Miniferie på Hotel Pepita på Nordbornholm

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Pepita

Tag en tur til solskinsøen Bornholm og oplev øens mange seværdigheder.

Oplev Bornholms natur
Hyggeligt hotel fra 1500-tallet
Restaurant med havudsigt
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel Pepita er indrettet i en hyggelig bindingsværksbygning fra 1500-tallet og byder på en lækker placering midt i landsbyen Sandvig, nær Allinge på Nordøstbornholm, med kort afstand til stranden, spændende vartegn og seværdigheder og ikke mindst den fantastiske bornholmske natur. Hvadenten I er til badeferie, vandre- og cykelture i naturen, actionferie eller kunst og kultur tilbyder Hotel Pepita et ideelt udgangspunkt.

Hotellet tilbyder

Hotel Pepita er indrettet i et bindingsværkshus fra det 16. århundrede og ligger i landsbyen Sandvig, på det nordøstlige Bornholm. Hotellet ligger kun ca. 250 meter fra Sandvigbugtens lækre hvide sandstrand og i kort afstand fra området omkring Hammersø, Opalsøen og Krystalsøen samt vartegn som Hammershus, Hammer Fyr og Helligdomsklipperne. 

Det gamle bindingsværkshus er gennem tiderne blevet renoveret i flere omgange; dog altid med nænsom hånd og stor respekt for bygningens sjæl. Dermed har man bevaret husets nostalgiske, hyggelige og hjemlige atmosfære.

Hotellets restaurant med havudsigt byder hver morgen på en dejlig morgenbuffet og hver aften på en spændende aftenbuffet.

Det er gratis at parkere ved hotellet og der er gratis trådløst internet til gæsternes rådighed.

Værelser

Hotel Pepita tilbyder dobbeltværelser i forskellige størrelser, og der er også enkeltværelser til rådighed. Alle værelserne har eget bad og toilet og er udstyret med hårtørrer, skrivebord, siddegruppe, svaleskab og safeboks. Standardværelserne har ikke udgang til terrasse. Ønsker I et værelse med terrasse, skal I derfor opgradere til et KAT 1 værelse. Værelserne ligger i stueplan og på 1. sal og varierer i indretning.​

I kan opgradere til et større Kat. 1 værelse, hvor der er mulighed for opredning på sovesofa. 

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Op til ankomsten modtager I en SMS fra hotellet med information om værelsesnummer og anvisninger om check-in.

Vis flere

Værd at se

 • Allinge Havn (1.7 km)

  Gå en tur ved den smukke og evigt charmerende Allinge Havn, som er sprængt ud i klipperne. Der er hyggelig caféstemning og masser af dejlige spisesteder og små butikker. I løbet af foråret og sommeren er der jazzfestival og marked i Allinge.

  Allinge Havn
  Fra Allinge Havn er der stiforbindelse til Hammershus og bådforbindelse til Christiansø om sommeren.
 • Hammer Fyr (1.7 km)

  Nyd udsigten fra det 21 meter høje anduvningsfyr opført i bornholms granit, i 1872. Fyret har ikke været aktivt siden 1990, men det er stadig et prægtigt stykke arkitektur og giver en fantastisk udsigt.

  Hammer Fyr
  Det er muligt at komme på en guidet tur ved Hammeren Fyr.
 • Hammershus (2.2 km)

  Hammershus er ét af Bornholms helt store vartegn. Den gamle slotsruin menes af være opført af kirkemagten i samarbejde med Valdemar Sejr, tilbage i starten af 1200-tallet. Hammershus er Nordeuropas største slotsruin og er majestætisk placeret på en 74 meter høj, stejl klippeknude. En familieferie på Bornholm med et besøg på Hammershus, er en oplevelse man kun sent vil glemme.

  Hammershus
  Man har ikke været på Bornholm før man har oplevet Hammershus.
 • Bornholms Tekniske Samling (5.5 km)

  Find et børnevenligt hotel på Bornholm hos Risskov Bilferie og tag afsted med hele familien til den dejlige ø, hvor der venter masser af oplevelser. Der er ingen grund til at stritte imod, når Bornholms Tekniske Samling får nostalgien til at brede sig helt ud i fingrene. Det 4.000 m² gårdmuseum huser alt fra gamle maskiner, møbler og køretøjer til radioer, landbrugsredskaber og legetøj, fra dengang Bedstefar var barn. Find et last minute hotel og nyd en familieferie på Bornholm.

  Bornholms Tekniske Samling
  Langt det meste af udstillingens indhold er skænket af firmaer og privatpersoner på Bornholm.
 • Jons Kapel (8.7 km)

  Jons Kapel er en klippehule, også kendt som ”tør ovn”, opstået som resultatet af bølgernes gentagne slag mod klippen. Jon blev sendt til øen for at udbrede kristendommen. Han boede i denne grotte hvor nysgerrige bornholmere kom ned og besøgte ham. Han fortalte historier fra biblen og snart var opbuddet så stort, at pladsen i grotten blev trang. Dermed stillede han sig op på klippen og fortsatte forkyndelsen derfra, så alle kunne høre ham. Senere udhuggedes en prædikestol på toppen af klippen hvor Jon, ifølge fortællingen, har stået.

