Familieferie i Norditalien på Hotel Parco dello Stelvio

Dansk | DKK

Hotel Parco dello Stelvio

Familieferie eller aktiv ferie med god mad og oplevelser hele året rundt

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Inklusive Kids Club og animationsprogram
 • To ugentlige guidede vandreture inkluderet
 • Autentiske, regionale smagsoplevelser i restauranten
3.766,-
3~15 dage fra
749,-

Inkl. halvpension

Ophold i Val di Sole

3 dage
Fra 749,- / spar op til 399,-
SPAR
4 dage
Fra 1.119,- / spar op til 546,-
SPAR
5 dage
Fra 1.469,- / spar op til 714,-
SPAR
6 dage
Fra 1.829,- / spar op til 871,-
SPAR
7 dage
Fra 2.199,- / spar op til 1.019,-
SPAR
8 dage
Fra 2.549,- / spar op til 1.186,-
SPAR
11 dage
Fra 3.619,- / spar op til 1.669,-
SPAR
15 dage
Fra 4.599,- / spar op til 3.766,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • Adgang til wellness
 • guidet vandretur
 • børneklub (3-12 år)
Risskov Pakken

Hotel Parco dello Stelvio ligger omgivet af skøn natur ved foden af Ortler-alperne i Cogolo di Pejo i Norditalien. Her er der lagt op til et skønt ophold i en afslappende atmosfære, på et 4-stjernet hotel som tilbyder alletiders base for såvel aktiv ferie som wellnessophold og familieferie.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en skøn placering i Val di Sole-dalen, som er et populært rejsemål hele året rundt. Her kommer familier og naturelskere fra både nær og fjern for at nyde de fantastiske landskaber.

Opholdet inkluderer to ugentlige guidede vandreture (mellem søndag og fredag) og en herlig Kids Club for børn i alderen 3 - 12 år. Kids Club omfatter bl.a. sjov og spas med den rare maskot, DODO, og et varieret animations- og aktivitetsprogram for børnene i løbet af dagen samt dans, leg og spil om aftenen.

Under jeres ferie på Parco dello Stelvio kan I nyde fri adgang til hotellets 300 m² store wellnessområde, som omfatter sauna, dampbad, boblebad, sansebad, swimmingpool med vandfald, Vitarium og et afslapningsområde. Derudover er det også muligt at bestille en række spabehandlinger mod et gebyr. Af andre ting som hotellet tilbyder, kan nævnes en stor solterrasse og en rummelig lounge, en skøn have, en legeplads og et spillerum med poolbord.

Hver dag serverer hotellet dejlig morgenmad i hyggelige rammer, og om aftenen kan I nyde autentiske smagsoplevelser fra Val di Sole- og Trentino-regionerne. En gang om ugen er der også aftendans med live musik på hotellet.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser og lejligheder

Hotellet tilbyder både ophold på enkeltværelser, dobbeltværelser og junior suites, med mulighed for at booke dobbeltværelser og junior suites med en ekstra opredning. Derudover kan I også vælge at nyde opholdet i en af de lyse lejligheder, som kan bookes til to, tre eller fire personer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse på 16-26 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, safe, telefon, minibar, satellit TV og balkon eller terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse på 16-26 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, safe, telefon, minibar, satellit TV og balkon eller terrasse. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 2
Komfortabel junior suite på 28-32 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, komfortabel seng, safe, telefon, minibar, satellit TV og balkon eller terrasse. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

2-personers lejlighed

1 / 2
Hyggelig 2-personers lejlighed på 38-45 m² med badeværelse, hårtørrer, komfortable senge, telefon, minibar og satellit TV. Nogle har også balkon eller terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1150 km fra
Rostock, Tyskland
1250 km fra
Puttgarden, Tyskland
1275 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

I den hvide krigs fodspor (31.7km)

På Passo Tonale, den naturlige grænse mellem Italien og Østrig, blev 2. verdenskrig udkæmpet, en krig, som også omtales "den hvide krig". Tager man på kør-selv ferie i området mellem Adamello og Brenta, kan man stadig finde de gamle forter, der blev bygget i bjergene. Der er mulighed for at besøge nogle af de gamle forter, blandt andet er Forte di Corno d'Aola, Forte Zaccarana or Tonale og Forte Strino besøgsvenlige. Både Temú og Vermiglio har museer dedikerede til Den Hvide Krig.

Vione (40.9km)

Hvis I alligevel er i området, bør I slå et smut forbi byen Vione. Vione er en af de mere interessante middelalderbyer i Val Camonica. I Vione finder I malerisk, antik og rustik arkitektur. Byen er kendt for sit seneste fund af de såkaldte "longobarde" grave, samt bevarelsen af de 6 tårne, der forsvarede slottet. Sognekirken S. Remigio er en af de mest udsmykkede i dalen og Santuario di Cortaiolo indeholder freskoer af Oscar di Prata.

Den Hvide Krigs Museum (36.3km)

Under første verdenskrig udspillede den Hvide Krig sig i Passo Tonale. I Temú finder i Museo Guerra Bianca - et museum dedikeret til den Hvide Krig i Passo Tonale. Den nye udstilling på museet i Temú åbnede i 2011 og har over 1500 historiske genstande på udstillingen. Udstillingen indeholder både våben, kanoner, uniformer og fotos fra krigen. Her kan i blandt andet opleve hvordan det har været at kæmpe i en krig under de hårde forhold i bjergene.

Adamello Adventure Park (41.7km)

I Vezza d'Oglio finder I Adamello Adventure Park. Her har I mulighed for at få adrenalinen til at pumpe i trætoppene, der er forbundet via reb, små gangbroer og svævebaner. Der er tre forskellige baner, der svinger mellem 2 og 15 meter over jorden. En sjov dag for jer der har balancen og modet. For mere information se: www.pontedilegnotonale.com

Incudine (46.1km)

Beliggende ved breden af Oglio floden finder I byen Incudine, som er en af de mindste distrikter i Val Camonica. Byen er smukt placeret mellem floden og bjerget, som er dækket af nåle- og lærketræer. I kan nyde en gåtur gennem landsbyens gader eller besøge San Vito og Santa Anna's helligdom, som ligger 1877 meter over havets overflade på kanten af et bassin ved foden af Corno de Piazza. Dette gamle fristed er oprindeligt dateret tilbage til 1400-tallet, men den nuværende bygning er fra 1700 tallet. Incudine er en oplagt destination for en afslappende landsbyferie eller kør-selv ferie i Italien's smukke natur.

Stelvio Nationalpark (66.1km)

Beliggende i hjertet af de italienske alper finder I Stelvio Nationalpark. Stelvio er helt bestemt et besøg værd for de naturinteresserede, og nationalparken byder på fantastiske vandreture, botanisk have, skiområde og besøgscenteret Baita del Parco.

Den botaniske have, Rezia, blev grundlagt i 1979 og er dermed den nyeste alpine botaniske have i Italien. Her kan I opleve mere en 2500 forskellige flora arter fordelt i flere små sektioner, der afspejler det miljø, arterne hører hjemme i. For de botanisk interesserede er denne have et besøg værd.

Det nyopførte besøgscenter, Baita del Parco, ligger kun et par kilometer fra Santa Caterina. Her får I et overblik over både de menneskelige og de naturlige aspekter i Stelvio Nationalpark. Her kan I lære alt om nationalparkens historie, flora og fauna, landskaber og beboelse i parken.

Trento (76.4km)

Storbyen Trento er hovedstaden i den autonome provins Trento, der ligger i regionen Trentino-Alto. Her kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser. Byen huser omkring 100.000 indbyggere og bugner af et rigt udvalg af museer med historiske monumenter, især i den gamle bydel. Det er også spændene at gå opdagelse på det nationalhistoriske museum, ”Museo Tridentino di Scienze Naturali”. Her kan I tage børnene med på lærerige oplevelser. Særligt i den gamle bydel finder i et eldorado af charmerende serveringssteder placeret i smalle gader og på byens små pladser og torve.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel alle Piramidi

Book-nu rabat!

Sydtyrol

Bestil inden 01.04.2022.

Early Bird - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

406,-
Fra kun
1.279,-

Vis kort

Ferie mellem Trento og Cavalese

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat

First Mountain Hotel Ötztal

All inclusive ophold

Tyrol

Bestil inden 01.04.

Early Bird - 6 dage inkl.
 • 5 overnatninger m. morgenmad
 • 5 x aftenbuffet
 • 5 x frokostpakke
 • 4 x kaffe og hjemmebag
 • Gratis drikkevarer

965,-
Fra kun
2.019,-

Vis kort

Traditionelt østrigsk hotel i Ötztal

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset room type Doubleroom Basic
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 6~10.99 år i ekstra opredning 90kr per nat
 • Barn 11~15.99 år i ekstra opredning 135kr per nat

Vital Landhotel Pfleger

Inkl. 4-retters menu

Tyrol

Wellnessferie i Tyrol

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x øl- eller aromabad
 • Diverse snacks om eftermiddagen

Fra kun
1.999,-

Vis kort

4-stjernet hotel i Østrig

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 75% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat