Tag på kør-selv ferie til Hotel Reinstorf

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Reinstorf

Afslappende ferie med wellness og bowling ved Lüneburger Heide

Charmerende hotel med naturskøn placering
Feriehygge med wellness og bowling
Pragtfuld natur og spændende byer
 • 230 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 210 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 260 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Lüneburger Heide har en unik charme og I forelsker jer straks i det fantastiske landskab. Hotel Reinstorf ligger i den lille landsby Reinstorf lige midt i landskabet og i kort afstand til den charmerende, gamle Hansestad Lüneburg og nær storbyoplevelser i Hamburg. Hotellet tilbyder en dejlig wellnessafdeling, hvor I bl.a. finder en indendørs swimmingpool, finsk sauna og dampbad.

Hotellet tilbyder

Det indbydende og charmerende Hotel Reinstorf er beliggende lidt øst for Lüneburg, ikke langt fra Hamburg, i fine omgivelser. I hotellets restaurant "Vitus", kan I nyde den landlige atmosfære. På hotellet kommer I ikke til at kede jer, da der er både bar, keglebane, billard og dart. Der er gode udflugtsmuligheder fra hotellet, da omgivelserne indbyder til både cykel- og vandreture.

Hotellet består af flere sammenhængende bygninger, og wellnessafdelingen har både indendørs swimmingpool, finsk sauna, dampbad og sanarium (sauna med lavere temperatur). Der er desuden mulighed for forskellige behandlinger mod et gebyr.

Værelser

Værelserne på den gamle del af hotellet er individuelt indrettede, med sans for detaljer og stil. Originale, antikke og rustikke møbler i kombination med et moderne landsted gør værelserne på hotellet helt specielle, da de hver især har et personligt præg. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet, telefon, tv samt mulighed for adgang til internet (4,95 euro/24 timer).

Bemærk at

Hotellets sauna og dampbad skal benyttes uden badetøj, håndklæde er tilladt.

Renovering af hotellets værelser vil være igang frem til september 2019 og der kan derfor forekomme byggestøj mandag til fredag fra kl. 9:00 til 18:00.

Vis flere

Værd at se

 • Lüneburger Heide (51.6 km)

  Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

  Lüneburger Heide
  Lüneburger Heide byder op til en aktiv ferie med masser af vandre- og cykelture.
 • Lüneburg (14.5 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og kør-selv på opdagelse i Nordtyskland. Besøg Hamborg og find børnevenlige hoteller til turen, om det er sommerferie eller vinterferie, der sker nemlig altid noget i storbyen Hamborg. En behagelig afhopper ville bestemt være et besøg til Lüneburg som ligger ved floden Ilmenau, ikke langt fra Hamborg. Det er en gammel middelalderby, der blev rig på handlen med salt, eller det hvide guld, som det blev kaldt dengang. Det er nok en af de smukkeste byer i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, så er der meget at både se og opleve. Der er mange pladser rundt om i byen, og her hersker der altid en god stemning og glimrende muligheder for at få sig et glas øl og samtidig nyde den skønne udsigt ud over de mange flotte bindingsværkshuse, der præger bybilledet. Prøv eventuelt at starte ved Am Sande, ved Skt. Johannis kirken, eller tag en tur med hestevognen, der fragter nysgerrige rundt i byens smukkeste kvarterer. Find en aktiv ferie til Lüneburg med hele familien og kør-selv sydpå mod Hamborg med Risskov Bilferie.

  Lüneburg
  Lüneburg er en charmerende by med en lang historie.
 • Bleckede (13.1 km)

  Lidt sydøst for Hamborg ligger Bleckede, som også egner sig vældig godt til en ferie i egen bil. Tag på en billig miniferie til Bleckede og både se og oplev  byens Elbschloss. Det nuværende slot ligger på resterne af en tidligere borg tilbage fra 1270, hvoraf det høje tårn stadig står. Der er en udsigtsplatform i toppen af tårnet, hvorfra I kan nyde en dejlig udsigt. På selve slottet finder I en fin udstilling, der fortæller om det spændende flodlandskab ved Elben. I Bleckede er det også værd at kigge nærmere på byens gamle barokkirke St. Jacobi-kirken samt de grønne områder, hvor I bl.a. kan finde interessante stenformationer i Findlingsgarten Breetze. Finde en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og oplev Nordtyskland fra sin bedste side.

  Bleckede
  Bliv betaget af Bleckede -En ny med sjæl.
 • Uelzen (33.7 km)

  Besøg den charmerende by Uelzen, der er mest kendt for sin "Hundertwasser-Bahnhof ". Den fascinerende og farverige banegård er en af de smukkeste i verden og det er muligt at få en spændende rundvisning mod et mindre gebyr. Se også byens gotiske kirke St. Marien, der kan prale af et kirketårn på hele 86 m. samt et apostelkapel, der stammer helt tilbage fra 1350. Besøg også det smukke Schloss Holdenstedt, der ligger i dejlige grønne omgivelser. Slottet er hjemsted for byens egnsmuseum og I kan lære alt om byens og områdets mangeårige historie, mens der også er fine kunstudstillinger, der er værd at kigge nærmere på.

  Uelzen
  Den fascinerende og farverige banegård er en af de smukkeste i verden.
 • Heide Park Soltau (63.7 km)

  Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

  Heide Park Soltau
  Tag på miniferie til Heide Park Soltau, Nordtyskland største fritids- og familiepark.
 • Hamburg (65.6 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Hamburg
  Hamburg
 • Julemarked i Lüneburg (13.9 km)


  Julemarkedet i Lüneburg er åbent fra den 27. november til den 23. december 2019. Vejledende åbningstider mandag-lørdag kl. 10.20 og søndag kl. 11.20. På lørdage i adventsweekenderne vil der være gratis parkering i parkeringshusene "Sülzwiesen" og "Behördenparkplatz Auf der Hude".

  ”Kom i den perfekte julestemning i Lüneburg. Hele året ligner byen en scene fra brødrene Grimms eventyr, men i december tager byen sig endnu flottere ud med sine lys og eventyrstemning.

  Med oplevelser for både store og små er Lüneburgs julemarked en stensikker familiefavorit og en perfekt en-dags-tur fra Hamburg.”

  Lüneburg er berømt for sin gamle bygninger og kirker og på intet andet tidspunkt i året tager byen sig flottere ud end december med sit berømte julemarked. Juleprogrammet rummer masser af underholdning og aktiviteter tilpasset både voksne og børn.

  Blandt duften af varm bagværk og velsmagende gløgg kan i gøre jeres sidste julegaveindkøb. Senere på aftenen kan I på ægte tysk manér nyde lokale delikatesser og en kold weissbier.

  Lüneburg, samt området omkring, kan opleves som en særskilt destination, men julemarkedet kan også opleves i forbindelse med en tur til Hamburg, der kun ligger 50 km væk. Med tog tager det kun en halv times tid at komme til Lüneburg.

  Julemarked i Lüneburg
  Julemarked i Lüneburg
Vis flere

Kort

Hotel Reinstorf
Alte Schulstrasse 6 21400 Reinstorf/Lüneburg