Miniferie i Horten på Hotel Sjømilitære Samfund

Dansk | DKK

Hotel Sjømilitære Samfund

4-stjernet ophold med historie, kultur og dejlig mad

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Flot, historisk hotel med unik atmosfære
 • Bare et stenkast fra Oslofjorden
 • Hyggelige og elegante værelser med gode senge
747,-
3~5 dage fra
1.479,-

Inkl. 2-retters menu

Miniferie i Horten

3 dage
Fra 1.479,- / spar op til 364,-
SPAR
4 dage
Fra 2.199,- / spar op til 566,-
SPAR
5 dage
Fra 2.939,- / spar op til 748,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Nyd et skønt ophold på det historiske, 4-stjernede Hotel Sjømilitære Samfund, som ligger i smukke og rolige omgivelser, bare et stenkast fra Oslofjorden! Her har I en komfortabel base for en spændende ferie med historie, kultur og masser af dejlig mad.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger i den charmerende norske kystby, Horten, bare nogle få skridt fra vandet i Oslofjorden, og her venter et skønt ophold med ro og hygge, i en fantastisk og historisk atmosfære.

Hortens historie går helt tilbage til stenalderen, og fra hotellet har I da også bare omkring fem kilometer til to af områdets vigtigste historiske seværdigheder, Midgard Vikingsenter og Borrehaugene. Det er også oplagt at nyde en slentretur på den hyggelige havn, eller lægge vejen forbi Møringa Batteri, som stammer tilbage fra 1870’erne, og i dag står som et vigtigt stykke af norsk kulturhistorie.

Skulle I have lyst til en spændende udflugt, finder I Tønsberg, som anses for at være Norges ældste by, en kort køretur syd for hotellet, og fortsætter I længere sydpå, kan I også opleve ”Verdens Ende” i Færder National Park, som huser en vidunderlig skærgård.

Hver dag kan I nyde dejlig morgenmad i hotellets flotte og hyggelige omgivelser, og om aftenen serveres lækre retter i restauranten.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Sjømilitære Samfund har 47 hyggelige og elegante værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Elegant enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, komfortabel seng, skrivebord, lænestol, kaffebord, minibar og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Elegant dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, komfortable senge, skrivebord, lænestol, kaffebord, minibar og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

60 km fra
Larvik, Norge
240 km fra
Kristianssand, Norge
250 km fra
Göteborg, Sverige
450 km fra
Stavanger, Norge
470 km fra
Helsingborg, Sverige 
480 km fra
Bergen, Norge
550 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Midgard Historisk Center (5km)

Midgard historisk center har til opgave at skabe og formidle viden om Vestfolds vikingetid. Centeret ligger lige ved siden af det smukke område Borrehaugene, med Nordeuropas største samling af monumentale gravhøje fra merovinger- og vikingetiden. i 2007 blev der fundet aftryk efter store halbygninger i området, og i 2013 åbnede gildesalen, en storslået rekonstruktion af en høvdingesal fra vikingetiden. På Midgard kan du opleve forskellige udstillinger med spændende temaer. Hvordan var det at leve for 1000 år siden? Hvordan påvirker den ældre historie det nuværende norske samfund? Hvor meget har mennesket og samfundet egentlig forandret sig gennem tiderne? For mere information se: www.midgardsenteret.no

Munchs Hus (11.3km)

Det er kystlinjen som umiddelbart fanger Munchs interesse i den første tid i Åsgårdstrand. Flere malerier fra 1889 og 1890 viser hvordan han arbejder med kystlinjen, nærmest for at gøre sig mere bekendt med den. Billederne er dog i et helt andet malerisk udtryk end det som senere skulle blive hans signatur fra Åsgårdstrand. Billederne er også mere impressionistiske. En fællesnævner er dog at de fanger sommerens lys og rolige sysler. For mere information se: www.munchshus.no

Åsgårdstrand (10.8km)

Åsgårdstrand er en af to byer i Horten Kommune, etableret som ladested for ca. 450 år siden, og er både blevet anvendt til trælasteksport, skibsbygning og skibsfart. Byen blev taget i brug som ladested i 1650, under Tønsberg og fra 1660 under Holmestrand. I 1752 blev ladestedet tildelt privilegier til, at handle med indenlandske varer. Fra begyndelsen af 1800-tallet var Åsgårdstrand en livlig eksporthavn for trælast, blandt andet til Holland. Handlen stagnerede med slutningen af sejlsæsonen.

Åsgårdstrand har senere vundet international opmærksomhed som en kunstnerby. Stedet blev kendt som centrum for kunstnere og siden 1880'erne har en række kunstnere søgt til Åsgårdstrand, heriblandt verdensberømte navne som Edvard Munch, Christian Krohg og Hans Heyerdahl. Dette skyldes at der er et ganske unikt lys på stedet. Kunstnerne tog enten til Hirtshals eller Åsgårdstrand for at kunne skildre dette unikke lys i deres malerier. Edvard Munchs 'Pigerne på broen', blev malet lige nedenfor byens hotel.

Åsgårdstrand har været et populært ferie- og badested siden 1920'erne. Gennem årene har stedet bevaret sin popularitet som feriested, ikke mindst blandt sejlende. Hver sommer er der et travlt liv for små både i fjorden og inde i havnen. I dag er Åsgårdstrand et aktivt bysamfund med ca. 3.000 fastboende beboere og den fik sin bystatus den 1. Januar 2010.

Slottsfjellmuseet (23.1km)

På Slottsfjellet findes der rester af Skandinaviens største middelalderborge, og på Slottsfjellmuseet, som ligger i det naturskønne område ved foden af Slottsfjellet, kan du lære mere om byens rige og spændende historie.

Saga Oseberg (23.7km)

Osebergskibet regnes for at være verdens vigtigste fund fra vikingetiden, og det blev udgravet på Oseberghaugen i Tønsberg. Skibet blev sendt til Oslo, hvor det i dag står udstillet på Vikingeskibsmuseet. Der er nok mange i Tønsberg som mener at skibet burde komme tilbage til byen. Det var nok også derfor at en lokal stiftelse byggede en kopi af skibet i fuld størrelse, med værktøj og håndværksteknikker fra vikingetiden. Mange af materialerne som blev brugt til at bygge skibet kom ikke langvejsfra. Det er spændende at tænke på at kølen, hugget af en 150 år gammel eg, blev fældet på Jarlsberg hovedgård. Og det 90 kvadratmeter store sejl blev lavet af uld fra fritgående får i Vestfold og vævet i Tønsberg. Skibet er blevet døbt «Saga Oseberg», og kan beundres nede ved havnen i Tønsberg.

Tønsberg Brygge (23.9km)

Hvis du planlægger et besøg i Tønsberg, så er et besøg på Tønsberg brygge en oplevelse du ikke må gå glip af. Tønsberg brygge er knudepunktet for byens restauranter og barer. Det er måske ikke så underligt når man tager byens maritime historie i betragtning. Tønsberg brygge er et smukt syn med en havnepromenade der strækker sig mellem bådene i havnen og de traditionelle gule og røde træhuse. Mange spisesteder er samlet ved Sjøbodkvartalet nederst mod kajen. Ellers går "strøget" i Tønsberg fra Sjøbodskvartalet, over Tønsberg torv, op til Torvgaten og videre til Farmandstredet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

375,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Smögens Hafvsbad

Wellnessophold ved havet

Vestkysten

Spa-hotel i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x Entré til spa
 • Gratis frugt i receptionen
 • Gratis internet

575,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Fantastisk SPA-hotel lige ved havet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i anneks
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat