Tag på bilferie i Danmark til Hotel Nørre Vinkel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Nørre Vinkel

Tag på miniferie i Lemvig og nyd nogle dejlige dage med frisk havluft

Skøn beliggenhed ved fjorden i Lemvig
Hyggeligt hotel med dejlig udsigt
Oplev Vesterhavets smilehul
 • Restaurant
 • Sauna
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Her er naturen den nærmeste nabo, og Hotel Nørre Vinkel lover fred og afslapning i stor stil med en skøn udsigt ud til Lemvig. Nyd de friske vinde fra fjorden og den dejlige natur, som næsten bliver et med det dejlige hotel, der med sin gode betjening og fine indretning får en til at føle sig mere end hjemme i det vestjyske.

Hotellet tilbyder

Hotel Nørre Vinkel var oprindeligt en gammel gård, som stammer helt tilbage fra 1841. Siden da er gården både blevet restaureret og udbygget og står nu som et moderne hotel med en beliggenhed, der kan få de fleste til at slappe af.  

Hotellets restaurant er velbesøgt og har med sin gode atmosfære og hyggelige decor, i den gamle ladebygning, allerede gjort sig svært bemærket i området. Den smukke indretning og lækre interiør giver en god atmosfære, med store træbjælker, der vidner om det, der engang var en lade. Sammen med et fantastisk menukort, der kan diske op med de bedste råvarer og en sublim tilberedning, er restauranten lidt af en oplevelse, både til frokost, men så bestemt også til aftensmaden.

Værelser

Hotel Nørre Vinkels 18 dobbeltværelser er alle placeret i hovedbygningen af den gamle gård. Standard dobbeltværelserne har alle tv samt adgang til wifi. Alle værelser har eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og strygejern. 

Hotellet råder desuden over 5 enkeltværelser, som er placeret i sidebygningen og indrettet i den gamle storgårds oprindelige stand.

Bemærk, at der er nogle få trin op til alle hotellets værelser.

Værd at se

 • Lemvig (6.8 km)

  Find en billig bilferie i Danmark med børnevenlige hoteller, eller find en kroferie for to og nyd en weekend med lidt god mad. Find rejsen hos Risskov Bilferie og nyd de mange skønne oplevelser som venter. Tag en tur til Lemvig, der markerer sig med den løgformede kuppel på den smukke Lemvig kirke, som er udsmykket af Bodil Kaalund. Museet for Religiøs Kunst ligger tæt på Lemvig havn og fra museet er der en helt fantastisk udsigt over Lemvig by og fjorden. Museet har en fast udstilling med værker fra det 20. og 21. århundrede, hvor det drejer sig om kunstværker der enten er udført i religiøs sammenhæng eller som har et eksistentielt udgangspunkt. Lemvig havn er også en dejlig forfriskende oplevelse. Havnen ligger ikke langt fra centrum af byen og der hersker en rigtig god atmosfære. Midt i havnen ligger Matildes Kaj, hvor fragtskibet “Mathilde” lå, mens det mellem 1922 og 1949 lå i rutefart mellem Lemvig og København. I pakhuset på kajen er der gode indkøbsmuligheder samt en restaurant, hvor der kan nydes en øl eller to. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie med billige hoteller og gode muligheder for overnatning. 

  Lemvig
  Det er altid dejligt at besøge Lemvig.
 • JyllandsAkvariet (23.4 km)

  Tag børnene med på en familieferie og kør-selv på sommerferie, efterårsferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Tag krabben, før den tager dig! Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet eller stryge en rokke over ryggen? Tag på kør-selv ferie og besøg rørebassinerne i JyllandsAkvariet, hvor kan du prøve alle tre. Du kan også tage med på ravsafari, guidet havnetur eller sælsafari med båd eller traktorbus.

  JyllandsAkvariet
  Kom helt tæt på dyrene i JyllandsAkvariet.
 • Struer Museum (23.7 km)

  Det kulturhistoriske museum ligger i Struer by og byder på noget af det, som har været med til at præge Struer og omegn i både nationalt og internationalt regi. Museet stammer helt tilbage fra 1930, men blev i 2006 ombygget og udvidet. Museet har flere permanente udstillinger. Start med at opleve radio- og fjernsynseventyret, Bang & Olufsen, og kulturhistorien bag lyd- og billedmedierne. Det er også muligt at besøge forfatteren Johannes Buchholtz´ hus, som står som et ikon fra 1930´ernes forfattermiljø. Struer - et jernbaneknudepunkt, fortæller om den første jernbane, der forbandt Århus, Randers og Struer samt om den indflydelse jernbanen havde på Struers udvikling, og hvorfor var det nu lige at Struer blev kaldt for ´uniformsbyen´. I udstillingen ´Limfjorden på lærred´kan de besøgende nyde de mange landskabsmalerier fra den vestlige del af Limfjorden, der altid har været en stor inspirationskilde for mange kunstnere. Mød kendte kunstnere som Jens Søndergaard, Knud Agger, Povl Povlsen og mange flere i Struer Museum. Leg, oplev og bliv klogere på lyden og høresanserne i ´Lyduniverset´. Prøv nogle af de mange sjove eksperimenter som for eksempel at lægge lyd på en tegnefilm eller find ud af fra hvilken retning løvens brøl kommer. Der er masser af oplevelser til enhver smag for hele familien på Struer Museum.

