Tag på kør-selv ferie til Hotel Playa

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Playa

Ferie ved badebyen over dem alle - Rimini

 • 1.575 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.550 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.450 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Hotel Playa er et rigtigt, italiensk badehotel beliggende tæt ved havet. I hotellets restaurant serveres klassiske, italienske retter. Ved badebyen Rimini kan I nyde den kilometerlange strand og den italienske charme. Adriaterhavskysten er en skøn feriedestination.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede Hotel Playa ligger tæt ved havet i Rimini-Viserbella. Området ved hotellet er i særdeleshed ideelt for familier, da stranden kun ligger 50 meter fra hotellet. De fleste attraktioner som tema-og vandparker ligger indenfor 1/2 times kørsel fra hotellet. Hotellets restaurant serverer typiske regionale retter samt internationale specialiteter. Fra restaurantens terrasse er der en skøn udsigt udover havet. Der er gratis adgang til internettet (WLAN) på offentlige områder. I kan parkere gratis ved hotellet, men der er et begrænset antal pladser.

Værelser

Alle standardværelser råder over bad med brus og toilet, telefon og fjernsyn. Det er desuden muligt at opgradere til værelser med balkon eller havudsigt på næste side af bestillingsprocessen.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Det er muligt at leje 2 solsenge og en parasol på hotellets private strand. Vejl. pris: 18 EUR per dag.

Vis flere

Værd at se

 • Ponte di Tiberio (7.8 km)

  Il Ponte di Tiberio kendes på dansk som Tiberius Broen. Bygningsarbejdet blev påbegyndt ved Augustus, kort før han døde i år 14 e.Kr. og broen stod færdig 7 år senere i 21 e.Kr. Imellemtiden var en ny kejser; Tiberius kommet til, og broen fik altså navn efter ham. Den smukke og historiske bro strakte sig i mange år over Marecchia-floden i Rimini, men i det 20. århundrede blev floden delvist omlagt, for at undgå ødelæggende oversvømmelser. I dag går broen over en smal kanal i stedet.

  Ponte di Tiberio
  Den bemærkelsesværdige konstruktion er bygget i marmor.
 • Castel Sismondo (7.5 km)

  Når I begiver Jer ind i Rimini’s historiske bydel må I endelig ikke misse det fantastiske Castel Sismondo. Det gamle slot kan nemlig let overses idet det ligger skjult bag Piazza Cavour og Teatro Galli. Men slottet er ikke blot fantastisk flot og imponerende at se på, det er også nærmest en portal ind til Italiens middelalderhistorie.

  Castel Sismondo
  Bygningen stod færdig i 1446.
 • Rimini (5.6 km)

  Rimini er kendt som en af Italiens populære badebyer, men det betyder ikke, at byen ikke har mere at byde på. Rimini er en historisk by, hvor I stadig kan se mange tegn på byens historiske fortid. Fra det gamle romerrige kan I f.eks. stadig opleve Tiberiusbroen, der stadig benyttes i dag, samt resterne af det store amfiteater, der i sin tid kunne rumme 15.000 mennesker. Rimini er selvfølgelig populær for de smukke sandstrande, men havnen er også et syn værd, når de små fiskerbåde sejler ud om morgenen. I den gamle bydel i de snævre gader, finder I mange hyggelige caféer og butikker og desuden er byen et godt sted at shoppe, da der stort set finder et marked sted hver dag.

  Rimini
  Besøg den populære turistby Rimini
 • Arco di Augusto (9.8 km)

  Tag på en billig sommerferie i Italien og oplev den historiske triumfbue i Rimini. Hvælvingen blev opført helt tilbage i år 27 f.Kr. og er én af de ældste overlevende romerske triumfbuer. Den smukke bue er dedikeret til Gaius Julius Cæsar Augustus på en tid hvor kejseren var igang med at konsolidere sin individuelle magt. Det var begyndelsen på den såkaldte Pax Romana; en fredfyldt og blomstrende periode, hvor flere større bygningsprojekter blev foretaget – herunder ikke mindst Tiberius Broen, til hvilken byggeriet faktisk blev påbegyndt under Augustus, kort inden hans død i år 14 e.Kr. Med een af de mange billige ferier eller weekendophold som Risskov Bilferie tilbyder, er det nemt at fortabe sig i historien's vingesus!

  Arco di Augusto
  Den historiske Augustus triumfbue i Rimini
 • Tempio Malatestiano (7.3 km)

  Tempio Malatestiano (Malatesta Templet) har siden 1809 været bispedømmets katedral i Rimini. Det er et berømt og klassisk eksempel på renæssancearkitektur og måske ét af Riminis mest hæderkronede monumeter. Bygningsarbejdet blev påbegyndt i 1446 under ordre af Riminis overhoved, adelsmanden Sigismundo Pandolfo Malatesta. Arbejdet afsluttedes i 1460, da Malatesta blev ekskommuniceret. På dette tidspunkt var kirken stadig ikke færdigbygget, og den er forblevet ukomplet frem til i dag.

  Tempio Malatestiano
  Malatesta Templet blev aldrig færdigt.
 • Rimini Fiabilandia (12.9 km)

  Besøg Rimini Fiabilandia, som er en forlystelsespark, hvor hele familien kan have en sjov dag. Parken er fra 1965, og er en af Italiens ældste forlystelsesparker. I parken kan I opleve alverdens sjove forlystelser. Blandt andet Merlins Slot, Guldminen, Rum-musen og meget mere!

  Rimini Fiabilandia
  Sjov og ballade for hele familien
 • Riccione (19.6 km)

  Besøg byen Riccione, som ligger mellem Cattolica og Rimini. I takt med at byerne er vokset, er de 3 byer faktisk tæt på at være vokset sammen, og ligger som perler på række. I Riccione findes der en del ældre villaer, haver og grønne områder. Riccione er en forholdsvis ny by, der først blev en kendt badeby i 1950'erne. I modsætning til Rimini, er Riccione i sommerhalvåret hovedsageligt beboet af italienske turister. Byen byder på gode indkøbsmuligheder af tøj, sko m.v. ligesom i her finder et bredt udvalg af barer, cafeer og restauranter.

  Riccione
  Riccione er en ægte perle.
 • Oltremare (19.5 km)

  En oplevelse for hele familien er det imponerende vandland Oltremare, som er en stor park der byder på mange forskellige naturoplevelser. Attraktionen er meget populær, og dette er ikke uden grund. Her kan i se havskildpadder og masser af delfiner, og andre dyr som lever i vandet. Her er også forskellige fuglearter som pelikaner, ugler og endda falkeopvisning. En skøn attraktion som I ville kunne bruge hele dagen på.

  Oltremare
  Hold sommerferie i Italien og oplev delfinerne i Oltremare.
 • San Marino (30.7 km)

  En anden udflugtsmulighed er at tage turen til San Marino. Republikken er verdens femtemindste land med en størrelse på blot 61 km2. I San Marino kan I nyde godt af, at I kan shoppe momsfrit i butikkerne og dermed spare op til 20 % i forhold til butikkerne i Italien.

  San Marino
  Med en ferie nær Adriaterhavet, f.eks. i feriebyen Rimini, kan I bl.a. besøge Verdens femtemindste republik, San Marino
 • Cattolica (30.2 km)

  Cattolica er en livlig badeby, velegnet til både familer og yngre mennesker. Byen har et ganske hyggeligt gammelt centrum med en del fine forretninger. Gå en tur rundt i byen og nyd de fine pladser med de smukke springvand og gå videre langs den hyggelige strandpromenade. I centrum er det især vigtigt at kigge nærmere på "Piazza delle Sirene", der er det absolutte centrum for events i løbet af sommeren. Det er her, I kan suge den charmerende atmosfære til jer. Ofte er der folk, der optræder.

  Cattolica
  Cattolica er en skøn kombination af sandstrande og shoppingmuligheder.
 • Le Navi Aquarium (30.6 km)

  Tag på en billig sommerferie sydpå med familien og kør-selv til Frankrig på en rigtig familieferie. Har I børnene med på en bilferie ferien er det en stor oplevelse at besøge "Le Navi Aquarium". De smukke hvide bygninger, der ligger som en flåde og troner ved vandet. Når I går indenfor dørene, venter der jer en spændende verden, hvor I kan lære mere om livet under vandet. Akvariet er inddelt i fem spændende afdelinger. Besøg de fascinerende hajer i Geopolis eller udforsk og lær mere om livet under overfladen i verdens have i Aquapolis. Lær også mere om dyrene og planterne, der lever under havets overflade og se hvor mange af havets lyde, I kan genkende. Dette er blot få af mange oplevelser, der venter jer i den spændende verden. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd ferien i eget tempo med Risskov Bilferie.

  Le Navi Aquarium
  Lær mere om livet under vandet.
Vis flere

Kort

Hotel Playa
Via Ilario Paglierani 2 47922 Viserbella di Rimini

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "... De er så søde og venlige på dette her lille og utrolig hyggelige hotel med en perfekt beliggenhed og kun 100 små skridt til stranden. Der bliver gjort rent og skiftet håndklæder mm hver dag og maden er typisk italiensk. Den er god og der bliver kræset om en.
  Det er så fint og vi nyder at slappe af..."
  Familien Böckel og Lundorff fra Herning.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~8 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 8~12 år i ekstra opredning 20% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 10% rabat