Tag på miniferie i det nordlige Holland

Dansk | DKK

Fletcher Hotel-Restaurant de Eese-Giethoorn

Der er noget for enhver smag i det naturskønne Holland

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Sauna, indendørs swimmingpool og tennisbane
 • Tæt på Giethoorn - kendt som Hollands Venedig
 • Dejlig restaurant og morgenbuffet
294,-
3~6 dage fra
849,-

Inkl. 3-retters menu

Ferie i Nordholland

3 dage
Fra 849,- / spar op til 257,-
SPAR
4 dage
Fra 1.249,- / spar op til 251,-
SPAR
5 dage
Fra 1.599,- / spar op til 295,-
SPAR
6 dage
Fra 1.999,- / spar op til 289,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Tidlig check in
Risskov Pakken

Hotel de Eese er et dejligt 4-stjernet hotel, som ikke ligger langt fra det smukke naturreservat Woldberg, mellem Overijssel, Drenthe og Friesland i Holland. I de smukke omgivelser findes der både skove, heder og søer med en masse dyreliv. Hotellet har også et wellnessområde med sauna og indendørs pool, og så kan I leje cykler og tage på opdagelse i de smukke omgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en restaurant, et brasserie, en bar samt en dejlig terrasse, hvor I kan nyde en drink, når vejret er til det. Der serveres morgenmad hver morgen mellem kl. 07.00 - 10.00 på hverdage og mellem 08:00 - 10.30 i weekenderne. Hotellet har et wellnessområde med indendørs swimmingpool og sauna. En god måde at få slappet lidt af efter en lang dag med sightseeing og masser af naturoplevelser. Der er også en tennisbane, poolbord og flere golfbaner i nærheden. Det er muligt at leje både almindelige cykler og el-cykler på hotellet. Spørg i receptionen, hvor der også snakkes engelsk. Der er gratis trådløst internet og gratis parkering ved hotellet.

Værelser

Hotellet har i alt 56 moderne indrettede værelse med eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Der er også TV, telefon og et skrivebord. Hunde er velkomne mod et gebyr.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

480 km fra
Puttgarden, Tyskland
490 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
525 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Joure Museum (37.9km)

Når man er på kør-selv ferie, er det altid godt med en tår kaffe. Og hvis I godt kan lide kaffe, kan I besøge Joure Museum, hvor I kan få en dybere indsigt i kaffeindustrien samt historien på et af verdens ældste kaffe producenter, Douwe Egberts, som blev grundlagt i Joure i 1753. Der er godt 10 km fra Heerenveen til Joure via A7.

Tulipansæsonen i Holland (37.9km)

Oplev Hollands tulipaner i fuldt flor fra sidst i marts og indtil midten af maj. Medio april er tulipansæsonen på sit højeste, og store dele af Holland vil være dækket af et farverigt tæppe af tulipaner. I de første forårsdage vokser tulipanerne op til 15 cm om dagen, og I vil kunne høre tulipanernes knirken, når de vokser. En fantastisk måde, at opleve tulipanerne på, er ved at cykle eller køre i bil rundt i landskabet. De fleste tulipanfarme ligger i Noordoostpolder, i provinsen Flevoland, og i det område, der er kendt som Kop van Noord-Holland. Et besøg værd, er også blomsterauktionen, Flora Holland i Aalsmeer.

Duinen Zathe (26.2km)

Forlystelsesparken Duinen Zathe sikrer jer en dag fyldt med fart og sjov. I parken kan I opleve flere forskellige rutsjebaner, trampoliner, vilde karuseller, karuseller til de mindste, klatrepark og meget mere. Desuden er der flere steder, hvor I kan købe mad og drikke.

SwimFun Joure (38.4km)

Swimfun er et subtropisk badeland midt i Joure, hvor hele familien kan have det sjovt. Der er vandrutsjebaner, der snor sig gennem junglelandskab, huler og vandfald. Der er bølgebassin, småbørnsbassin, tyrkiske dampbade, sauna og meget mere.

Museum de Fundatie (42.7km)

Museum de Fundatie er et kunstmuseum, der råder over en stor kunstsamling med over 7000 malerier og en spændende skulpturpark samt aktuelle udstillinger med samtidskunstnere. Blandt deres store samling findes der malerier af nogle af Hollands aller største kunstnere gennem tiden som Vincent Van Gogh og Piet Mondrian samt flere internationale navne som Marc Chagall og J. M. W. Turner. Museet har eksisteret siden 1958, og dets store samling giver et spændende perspektiv til samtidsudstillingerne.

Peperbustårnet (42.7km)

Peperbustårnet, på dansk Pebberkassetårnet, er med sine 75 meter et af de højeste kirketårne i Holland, og det kan ses flere kilometer fra byen. Tårnet hører til byens Sankt Michaels-kirke og blev bygget mellem 1394 og 1452 i nygotisk stil. Tårnet er åbent for besøgende i dagtimerne, hvorfra I kan nyde udsigten ud over den flotte middelalderby med dens rustikke bygninger, kanaler og volde.

Dinoland Zwolle (44.2km)

Tag forbi Dinoland og få rystet familien sammen med dets mange familievenlige aktiviteter for børn i alle aldre. Mere end 100 dinosaurer er at finde rundt omkring i parken sammen med indendørs og udendørs legeaktiviteter. I kan blandt andet finde et legetøjsfly og en helikopter, samt et stort dinosaur-skelet og en klatrevæg. Der er også mere rolige aktiviteter som fossil- og guldgravning og mulighed for at lave dinosaurer af ler.

Sneek (52km)

Den hollandske by Sneek er kendt som "vandsportens hovedstad" i Holland. Her kan I opleve Europas største vandsport arrangement, når byen hvert år afvikler "Sneekweek". Folk fra hele Verden kommer til Sneek for at opleve den populære Sneekweek, hvor konkurrencebåde sejler om kap og der til sidst afholdes et stort regatta med fest i gaderne.

I Sneek bor der ca. 33.000 indbyggere og foruden vandsport, så kan I også opleve de mange smukke kanaler og bygninger i byen. Her er der rigtigt lagt op til hyggelige gåture langs kanalerne og en god frokost på en af de mange restauranter i byen. I bør gå en tur forbi Vandporten, som er byens attraktion og et populært sted at tage billeder. I kan naturligvis også tage på sejllads i havnen.

Hvis I er historisk interesserede, så kan I tage en tur på Tweewieler Museum, som tager udgangspunkt i fartøjets historie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Postillion Hotel Deventer

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Overijssel

Farverige Holland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering

324,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Skøn miniferie i historiske Deventer

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Twin dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat

Hotel Zur Linde Heede

Inklusiv halvpension

Nordsøkysten

Hotel i landlige omgivelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

309,-
Kun
779,-

Vis kort

Skøn ferie tæt på den hollandske grænse

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 80% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 40% rabat