Luksusophold på Hotel Puccini

Dansk | DKK

Hotel Puccini

Oplev det bedste af dejlige Toscana

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernet hotel centralt i Montecatini Terme
 • Ægte italienske retter i elegante rammer
 • Oplev det bedste af Toscana
7.253,-
4~11 dage fra
1.299,-

Inkl. halvpension

Ferie i Toscana

4 dage
Fra 1.299,- / spar op til 1.879,-
SPAR
5 dage
Fra 1.619,- / spar op til 2.594,-
SPAR
6 dage
Fra 1.949,- / spar op til 3.309,-
SPAR
7 dage
Fra 2.269,- / spar op til 4.144,-
SPAR
8 dage
Fra 2.619,- / spar op til 4.879,-
EKSTRA NEDSAT
11 dage
Fra 3.419,- / spar op til 7.254,-
EKSTRA NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 æske Montecatini Cialde pr. vær.
Risskov Pakken

Bo i luksuriøse omgivelser på Hotel Puccini i centrum af Montecatini Terme. Besøg de mange kurbade i byen eller tag bjergbanen op til en fantastisk udsigt over byen og dens parker, det omkringliggende bakkede landskab, vingårde, cyprestræer og skovklædte områder med pinjetræer.

Hotellet tilbyder

Hotel Puccini er et fire-stjernet hotel i Montecatini Terme. Det nyrenoverede hotel ligger i centrum af den hyggelige kurby på Corso Roma blot få meter fra den berømte Kursaal og byens kursteder. Hotellet har egen restaurant, der serverer dejlige italienske retter samt en hyggelig bar, hvor I kan slappe af. Der er gratis internetadgang. Få koden i receptionen. Foran hotellet kan I parkere for ca. 3 € fra kl. 8-20. Om natten er der ingen parkeringsafgift. Bemærk at der som regel ikke adgang for børn under 18 år på de forskellige kursteder.

Værelser

De hyggelige værelser er elegant indrettede med dejlige møbler. Alle værelser har eget bad/toilet, plasma tv, føntørrer, safe, minibar (nøgle kan hentes i receptionen) og telefon. Der er massagedyser i badene på alle værelserne, samt lydtætte vinduer og termometer der måler den indendørs- og udendørs temperatur. Aircondition på værelserne starter ultimo maj til ultimo september. Dette er gratis. Bemærk: Aircondition på værelserne er centralstyret og den sænker den aktuelle udendørs temperatur med nogle grader så den bliver lavere indendørs.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelset har en dobbeltsent eller to enkeltsenge efter anmodning. Dobbeltværelset er udstyret med LCD satellit-tv, Gratis Wi-Fi og Privat telefon med ekstern linje. . Mulighed for en ekstra person i en gæsteseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse

1 / 3
Superior-dobbeltværelse med dobbelt- eller to enkeltsenge. Satinplader af bomuld Puder i forskellige højder og bekvemmeligheder Aircondition med individuel justering Værelset har desuden LCD satellit-tv, gratis Wi-Fi og Privat telefon med ekstern linje.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 2
Deluxe-dobbeltværelse med dobbelt- eller to enkeltsenge. Der era aircondition med individuel justering samt LCD satellit-tv, Gratis Wi-Fi, Privat telefon med ekstern linje og en minibar
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1450 km fra
Rostock, Tyskland
1550 km fra
Puttgarden, Tyskland
1575 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Montecatini Terme (1.3km)

Den i århundreder verdenskendte kurby Montecatini Terme er beliggende i dalen Valdinievole. Den mindre by er den største kurby i Toscana. Byen blev grundlagt i det 8. århundrede og har en meget turbulent historie bag sig. Montecatini Terme blev regeret af fyrstedømmerne Lucca, Firenze og Sienna og blev i det 18. århundrede præget af Lothringen. Den skønne by er hyggelig at opleve til fods.

De helbredende kilder i Montecatini har en gavnlig effekt både på det indre og det ydre. De ni kurbade i Montecatini besøges hvert år af ca. to millioner turister.

Montecatini Alto (6km)

Fra Montecatini Terme kan i tage bjergbanen op til Montecatini Alto, som er omgivet af bymure med 6 porte. Bag bymurene er der et hyggeligt torv med flere restauranter og caféer. Et skønt sted at få en frokost og nyde den lille hyggelige by.

Giardino Zoologico di Pistoia (20.5km)

Denne Zoologiske Have i Pistoia er en 7 hektar stor park husende mere end 400 dyr – et tal der konstant er udvikling. I denne betagende have er der stor fokus på formidlingen af viden i forhold til beskyttelse af dyr og respekt for planeten. Parkens officielle vision er, at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden af biodiversiteten på Jorden og dennes betydning for mennesket.

Lucca (31.4km)

Tag på bilferie i Europa og sæt kursen mod Toscana i Italien. Find et billigt weekendophold for hele familien eller planlæg en længere sommerferie eller vinterferie i det italienske. Find en billig bilrejse hos Risskov BIlferie og tag på opdagelse lidt nord for Pizza. Lucca har den perfekte størrelse til en endagsudflugt. Byen er omkranset af en kæmpe bymur fra det 16 århundrede, der skulle beskytte de rige lucchesere mod omkringliggende byer. Muren er i dag en offentlig park med små grønne oaser hele vejen rundt, hvorfra I har en fin udsigt ned på byen. Det kan anbefales at leje en cykel og køre muren rundt. Gå på opdagelse i de små hyggelige gader, og opdag mange fine restauranter, hvis I bevæger jer dybt ned i gyderne. Bybilledet er generelt præget af høje tårne, som blev bygget af byens indflydelsesrige familier – jo højere et tårn, jo rigere en familie. Byen har et hav af museer, blandt andet et Puccini museum, da komponisten er født i byen. Find en billig ferie sydpå hos Risskov Bilferie og kom afsted på en familieferie fyldt med smuk natur og masser af oplevelser.

Pisa (47.9km)

Et besøg på Campo Miracoli er en af de helt store oplevelser i Pisa. Det er næsten et mirakel at se de smukke bygninger: domkirke, dåbskapel, kirkegårdsbygning og så klokketårnet „det skæve tårn i Pisa“ står side om side. Den helt store oplevelse er naturligvis „det skæve tårn“, hvor I efter et mangeårigt og kostbart renoveringsarbejde atter kan gå op af de 294 skæve trin til toppen i 55 meters højde, hvorfra der er en vidunderlig udsigt over området.

Det Skæve Tårn i Pisa (47.9km)

Oplev det karakteristiske og verdensberømte skæve tårn i Pisa. Tårnet blev opført i 1173, og stod for en kort stund ret op og ned. Det varede dog ikke længe før det, som følger af en lidt for blød jord og utilstrækkelig fundering, begyndte at hælde. På sit højeste punkt når tårnet op på ca. 56 meter. Tårnet har en hælding på 3,97° og var i 1990’erne genstand for den italienske mafias trusler om at sprænge det i luften.

Firenze (48.5km)

Et besøg i Firenze byder på mange store oplevelser. En af de absolut største seværdigheder er den smukke renæssancebygning Palazzo Medici-Riccardi og Mediciernes familiekirke San Lorenzo, hvor danske Niels Steensen ligger begravet. Kirken er pittoresk beliggende ved det gamle lædermarked. Men også det imponerende trefarvede domkirkekompleks med campanilen, det ottekantede dåbskapel med bronzedørene og så naturligvis selve Domkirken med Brunelleschis betagende og svimlende store kuppel er et besøg værd. Dette er blot få af de mange imponerende bygningsværker, som Firenze kan byde på.

Firenze Duomo (48.5km)

Domkirken i Firenze er den største murstenskatedral i verden, og er synlig fra mange kilometers afstand, og har derfor en fremtrædende plads i bybilledet. I kan komme op i toppen af kirken og nyde en fantastisk udsigt over byens tage. Udvendigt præges kirken af marmor i tre farver, og er overordnet et helt fantastisk syn.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Massimo D'Azeglio

Centralt i Montecatini Terme

Toscana

Kurby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

374,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Afslapning, velvære og toscansk charme

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Grand Hotel Plaza

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Toscana

Termalby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatning m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x cappuccino
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

466,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Kurby i Toscana

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Active Hotel Paradiso & Golf

Golf og velvære

Gardasøen

Oplev Gardasøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x á la carte menu
 • 1 flaske vin
 • 1 x velkomstgave
 • Adgang til wellness

Fra kun
1.259,-

Vis kort

Aktiviteter og afslapning ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat