Miniferie på Hotel Propellen i Billund

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Propellen

Tag på miniferie i Billund fyldt med natur-og kulturoplevelser i det jyske

Topmoderne hotel i Billund
Wellness og børnevenlige omgivelser
Mange oplevelser for store og små
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Dette 4-stjernede hotel har en yderst naturskøn beliggenhed i Billund, med kort afstand til centrum og lufthavnen. Her kommer I til at bo på et sjælfuldt og moderne hotel hvor den personlige service og individuelle betjening er i højsædet. Hotellet har tre restauranter, som hver især har deres eget unikke præg og appeal. Slap af i den flotte wellnessafdeling med indendørs pool, sauna og boblebad og få pulsen op med fitnessfaciliteter både inde og ude. Hotel Propellen tilbyder et helt ideelt udangspunkt for en ferie i Midtjylland.

Hotellet tilbyder

Hotel Propellen ligger kort fra Billunds centrum i hjertet af det sydlige Midtjylland, omkranset af Grene Sande og Randbøl Hedes skønne natur.

Bygningen er fra 1977 og startede sit liv som restaurant og diskotek, da trafikassistent hos SAS, Teddy Jensen, realiserede sin drøm om at skabe et dansested med liv og glade dage og et strejf af hjemlig uhøjtidelighed. Teddy og hans hustru blev i 1985 nødsaget til at flytte ind i bygningen da skæbnen ville, at deres hjem brændte. De boede her ikke længe før hotel-idéen dukkede op, og så gik udviklingsarbejdet ellers i gang. I dag har Hotel Propellen fået nye kræfter bag roret, men flere af de medarbejdere man kan møde i dag, har også arbejdet her under Teddy Jensen. Denne fine historie afspejles i dag i hele hotellets atmosfære og sjæl, og ikke mindst i det høje serviceniveau, hvor den personlige og indviduelle betjening er i højsædet og den hjemlige uhøjtidelighed stortrives.  

På hotellet kan I slappe af og nyde livet med en række wellnesstilbud, såsom indendørs swimmingpool, sauna og boblebad. Der er også både inden- og udendørs fitnessfaciliteter til gæsternes rådighed. Og til børnene er der både indendørs legerum og en legeplads udenfor. Derudover er der også et bordtennisbord.  

Hotel Propellen har hele 3 restauranter, indrettet med hver sit særpræg og stemningsmiljø. Fælles for restauranterne er, at de alle tilbyder et højt serviceniveau i en varm og hyggelig atmosfære. Alting er lavet fra bunden, og kun de bedste og mest friske råvarer anvendes – og så vidt det er muligt, med stor fokus på sæsonens ingredienser.  

Restaurant Cockpit byder på hyggelig caféstemning, og her er et stykke af hotellets historie og sjæl bevaret i trægulvet, som stadig er det oprindelige fra 1977.  

I Restaurant Ludwig er der lagt op til hygge og romantik, med afskærmede siddepladser og et omfattende vinbord.  

Og i Pejsestuen kan I læne Jer tilbage i de bløde lædermøbler og nyde den hyggelige stemning. Om sommeren har I mulighed for at tage en drink før maden på den vestvendte terrasse, og skulle vejret være rigtig godt, er der også servering på terrassen. Bemærk venligst at Pejsestuen er forbeholdt voksne gæster.  

Hotellets centrale beliggenhed i det sydlige Midtjylland gør det til et suverænt udgangspunkt for ture og udflugter til nogle af de mange spændende byer, steder og seværdigheder i området. Derudover er de naturskønne omgivelser omkring Grene Sande og Randbøl Hede helt ideelle for nogle dejlige vandre- eller cykelture.  

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Propellen har 94 lyse værelser, som alle tilbyder et 4-stjernet komfortniveau. De hyggelige og moderne dobbeltværelser er indrettet med eget badeværelse med brus og hårtørrer og udstyret med behagelige møbler og TV.

Bemærk at

Opholdet kan bestilles til voksne og børn over 11 år.

