Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Schloss Gamehl

Tag på slotsferie i elegante omgivelser nær Wismar og havet.

 • 240 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 180 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 60 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Det smukke og meget elegante hotel holder til i den neo-gotiske borg, som ligger tæt på byen Wismar og den tyske Østersøkyst. Hotellet ligger i et naturskønt område, hvor der ånder masser af ro og fred, et ideelt sted til både familier og rejsende, der ønsker oplevelser og seværdigheder, men også tid til at nyde hinanden.

Hotellet tilbyder

Hotel Schloss Gamehl er en oplevelse i sig selv, hyggelige omgivelser og en rigtig rar atmosfære. I den nyligt restaurerede ´Festsal´, som er hotellets restaurant, serveres der en herlig morgenmad og om aftenen går kokkene i gang med at forberede en blanding af middelhavsretter og nationale retter præget af lokale og regionale produkter, tilberedt med omhu og ekspertise.  

Hotellet har også flere wellness-muligheder, der blandt andet omfatter et spa, hvor der tilbydes flere forskellige typer massager, en glimrende lejlighed til at være lidt god ved sig selv. Der er også en sauna samt et område til afslapning. Der er desuden fitnessudstyr, så ingen undskyldninger for ikke at få trænet lidt under opholdet.  

Den rummelige solterrasse er et skønt sted at slappe af, og der er en skøn udsigt over parken. Hotellet har også et velassorteret bibliotek med dagens aviser.

Værelser

Hotel Schloss Gamehl har 19 hyggeligt indrettede værelser, der alle har eget badeværelse med bruser og toilet. Der er også fladskærms-tv på alle værelserne, så underholdningen er sikret.

Læs mere her

Bemærk at

Børn under 18 år har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Restauranten er lukket mandag og tirsdag aften.
Ved ankomst søndag og tirsdag: Her tilbydes en upgrade af aftenmenuen til 3-retter menu søndag eller onsdag aften eller en frokostpakke.
Opholdet er uden aftensmad mandag og tirsdag. For ophold på disse dage tilbydes 2 x frokostpakker eller en flaske vin.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Wismar (14.1 km)

  Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn, som stort set er intakt. Byen er præget af mange imponerende købmandshuse, hvoraf mange har karakteriske takkede gavle, som vender ud mod gadesiden. Se den gamle havn, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 blev de historiske dele af Wismar optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Midt i Wismar ligger den smukke markedsplads, som med sine 10.000 m2 er en af de største i Nordtyskland. Ud til pladsen ligger en række statslige bygninger, heriblandt byens rådhus. I den store og smukt restaurerede rådhuskælder ses udstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens udvikling gennem tiden.

  Wismar
  Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn
 • Bad Doberan (33.2 km)

  Tag på et wellnessophold eller en familieferie i Bad Doberan, som er en lille stemningsfyldt nordtysk ferieby, der er yderst populær blandt tyskerne selv. Her er der børnevenlige hoteller,  Dette skyldes den helt fantastiske beliggenhed. Kør selv til Bad Doberan, som ligger under 10 km. fra Østersø-kysten og ikke langt fra hansestaden Rostock. Doberaner Münster kaldes ikke for ingenting "Perlen af nordtysk murstensgotik". År efter år tiltrækker den flotte kirke i hundredvis af mennesker både til gudstjenester, en stille stund, bedårende koncerter og folk, der bare er interesserede i at kigge nærmere på det flotte byggeri. Når I træder ind i kirken, vil I med det samme blive imponeret af den lidt jævne men stadigvæk sublime cistercianske byggekunst, hvor lyset falder ind gennem de store vinduer. I sommerperioder er der forskellige koncerter i kirken hver fredag og det er en dejlig beroligende oplevelse. Lige i nærheden af Doberaner Münster finder I museet Stadt- und Bädermuseum, der har til huse i en nygotisk bygning, der stammer fra 1888. Her kan I se en udstilling om Bad Doberan-Heiligendamms historie som kur- og badeby og hvordan man har udviklet behandlinger gennem årene – oplagt til en wellnessferie. Desuden er museet omgivet af en have, hvor I kan nyde en stille stund. Den uberørte natur, der før i tiden strakte sig mellem Bad Doberan og Heiligendamm var grunden til, at der i 1886 blev bygget en baneforbindelse mellem de to steder. Damptoget fragtede gæster gennem åbne marker og grønne skove fra den lille by og ud til kysten. Denne oplevelse kan I også nyde i dag. Tag med damplokomotivet "Molli". 

  Tag på ferie i egen bil og få et billigt weekendophold for hele familien. Er det ferie med børn, så er Bad Doberan også forberedt på underholdningen. Prøv en billig sommerferie, eller et billigt weekendophold i Bad Doberan.

  Bad Doberan
  Besøg den smukke kirke i Bad Doberan.
 • Bad Doberan galopbane (36.2 km)

  Der er altid et godt rejsetilbud at hente hos Risskov Bilferie, og både byen Bad Doberan og Bad Doberan Galopbane, som er Tysklands ældste fra 1822, er et udflugtsmål i sig selv. Galopbanen er stadig i brug og der afholdes forsat løb på banen, og hesteinteresserede vil derfor med rette kunne nyde et weekendophold tilbud. Få et tilbud, hvis der er et last minute hotel hos Risskov Bilferie. Ferie i bil. Forlystelsespark, nyd en billig  weekendferie.

  Bad Doberan galopbane
  Prøv lykken på galopbanen i Bad Doberan.
 • Heiligendamm (35.7 km)

  En lille fin by ved kysten. I klart vejr bør I kunne se til Danmark fra badebroen. Kysten er fin og en gåtur værdig. Når man er på bilferie hér, bør man også tage en tur forbi Galerie Orangerie eller, hvis man vil ud på bølgen blå, booke en tid til windsurfing.

  Heiligendamm
  Heiligendamm, en lille fin by ved kysten, som bestemt er en gåtur værdig.
 • Kalkflachmoor bei Degtow (39.3 km)

  Tyskland det oplagte sted at holde familieferie på en kør-selv tur sydpå. I eget tempo og med børnene er det en herlig oplevelse. Kalkflachmoor bei Degtow ligger lidt sydøst for Grevesmühlen, ved bydelen Degtow, og er et 61 hektar beskyttet naturområde. Kalk- og stenbruddet ligger i en højde mellem 21 og 43 meter over havets overflade og byder på skønne landskaber så langt øjet rækker. Her er der ideelle muligheder for at støde på spændende fugle- og sommerfuglearter, mens I går rundt i området. Tag kikkerten med og begiv Jer ud på i dette fantastiske naturområde. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd udsigten på en dejlige ferie i bil, sydpå.

  Kalkflachmoor bei Degtow
  Der er fundet adskillige sjældne fossiler i lergravene i området.
 • Stadtkirche St. Nikolai (41.0 km)

  Denne smukke bykirke i Grevesmühlen er bygget i en blanding af romansk og gotisk stil, og har i sin oprindelige form som murstenskirke, stået i byen inden bynavnet Grevesmühlen for første gang registreredes omkring 1230. I dag tilhører kirken det evangelisk-lutherske sogn Grevesmühlen-Propstei-Wismar i Mecklenburg.

  Stadtkirche St. Nikolai
  Kirken er gennem tiderne blevet omformet og renoveret, men bærer stadig tydelige præg af at være en gammel sag, efterhånden.
 • Grevesmühlener Mühle (41.7 km)

  Byen Grevesmühlen har sit navn fra møllehåndværket og i dag står den 30 meter høje gamle hollandske vindmølle fra 1878, som byens helt store vartegn. Møllens placering på en bakke har sikret dens bevarelse gennem tiderne. Indenfor er der galleri og glaspusteri, hvor I også kan få mere information om byens og møllens spændende historie.

  Grevesmühlener Mühle
  Møllen ligger lige ved den smukke sø, Vielbecker See.
 • Tarnewitzer Huk (42.1 km)

  Det beskyttede naturområde Tarnewitz Huk ligger helt ude på Boltenhagens østligste spids. Området er en 69 hektar stor halvø med et særdeles rigt plante- og dyreliv.

  Tarnewitzer Huk
  Tarnewitzer Huk har et særdeles rigt plante- og dyreliv.
 • Schloss Bothmer (52.7 km)

  Dette imponerende barokslot er fra den første halvdel af 1700-tallet og ligger lige øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet blev bygget til greven Hans Caspar von Bothmer og er det største barokslot i hele Mecklenburg-Vorpommern. Efter en omfattende renovering, mellem 2009 og 2015, er slottet idag åbent for offentligheden og huser et museum med grevens spændende liv som omdrejningspunkt.

  Schloss Bothmer
  Slottet ligger mellem Leonorenwald og kystkommunen Boltenhagen.
Vis flere

Kort

Hotel Schloss Gamehl
Gamehl 26 23970 Gamehl

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~18 år i ekstra opredning 40% rabat