Birke byder velkommen til en hyggelig miniferie i naturskønne omgivelser nær ’lutherbyen’ Wittenbergs smukke centrum. Udforsk byens forbindelse til Martin Luther og reformationen og besøg adskillige UNESCO-listede seværdigheder. Eller gå på opdagelse med vandreture i den herlige natur som præger biosfærereservatet ’Mittelelbe’. Den korte afstand til motorvej A9, gør hotellet til den perfekte base for en kør-selv ferie med masser af hygge, god mad, historie og skøn natur i Sachsen-Anhalt.

Hotellet tilbyder

Hotel Luther Birke ligger i Braunsdorf som er en bydel tilhørende den berømte ’Lutherstadt’, Wittenberg - en smuk universitetsby som ligger ned til Elben, i et naturskønt område ca. midt imellem Berlin og Leipzig.

Hotellet ligger i smukke grønne omgivelser i udkanten af Wittenberg, med kort afstand både til motorvejen A9 og ind til Wittenbergs smukke centrum. Her tilbydes en god og hyggelig base for en kør-selv ferie med mange gode udflugtsmål, herlig natur og spændende seværdigheder indenfor kort afstand. Hotellet byder bl.a. på et skønt og grønt udendørs område med have og terrasse, samt en hyggelig bar.

Wittenberg er særligt kendt for at være stedet hvor Martin Luthers reformation tog sin begyndelse, og derfor finder man også adskillige seværdigheder i byen, som har direkte forbindelse til Martin Luthers liv og virke. Blandt andet har han boet i Wittenberg og læst på byens universitet, men som det mest væsentlige var det her på døren til byens slotskirke, at den visionære præst offentliggjorde de 95 teser, som skulle ende med at blive indledningen til reformationen.

Således er det oplagt f.eks. at besøge både slotskirken såvel som den smukke ’Stadtkirche’, kendt som ”reformationens moder”. Stadtkirken stammer fra det 13. århundrede, og ligger på byens hovedtorv. I kan også lægge vejen forbi ’Lutherhaus’ - et tidligere munkekloster, hvor Martin Luther en overgang boede, og som i dag huser en museumsudstilling med forskellige personlige ejendele og malerier. Den dejlige natur som findes omkring Elben, i den sydlige del af byen, er desuden oplagt til at nyde en hyggelig vandretur i det fri.

Hver morgen serveres en god morgenmadsbuffet som sikrer jer den bedst mulige start på dagen. Om aftenen kan I sætte jer til rette i hotellets hyggelige og stemningsfulde restaurant, og nyde et godt udvalg af traditionelle og velsmagende aftenretter.

Der er gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Luther Birke har 41 hyggelige værelser og tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Alle værelserne er indrettet med flotte trægulve og tilbyder generøse mængder af naturligt lys. Værelserne har alle eget bad og toilet og er udstyret med behagelige senge og TV. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelserne er på 15 m² og er udstyret med fladskærms-tv, radio, telefon, gratis WLAN, garderobeskab og skrivebord. Der er også eget badeværelse med badekar / bruser og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelserne er på 18 m² og er udstyret med fladskærms-tv, radio, telefon, gratis WLAN, garderobeskab og skrivebord. Der er også eget badeværelse med badekar / bruser og hårtørrer. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

300 km fra
Rostock, Tyskland
440 km fra
Puttgarden, Tyskland
500 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wittenberg (5.5km)

Wittenberg er en smuk universitetsby i det østlige Sachsen-Anhalt, som særligt er kendt for sin relation til Martin Luther, og derfor ofte omtales som ’Lutherstadt Wittenberg’. Rundt om i byen finder I således adskillige spændende seværdigheder, som har forbindelse til Luthers liv og virke, som f.eks. Slotskirken og Lutherhaus.

Alaris Schmetterlingspark Wittenberg (4.6km)

Dyk ned i et herligt tropisk univers, i et af Tysklands smukkeste sommerfugleparker. I alt huser Alaris Schmetterlingspark Wittenberg mere end 700 sommerfugle, og derudover finder I også adskillige fuglearter og et par yderst nuttede dværgsilkeaber. Er I på familieferie i nærheden af Wittenberg, vil et besøg her, helt sikkert være et hit blandt børnene.

Schlosskirche Lutherstadt Wittenberg (6.4km)

Oplev med egne øjne stedet hvor Martin Luthers reformation tog sin begyndelse. Det var nemlig lige her, på døren ind til den smukke slotskirke i Wittenberg, at den visionære præst i 1517 offentliggjorde de 95 teser, som blev starten på reformationen. Derudover er det en yderst imponerende og smuk kirke, både indvendigt og udvendigt, så det er bestemt et besøg værd.

Lutherhaus (7.7km)

Kig indenfor i Lutherhaus som er et tidligere Augustiner-munkekloster, hvor Martin Luther en overgang boede, og som i dag huser en museumsudstilling med forskellige personlige egendele og malerier. Den permanente udstilling fortæller historien om Martin Luthers liv og arbejde i reformationstiden. Lutherhaus er et oplagt besøgsmål for kristendoms- og historieinteresserede.

Fæstningeborgen Rabenstein (18.5km)

Fæstningeborgen Rabentein blev bygget mellem 1209 og 1212 med det formål at holde fred på vejnettet mellem Wittenberg og Brandenburg. Borgen nævnes i tekster i 1251 og igen i 1277.

Det først efter Wienerkongressen i 1815, at borgen mistede sin militære betydning, så indbyggerne må siges at have haft alt andet end en stilfærdig tilværelse. I 1298 blev Rabenstein belejret, og under krigen i 1395 blev borgen brændt ned af en hær fra Magdeburg, og i Trediveårskrigen i 1636 blev stedet plyndret af svenske tropper, for blot at nævne lidt af den slagfærdige men spændende historie, som slottet har taget med sig fra det 13. århundrede.

Aspargesmuseet i Beelitz (54.1km)

Et besøg på Aspargesmuseet i Beelitz er bestemt en anderledes oplevelse, hvis I ikke bryder jer om denne ædle grøntsag. Men derfor kan et besøg dog stadigvæk være givende. Besøg det lille museum, som nok skal få jer til at trække på smilebåndet, kun en halv times kørsel fra Berlin. 

Museet ligger i Beelitz, som især er kendt for sit store hospitalskompleks, hvis historie går tilbage til det forrige århundrede. Det var et tysk militærhospital under 2. Verdenskrig og efter krigen blev det brugt af de sovjetiske tropper indtil Tysklands genforening i 1995. Hitler blev behandlet på hospitalet under 1. Verdenskrig og også Erich Honecker var indlagt med leverkræft på det allerede dengang meget kendte og velrenommerede hospital.

Potsdam (76.8km)

Potsdam byder på et væld af seværdigheder: her finder I nemlig intet mindre end 12 slotte og slotsparker, som har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1990. Et af disse er det imponerende Schloß Sanssouci, som var Kong Friedrich II sommerresidens. I byen kan I også besøge Filmpark Babelsberg eller Videnskabsparken Albert Einstein.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comfort Hotel Lichtenberg

Tysklands spændende hovedstad

Berlin området

Oplev Berlin

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x chokolade på værelset
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Sen udtjekning

309,-
Kun
479,-

Vis kort

Kultur, historie og shopping i Berlin

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 40% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

abba Berlin Hotel

4-stjernet hotel med wellnessafdeling

Berlin området

Velvære i Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til fitness og jacuzzi
 • Gratis internet

Kun
1.019,-

Vis kort

Storbyferie i Berlin nær centrum

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Berlin Mitte by Campanile

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Bo i centrum af Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

134,-
Kun
669,-

Vis kort

Flot, centralt beliggende hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat