Miniferie eller weekendferie på Hotel Randers

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Randers

Tag på miniferie i Randers og bo centralt lige ved byens gågade.

Moderne 4-stjernet hotel ved gågaden i Randers
Spis godt på Brasserie Mathisen
Suverænt udgangspunkt for oplevelser i Østjylland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Det historiske Hotel Randers ligger ved gågaden midt i Randers’ smukke midtby og tilbyder et ideelt udgangspunkt for et ophold fyldt med oplevelser i store dele af Østylland. Hotellets charmerende værelser er nænsomt renoveret i 2016, og tilbyder 4-stjernet komfort i klassiske rammer. På hotellets eget hyggelige spisested, Brasserie Mathisen, kan I spise både middag og aften. Den fremragende beliggenhed midt i Randers giver Jer helt ideelle muligheder for, at opleve og udforske et utal af spændende muligheder og seværdigheder, både i og omkring Randers, f.eks. Randers Regnskov, som blot ligger en kort gåtur fra hotellet.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede Hotel Randers tilbyder en central beliggenhed i gågadesystemet, i Randers midtby, blot en kort gåtur fra én af byens mest kendte og populære attraktioner, Randers Regnskov.

Hotellet blev opført i 1856 og har status som et af landets allerførste provinshoteller. Derfor var det da også med nænsom hånd, da man i 2016, i samarbejde med Novel Cabinet Makers og den kongelige bygningsinspektør Baumann Boe-Whitehorn, udførte en gennemgribende renovering af hotellets værelser. Således har man sikret at de mange fine fortællinger fra hotellets mangeårige historie er bevaret i detaljerne, samtidig med at det overordnede design har fået et eksklusivt, sofistikeret og moderne udtryk.  

Hver morgen serveres en omfangsrig morgenbuffet i hotellets lyse og rare omgivelser. Morgenmaden serveres hverdage kl. 6.30 - 10.00 og i weekenden kl. 7.00 - 10.00.  

Hotellets eget spisested, Brasserie Mathisen, byder på lækre retter både middag og aften. Her får I sæsonbestemte kreationer og hjemmelavede delikatesser. Caféen er åben for alle og er altså ikke forbeholdt hotellets gæster. Brasserie Mathisen er åbent mandag - lørdag kl. 11.00 - 23.00 og køkkenet lukker kl. 22.00. Caféen holder som regel lukket søndag og helligdage, omend der kan være undtagelser. 

Under Jeres ophold på Hotel Randers har I mulighed for frit at benytte hotellets sauna og fitnessfaciliteter, som er åbent dagligt kl. 6.00 - 23.00.

Torvegade, hvor hotellet ligger, er ensrettet og kørsel er tilladt for hotellets overnattende gæster. Hvis pullerterne skulle være oppe, når I kommer i bil, enten ved Torvegades indkørsel eller fra Kirkegade, kan I trykke på en sort knap i venstre side, og således få passage ind til hotellet.

Gæster tilbydes overvåget parkering direkte ved hotellet mod et dagligt gebyr. Bilnøglen bedes venligst indleveres i receptionen, da man af pladshensyn kan være nødt til at flytte lidt rundt på bilerne. Under opholdet vil I have fri adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Randers har i alt 78 værelser, som alle er renoveret i 2016. Dette med kærlig og kompetent hånd således, at den gamle klassiske charme går i skøn harmoni med nutidens moderne faciliteter.  

Hotellets businessværelser er 11 - 14 m² og udstyret med en trekvartseng. Det er også muligt at få et dobbeltværelse på 14 - 20 m² udstyret med to separate senge.

Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse med brus og udstyret med en hårtørrer, skrivebord og stol, fladskærms-TV, kuffertbænk, minibar, safe, gratis kildevand samt kaffe- og tefaciliteter til fri afbenyttelse. 

Bemærk at

Torvegade, hvor hotellet ligger, er ensrettet og kørsel er tilladt for hotellets overnattende gæster. Hvis pullerterne skulle være oppe, når I kommer i bil, enten ved Torvegades indkørsel eller fra Kirkegade, kan I trykke på en sort knap i venstre side, og således få passage ind til hotellet.
Gæster tilbydes overvåget parkering direkte ved hotellet mod et dagligt gebyr. Bilnøglen bedes venligst indleveres i receptionen, da man af pladshensyn kan være nødt til at flytte lidt rundt på bilerne.

Hotellets restaurant er lukket søndag aften. Såfremt I bor på hotellet søndag aften, tilbydes I frokost lørdag eller mandag i stedet for aftensmad søndag.

Vis flere

Værd at se

 • Randers Regnskov (1.5 km)

  Besøg en helt anden verden. Sådan føles det nemlig, når turen går til Randers Regnskov. Den varme og fugtige luft blandes med lyden fra skummende vandfald og de mange dyrelyde, som giver genlyd i den tropiske regnskov i Randers. I de grønne omgivelser venter der masser af spændende oplevelser. Se små og meget flittige bladskærermyrer, mens de saver bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarer, der er med til at gøre tropeeventyret til en helt speciel oplevelse. Besøg de store kontinenter Afrika, Sydamerika og Asien eller prøv en tur ind i det frygtede Slangetemplet.

  Randers Regnskov
  Udforsk små bidder af regnskoven i Randers Regnskov.
 • Memphis Mansion (3.8 km)

  Memphis Mansion en oplagt destination på en billig bilferie i Danmark. Benyt også muligheden for at spise frokost på Graceland, der i det ydre er en kopi af Elvis Presleys hus i Memphis, Tennessee. Inde i huset finder I verdens eneste museum udenfor USA om Elvis, hans musik og hans liv.

  Memphis Mansion
  Besøg Memphis Mansion i Danmark.
 • Gammel Estrup (21.4 km)

  Besøg herregårdsmuseet Gl. Estrup, der ligger i skønne omgivelser i udkanten af Auning, og som er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Gl. Estrup stammer helt tilbage fra 1300-tallet og var gennem mere end 600 år ejet af én af Danmarks rigeste slægter i 1600- og 1700-tallet. I dag er herregården et spændende museum, som på enestående vis maler et billede af de danske herregårde og det liv, der blev levet blandt herskab og tjenestefolk i århundreder.

  Gammel Estrup
  Gl. Estrup er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde.
 • Mariager Saltcenter (23.6 km)

  Kør på ferie i egen bil og nyd et billigt weekendophold eller miniferie i Danmark. Et besøg i Mariager Saltcenter er altid en både sjov og lærerig oplevelse. Mariager Saltcenter ligger i den lille, hyggelige havn ved Mariager Fjord. Der er ingen tvivl om, hvad der er vigtigt i Saltcentret, og der er faktisk salt over det hele. Oplev hvordan saltet bliver til i ´sydehytten´ og tag derefter ind i ´saltminen´ eller hvad med en lærerig tur i biografen. I Salt Touch kan gæsterne nyde wellness og spa, ingen dårlig idé med lidt forkælelse oven på besøget. Slut eventuelt besøget af med en tur i Café Saltbøssen, hvor der serveres alt, fra en frokost til en kop kaffe. Men turen er selvfølgelig ikke fuldendt førend Saltshoppens mange interessante varer er blevet grundigt undersøgt. Måske var det noget med en saltlampe eller noget sydesalt fra Mariager, mulighederne er mange i den lille butik.

  Mariager Saltcenter
  Få lidt wellness i Salt Tuch Mariager.
 • Vikingecenter Fyrkat (28.6 km)

  Tag på en bilferie i Danmark og oplev landets spændende historie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på oplevelse til Fyrkat som blev opført omkring år 980 under den danske vikingekonge Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke længere, men ringvolden, der markerer byens størrelse, kan stadigvæk opleves. Bag volden var der bygget 16 langhuse, som i dag er markeret med hvide sten og lige uden for volden er der bygget en tro kopi af et langhus, der måler næsten 29 meter i længden og som er bygget udelukkende i egetræ. De arkæologiske fund, der er gravet op omkring borgen og ved gravene kan opleves på Hobro Museum. Besøg også Vikingegården, der med sine ni huse samt smedje udgør en stormandsgård, som de så ud, dengang Harald Blåtand var konge. Vikingecenter Fyrkat gemmer på en masse oplevelser og egner sig glimrende til en familietur, også med de helt små. Planlæg den perfekte kør-selv ferie med familien og lær mere om den spændende danmarkshistorie på turen.

  Vikingecenter Fyrkat
  Tag på opdagelse i Vikingecenter Fyrkat.
 • Kalø Slotsruin (38.0 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie ved Kalø. Her er der også lagt op til en aktiv ferie, med masser af natur. Nyd den godt 1/2 km gåtur ud til Kalø Slotsruin, som er ligger i Kalø Vig, Midtjylland.

  Kalø Slotsruin
  Besøg den historiske Kalø Slotsruin i Midtjylland.
 • Verdenskortet (33.0 km)

  Tag på en billig bilferie i Danmark og besøg Verdenskortet ved Hobro. En dag skulle nogle enge afvandes tæt ved Klejtrup Sø, syd for Hobro, og frem dukkede en sten, der lignede Jylland til forveksling. Det fik danskamerikaneren Søren Poulsen til at bygge sin egen lille verden i engene. Den nye verden blev bygget mellem 1944 og 1969 og måler 45 x 90 meter. Byggeriet foregik ved, at der blev anbragt store sten oven på de tilfrossede enge og på de steder, hvor verdensdelene skulle være. Når isen så smeltede, kunne stenene med lidt besvær vippes på plads. Ækvator er markeret med røde pæle og hele Verdenskortet er gengivet med søer, floder og kendte bjergkæder, så det er nemt at sende mor og far til Australien, Borneo eller Mount Everest, hvis de gerne vil. Der er også en 18-hullers minigolfbane på Verdenskortet og om sommeren er det oplagt at nyde en sejltur i Stillehavet, hvor også de mindste kan være med, selvom der kan være lidt bølger. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse rundt omkring i verden på 'Verdenskortet',

  Verdenskortet
  Hop rundt fra land til land på Verdenskortet syd for Hobro.
Vis flere

Kort

Hotel Randers
Torvegade 11, 8900 Randers C

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 25% rabat