Kør-selv til Hotel Rostocker Tor med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Hotel Rostocker Tor

Hold en ferie med familien ved Østersøens dejlige strande

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på Østersøen og Rostock
 • Hygge og super pris inkl. halvpension
 • Strand, kultur og spændende byer i nærheden
1.686,-
3~6 dage fra
549,-

Inkl. dejlig kroret

Miniferie ved Østersøen

3 dage
Fra 549,- / spar op til 389,-
SPAR
4 dage
Fra 759,- / spar op til 647,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x dejlig kroret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Inkl. dejlig kroret

Miniferie ved Østersøen

5 dage
Fra 949,- / spar op til 986,-
SPAR
6 dage
Fra 1.139,- / spar op til 1.265,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenmad
 • 4 x dejlig kroret
 • 1 x 1 flaske vin ved afrejse
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Inkl. 2-retters menu m. 1 glas vin el. øl

Miniferie ved Østersøen

3 dage
Fra 649,- / spar op til 1.091,-
SPAR
4 dage
Fra 929,- / spar op til 1.686,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Inkl. 2-retters menu m. 1 glas vin

Miniferie ved Østersøen

5 dage
Fra 1.179,- / spar op til 1.049,-
SPAR
6 dage
Fra 1.439,- / spar op til 1.317,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 4 x 2-retters menu
 • 4 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • 15 EUR værdikupon til Freizeit-Dorf Mecklenburg
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Det moderne hotel har en rolig beliggenhed i Sievershagen, som er en lille forstad til Rostock. Det 3 stjernede hotel er bygget som et typisk amerikansk motel med en skøn placering ikke langt fra Østersøens dejlige strande.

Hotellet tilbyder

Hotel Rostocker Tor blev oprindeligt bygget af en dansk familie i samme stil som et californisk motel. Hotellet ligger godt placeret, hvis I har tænkt på en badeferie og der er kun 12 km til badebyen Kühlungsborn.

Start dagen med en god morgenbuffet og få dagen kickstartet med en fyldt mave inden dagens oplevelser. Slut dagen af med en cocktail eller lidt mousserende vin i lobbybaren før I trækker jer tilbage til værelset på hotellet.

Efter en lang dag i Rostock eller Wismar kan det være skønt at få hvilet musklerne. Her kan hotellets sauna være behjælpelig med varme til de ømme ben. Hvis vejret er til det, kan I også slappe af på strandene ved Heiligendamm eller Rerik. Ellers kan I besøge øen Rügen og udforske nationalparken Jasmund. Fra hotellet er der kun 35 minutters kørsel til Rostock-Laage lufthavn.

Værelser

Samtlige værelser på Hotel Rostocker Tor blev renoveret i 2016 og fremstår pæne og alle er med eget badeværelse med bruser og toiletartikler. Der er også satellit-TV og telefon på alle værelserne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelse på ca. 14 m2 med eget badeværelse, gratis toiletartikler, hårtørrer, bruseniche eller badekar. Værelset er udstyret med skrivebord, radio og telefon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelse på ca. 14 m2 med eget badeværelse, gratis toiletartikler, hårtørrer, bruseniche eller badekar. Værelset er udstyret med skrivebord, radio og telefon. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

14 km fra
Rostock, Tyskland
210 km fra
Puttgarden, Tyskland
280 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bad Doberan (7.1km)

Tag på et wellnessophold eller en familieferie i Bad Doberan, som er en lille stemningsfyldt nordtysk ferieby, der er yderst populær blandt tyskerne selv. Dette skyldes den helt fantastiske beliggenhed. Kør selv til Bad Doberan, som ligger under 10 km. fra Østersø-kysten og ikke langt fra hansestaden Rostock.

Doberaner Münster kaldes ikke for ingenting "Perlen af nordtysk murstensgotik".

År efter år tiltrækker den flotte kirke i hundredvis af mennesker både til gudstjenester, en stille stund, bedårende koncerter og folk, der bare er interesserede i at kigge nærmere på det flotte byggeri. Når I træder ind i kirken, vil I med det samme blive imponeret af den lidt jævne men stadigvæk sublime cistercianske byggekunst, hvor lyset falder ind gennem de store vinduer. I sommerperioder er der forskellige koncerter i kirken hver fredag og det er en dejlig beroligende oplevelse.

Lige i nærheden af Doberaner Münster finder I museet Stadt- und Bädermuseum, der har til huse i en nygotisk bygning, der stammer fra 1888. Her kan I se en udstilling om Bad Doberan-Heiligendamms historie som kur- og badeby og hvordan man har udviklet behandlinger gennem årene – oplagt til en wellnessferie. Desuden er museet omgivet af en have, hvor I kan nyde en stille stund.

Den uberørte natur, der før i tiden strakte sig mellem Bad Doberan og Heiligendamm var grunden til, at der i 1886 blev bygget en baneforbindelse mellem de to steder. Damptoget fragtede gæster gennem åbne marker og grønne skove fra den lille by og ud til kysten. Denne oplevelse kan I også nyde i dag. Tag med damplokomotivet "Molli". 

Tag på ferie i egen bil og få et billigt weekendophold for hele familien. Er det ferie med børn, så er Bad Doberan også forberedt på underholdningen. Prøv en billig sommerferie, eller et billigt weekendophold i Bad Doberan.

Warnemünde (11.7km)

Warnemünde er meget andet end blot en færgehavn, og den lille havneby har med tiden udviklet sig til en perle af en badeby og kursted med omkring 6.700 indbyggere, beliggende i delstaten Mecklenburg-Vorpommern.

Det er svært at undgå at få øje på det store fyrtårn, som er bygget tilbage i 1897 og fortsat står fuldt funktionsdygtigt, selvom det mest er for turisternes skyld. Dem, der vover sig op i det 37 meter høje tårn, belønnes med en skøn udsigt over Østersøen og det nordlige Rostock. Nyd en tur på de brostensbelagte gader og stræder, hvor de mange stokroser pryder facaderne på de velholdte fiskerhuse. Warnemünde sammenlignes lidt med Skagen, men med tysk charme. Der er en god atmosfære i byen, gode restauranter og caféer samt små og lækre butikker.

Det er vigtigt at prøve en “Fischbrötchen”, som er byens specialitet, men som spises i hele området og som kommer i et utal af variationer. Det er et lille rundstykke med fisk, gerne Matjes med lidt løg eller røget ål eller måske lidt røget sild og det smager bare godt. Hemmeligheden er, at det altid er friskfanget fisk og derfor har en mere fyldestgørende smag med det skønne brød og en øl eller sodavand til at skylle herlighederne ned med. Tag ned på Alter Strom, hvor der er gode muligheder for at afprøve netop denne specialitet og samtidig nyde den smukke havn og de mange fiskekuttere.

Kübomare (20.2km)

Kübomare er et 3.000 m² stort indendørs wellnesscenter, hvor I bl.a. finder swimmingpools med havvand fra Østersøen samt et stort sauna-og relaxområde. Vandtemperaturen i de to swimmingpools er ca. 29 °C. Den ene swimmingpool måler 25x12,5 meter og her har I plads til en god svømmetur. I den mindre swimmingpool kan I slappe af med massagedyser og bablebad. Saunaområdet byder på hele syv forskellige saunaer, bl.a. finsk sauna, dampbad, biosauna, Kajütensauna, isbad, fodbad, relaxområde og sauna bar. Der findes også saunaer og oplevelsesbade udenfor.

Karls Erlebnis-Dorf (24.4km)

Tag på bilferie til Tyskland og udforsk Mecklenburg-Vorpommern i eget tempo og besøg Karls Erlebnis-Dorf som er en hyggelig park fyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Parken er desuden en ægte landmandspark, hvor der bliver produceret en masse regionale produkter. Det er derfor også muligt at få noget lækkert at spise. Sjov, landbrug og dyr er på programmet og I er garanteret en hyggelig dag sammen. Kør-selv til Rövershagen med Risskov Bilferie på en rigtig familieferie fyldt med oplevelser.

Ribnitz-Damgarten (47km)

Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen, som ligger ved søen Ribnitzer See.

Det er en lille by, der ligger på et skønt sted med en forrygende udsigt over Ribnitzer-søen, og byen gemmer på en lille perle af et museum kaldet ´det lille Vineta-Museum´, som på sine tre etager har skiftende og interessante særudstillinger, samt en fast udstilling der handler om byens historie.

Technik Museum Pütnitz (53.4km)

Gemt i en stor skov ligger det store militæranlæg, som oprindeligt var en vandflyverlufthavn og anlagt af den tyske Værnemark. Anlægget huser et ret specielt museum med vitterlig alt hvad der kan skrabes sammen af østeuropæiske og russiske transportmidler. De spændende og gamle hangarer der står i lettere men yndefuldt forfald.

Der afholdes også et årligt træf, hvor tusinder af entusiaster besøger stedet og forvandler det til et kæmpe marked med salg af gamle DDR-koryfæer, et sandt mekka for det kitche.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansestad

Østersøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Voucher til 1 gl. rød el. hvidvin
 • Adgang til pool og sauna

496,-
Kun
749,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Residenz & Schlosshotel Wendorf

Gourmet morgenmad og aftensmad

Østersøkysten

Elegant slotsferie

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu (gourmet)
 • 1 fl. vand +1 overraskelse på vær.
 • Entré til spa afdeling
 • Gratis lån af cykler

591,-
Fra kun
2.649,-

Vis kort

Luksuriøs slotsferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Residenz Deluxe dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat

Ringhotel Villa Margarete

Inkl. 2-retters menu

Mecklenburger Seenplatte

Charmerende Waren

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til sauna
 • 10% rabat på wellness

279,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Skøn ferie tæt på Müritz Nationalpark

Læs mere