Vis flere

Værd at se

 • Legoland (2.2 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Billund hvor den helt store oplevelse ligger og venter. Find børnevenlige hoteller og kom afsted på en billig ferie til Legoland, der som altid har masser at byde på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er der udfordringer, som skal klares og overvindes. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag derefter turen over Coles Klatrevæg, og det ultimative ´Lego Ninjago The Ride´ skal de fire elementer, ild, lyn, jord og is mestres for at overvinde ´The Great Devourer´. Der er også muligheder for billige weekendophold for hele familien, så start med at planlægge den næste kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gemmer på en masse overraskelser og sjove attraktioner.
 • Lego@House (1.6 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find en rigtig familieferie hos Risskov Bilferie. Kør-selv på opdagelse og hvorfor ikke starte med en favorit i Billund. Besøg og oplev det nye LEGO@ House, som delagtiggøre de besøgende i historien bag Lego og inspirationen i klodserne, der skabte så mange muligheder og nytænkning. Det nye LEGO@ House åbnede i 2017 og er 23 meter højt og på ikke mindre end 8.500 kvadratmeter med en 3.400 kvadratmeter stor kælder, så der skulle være plads til alle og nogle enkelte legoklodser. Tag på sommerferie eller vinterferie med hele familien og kør-selv på opdagelse i Jylland. Der er mange familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, så kig forbi.

  Lego@House
  Det nye Lego@House er på et kæmpe areal og bliver 23 meter højt.
 • Lalandia (1.0 km)

  Tag på bilferie i Danmark med hele familien og gør holdt ved Lalandia i Billund, hvor alt med vand kan opleves; vandrutsjebaner og bølgebassiner, og til de voksne er der wellness-oplevelser i særklasse. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på en 'badeferie' til Lalandia. 

  Lalandia
  Der er altid masser af sjov i vandlandet Lalandia.
 • Skulpturpark i Tørskind Grusgrav (18.8 km)

  Den danske billedhugger Robert Jacobsen har i samarbejde med den franske skulptør Jean Clareboudt omdannet den tidligere grusgrav i Tørskind til en skulpturpark. Skulpturerne er udført i jern, beton, sten og træ og skal betragtes som et samlet værk, der går i dialog med naturen. Udstillingen tager udgangspunkt i solens gang over himlen i løbet af en dag og hvordan lys og skulptur påvirker hinanden. Af samme grund opleves værkerne forskelligt afhængigt af, hvilket tidspunkt på dagen og året, I besøger Tørskind Grusgrav.

  Skulpturpark i Tørskind Grusgrav
  Oplev de spændende Landskabsskulpturer i Skulpturpark i Tørskind Grusgrav under en ferie nær Vejle eller Billund
 • Egtvedpigens Grav (17.6 km)

  Bestil et billigt weekendophold eller miniferie hos Risskov Bilferie og besøg Egtved, vest for Vejle, hvor Egtvedpigen blev fundet i 1921 i en yderst velbevaret grav fra bronzealderen. I dag ses den rekonstruerede gravhøj, og der er bygget et lille museum på stedet, som beskriver det sjældne fund. I det lille museum er der udstillet et kopi af Egtvedpigens klædedragt med smykker og bæltespænde. Tag på billig bilferie i Danmark og besøg dette interessante sted. 

  Egtvedpigens Grav
  Besøg Egtvedpigens Grav og bliv klogere på vores forfædre.
 • Give-Egnens Museum (17.3 km)

  På Give-Egnens Museum kan I komme helt tæt på Danmarkshistorien. Museets permanente udstillinger består af ”Hedebondens gård”, ”Handel og håndværk”, ”Den gamle skolestue, ”Tekstil og husflid” og ”Niels Kjeldsen salen”. I kan også gå en tur på marken, i læge- og krydderurtehaven, køkkenhaven og æblelunden. I skoven er der skovlegeplads med bålsted. Der afvikles 2-3 særudstillinger om året med forskellige temaer. Fra slut november til hellig trekonger kan I også opleve museets juleudstilling.

