Tag på kør-selv ferie til Hotel Massimo D’Azeglio

Dansk | DKK

Hotel Massimo D'Azeglio

I Toscanas mest berømte kurby ligger hotellet tæt ved 9 termalbade

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central placering i Montecatini Terme
 • Toscanske retter og lokal vin
 • Afslapning og oplevelser i Toscana
2.558,-
4~15 dage fra
1.099,-

Centralt i Montecatini Terme

Kurby i Toscana

4 dage
Fra 1.099,- / spar op til 374,-
SPAR
5 dage
Fra 1.459,- / spar op til 480,-
SPAR
6 dage
Fra 1.819,- / spar op til 595,-
SPAR
7 dage
Fra 2.149,- / spar op til 721,-
SPAR
8 dage
Fra 2.449,- / spar op til 847,-
SPAR
11 dage
Fra 3.099,- / spar op til 1.589,-
SPAR
15 dage
Fra 3.769,- / spar op til 2.559,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink
Risskov Pakken

Mere italiensk bliver det ikke. Massimo D'Azeglio ligger midt i den smukke by Montecatini Terme og byder på typiske retter fra det toscanske køkken. Der købes friske råvarer på markedet og de lokale vine er et must, når I er på besøg i Toscana.

Hotellet tilbyder

Hotel Massimo D’Azeglio, er et fornemt hotel, der ligger i hjertet af Corso Matteotti beliggende midt i den smukke by Montecatini Terme. Hotellet ligger tæt på de 9 termalbade, som med moderne behandlingsmetoder giver afslapning og velvære for kroppen. Hotellet tilbyder desuden et mindre motionsrum og et mindre men gratis parkeringsområde med plads til 8-9 biler. Hvis der ikke er ledige parkeringspladser, hjælper hotellet med at finde den nærmeste ledige parkeringsmulighed (mod gebyr). Restauranten byder på typiske menuer fra det Toscanske køkken. Bedstemor i køkkenet køber altid friske råvarer på markedet. Her er det et must at prøve de lokale toscanske vine. Hotellet har en dejlig udendørs terrasse med liggestole og har desuden også (foran hotellet) overdækket siddeområde, så byens pulserende liv kan nydes efter aftensmaden.

Værelser

De nyrenoverede dobbeltværelser er rummelige og komfortable, med bad og toilet, føntørrer, satellit-tv-kanaler med gratis kanaler, Sky Sports- og filmkanaler, køleskab, elektronisk safe, telefon, aircondition og opvarmning.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Klassisk dobbeltværelse på ca. 20 m² indrettet i en hyggelig italiensk stil med nyt badeværelse med bruser eller badekar, air conditioning, minibar, safe, telefon og fladskærms TV. Disse værelser er enten placeret på ydersiden og har balkon, eller på hotellets inderside hvor omgivelserne er roligere. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1450 km fra
Rostock, Tyskland
1550 km fra
Puttgarden, Tyskland
1575 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Terme Tettuccio (1.7km)

Montecatini Terme er kendte for sin kurbade, som den har 9 af.

Den mest imponerende af de 9 kurbade er muligvis Terme Tettuccio.

Terme Tettuccio blev restaureret i 1925-1928, og fremstår i dag fantastisk med sine søjler, springvand og eksotiske planter. Selve kurbadet har fokus på behandling via indtagning af kurvandet, som skulle kunne hjælpe mod; forstoppelse, leverproblemer, diabetes, højt kolesteroltal, nyreproblemer, mave- og tarmproblemer.

Montecatini Alto (6km)

Fra Montecatini Terme kan i tage bjergbanen op til Montecatini Alto, som er omgivet af bymure med 6 porte. Bag bymurene er der et hyggeligt torv med flere restauranter og caféer. Et skønt sted at få en frokost og nyde den lille hyggelige by.

Giardino Zoologico di Pistoia (19.8km)

Denne Zoologiske Have i Pistoia er en 7 hektar stor park husende mere end 400 dyr – et tal der konstant er udvikling. I denne betagende have er der stor fokus på formidlingen af viden i forhold til beskyttelse af dyr og respekt for planeten. Parkens officielle vision er, at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden af biodiversiteten på Jorden og dennes betydning for mennesket.

Lucca (30.7km)

Tag på bilferie i Europa og sæt kursen mod Toscana i Italien. Find et billigt weekendophold for hele familien eller planlæg en længere sommerferie eller vinterferie i det italienske. Find en billig bilrejse hos Risskov BIlferie og tag på opdagelse lidt nord for Pizza. Lucca har den perfekte størrelse til en endagsudflugt. Byen er omkranset af en kæmpe bymur fra det 16 århundrede, der skulle beskytte de rige lucchesere mod omkringliggende byer. Muren er i dag en offentlig park med små grønne oaser hele vejen rundt, hvorfra I har en fin udsigt ned på byen. Det kan anbefales at leje en cykel og køre muren rundt. Gå på opdagelse i de små hyggelige gader, og opdag mange fine restauranter, hvis I bevæger jer dybt ned i gyderne. Bybilledet er generelt præget af høje tårne, som blev bygget af byens indflydelsesrige familier – jo højere et tårn, jo rigere en familie. Byen har et hav af museer, blandt andet et Puccini museum, da komponisten er født i byen. Find en billig ferie sydpå hos Risskov Bilferie og kom afsted på en familieferie fyldt med smuk natur og masser af oplevelser.

Firenze (47.7km)

Et besøg i Firenze byder på mange store oplevelser. En af de absolut største seværdigheder er den smukke renæssancebygning Palazzo Medici-Riccardi og Mediciernes familiekirke San Lorenzo, hvor danske Niels Steensen ligger begravet. Kirken er pittoresk beliggende ved det gamle lædermarked. Men også det imponerende trefarvede domkirkekompleks med campanilen, det ottekantede dåbskapel med bronzedørene og så naturligvis selve Domkirken med Brunelleschis betagende og svimlende store kuppel er et besøg værd. Dette er blot få af de mange imponerende bygningsværker, som Firenze kan byde på.

Pisa (47.2km)

Et besøg på Campo Miracoli er en af de helt store oplevelser i Pisa. Det er næsten et mirakel at se de smukke bygninger: domkirke, dåbskapel, kirkegårdsbygning og så klokketårnet „det skæve tårn i Pisa“ står side om side. Den helt store oplevelse er naturligvis „det skæve tårn“, hvor I efter et mangeårigt og kostbart renoveringsarbejde atter kan gå op af de 294 skæve trin til toppen i 55 meters højde, hvorfra der er en vidunderlig udsigt over området.

Livorno (75.1km)

Tag på bilferie i Europa og find en billig sommerferie sydpå med billige hoteller hos Risskov Bilferie. Italien er et eftertragtet mål for kør-selv turisterne og der er mange steder at vælge imellem. Find en række billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelsestur i Toscana. Den smukke toscanske havne- og kanalby, Livorno, er beliggende på den norditalienske vestkyst, blot ca. 30 km. fra den nok noget mere kendte italienske by, Pisa. Byen er den mest betydningsfulde havneby i Toscana og én af de største i landet, og her er der masser af smuk arkitektur, spændende historie og kulturelle indslag at opleve – for ikke at nævne direkte båd- og færgeforbindelser til nogle af de nærliggende øer. Den charmerende gamle kanalstruktur minder lidt om det man møder i Venedig, og selvom Livorno er en noget større by at gå rundt i, er den stadig meget attraktiv og bestemt et besøg værd. Find børnevenlige hoteller i området omkring Toscana hos Risskov Bilferie og oplev Livorno i eget tempo på familieferien sydpå.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Puccini

Inkl. halvpension

Toscana

Ferie i Toscana

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 æske Montecatini Cialde pr. vær.

1.879,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Luksuriøse omgivelser i toscansk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse

Grand Hotel Plaza

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Toscana

Termalby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatning m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x cappuccino
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

466,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Kurby i Toscana

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Active Hotel Paradiso & Golf

Golf og velvære

Gardasøen

Oplev Gardasøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x á la carte menu
 • 1 flaske vin
 • 1 x velkomstgave
 • Adgang til wellness

Fra kun
1.259,-

Vis kort

Aktiviteter og afslapning ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat