Tag på kør-selv ferie til Hotel Riviera

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Riviera

Tilbring ferien i Tjekkiet midt i den smukke natur og ved egen strand

Dejligt internationalt og tjekkisk køkken
Grillaftner med grillbuffet om sommeren
Tæt på den kendte kurby Karlovy Vary
 • 725 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 700 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 550 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

I det smukke landskab i det vestlige Tjekkiet og ved en lille sø ligger Hotel Riviera. Hotellet har en stor have og en privat strand ved søen. Kun 10 km fra hotellet er den populære kurby Karlovy Vary. Der kan I tilbringe en dag fyldt med luksuriøse spa-behandlinger.

Om hotellet

I restauranten kan I prøve tjekkiske specialiteter, men også spise fra det internationale køkken, med en dejlig udsigt til haven. Det venlige personale hjælper gerne med at vælge den rigtige vin til maden og restaurantens pejs hjælper med at sprede hygge. Om sommeren har hotellet grill aftener med en grillbuffet. Fra restauranten er der udgangen til terrassen og haven, hvor der er en havepavillon med grillfaciliteter. Hotellet har en indendørs pool, jacuzzi og sauna. Der er mulighed for at bestille afslappende massage mod et gebyr. Poolbaren serverer forfriskninger og hotellet har bordfodbold, billard og en bowlingbane. I kan også leje en båd og cykler. Parkering og trådløst internet er gratis.

Værelser

Hotellet har 51 hyggelige værelser med eget bad / bruser, toilet, tv og minibar. Der er mulighed for at opgradere til værelser med balkon. To ekstra senge pr. værelse er muligt og barneseng er til rådighed efter anmodning. Børn op til 6 år kan sove i en barneseng i forældrenes værelse.

Bemærk at

I sommerperioden afholdes der 2 gange om ugen grillfest i haven afhængig af vejret. Derfor kan aftensmad i denne periode bestå af grillbuffet.

Der er gratis adgang til hotellets pool område. Brug af sauna er mod gebyr.

Turistskat (person) pr. døgn 0,70 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Karlovy Vary (9.8 km)

  Find en billig familieferie eller et billigt weekendophold for hele familien i Tjekkiet. Besøg Karlovy Vary som er en kurby der ligger i det nordvestlige Tjekkiet, som med sine mere end 60 varme kilder, er en af de største og mest berømte spa-byer i Tjekkiet. Byen med sine historiske bygninger, parker, seværdigheder, levende underholdning og Karlovy Vary symfoniorkester giver alle besøgende en mindeværdig oplevelse. Find et wellness ophold hos Risskov Bilferie og nyd en ferie i dejlige og behagelige omgivelser.

  Karlovy Vary
  Karlovy Vary er en kendt kurby fyldt med wellness.
 • Ulve Gruben (Vlčí Jámy) (21.0 km)

  En helt speciel seværdighed i vente. Ulve Gruben er to kløfter, som er meget imponerende! Området er egentlig en gammel mine, hvor de gamle hulrum er kollapset, og dermed har dannet de imponerende kløfter. Bestemt et besøg værd, hvad enten I er til et flot skue eller vil vandre i det omkringliggende område.

  Ulve Gruben (Vlčí Jámy)
  Ulve Gruben er to kløfter, som er meget imponerende.
 • Loket (30.1 km)

  Tag på bilferie i Europa og sæt kursen mod Tjekkiet på en kør-selv familieferie med børnene. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig sommerferie eller vinterferie i Tjekkiet. Besøg landsbyen Loket som ligger i Karlovy Vary-regionen i det vestlige Tjekkiet, nær den tyske grænse, med omkring 3000 indbyggere. Landsbyen er berømt for sit gotiske slot fra det 11. århundrede, som historisk set har været en meget vigtig del af det tjekkiske forsvarssystem. Byens kerne er et nationalt monument og er derfor bevaret fra den moderne udvikling. Find familievenlige rejser hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Tjekkiet med hele familien. 

  Loket
  Den charmerende by Loket ligger tæt på den tyske grænse.
 • Boží Dar (0 km)

  Tag på en billig vinterferie sydpå til Bozi Dar som er en lille landsby i det nordvestlige Tjekkiet. Byen er en af de højest beliggende i Centraleuropa og er placeret imellem de to bjerge Gottesgaber Spitzberg (Božídarský Špičák) og Keilberg (Klínovec), som med sin højde på 1244 meter over havets overflade, er det højeste bjerg i Erzgebirge bjergkæden. Erzgebirge er blevet et populært område for vintersport. Stedet egner sig også godt til en kør-selv sommerferie og der er flere børnevenlige hoteller i området. Find jeres familieferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Bozi Dar i Tjekkiet,

  Boží Dar
  Bozi Dar i Tjekkiet egner sig til sommer- og vinterferie.
 • Keilberg (26.7 km)

  Tag på skiferie til Keilberg, som ligger i Erzgebirge-bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Find en billige sommerferie eller vinterferie og kør-selv sydpå med hele familien. Keilberg er det største skiresort i området og takket være det gode udvalg af pister bliver skiresortet besøgt af både begyndere og øvede ski-, snowboard- og langrendløbere. Om sommeren kan I nyde den smukke natur og udsigten over området. Find en billige ferie hos Risskov Bilferie og husk at se efter de børnevenlige hoteller, så bliver det lidt nemmere at holde styr på tropperne. Tag på bilferie til Tyskland og nyd sneen eller solen, I bestemmer selv farten på turen.

  Keilberg
  Tag på skiferie til Keilberg og nyd de mange udfordringer i sneen.
 • Erzgebirge (34.2 km)

  Hold billig sommerferie i Europa og tag på opdagelse i bjergkæden Erzgebirge, som danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet. Bjergområdet har fået navnet Erzgebirge fra ordet "Erz", som betyder "malm", fordi bjerggrunden er rig på forskellige metalholdige mineraler. Lige siden middelalderen har disse mineraler gjort området til et af Europas vigtigste indenfor bjergværksdrift. Erzgebirge er også kendt for den stolte tradition indenfor træskærerarbejde og træsnitteri, særligt i forbindelse med julerelaterede figurer. Räuchermänn, nødeknækkere og pyramider er kendte produkter, som sælges for store beløb i hele verden. I byen Seiffen, lige nord for den tjekkiske grænse, er der flere museer herom. Bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag på en kør selv ferie.

  Erzgebirge
  tag på opdagelse i bjergkæden Erzgebirge, som danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet.
 • Slavkov Skov (35.5 km)

  Kejserens Skov kaldes den også - skoven som ligger mellem de tre byer Karlovy Vary, Mariánské Lázné og Františkovy Lázně. De tre byer kaldes også Spa-trekanten, da alle byerne er kendt for sine kurophold. Skoven fungerer desuden som et naturreservat og har flere gode stier.

  Slavkov Skov
  Slavkov Skov kaldes også Kejserens Skov og spænder over et stort område fyldt med skøn natur
 • Musik- og Vintersportsmuseet (38.9 km)

  Besøg det lille charmerende museum, der kombinere musikken og vintersport. En lidt særpræget sammensætning, men der er både hjerte og sjæl i alt hvad der sker på det lille museum. Oplev skisportens spæde start og se hvordan instrumenter bliver bygget. Et besøg der både er lærerigt og underholdende for hele familien.

  Musik- og Vintersportsmuseet
  Se de mange spændende fotos i Musik- og Vintersportsmuseet
Vis flere

Kort

Hotel Riviera
Depoltovice 127 362 25 Nova Role

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~7 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 7~100 år i ekstra opredning 30% rabat