  Give-Egnens Museum
  Oplev spændende Danmarkshistorie på Give-Egnens Museum
 • Jelling Monumenterne (26.2 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev den spændende historie som gemmer sig rundt omkring i hele landet. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Jelling,, hvor I kan besøge det imponerende monumentområde fra Vikingetiden. Jelling monumenterne består af to runesten, to meget store høje, Europas største stensætning og markeringen af et 1,4 km langt palisadehegn, der omgiver hele området. Lige midt i monumentet ligger Jelling Kirke, en romansk stenkirke fra år 1100, hvor Gorm den Gamle blev genbegravet i år 2000. Den lille runesten er rejst af Gorm den Gamle og heraf fremgår det ældste vidnesbyrd om Danmarks navn. Stenen kaldes af samme årsag for Danmarks navneattest. Den store runesten er rejst af Harald Blåtand og markerer overgangen fra Hedenskab til Kristendom og betegnes derfor også som Danmarks dåbsattest. Monumentet anses for at være Europas fornemste monument fra Vikingetiden og har siden 1994 været optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Bluetooth-teknologien, der benyttes til trådløs kommunikation i mobiltelefoner og computere, er opkaldt efter den danske konge, Harald Blåtand pga. hans evne til kommunikation imellem forskellige fraktioner. I kan lære meget mere om monumentet og Vikingetiden på oplevelsescentret Kongernes Jelling. Det er gratis at besøge både monumentområdet og besøgscentret, så med et billigt hotelophold fra Risskov Bilferie til turen, er der lagt op til en skøn dag med masser af danmarkshistorie! Find den helt rigtige kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og bliv klogere på vores forfædre og kulturarv i Jelling.

  Jelling Monumenterne
  Jelling har Europas største stensætning, og det var her at Gorm den Gamle blev begravet.
 • Givskud Zoo (24.7 km)

  Midt i Jylland finder I Givskud Zoo. Tag på safari med hele familien i egen bil eller på safaribussen og oplev de spændende dyr på nærmeste hold - præcis som hvis du var på den afrikanske savanne. Husk at holde vinduerne lukkede, når løverne kredser rundt om bilen og når zebraerne og girafferne kommer forbi. I finder også sjove havdyr, som f.eks. søløver og gå heller ikke glip af Danmarks største dinosaurudstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen forsvinder nemt, når I befinder jer i Givskud Zoo.

  Givskud Zoo
  Tag safaribussen ud på savannen og få dyrene helt tæt på
 • Kongernes Jelling (25.7 km)

  Ikke langt fra Billund ligger Kongernes Jelling som er et oplevelsescenter i Jelling, hvor de besøgende får muligheden for at rejse over 1000 år tilbage i tiden, nemlig helt tilbage til vikingetiden, da kongerne Gorm den Gamle og Harald Blåtand huserede og satte deres runesten i Jelling. Find en billig bilferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie til Midtjylland med hele familien. En af de største perler i Danmarkshistorien er det vikingeanlæg som Harald Blåtand opførte. Det er det største vikingeanlæg i Danmark og var med til at gøre den danske befolkning kristne og så samlede han også Danmark til én nation. Få et godt gys, når vikingernes brutale ofringer kommer helt tæt på, tag turen ind i Gorm den Gamles gravhøj og bliv klogere på, hvordan det nu var, at Harald Blåtand formåede at samle det danske rige. Tag et kig igennem den digitale kikkert og se, hvordan Jelling så ud for 1000 år siden. Besøg de imponerende Jellingmonumenter, der består af to runesten samt to meget store høje og en kirke samt markeringen af et 1,4 km langt palisadehegn, der omgiver hele området. Jelling-monumenterne er på UNESCO´s liste over verdenskulturarv. God tur til en af Danmarks smukkeste regioner og husk at tage børnene med. Der er gratis adgang til både oplevelsescentret og monumentområdet. Find et billigt hotelophold til hele familien og tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie.

  Kongernes Jelling
  Kongernes Jelling er en af Danmarks helt store historiske skatte.
Vis flere

Kort

Hotel Propellen
Nordmarksvej 3 7190 Billund

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 11~100 år i ekstra opredning 40% rabat