Bo midt i en nationalpark nær byen Arnhem i Holland

Dansk | DKK

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem

Tag på oplevelse i Hollands spændende byer og Nationalpark

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Unik placering tæt på centrum af Arnhem
 • Lej almindelige cykler og el-cykler på hotellet
 • Herlig restaurant og morgenbuffet samt frokost
177,-
3~6 dage fra
1.019,-

1 x 3-retters menu

Ferie ved Hollands Nationalpark

3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 177,-
SPAR
4 dage
Kun 1.499,- / spar op til 136,-
SPAR
5 dage
Kun 1.949,- / spar op til 125,-
SPAR
6 dage
Kun 2.419,- / God pris!
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Tidlig check in
Risskov Pakken

Arnhem er hovedstaden i provinsen Gelderland i Holland og byder på skønne oplevelser både omkring hotellet og i de nærmeste storbyer. Nationalparken  De Hoge Veluwe ligger ikke langt fra centrum af Arnhem ved byen Gelderse, hvor også det dejlige Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem ligger. Det 4-stjernede hotel ligger derfor i dejlige grønne omgivelser på en 10 hektar stor ejendom med indendørs- og udendørs swimmingpools samt sauna og fitnesscenter, tennisbane og en dejlig terrasse lige ned til en idyllisk dam. 

Hotellet tilbyder

Hvis I vil opleve de mange vandre- og cykelstier i området omkring hotellet, kan I leje el-cykler og almindelige cykler i receptionen. Der er også flere golfbaner ikke langt fra hotellet, så husk at få golfudstyret med på bilferien til Holland. Ellers er det skønt bare at tage på vandreture i det skovklædte terræn i nationalparken De Hoge Veluwe. 

Efter at have udforsket omgivelserne, så tag en dukkert i et af hotellets svømmebassiner eller kom til hægterne i hotelbaren. Der serveres kaffe i caféen, og det venlige personale er parat med velsmagende retter fra hotellets restaurant. Start dagen med en god portion morgenmad, der serveres mellem kl. 07.00 og 10.00 på hverdage og mellem kl. 07.30 og 11.30 i weekenden. Der serveres frokost fra kl. 11.00 - 17.00 og aftensmaden mellem kl. 17.00 og 21.00. Så skulle sulten sætte ind, er der aldrig langt til det næste gode måltid.

Som nævnt byder hotellet på flere indendørs aktiviteter. Tag en dukkert i en af ​​hotellets svømmebassiner eller slut dagen af med en tur i saunaen. Der er en fodboldbane og tennisbane ved hotellet samt mulighed for at spille pool. Få mere information om de mange aktive muligheder i hotelreceptionen. Lidt senere kunne et besøg på den engelske pub være fristende eller hvad med en kop kaffe i caféen. 

Hvis børnene er med på ferien, er det rart at vide, at Hotel-Restaurant Doorwerth også er et børnevenligt hotel, hvor der bestemt er plads til de yngste. Der er en skøn legeplads og mulighed for børnepasning.

Hotellet er også nemt at finde og ligger godt i forhold til motorvejene A50, A15 og A12. Der er gratis parkering, og gratis adgang til trådløst internet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og personalet er altid klar til at hjælpe jer. Der er også en elevator på hotellet.

Værelser

Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem har 117 hyggelige og komfortable værelser med TV, pengeskab og de har alle eget badeværelse. Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

550 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
550 km fra
Puttgarden, Tyskland
600 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Arnhem (9.5km)

Nyd jeres sommerferie, miniferie eller måske bare et weekendophold i Holland, nærmere bestemt i Arnhem. Arnhems fortid præger i dag byen, da flere af byens seværdigheder stammer fra tiden under 2. verdenskrig. I kan bl.a. besøge krigsmuseet, Airborne, og slagmarken. Historie er en af byens vigtigste trækplastre, men også naturen spiller en vigtig rolle. Området omkring byen strækker sig mod nord i et bakkelandskab, der går ud i nationalparken Hoge Veluwe. Naturen heromkring er skøn, og det er helt sikkert en vandretur i området værd. Er I til aktiv ferie, findes der mange forskellige muligheder for aktivitet i området, men især cykelture og vandreture er højt værdsat. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie eller planlæg en miniferie til de mange historiske oplevelser.

Nationaal Park De Hoge Veluwe (20.6km)

Nationalparken De Hoge Veluwe er en af de største kontinuerlige naturreservater i Holland. Parken strækker sig over 5.400 hektar og byder på et væld af fantastiske naturoplevelser og aktiviteter, som omfatter alt lige fra skønne vandre- og cykelture, det berømte Kröller-Müller Museum og spændende guidede safarier til et fantastisk underjordisk museum og en skulpturhave med verdens største private Van Gogh-samling.

Buitenmolen Mølle (32.1km)

Tag på en kør-selv ferie med børn og find et billigt og børnevenligt hotel i Holland. Besøg den historiske Buitenmolen Mølle i Zevenaar, som er en gammel tårnmølle fra 1500-tallet. Efter, i en periode fra omkring 1955, at have været ude af drift, blev møllen i årene 1969-70 restaureret og sat i drift igen. I dag har Buitenmolen status som én af Hollands ældste møller som stadig sælger mel. Find billige ferier til Holland og tag på kør-selv opdagelse med hele familien.

Burgers Zoo (13.1km)

Tag på en billig bilferie til Holland og læg vejen forbi Arnhem hvor også en af Hollands største zoologiske haver, Burgers Zoo, ligger. Den Zoologiske have er delt op i 8 forskellige "lande", der hver især repræsenterer et dyreområde. Oplevelsen her er helt i særklasse. Find børnevenlige hoteller i området og tag hele familien med på en oplevelsestur til Arhem og Burgers Zoo.

Speelgoedmuseum Deventer (53.5km)

Legetøjsmuseet i Deventer er mere end blot et museum; det er et rent legetøjs-eventyrland, og er både børnenes yndlingssted i Deventer, og stedet hvor de voksne kommer for at genopleve deres minderige barndom. Gæster har mulighed for at vælge mellem adskillige udstillinger såsom dukkehus-udstillingen, som bl.a. præsenterer dukkehuse helt tilbage fra 1850 og frem til i dag. En anden spændende udstilling er ”Leg med øjnene”-udstillingen som viser optisk legetøj af forskellig art og alder og som tager Jer tilbage til en svunden tid før TV og Internet. Museet er, med undtagelse af Mandag, åbent alle dage fra 11.00 til 17.00.

Amersfoort (49.4km)

Tag på kør-selv ferie til Amersfoort, en charmerende middelalderby i Holland, som byder på både museer, historiske monumenter, shopping og restaurantbesøg. Gå tur langs kanalerne og igennem de middelalderlige gader, tag på sightseeing og spis en god frokost på en af byens caféer. Gå heller ikke glip af et af byens mange markeder. I kan f.eks. besøge det ugentlige blomstermarked. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse i Holland og Amersfoort.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Fletcher Hotel-Restaurant het Witte Huis

Inkl. 3-retters menu

Utrecht

Ferie nær Amersfoort

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Tidlig check in

202,-
Kun
949,-

Vis kort

Tæt på Amersfoort, Utrecht og Amsterdam

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Golden Tulip Tjaarda

Ophold i komfort dobbeltværelse

Friesland

Smukke Holland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

402,-
Kun
2.099,-

Vis kort

Hotel m. pool og jacuzzi

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat