Tag på billig bilferie til Hotel Nova

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Nova

Skøn naturrig ferie i det vestlige Østrig

Danske værter på Hotel Nova
Fantastisk pris, mulighed for halvpension
Ægte alpe-stemning
 • 1.025 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.000 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 975 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Det danskejede hotel ligger ideelt, både for sommerferie og vinterferie. Om sommeren er der masser af muligheder for at vandre, nyde naturen, tage på Nordic Walking eller spise udenfor i den bjergtagende natur. Om vinteren kan I stå på ski og her tilbydes et hav af muligheder.

Hotel tilbyder

På hotellet starter dagen med en stor morgenbuffet, og om aftenen kan I spise middag i den hyggelige restaurant. I kan nyde det gode vejr på hotellets terrasse. Der er gratis parkering og internet på hotellet. 

På hotellet er de ansatte meget hjælpsomme og de snakker dansk og kan hjælpe med at planlægge udflugter i området.

Værelser

Alle hotellets værelser har eget bad/toilet samt tv. Værelserne er traditionelt, østrigsk indrettede. Det er muligt at opgradere til værelse med balkon på næste side i bestillingsprocessen. Vær opmærksom på, at der er få værelser med balkon.

Bemærk at

Ved 3 overnatninger eller mere indgår gratis kørsel med lokalbus i sommerperioden. I vinterperioden er der gratis kørsel med skibus til de nærliggende skiområder.

Det er ikke plads til en baby seng i et værelse med 2 ekstra senge. Det kan kun lade sig gøre, hvis babyen sover i forældres seng. Hvis dette er tilfældet kontakt venligst Risskov Bilferie inden bestilling.

Turistskat (person) pr. døgn 1,2EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Sonntag Stein (14.0 km)

  Tag bjergbanen i Sonntag Stein og oplev det fantastiske landskab om sommeren. Om vinteren er det desuden et yndet skiområde.

  Sonntag Stein
  Glid henover det fantastiske landskab med bjergbanen i Boden, under en ferie nærheden
 • Raggal (0.2 km)

  Den lille bjerglandsby Raggal ligger i 1.000 meters højde i den østrigske region Vorarlberg. Raggal ligger i det naturskønne område Grosses Walsertal, hvor der fokuseres på bæredygtig turisme og energi. Her er konceptet, at man skal nyde naturen og udnytte dens herligheder uden at ødelægge den.

  Raggal
  Den smukke udsigt over Raggal
 • Lünersee (28.9 km)

  Kom afsted på en kør-selv ferie i eget tempo og oplev den fantastisk smukke bjergsø, Lünersee, der ligger i knap 2000 meters højde og blev gjort dybere i 1950'erne for at kunne indeholde mere vand til de lokale vandværker. Området omkring søen er et populært vandreområde grundet den skønne natur. I kan tage Lünerseebanen op til området, hvor der er lagt op til en herlig aktiv ferie med muligheder for både at vandre og cykle.

  Lünersee
  Lünersee tilbyder gode muligeheder for cykel- og vandreture.
 • Damüls/Mellau (18.3 km)

  Damüls/Mellau er med sine 109 km. pister og 29 skilifte det største i området. I området findes lette pister for begyndere, krævende pister for den øvede, dyb sne/offpist, skiruter, speed pister (med hastighedsmåling), burton Snowpark til snowboard og freeski, skicross ruter, skiskole, vintervandring og langrend samt talrige restauranter og hytter.

  Damüls/Mellau
  Kalder vinteraktiviterne er Damüls/Mellau det perfekte sted for skiferie i Østrig.
 • Waldseilgarten Damüls (18.8 km)

  Hos Waldseilgarten i Damüls kan I komme op i mellem træerne. Her kan både børn og voksne få en aktiv dag ved at bevæge sig rundt på forskellige forhindringer oppe i højderne. Der er desuden grillplads, legeplads og beachvolleybane.

  Waldseilgarten Damüls
  Sjov og ballade for hele familien
 • Feldkirch (23.1 km)

  Besøg den smukke by Feldkirch med floden Ill, som er en biflod til Rhinen. Byen har en velbevaret gammel bydel, som er meget charmerende. Samtidig har den det flotte Slot Schattenburg til at trone over sig.

  Feldkirch
  Feldkirch er altid klar til besøgende med charmerende butikker og en hyggelig atmosfære.
 • Bärenland Sonnenkopf (39.8 km)

  Tag på et ophold med børn i Østrig og find en billig ferie hos Risskov Bilferie. Læg vejen forbi Bjørneland. Her kan I lære at sejle tømmerflåde, gå på skattejagt og lege på bjørnelegepladsen. Der er nok at tage sig til. Find børnevenlige hoteller i området og tag på en billig sommerferie sydpå.

  Bärenland Sonnenkopf
  Bärenland Sonnenkopf byder på tømmerflådebygning og skattejagt.
 • Silvretta Hochalpenstraße (45.4 km)

  Vil I prøve en køretur lidt ud over det sædvanlige, så er Silvretta Hochalpenstrasse stedet. Vejen er en 25 km. lang bjergvej, som går gennem bjerge og dale med fantastiske udsigter. Panoramavejen er kun åben om sommeren og mod gebyr.

  Silvretta Hochalpenstraße
  Oplev en fantastisk køretur på Silvretta Hochalpenstraße under Jeres ferie i det sydvestlige Østrig
 • Bregenz (55.4 km)

  Find en billig ferie til Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg Vorarlbergs hovedstad, Bregenz som ligger ud til søen Konstance, eller Bodensee, som den kaldes på tysk. Byens små gader indbyder til en gåtur, og oplev St. Martins Tower, St. Gallus Kirke og promenaden. Find en billig ferie og børnevenlige hoteller og kør-selv til Bregenz med Risskov Bilferie.

  Bregenz
  Den hyggelige by, Bregenz, byder på både shopping og seværdigheder.
Vis flere

Kort

Hotel Nova
Sandbühel 94 6741 Raggal

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Jeg har aldrig befundet mig på et hotel med en så storslået og enestående beliggenhed som Garni Hotel Nova. Hotellet er placeret midt på en bjergskråning og der er en helt fantastisk udsigt, lige meget hvor man kigger hen – man er omgivet af bjerge til alle sider. Selve byen er lille men enormt hyggelig med mange små bjælkehytter, der er oversået med blomster i alverdens farver. Hotellets danske ejere er utrolig søde og meget behjælpelige, såfremt man trænger til lidt inspiration til diverse udflugter. Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse og et hotel der emmer af idyl og afslapning..."
  Anne-Sophie Fugl fra Frederiksberg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~8.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 9~11.99 år i ekstra opredning 25% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 0% rabat