Aktiv ferie i Sydtyrol på Hotel Panoramik

Dansk | DKK

Hotel Panoramik

Fantastisk natur, dejlig mad, wellness og gæstfri service i Sydtyrol

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Midt i ferie- og skiregionen Gitschberg Jochtal
 • Lækker wellness og spændende aktiviteter
 • Gratis adgang til bjergbanerne med Almencard PLUS
608,-
4~11 dage fra
1.199,-

Inkl. 3-retters menu

Aktiv ferie i Sydtyrol

4 dage
Fra 1.199,- / spar op til 189,-
SPAR
5 dage
Fra 1.589,- / spar op til 249,-
SPAR
7 dage
Kun 2.369,- / spar op til 369,-
SPAR
8 dage
Fra 2.759,- / spar op til 429,-
SPAR
11 dage
Fra 3.929,- / spar op til 609,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x dagens 3-retters menu/buffet
 • Almencard PLUS
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Oplev Sydtyrol og Dolomitterne helt tæt på med et billigt hotelophold på Hotel Panoramik i Mühlback. Her venter en herlig aktiv ferie med halvpension og Almencard PLUS med mange rabatter inkluderet.

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne Hotel Panoramik ligger i Mühlbach, i Pustertal, som er en del af ferie- og skiregionen Gitschberg Jochtal. Her er der en række spændende muligheder for at være aktiv under ferien. F.eks. ligger områdets skilifte lige neden for hotellet, og de mange vandre- og cykelstier giver jer alletiders mulighed for at udforske den fantastiske natur i alperne, både forår, sommer og efterår.

I får den perfekte start på dagen med en rig morgenmad på hotellet, og om aftenen kan I nyde en 3-retters menu i restauranten. Køkkenet forkæler jer med sydtyrolske og europæiske specialiteter, som alle er tilberedt med de friskeste ingredienser og råvarer fra regionen.

Skulle I have lyst til at slappe af og nyde lidt forkælelse i løbet af dagen eller om aftenen, så tilbyder hotellets wellnessområde både swimmingpool og sauna, såvel som et fitnessstudio med udsigt fra øverste etage.

Når I ankommer til hotellet modtager I et Almencard PLUS, som giver gratis adgang til bjergbaner og offentlig transport. Derudover giver kortet jer også rabat på mere end 90 museer og andre seværdigheder i området. I får således alletiders chance for at udforske Sydtyrols mange muligheder.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Panoramiks værelser er hyggelige og komfortabelt indrettet, dels i moderne stil og dels i traditionel alpestil. Vælg mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser. Det er muligt at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning, mens familieværelserne kan bookes med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, behagelig seng, radio, telefon, TV og sydvendt balkon. De fleste værelser har udsigt over Mühlbach. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1025 km fra
Rostock, Tyskland
1125 km fra
Puttgarden, Tyskland
1150 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Rittner Horn (41.7km)

En helt fantastisk panoramaudsigt venter Jer på toppen af bjerget Ritten i Sydtyrol! Med talrige vandreruter om sommeren og alsidige skisportsaktiviteter om vinteren, er en tur op til Rittner Horn ganske enkelt et must, uanset årstid. Den østrigske bjergbestiger Ludwig Purtscheller, skrev tilbage i 1800-tallet at ”ønsker man at se hele Tyrol i ét syn, skal man bestige disse højder”, som en direkte reference til Rittner Horn. I behøver imidlertid ikke bestige bjerget i den traditionelle forstand, I kan blot nyde den skønne tur med bjergbanen.

Rittner Erd-Pyramiden (43.5km)

Diese malerischen, spärlichen Erdpyramiden erstrecken sich über mehrere Gebiete der Dolomiten und ragen über die umliegenden Landschaften hinaus. Das Ritten-Gebiet rund um Bozen beherbergt einige der höchsten Europas und bietet eine ganz besondere Sehenswürdigkeit. Die Erdpyramiden entstehen durch Erosion und sind an einigen Stellen mehr als 30 Meter hoch. Sie wurden während der jüngsten Eiszeit gebildet und es wird angenommen, dass sie mehr als 25.000 Jahre alt sind! Die kostbaren Gesteinsformationen verändern sich ständig durch Erosion durch Wind und Regen und sind eigentlich ein Phänomen, das man bisher selten gesehen hat. Erleben Sie die Rittner Erd-Pyramiden in einem Wanderurlaub oder Aktivurlaub in Tirol!

Burg Taufers (45.7km)

Det tidligere Taufers-slots særlige hjemlige karakter, tiltrækker hvert år omkring 70.000 besøgende fra nær og fjern. Her kan gæsterne, og især børnene, lade sig imponere i rustnings-kammeret, kunstinteresserede kan nyde frescoer og romantikere kan nyde den komplette æstetik, som præger det eventyrslignende slotskompleks.

Med særlige udstillinger og kulturelle begivenheder, såvel som en stemningsfuld slotsbar i indergården, tiltrækker dette sydtyrolske slot ikke bare feriegæster, men også lokale.

Bolzano (51.4km)

Besøg den smukke og kulturrige hovedstadsby i Sydtyrol - som kendt som Dolomitternes hovedstad. Bolzano har en spøjs historie, da den indtil 1. Verdenskrig faktisk hørte under Østrig, og derfor også stadig den dag i dag, har en stor befolkningsgruppe som taler tysk. Ca. en fjerdedel af byens indbyggere er i dag ”bozere”, og altså tysktalende borgere i Bolzano.

Byen har utroligt meget at byde på hvadenten I søger traditionel shopping og sightseeing, kultur, gastronomi eller historie. Byens placering midt i de smukke grønne landskaber giver desuden gode muligheder for, at tage lidt pauser fra byen og udforske naturen. Byens centrum er spækket med kunstgallerier, museer, hyggelige caféer og butikker, og er I på ferie i Dolomitterne, må I helt sikkert ikke gå glip af denne perle!

Collalbo (62.1km)

Collalbo er hovedlandsbyen i Ritten-området og er et sandt paradis for vandrere og naturelskere. Beliggende på bjerget Rittens høje plateau, mere end en kilometer over havets overflade, tilbyder området et helt fantastisk udgangspunkt for aktive ferier i hjertet af den smukke natur. En af de mest populære vandreruter fører Jer bl.a. forbi områdets Jordpyramider, Pilgrimskirken Maria Saal, helsebyen Bad Siess og tilbage til Collalbo gennem smukke lærke- og granskove. 

Arabba (63km)

Arabba kaldes for Dolomitternes Juvel og er en charmerende landsby, omgivet af Sella-gruppens smukkeste spidser. Landsbyen ligger ved foden af bjergene Pordoi og Campolongo, som begge om vinteren indgår blandt nogle af områdets mest populære skisteder samt skikarussellen, Superski. Om sommeren er området helt perfekt til vandreture og klatring i alle mulige forskellige sværhedsgrader. Arabba er også et sted for jer der er interesserede i gastronomi. Landsbyen er kendt for sine lokale specialiteter og har lange traditioner for, at producere både bacon, alpeoste og meget andet. Når I er på ferie i Dolomitterne bør I helt bestemt lægge vejen forbi den smukke juvel af en landsby, Arraba, og opleve den smukke natur og alle de spændende, kulturelle og historiske seværdigheder som tæller alt lige fra gamle vandmøller til det smukke Ndraz Slot.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.399,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Doubleroom Heimatgfühl
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

Hotel alle Piramidi

Tilbud til Norditalien

Sydtyrol

Bestil inden 01.06

Wild Offer - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

566,-
Kun
1.339,-

Vis kort

Ferie mellem Trento og Cavalese

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat

First Mountain Hotel Ötztal

Ferie i naturskønne områder

Tyrol

Charmerende Tyrol

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x kaffe og hjemmebag
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x frokostpakke
 • Gratis drikkevarer

Fra kun
999,-

Vis kort

Traditionelt østrigsk hotel i Ötztal

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset room type Doubleroom Basic
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 6~10.99 år i ekstra opredning 90kr per nat
 • Barn 11~15.99 år i ekstra opredning 135kr per nat