  Jons Kapel
  I finder prædikestolen og kapellet på Bornholms nordvestlige kyst ca. 6 km. syd for Hammershus.
 • Olsker Rundkirke (6.8 km)

  Den 26 meter høje Olsker Rundkirke er den højeste af de fire rundkirker på Bornholm. Kirken er opført omkring år 1150, men er i tidens løb blevet ombygget og forstærket i flere omgange - senest i midten af 1900-tallet, da man udskiftede altertavlen. I denne elegante rundkirke står der personale i våbenhuset, som gladeligt svarer på spørgsmål og fortæller om kirkens fortid som forsvarsværk.

  Olsker Rundkirke
  Kør-selv til Olsker Rundkirke på Bornholm
 • Helligdomsklipperne ved Bornholms Kunstmuseum (11.0 km)

  Kør selv på ø-ferie eller miniferie på Bornholm og oplev de smukke Helligdomsklipper, nord for Rø. Klipperne er det fantastiske resultat af flere tusinde år med vejrpåvirkning og står i dag som sprængte og flåede, med dybe huler og usædvanlige former. Området har tidligere været et valfartssted, idet der har ligget en hellig kilde ved kystklippens fod. Besøg også Bornholms Kunstmuseum som bl.a. byder på store malerisamlinger, kunsthåndværk og skulpturer med forbindelse til Bornholm. Derudover huses også jævnligt særudstillinger af forskellig art.

  Helligdomsklipperne ved Bornholms Kunstmuseum
  Nogle steder skyder klipperne mere end 20 meter højt op.
 • Gudhjem (16.7 km)

  Gudhjem er en enestående lille perle af en bjergby på Nordbornholm, og har omkring 700 indbyggere. Her kan I bestige Bokul, et 48 meter højt bjergmassiv. Fra toppen får I en fantastisk udsigt over byens tage og den smukke Nørresand Havn. Gennem hele året sejles der ture mellem Gudhjem og Christiansø.

  Gudhjem
  Gudhjem er Danmarks eneste bjergby, og tilbyder en dejlig base for en ferie på Bornholm.
 • Ekkodalen (25.9 km)

  Der er mange muligheder for en familieferie i Danmark. Ekkodalen er en del af Bornholms længste sprækkedal og er et ca. 12 km. langt vandre- og naturparadis. Sprækkerne opstod for mere end 1.400 millioner år siden. Der er små vandløb og søer, kilder og en næsten 200 år gammel fredet skov. Ved H.C. Ørsted's kilde, lidt vest for parkeringspladsen ved Ekkodalhuset, menes det at ekko’et er særligt kraftigt. Tag en tur til Ekkodalen og døm selv. Bornholm er et dejligt sted for en sommerferie med børn. 

  Ekkodalen
  Ekkodalen er indbegrebet af Bornholm med den fascinerende kombination af barsk og blid natur.
 • Christiansø (0.0 km)

  Tag en herlig tur til Danmarks unikke ø-gruppe Ertholmene, og besøg Christian V.’s fascinerende fæstning fra 1684. Fæstningsværkerne er yderst velbevarede og stort set uberørte, idet de er fredede. På Christiansø vil I befinde jer langt væk fra bilos og støj, midt i Danmarks eneste skærgård. Oplev den fantastiske natur på øen, med edderfugle og sølvmåger i massevis. Det er gennem hele året muligt at komme til Christiansø fra Gudhjem.

  Christiansø
  Christiansø ligger i Danmarks eneste skærgård, nordøst for Bornholm.
 • Bornholms Rovfugleshow (19.0 km)

  Tag på et sommerferie ophold på Bornholm med hele familien og oplev det imponerende rovfugleshow i Rønne. Omgivet af søer, vandløb og klipper kan I se ugler, ørne, gribbe og falke som de frit flyver rundt omkring Jer. Der er falkonershow, daglige flyveopvisninger og en indendørs flyvehal i tilfælde af dårligt vejr. Efter showet kan I stille falkoneren spørgsmål og tage et kig i den lille butik. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev de smukke rovfugle på Bornholm.

  Bornholms Rovfugleshow
  Mød de fascinerende rovfugle, på deres egen hjemmebane.
 • Østerlars Rundkirke (19.5 km)

  Østerlars Rundkirke er ikke blot den største rundkirke på Bornholm, men i hele Danmark. Man regner også med at denne er den ældste af Bornholms fire rundkirker, på trods af at det eksakte opførelsesår er ukendt. Østerlars Rundkirke figurerer centralt i teorien om, at der skulle være en sammenhæng mellem de franske tempelridderes orden og de bornholmske midderalderkirkers placering.

  Østerlars Rundkirke
  Østerlars Rundkirke er den bedst kendte af de fire bornholmske rundkirker.
Vis flere

Kort

Hotel Pepita
Langebjergvej 1 3770 Allinge​

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Standard dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~13 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~100 år i ekstra opredning 35% rabat