Miniferie i Horsens på Hotel Opus Horsens

Dansk | DKK

Hotel Opus Horsens

Dejligt hotelophold med 4-stjernet komfort, god mad og relax afdeling

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.6 / 5

Highlights

 • Fri adgang til relax afdeling på hotellet
 • Moderne og stilfuldt hotel
 • Delikate madoplevelser
1.169,-
3~5 dage fra
1.119,-

Inkl. halvpension og relax afdeling

Miniferie i Horsens

3 dage
Fra 1.119,- / spar op til 575,-
SPAR
4 dage
Fra 1.669,- / spar op til 872,-
SPAR
5 dage
Fra 2.219,- / spar op til 1.169,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til relax afdeling
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Dette 4-stjernede hotel ligger i et grønt område ved Nørrestrand i Horsens, og tilbyder moderne og stilfulde rammer for en herlig kør-selv ferie, i kort afstand fra byens berømte fængselsmuseum. Her har I et suverænt udgangspunkt for både miniferie, weekendophold, aktiv ferie og romantisk parferie, med fri adgang til relax afdeling, udsøgt mad, herlig natur og masser af spændende udflugtsmål indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Hotel Opus Horsens er tegnet af arkitektgruppen, Kim Utzon Arkitekter, og indrettet ved designeren Mikael Mammen, og tilbyder en særdeles elegant og indbydende base for en ferie, med gode muligheder for både afslapning og oplevelser i Horsens og omegn. Under opholdet har I fri adgang både til hotellets fitnessrum og den nydelige relax afdeling med sauna, dampbad og varmestol. Skulle I have lyst til lidt ekstra forkælelse kan der også bestilles massage.

Hotellets beliggenhed giver jer kort afstand til det populære museum FÆNGSLET, i Horsens, såvel som byens centrum, hvor der er gode muligheder for både shopping og sightseeing. Naturelskere vil kunne glæde sig over naturreservatet Nørrestrand, og de smukke områder omkring Gudenåen og Horsens Fjord.

I får en god start på dagen med hotellets store, lækre morgenbuffet, som serveres i flotte og lyse rammer. Hotellets restaurant er indrettet i den elegante designerlobby, og serverer udsøgte aftenmåltider i stilfulde omgivelser.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Opus Horsens har 132 flotte og moderne værelser, indrettet med sammensatte twinsenge med madrasser af høj kvalitet. Der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed og derudover kan der opgraderes til dobbeltværelser med balkon eller en af de lækre junior suites. Det er muligt at tilføje en ekstra opredning på dobbeltværelserne og junior suites.

Alle værelserne er indrettet med et stort badeværelse og er udstyret med hårtørrer, skrivebord, kaffe- og tefaciliteter, telefon og fladskærms-TV. Junior suites tilbyder derudover spa-badekar på badeværelset, sofagruppe og strygefaciliteter.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Stort og lyst enkeltværelse med eget bad og toilet med bruser og hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, telefon, elkedel til kaffe og te, strygejern og strygebræt.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 4
Stort og lyst standard dobbeltværelse med stort badeværelse med bruser, to håndvaske og hårtørrer. Værelset har en dobbeltseng (2x90 cm bred boksmadras) og er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, telefon, elkedel til kaffe og te, strygejern og strygebræt. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse med balkon

1 / 2
Stort og lyst standard dobbeltværelse med balkon og stort badeværelse med bruser, to håndvaske og hårtørrer. Værelset har en dobbeltseng (2x90 cm bred boksmadras) og er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, telefon, elkedel til kaffe og te, strygejern og strygebræt. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 2
Juniorsuiterne er dobbelt så store som standardværelsere med stor dobbeltseng med elevation og et dejligt stort badeværelse med spabadekar og separat bruseniche, to håndvaske og hårtørrer. Værelset er udstyret med sofagruppe og mødebord, drejeligt fladskærms-TV, telefon, elkedel til kaffe og te, strygejern og strygebræt.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Fængslet (1.1km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de danske byer med Risskov Bilferie. Find en kør-selv ferie til Horsen og tag en tur rundt i det gamle Fængselsmuseum og få et helt unikt indblik i livet bag de tykke mure i den historiske bygning i Horsens. Turen går rundt til cellerne samt syge- og isolationsafdelingen. Så er der også en rockergang, en skolestue og en fængselskirke.

Oplev fængselslivet som både fanger og ansatte har måtte det i mere end 150 år. Men én ting, som alle har kunnet høre i de mange år, har været de smækkende jerndøre og aflåste døre. Men det har ikke holdt fanger fra at flygte, hør historierne om dem, der prøvede, og dem som alle kendte, nemlig danske berømtheder, som sad i Horsens Statsfængsel.

Fængslet afholder også events og koncerter. Find familievenlige hoteller i Horsens og tag hele familien med på en kør-selv oplevelse med Risskov Bilferie.

Industrimuseet (2.8km)

Dette spændende Specialmuseum dækker alt mellem produktion og levevilkår samt den finansielle udvikling efter 1850´erne. Den meget interessante samling giver et godt indtryk af den meget hurtige udvikling, som industrisamfundet har gennemgået i de sidste mange år. Der er også en del af den store udstilling, der dækker radio og tv-produktion. Læg vejen forbi de seks arbejderboliger, bygget og indrettet i forskellige tidsaldre. Der er et spændende udvalg af genstande spredt udover museets 6.500 kvadratmeter, gemt væk i det gamle gas- og elektricitetsværk.

Café Gaslight er tilknyttet museet og her kan der slappes lidt af oven på turen. Prøv deres gode kaffe eller en af de lækre retter på menukortet. Tag på weekendophold i Midtjylland og besøg dette spændende museum.

Glud Museum (15.1km)

Er I kulturhistorisk interesserede, så bør I kigge forbi Frilandsmuseet Glud Museum, hvor I kan få indblik i livet på landet i Østjylland igennem de seneste 350 år. På Frilandsmuseet kan I opleve en samling af historiske bygninger fra Østjylland. Besøg blandt andet Danmarks ældst daterede bondehus, som er bygget i 1662, samt den smukke firelængede gård "Badensminde" fra 1811.

Ferguson Museum (15.5km)

Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og besøg det spændende traktormuseum i Juelsminde. Her ligger Danmarks Ferguson Museum, hvor I kan opleve Nordeuropas største samling af Ferguson-traktorer. Museet ligger ca. 12 km fra Juelsminde og er indrettet på gården Ankerslund, hvor Henrik Nielsen har skabt en privat samling af Ferguson traktorer og andre køretøjer. Tag på kør-selv ferie i Danmark med Risskov Bilferie og besøg Ferguson Museum i Juelsminde.

Skanderborg Museum (23.3km)

Skanderborg Museum er en fusion af flere museer, herunder Ferskvandsmuseet, Frihedsmuseet, Gl. Rye Mølle, Skanderborg Museum, Øm Kloster Museum og De historiske arkiver i Skanderborg kommune. Alle disse enkelte museer ligger i kort køreafstand fra Skanderborg, og der er helt sikkert et, der falder i jeres smag.

Skanderborg (24.1km)

Skanderborg ligger i Søhøjlandet, det sørige, stærkt kuperede område mellem Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Tørring og Thyregod. Søhøjlandet er kendt for sin smukke natur med søer, skove og Himmelbjerget. Vandring, cykling og sejlture finder I i massevis. Besøg også Søbadet, hvor der er mulighed for at bade i søen.

Området ved Skanderborg tilbyder desuden spændende oplevelser indenfor kunst, kultur, gastronomi og shopping. Skanderborg slotskirke er et besøg værd.

Juelsminde (26.9km)

Tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og tag på opdagelse med familien i Juelsminde, som også er en populær ferieby med masser af aktiviteter og seværdigheder. Besøg Juelsminde Havnemuseum, hvor I kan gå på opdagelse i Juelsmindes historie og lære mere om byen, jernbanen, fiskerihavnen og de mange aktiviteter, der foregår i det populære havnemiljø i Juelsminde.

I Juelsminde finder I et bredt udvalg af butikker og gode shoppingmuligheder for både tøj, brugskunst og fødevarer, som kan købes såvel i butikker, som i de hyggelige gårdbutikker i Juelsminde og omegn. I byen kan I desuden besøge forskellige gallerier og kunsthåndværkere.

Ønsker I at tilbringe en aktiv ferie i Juelsminde, så findes der flere gode cykel- og vandreruter i og omkring byen. Det er også muligt at spille både golf og tennis. Planlæg en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie med Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien og i eget tempo med børnevenlige hoteller.

Vejle (31.2km)

Find en billig familieferie til Vejle og kør-selv til den dejlige by i Sydjylland. En af de interessante oplevelser i Vejle er Bindeballe Købmandsgård, som både huser et museum og en spændende butik. Besøg også Kulturmuseet i Spinderihallerne, som viser forskellige udstillinger, der fortæller om Vejles historie. Det er muligt at tage en virtuel tur rundt i Vejle under renæssancetiden og der vises også en spændende film om bomuldsspindingsindustrien, der var med til at gøre Vejle kendt. Her opbevares også et af Danmarks berømte moselig og Jernalderudstillingen er ganske interessant med hundredvis af udstillede genstande samt et legemuseum. Er børnene med på turen, kan en tur i Spinderiet absolut anbefales, og så er der Økolariet, der er et rent slaraffenland for de mindste. Der er en række faste udstillinger om natur og miljø samt de naturlige ressourcer, klimaet og gennem udstillinger og arrangementer bliver de besøgende klogere på naturen og klimaet, der omgiver os. Find børnevenlige hoteller til kør-selv ferien hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i eget tempo.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Middelfart

Inkl. 2-retters menu

Fyn

Miniferie i Middelfart

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

165,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Udsigt til Lillebæltsbroen

Læs mere

Comwell Kolding

Inkl. 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

234,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat