Tag på sommerferie på Bornholm på Hotel Sandvig Havn

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sandvig Havn

Dejligt hotel med smuk beliggenhed ved Sandvig Havn på Bornholm.

Skønt beliggende ved havnen
Idylliske omgivelser
Alletiders udgangspunkt for oplevelser på Bornholm
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel Sandvig Havn ligger lige ned til fisker- og lystbådehavnen i Sandvig, ca. 2 km. fra Allinge på det nordøstlige Bornholm. Der er kort afstand til det skønne hvide sand på Sandvig Strand, den fantastiske natur på Hammerknuden samt seværdigheder og vartegn som f.eks. Hammerhus Slotsruin, Hammer Fyr og Solomons Kapel. Derudover er der masser af muligheder for at tage ud og udforske solskinsøens mange facetter. Når I kommer tilbage på hotellet, kan I slappe af ved butik og café Dideriks Veranda og nyde livet med en tår at drikke, mens I skuer ud over den hyggelige havn.

Hotellet tilbyder

Hotel Sandvig Havn ligger direkte ud mod den lille lystbådehavn i Sandvig på Nordøstbornholm. Det hyggelige badehotel ligger få hundrede meter fra det lækre hvide sand på Sandvig Strand og i kort afstand fra de idylliske søer, de bakkede lyngområder og det nedlagte hammerstenbrud ved naturreservatet Hammerknuden. 

Alle måltider serveres på søsterhotelet Hotel Pepita, som ligger ca. 150 meter derfra. Her bydes der hver morgen på lækker morgenbuffet, og om aftenen tilbydes aftenbuffet. 

På Hotel Sandvig Havn finder I den hyggelige butik og café, Dideriks Veranda, hvor der både er brugskunst, kunsthåndværk og forskellige bornholmske produkter. I den hyggelige café serveres øl, vin, kaffe, te og kage. Det er gratis at parkere ved hotellet og der er gratis trådløst internet. 

Værelser

Hotel Sandvig Havn har 21 hyggelige værelser, som alle er komfortabelt indrettede og har eget bad og toilet.

Bemærk at

Alle måltider serveres på søsterhotellet Hotel Pepita, som ligger ca. 150 m fra Hotel Sandvig Havn.

Op til ankomsten modtager I en SMS fra hotellet med information om værelsesnummer og anvisninger om check-in.

Vis flere

Værd at se

 • Hammer Fyr (1.8 km)

  Nyd udsigten fra det 21 meter høje anduvningsfyr opført i bornholms granit, i 1872. Fyret har ikke været aktivt siden 1990, men det er stadig et prægtigt stykke arkitektur og giver en fantastisk udsigt.

  Hammer Fyr
  Det er muligt at komme på en guidet tur ved Hammeren Fyr.
 • Hammershus (2.4 km)

  Hammershus er ét af Bornholms helt store vartegn. Den gamle slotsruin menes af være opført af kirkemagten i samarbejde med Valdemar Sejr, tilbage i starten af 1200-tallet. Hammershus er Nordeuropas største slotsruin og er majestætisk placeret på en 74 meter høj, stejl klippeknude. En familieferie på Bornholm med et besøg på Hammershus, er en oplevelse man kun sent vil glemme.

  Hammershus
  Man har ikke været på Bornholm før man har oplevet Hammershus.
 • Helligdomsklipperne ved Bornholms Kunstmuseum (11.0 km)

  Kør selv på ø-ferie eller miniferie på Bornholm og oplev de smukke Helligdomsklipper, nord for Rø. Klipperne er det fantastiske resultat af flere tusinde år med vejrpåvirkning og står i dag som sprængte og flåede, med dybe huler og usædvanlige former. Området har tidligere været et valfartssted, idet der har ligget en hellig kilde ved kystklippens fod. Besøg også Bornholms Kunstmuseum som bl.a. byder på store malerisamlinger, kunsthåndværk og skulpturer med forbindelse til Bornholm. Derudover huses også jævnligt særudstillinger af forskellig art.

  Helligdomsklipperne ved Bornholms Kunstmuseum
  Nogle steder skyder klipperne mere end 20 meter højt op.
 • Gudhjem (16.7 km)

  Gudhjem er en enestående lille perle af en bjergby på Nordbornholm, og har omkring 700 indbyggere. Her kan I bestige Bokul, et 48 meter højt bjergmassiv. Fra toppen får I en fantastisk udsigt over byens tage og den smukke Nørresand Havn. Gennem hele året sejles der ture mellem Gudhjem og Christiansø.

  Gudhjem
  Gudhjem er Danmarks eneste bjergby, og tilbyder en dejlig base for en ferie på Bornholm.
 • Christiansø (0.0 km)

  Tag en herlig tur til Danmarks unikke ø-gruppe Ertholmene, og besøg Christian V.’s fascinerende fæstning fra 1684. Fæstningsværkerne er yderst velbevarede og stort set uberørte, idet de er fredede. På Christiansø vil I befinde jer langt væk fra bilos og støj, midt i Danmarks eneste skærgård. Oplev den fantastiske natur på øen, med edderfugle og sølvmåger i massevis. Det er gennem hele året muligt at komme til Christiansø fra Gudhjem.

  Christiansø
  Christiansø ligger i Danmarks eneste skærgård, nordøst for Bornholm.
 • Østerlars Rundkirke (19.5 km)

  Østerlars Rundkirke er ikke blot den største rundkirke på Bornholm, men i hele Danmark. Man regner også med at denne er den ældste af Bornholms fire rundkirker, på trods af at det eksakte opførelsesår er ukendt. Østerlars Rundkirke figurerer centralt i teorien om, at der skulle være en sammenhæng mellem de franske tempelridderes orden og de bornholmske midderalderkirkers placering.

  Østerlars Rundkirke
  Østerlars Rundkirke er den bedst kendte af de fire bornholmske rundkirker.
 • Bornholms Rovfugleshow (19.0 km)

  Tag på et sommerferie ophold på Bornholm med hele familien og oplev det imponerende rovfugleshow i Rønne. Omgivet af søer, vandløb og klipper kan I se ugler, ørne, gribbe og falke som de frit flyver rundt omkring Jer. Der er falkonershow, daglige flyveopvisninger og en indendørs flyvehal i tilfælde af dårligt vejr. Efter showet kan I stille falkoneren spørgsmål og tage et kig i den lille butik. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev de smukke rovfugle på Bornholm.

  Bornholms Rovfugleshow
  Mød de fascinerende rovfugle, på deres egen hjemmebane.
 • Ekkodalen (26.0 km)

  Der er mange muligheder for en familieferie i Danmark. Ekkodalen er en del af Bornholms længste sprækkedal og er et ca. 12 km. langt vandre- og naturparadis. Sprækkerne opstod for mere end 1.400 millioner år siden. Der er små vandløb og søer, kilder og en næsten 200 år gammel fredet skov. Ved H.C. Ørsted's kilde, lidt vest for parkeringspladsen ved Ekkodalhuset, menes det at ekko’et er særligt kraftigt. Tag en tur til Ekkodalen og døm selv. Bornholm er et dejligt sted for en sommerferie med børn. 

  Ekkodalen
  Ekkodalen er indbegrebet af Bornholm med den fascinerende kombination af barsk og blid natur.
 • Paradisbakkerne (34.8 km)

  På det østlige Bornholm kan I gå en dejlig tur i Paradisbakkerne, som er et kupperet landskab med klipper, sprækkedale og en fantastisk smuk naturskov. Plantelivet er yderst rigt i bunden af dalene og området byder på flere smukke søer og gamle moser. Det er også i paradisbakkerne I finder Bornholms største rokkesten. Rokkestenen er p.t. den eneste af Bornholms tre rokkesten på, som rent faktisk kan rokke.

  Paradisbakkerne
  Som navnet antyder, er dette område et vaskeægte vandreparadis.
Vis flere

Kort

Hotel Sandvig Havn
​Strandpromenaden 5 3770 Allinge