Tag på kør-selv ferie til Hotel Mars

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Mars

Nyd en kulturel og historisk ferie i en af Europas smukkeste byer, Prag.

Skøn beliggenhed i Prag
Der serveres morgenbuffet og aftensmad
Tæt på offentlig transport og byens seværdigheder
 • 775 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 750 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 575 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Moldau snoer sig smukt gennem Tjekkiets hovedstad Prag, der er en smuk by med en utrolig historie, som I kan finde i byens romantiske bygninger og glitrende gader. Hotel Mars er et nyrenoveret 3-stjernet hotel, der har en dejlig beliggenhed i et af byens rolige kvarterer med nem adgang til Prags mange seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede Hotel Mars er et nyrenoveret hotel beliggende i et grønt beboelsesområde i Prag. Hotellet ligger i kort afstand til den gode offentlige transport i Prag og I kommer derfor nemt til byens mange seværdigheder. Hotellet har en atmosfærefyldt restaurant indrettet i engelsk stil, der serverer både morgenbuffet og aftensmad. I hotellets reception kan I gratis benytte jer af hotellets safe, mens receptionisten kan være behjælpelig med gode råd til jeres ferie i Prag. Der er gratis internet på hele hotellet. Foran hotellet kan I parkere gratis, mens der er mulighed for parkering i garage mod et gebyr.

Værelser

Alle hotellets værelser ligger vendt mod en gårdsplads, så I kan nyde en rolig søvn. Værelserne er indrettet med eget bad og toilet, tv og gratis internet.

Værd at se

 • TV-tårnet (3.3 km)

  Det 216 meter høje TV tårn i Prag er byens vartegn på godt og ondt. Konstruktionen har været genstand for en vis mængde kritik gennem tiderne, og er sågar engang blevet kåret som én af byens grimmeste bygninger. Det skal man imidlertid ikke lade sig stoppe af, idet historien bag tårnet er ret spændende og udsigten herfra er én af de bedste, I får i byen.

  TV-tårnet
  Det futuriske tårn blev bygget i 1970’erne.
 • Driving Range Rohanský ostrov (5.9 km)

  Lige ved siden af Rohan Boat Prague ligger driving rangen, Driving Range Rohanský ostrov. Her kan I få stillet jeres trang til golf, eller prøve at kaste jer ud i det.

  Driving Range Rohanský ostrov
  Prøv kræfter med golfen på Driving Range Rohanský ostrov.
 • Karlsbroen (6.2 km)

  Tag på bilferie i Europa og oplev at rejse på familieferie i eget tempo. Find en billig sommerferie eller vinterferie og besøg det smukke Prag, hovedstaden i Tjekkiet. Find rejsen hos Risskov Bilferie, måske et billigt weekendophold for 2, og oplev blandt andet Karlsbroen som strækker sig mere end 500 meter over Vltava-floden i Prags centrum og er byens mest berømte ud af de, i alt 18 broer. Karlsbroen er grundlagt ved Karl 4. i begyndelsen af 1400-tallet og forbinder Den Gamle By (Stare Mesto) med Prag Slot på den anden side af Vltava. Herfra får I en skøn udsigt over den smukke flod og masser af levende kultur bl.a. i form af musik. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og nyd den smukke by.

  Karlsbroen
  Af og til er der tåget på Karlsbroen, men det gør slet ikke noget. Tværtimod.
 • Josefov (7.3 km)

  Som et lille distrikt midt i den gamle bydel Stare Mesto, ligger det gamle jødiske kvarter, Josefov. Dette lille distrikt er fuldstændig omgivet af Stare Mesto og huser bl.a. en række jødiske synagoger, en jødisk kirkegård og ikke mindst Det Jødiske Museum i Prag, hvor jødernes sørgelige historie under nazismen bl.a. skildres. Blandt de, i alt, syv synagoger i området er én af de mest populære Den Spanske Synagoge, som bl.a. har en udstilling om jødernes liv i Tjekkiet fra befrielsen og frem til i dag. I det sydlige Stare Mesto finder I også et museum for den jødiske forfatter, Franz Kafka, født i Prag i 1883.

  Josefov
  Den gamle jødiske kirkegård er et populært turistmål.
 • Stare Mesto (7.2 km)

  Stare Mesto er Prags gamle bydel, der ligger ved én af Vltava-flodens mange krumninger med Mala Strana-kvarteret på den modsatte side. Det antages, at der har været bebyggelse i dette område allerede helt tilbage i det 9. århundrede. Dette smukke gamle distrikt byder på en lang række spændende oplevelser, ikke mindst i form af den enorme gamle rådhusplads, også kendt som Det Gamle Bytorv. På vej rundt gennem den charmerende bydel, mellem spontane kulturindslag og små gadehandlere, vil I også bl.a. kunne finde nationalbiblioteket og det gamle gotiske krudttårn.

  Stare Mesto
  Stare Mesto-bydelen er den gamle bydel i Prag.
 • Prag Slot (18.6 km)

  Prag Slot er et kolossalt bygningskompleks, smukt beliggende ved Vltava-floden. Dette spektakulære antikke borgkompleks er ét af verdens største og er stedet, hvor både tjekkiske konger og romerske kejsere har haft kontor. Komplekset består af en lang række kirker og bygninger samt et pragtfuldt haveanlæg. En af de vigtigste bygninger er Skt. Vitus Domkirke, hvor man bl.a. kan komme helt op i toppen af kirketårnet og nyde en uforglemmelig udsigt over byen og floden med de mange smukke broer.

  Prag Slot
  Prag Slot er én af Tjekkiets mest populære seværdigheder.
 • Skt. Vitus-Katedralen. (9.5 km)

  En af Centraleuropas vigtigste religiøse bygninger er Skt. Vitus-Katedralen. Den indeholder religiøse billeder, gravkamre og så opbevares de tjekkiske kronjuveler der. Den oprindelige katedral er fra år 925. Selve bygningen af den store katedral blev først færdig i 1929, og har været under opbygning i hele det forrige årtusind. Årsagen skyldes de mange krige og ildebrande, der har hærget konstruktionen. Katedralen er desuden kendt for sin mosaik ved den sydlige indgang, Dommedag. Denne er lavet af en million stykker sten og glas! Gå op af de 287 trin til toppen af katedralens hovedtårn for at få en fin udsigt over byen.

  Skt. Vitus-Katedralen.
  Skt. Vitus Katedralen er en af Centraleuropas mest betydningsfulde bygninger, og kan opleves under en ferie i Prag.
 • Prag Zoo (12.4 km)

  Prags Zoologiske Have ligger i et naturskønt område, nord for centrum. Den smukke zoo blev i 2015 kåret som Verdens 4. bedste zoologiske have, og er da også én af Prags allermest populære attraktioner. Beliggende i to niveauer og omgivet af en blanding af grønne marker og klipper, og husende mere end 500 pattedyr, 600 fugle og 100 krybdyr, er der lagt op til en dejlig dag for hele familien.

  Prag Zoo
  I Prag Zoo kan I bl.a. se nogle yderst sjældne asiatiske løvearter.
 • Petřín-højen (18.6 km)

  Petřín-højen ligger i kort afstand fra Prag Slot og er et stort parkområde, ideelt til en gåtur. Bakken er byens højeste med sine 327 meter og kan nås med kabeltogbanen. På toppen står et lille Eiffeltårn-lignende udsigtstårn, hvorfra I kan nyde en udsigt over byen og floden. Hele området er et stort helle med grøn natur, romantiske øjeblikke og sjove aktiviteter for børnene.

  Petřín-højen
  Nyd udsigten.
 • Julemarked i Prag (7.4 km)

  Prags mange julemarkeder hører til de mere magiske og imponerende af slagsen. I november og december lyser byen op og bringer lokalbefolkningen og turisterne sammen i et sandt vintereventyr.  De største og mest berømte markeder finder sted på Old Town Square og Wenceslas Square i centrum af byen. På julemarkedet på Old Town Square er der opsat en stald, hvor børn kan opleve både får, geder og æsler. 

  Her er der også en stor scene, som skilder Mary, Joseph, Jesusbarnet og de tre konger i en stald i Bethlehem, mens du rundt i boderne kan få serveret alt lige fra lækre pølser, ungarsk fladbrød og lokale pandekager med en god tjekkisk pilsner, honningvin eller gløgg i hånden.

  Det mest imponerende syn er det store juletræ på Old Town Square, der tænder hver aften kl. 16.30 ledsaget af klassisk musik i baggrunden. 

  I juletiden er Prag også fyldt med skoleelever og folkegrupper, der optræder med julesange på en scene på Old Town Square klædt i traditionelle kostumer, hvilket skaber en helt fantastisk atmosfære!

  Bonusinfo: Julemarkedet på Prags Slot starter allerede den 24. november, en uge før de mest berømte og største markeder.

  Julemarked i Prag
  Besøg de magiske julemarkeder i Prag
Vis flere

Kort

Hotel Mars
Kubanske nam. 1333/6 Praha 10000

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~6 år i ekstra opredning 75% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 0% rabat