  Struer Museum
  Kig forbi Struer Museum under en dejlig ferie ved Limfjorden
 • Kystcentret Thyborøn (23.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Find hele familierejsen med børnevenlige hoteller og masser af aktiviteter og kør-selv til Kystcentret Thyborøn. Der er både uden- og indendørs aktiviteter på Kystcentret, og deres slogan er “Sand, vand og forstand”, så de mange udstillinger drejer sig om den jyske vestkyst, dyrene, naturen og hvad der ligger bag ved bevaringen af både kysten og dyrebestanden. Der er også en krybdyrs-zoo, hvor mange af de dyrearter der færdes i naturen på den jyske vestkyst udstilles. I kan også se et spændende tema om uddøde dyrearter som f.eks. Æskulapsnogen og Glatsnogen, der desværre er forsvundet fra den danske natur inden for de sidste 150 år. Hils også på sumpskildpadden, der var en fast bestandel af vores forfædres kost, altså for ca. 2500 år siden, velbekomme. Tag på ferie i egen bil og find et hotel med børnerabat hos Risskov Bilferie.

  Kystcentret Thyborøn
  Der er masser af aktiviteter i Kystcentret Thyborøn.
 • Thorsminde Strand (31.7 km)

  Dejlig sandstrand ud til Vesterhavet. På Thorsminde Strand bliver der lagt flydeliner ud i Vesterhavet om sommeren. De danner et gigantisk "badebassin", som giver dig større tryghed end ved andre strande langs Vestkysten. Thorsminde er en sandstrand med klitter. Stranden har en handicapsti, hvor gangbesværede og kørestolsbrugere kan komme tættere på vandet. Lige ved stranden er der p-pladser, toiletter, restaurant, kiosk og grill. I få minutters afstand er der også havn, sommerhuse og campingplads og Strandingsmuseum St. George, som bl.a. fortæller den dramatiske historie om den største strandingskatastrofe nogensinde, hvor 1300 søfolk omkom i 1811.

  Thorsminde Strand
  Nyd en dag på Thorsminde Strand for hele familien.
 • Ulfborg (34.2 km)

  Ulfborg er en hyggelig stationsby beliggende 20 kilometer nord for Ringkøbing. Centralt i byen kan I besøge Ulfborg Kirke samt det lokale bibliotek, der blev indviet i 1997 og rummer en materialebestand på ca. 20.000 bøger og andre medier. Et par kilometer mod vest kan I se den karakteristiske rød-hvide 54 meter høje vindmølle, Tvindmøllen og mod øst bliver I mødt af en smuk udsigt over den jyske hede. Byen er blandt andet kendt for det kongeligt privilegerede Ulfborg Marked, som blev afholdt første gang den 21. august 1840. Gennem årene har besøgstallet været konstant stigende. Er I interesserede i at besøge markedet, så afvikles det hvert år den anden sidste weekend i august.

  Ulfborg
  Det kongeligt privilegerede Ulfborg Marked, som blev afholdt første gang den 21. august 1840.
 • Holstebro (35.6 km)

  Holstebro er en livlig handelsby, som ligger i det nordlige vestjylland. I hjertet af byen finder I hyggelige gader samt Danmarks næstældste gågade (anlagt 1962), hvor der er et stort udvalg af butikker, specialforretninger, caféer og restauranter såsom Det Gamle Apotek, Støberiet eller Under Klippen. Men byen byder også på museer, fine kunstværker og kulturelle oplevelser. Gå ikke glip af bronzeskulpturen Kvinde på kærre, der er placeret foran Det Gamle Rådhus i gågaden. Skulpturen er nu så værdifuld, at den skal sænkes i jorden hver aften for ikke at blive stjålet. Holstebro og omegn byder på mange seværdigheder, aktiviteter, kultur- og naturoplevelser for hele familien og det er en oplagt destination på en kør-selv ferie til Jylland.   

  Holstebro
  Miniferie i Holstebro, en livlig handelsby med gågader, butikker og gode restauranter.
 • Hjerl Hede (44.8 km)

  Frilandsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling af små kulturmiljøer og elementer af det danske landsbyfællesskab. Her kan I gå på opdagelse i regionale variationer af byggeskik, boligindretning og se hvordan man boede og levede som for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks ældste kendte bondegård, Vinkelgården fra år 1546, som bestemt er værd at tage på udflugt til, når I holder sommerferie eller familieferie i det jydske.

  Hjerl Hede
  Hold billig sommerferie i Jylland og besøg Frilandsmuseet Hjerl Hede.
 • Mønsted Kalkgruber (68.3 km)

  Mønsted Kalkgruber ligger ved Mønsted, syd for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruberne er huler i et overfladenært kalklag, hvor der i mange århundreder er blevet brudt kalk, bl.a. til fremstilling af mørtel til opbygning af kirker og klostre. Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkmine og en endeløs labyrint af minegange. Prøv minetoget om sommeren eller se, hvor mange flagermus, du kan spotte.

  Mønsted Kalkgruber
  En af de mange minegange i Mønsted Kalkgruber
Vis flere

Kort

Hotel Nørre Vinkel
Søgårdevejen 6 7620 Lemvig

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat