Miniferie i Norrköping på Hotel President Norrköping

Dansk | DKK

Hotel President Norrköping

Nyd et ophold med dejlig morgenmad og masser af oplevelser i Norrköping

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central placering i Norrköping
 • Kort afstand til Kolmårdens Djurpark
 • Oplev rosenparker, helleristninger og slotte
396,-
3~6 dage fra
839,-

Inkl. 1 kold platte

Centralt i Norrköping

3 dage
Fra 839,- / spar op til 251,-
SPAR
4 dage
Fra 1.259,- / spar op til 296,-
SPAR
5 dage
Fra 1.679,- / spar op til 341,-
SPAR
6 dage
Fra 2.089,- / spar op til 396,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning
 • 2 x morgenmad
 • 2 x kaffe
 • 1 x Kold platte
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotel President Norrköping har en central beliggenhed, med gåafstand til Norrköpings hovedbanegård. Her tilbydes I et ophold i et hyggeligt hotelmiljø med velkomstdrink og morgenbuffet.


Hotellet tilbyder

Hotellets faciliteter tæller b.la. en morgenmadssal og bar, så I både får en god start og en god afslutning på feriedagene med dejlig mad og drikke. I kan også benytte hotellets fitnesscenter og sauna, eller koble af i lobbyområdet med en kop kaffe eller avis.

Her bor I i gåafstand fra byens centrum med en lang række kulturoplevelser og shoppingmuligheder. Det er også oplagt at besøge den smukke rosenpark og rhododendrondal som er byens stolthed.

Der er også gode muligheder for at opleve forskellige seværdigheder, såsom helleristningerne i Himmelstalund og Löfstad Slott inden for kort afstand af hotellet. Eller tag en dagtur til Kolmårdens Djurpark, Brandbilsmuseet i Simonstorp eller Ekenäs Slott i bil. De golfinteresserede kan glæde sig over at Bråvikens smukke golfbane ligger bare en kort køretur fra hotellet.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotel President Norrköping har 78 moderne indrettede værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra seng.

Samtlige værelser er indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer, og udstyret med behagelige senge, skrivebord, værdiskab, elkoger, telefon og TV.

Som en unik lille detalje finder I også håndvægte og en træningsvideo på alle værelserne.

Kæledyr er velkomne mod et ekstra gebyr.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

320 km fra
Göteborg, Sverige
410 km fra
Helsingborg, Sverige 
500 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Helleristningerne i Himmelstalund (2.5km)

Lige udenfor Norrköping, i et bakkeområde ved Motala Ström, kan I opleve et spændende friluftsområde med et utal af helleristninger fra oldtiden. I alt er der ca. 1.660 figurer ristet ind i områdets sten, fordelt over 57 små lokaliteter. Helleristningerne er meget forskellige og forestiller bl.a. dyr, skibe, våben, jagtscener og meget andet. Det lokale Helleristnings-museum tilbyder masser af information om de specielle helleristninger og bronzealderen i deres interessante permanente udstillinger og er et ideelt udflugtsmål til en miniferie eller sommerferie i det sydlige Sverige.

Rhododendrondalen (1.8km)

Åbackarna har længe været et populært promenadestræk, der forbinder det centrale Norrköping med Himmelstalund. Nedenfor ligger den fantastisk smukke Rhododendrondal med vilde rhododendroner. Her er der bevægelse og dufte stort set året rundt, men især fra Maj og nogle måneder frem, når blomsterne står i fuld flor, er dalen en fantastisk oplevelse for adskillige sanser.

Löfstad Slot (11.2km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og nyd en sommerferie eller vinterferie i Sverige ved Norrköping. Besøg Löfstad Slot er et intakt slot fra 1600-tallet, hvor I på en guidet tur kan få et spændende indblik i, hvordan de adelige har levet op gennem årene, og høre historierne om spøgelser på slottet. Find børnevenlige hoteller til bilferien og kom afsted på oplevelser i området omkring Norrköping med Risskov Bilferie.

Bråvikens Golfklub (11km)

Tag på golfferie med Risskov Bilferie og få et slag golf på Bråvikens Golfklub som er en af 20 golfbaner i Östergötlands län. Denne smukt beliggende klub finder I i byen Norrköping og her er der hele 36 huller, med vekslende 18- og 9-hulssløjfer. Er man i området og er man til golf, så gå ikke glip af en runde i Bråvikens Golfklubs fantastiske omgivelser. Find et billigt weekendophold og pak golftaskerne med på turen. Find et billigt hotelophold i området og få øvet lidt på handicappet.

Brandbilmuseet i Simonstorp (24.2km)

Find børnevenlige hoteller tæt på Simonstorp i Sverige og besøg det spændende brandbilmuseum der ligger lige i udkanten af byen. Her kan I opleve omkring 250 års historie om udviklingen indenfor brandbiler og ambulancer, som i dag under ét kaldes redningstjenesten. Tag på en familieferie og oplev Sveriges seværdigheder med Risskov Bilferie på en kør-selv ferie til nabolandet.

Kolmårdens Djurpark (29.4km)

Tag på en kør-selv oplevelse i Sverige og find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Nordøst for Norrköping ligger en af mange dejlige familieoplevelse og venter på et besøg. Det er dyreparken Kolmårdens Djurparken som ligger i skovene udenfor Norrköping og her finder I vilde dyr fra hele verden. Kolmården er den største zoo og safaripark i Norden og samtidig den mest berømte svenske zoo. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og tag på opdagelse i Sverige på en rigtig familieferie.

Ekenäs Slot (35.7km)

Tag på en billig bilferie og oplev Ekenäs Slot er et imponerende renæssanceslot som bl.a. fortæller en historie om Sveriges magtrolle i det 17. og 18. århundrede. Derudover er huser slottet også et årligt ridderspil i Maj måned.

Julemarked i Norrköping (1km)


Velkommen til julen i Värmekyrkan og Norrköping, hvor hele familien kan nyde den magiske julestemning og fejre julens første advent. Tag på en kort weekendophold eller en miniferie i egen bil og aflæg Norrköping et julebesøg. 


Tag turen ind til det traditionelle julemarked som afholdes den første dag i advent. Børnene kan også sende deres juleønskeseddel til julemanden, som går rundt ved grantræerne. Der spilles julemusik, og et pulserende liv omkring småboderne, hvor der blandt andet sælges kunsthåndværk, der er også et kunsthåndværksted, og julegodter. Benyt også lejligheden til at besøge Norrköping, som er en dejlig by, der byder på gode restauranter, hyggelige caféer og gode shopping- og sightseeingmuligheder.

Benyt lejligheden til at kombinere en shoppingtur og starten på julen med et besøg på julemarkedet i Norrköping. I kan bestille billige hotelpakker i og omkring Norrköping hos Risskov Bilferie og få startet julen i Norrköping i Sverige.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Good Morning+ Nyköping

Historisk skærgårdsby

Södermanland

Oplev Nyköping

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

130,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Skærgård, kultur og shopping i Nyköping

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat