Tag på kør-selv ferie til Hotel Residence La Rotonda

Dansk | DKK

Hotel Residence La Rotonda

Inden- og udendørs pool og skøn beliggenhed med udsigt over Gardasøen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhed i Tignale ved Gardasøen
 • Feriehygge med swimmingpools og god mad
 • Gardasøens utallige muligheder
466,-
4~8 dage fra
999,-

Inkl. halvpension og 1 glas vin til maden

Ferie ved Gardasøen

4 dage
Fra 999,- / spar op til 276,-
SPAR
5 dage
Fra 1.319,- / spar op til 316,-
SPAR
6 dage
Fra 1.639,- / spar op til 366,-
SPAR
7 dage
Fra 1.949,- / spar op til 419,-
SPAR
8 dage
Fra 2.249,- / spar op til 466,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu inkl. 1 glas vin
 • 1 x cappuccino
 • 1 flaske vin
 • Adgang til swimmingpool
Risskov Pakken

Dette hotel ligger ved Gardasøen i Tignale i Norditalien. Beliggenheden sørger for en fantastisk panoramisk udsigt over den idylliske sø og hotellets udendørs poolområde med bjerge i baggrunden. Hotellet har én indendørs og to udendørs swimmingpools, et lille fitnesscenter og et wellnessområde med sauna, og kort derfra er der både mulighed for at spille tennis og golf. La Rotonda tilbyder desuden mulighed for værelser med en skøn udsigt over Gardasøen og har både egen restaurant og bar samt eget pizzaria ved poolen, hvor gæsterne kan hygge sig og nyde en god bid mad og et glas vin.

Hotellet tilbyder

Hotel La Rotonda ligger i den lille norditalienske kommune, Tignale, blot nogle få minutter fra hovedvejen. Kommunen hører under Brescia-provinsen og ligger i kort afstand fra Gardasøen. Hotellets placering tilbyder en udsøgt panorama udsigt over den idylliske sø og hotellets udendørs poolområde med bjergene i baggrunden. Der er både gratis parkering og trådløst internet på hotellet.

Restaurant

I hotellets hyggelige bar kan der nydes kolde såvel som varme drikke, is og snacks. Der tilbydes både morgen- middag- og aftensmad i hotellets egen restaurant. Ved hotellets udendørs pools finder I også en pizzabar, som både byder på pizza, pasta og fiskespecialiteter på den skønne terrasse med udsigt over søen.

Poolområde

Hotellet har hele to udendørs swimmingpools, som er tilgængelige i varmemånederne mellem maj og september. Udenfor denne periode kan gæsterne i stedet benytte den lækre indendørs pool. Der er også en sauna på hotellet, som kan benyttes mod gebyr.

Til de aktive er der gode fitnessfaciliteter og i sommerperioden mellem juni og september er der forskellige fitnessaktiviteter og underholdningsarrangementer, hvor I bl.a. kan prøve kræfter med vand-aerobics. Bare 200 meter fra hotellet ligger der et stort tennisanlæg med fire baner, hvor I både har mulighed for at leje udstyr og få undervisning ved en instruktør. Derudover tilbyder Tignale en lang række aktiviteter såsom ridning, vandre- og cykelture, surfing og golf.  

Værelser

Hotel La Rotonda har 59 lyse værelser indrettet med fokus på, at det skal være enkelt og komfortabelt. Alle værelserne er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, satellit-TV, telefon og en radio. Det er muligt at opgradere til et værelse med udsigt over søen. Værelser med søudsigt har alle balkon. Der er desuden balkon på nogle standard værelser, men dette kan ikke garanteres. 

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 2
Det 16 kvm store værelse har eget badeværelse og Tv. På værelset finder i også garderobe, skrivebord og telefon. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1200 km fra
Rostock, Tyskland
1300 km fra
Puttgarden, Tyskland
1325 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gardasøen (19.2km)

Gardasøen er danskernes mest elskede feriemål i Italien. Utallige generationer kender til denne perle i Norditalien. Her finder I alt, hvad I kan drømme om til den ideelle ferie: Imponerende og blændende smuk natur, charmerende og atmosfære-fyldte småbyer, pittoreske slotte , hyggelige caféer og restauranter, sejlture på vandet, fine bademuligheder og kulturperlen Verona – Romeo og Julies by med den romerske arena.

Omgivelserne omkring Gardasøen er fantastiske og uendelige og udflugtsmulighederne er utallige. Besøg f.eks. et af de væsentligste bygningsværker i områdets historie, vinslottet Castelnuovo di Noarna. Slottet er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

Limone Sul Garda (20.9km)

Tag på bilferie i Europa og oplev Italien på et weekendophold eller en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i det smukke Limone Sul Garda som er en hyggelig by på vestbredden af Gardasøen. Her bor ca. 1200 indbyggere og byen er præget af hyggelige gader med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan I nyde det gode vejr og tage en kølig svømmetur i Gardasøen. Find billige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie og nyd nogle dage ved Gardasøen med familien.

La Limonaia del Castel (21.2km)

Find en billig ferie til Brescia i Italien med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg citronmuseet, Limonaia del Castel. Det lyder umiddelbart ikke interessant med et citronmuseum, men det er et par spændende timer, I kan få til at gå der. Som navnet på byen også antyder, så har citron-frugten spillet en stor rolle for byen, Limone Sul Garda. Den kan I lære på dette lille og hyggelige museum i den nordlige del af byen Limone Sul Garda. Find og tilrettelæg den perfekte familieferie med billige hoteller hos Risskov Bilferie.

Riva del Garda (31.9km)

Riva del Garda er en hyggelig lille by, som blandt andet byder på butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde servering i det gode vejr. Og så ligger den som navnet antyder ned til den smukke Gardasø.

Cascata del Varone (34.1km)

Det unikke og fascinerende vandfald Cascata del Varone ligger 3 km. nord for byen Riva. Igennem mere end 20.000 år har vand fra Tennosøen gravet en knap 70 m. dyb klippekløft ind i selve bjerget, hvor vandet falder fra 98 meters højde. Et usædvanligt og spændende besøg, hvor I af stier, trapper og broer oplever både bjerget og vandfaldet inde- og udefra. På grund af kløftens helt specielle mikroklima har det været muligt at indrette en lille botanisk have, som I kommer igennem i forbindelse med besøget.

Castelnuovo di Noarna (57.9km)

Vinslottet, Castelnuovo di Noarna, er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

Gardaland (67km)

Italiens største forlystelsespark, Gardaland, kan sagtens underholde jer i en hel dag! Rigeligt med forlystelser, delfinshow, restauranter og meget mere. Et godt sted at tage hen, hvis I har børn og barnlige sjæle med på ferien!

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel San Pietro

Flotte omgivelser ved Gardasøen

Gardasøen

Feriedage i Italien

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin
 • Adgang til wellness

114,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse (DB)
 • Barn 0~1.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Active Hotel Paradiso & Golf

Golf og velvære

Gardasøen

Oplev Gardasøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x á la carte menu
 • 1 flaske vin
 • 1 x velkomstgave
 • Adgang til wellness

Fra kun
1.259,-

Vis kort

Aktiviteter og afslapning ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Residenza Eden

Oplev smukke Norditalien

Gardasøen

Dejlige Garda

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x Aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • 1 flaske vin
 • 1 x velkomstgave
 • Gratis parkering

494,-
Fra kun
1.569,-

Vis kort

Tag hele familien med til Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. 1-værelses lejlighed (Studio)
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat