Billig nydelsesferie ved Gardasøen på Hotel Smeraldo

Dansk | DKK

Hotel Smeraldo

Hyggeligt hotel med egen strand ved Gardasøen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet har sin egen private strand ved Gardasøen
 • Inkl. bådtur til Limone sul Garda og unik madsmagning
 • Skøn udsigt over Gardasøen
97.601,-
4~15 dage fra
899,-

Inkl. 3-retters menu

Direkte på stranden

4 dage
Fra 899,- / spar op til 669,-
SPAR
5 dage
Fra 1.199,- / spar op til 834,-
SPAR
6 dage
Fra 1.489,- / spar op til 1.009,-
SPAR
7 dage
Fra 1.769,- / spar op til 1.194,-
SPAR
8 dage
Fra 2.049,- / spar op til 1.379,-
SPAR
11 dage
Fra 2.899,- / spar op til 3.241,-
SPAR
15 dage
Fra 4.049,- / spar op til 97.601,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse m. bjergudsigt

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x sejltur på søen
 • 1 x smagsprøve på lokale produkter
 • Adgang til privat strand
Risskov Pakken

Nyd en afslappende ferie ved Gardasøen på Hotel Smeraldo, som ligger på østbredden af Italiensk nok mest berømte sø. Her er der lagt op til et ophold med komfort i hyggelige værelser, delikatesser i hotellets egen restaurant, bådture til Limone sul Garda og madsmagning i en ægte italiensk ”azienda”.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger på Gardasøens østlige bred, og tilbyder dermed et suverænt udgangspunkt for en aktiv ferie, kombineret med badning og afslapning på hotellets egen strand.

Efter en righoldig morgenmad kan I starte dagen med en slentretur på stranden eller havnen. I kan også vælge at tage en udflugt, f.eks. til ”Romeo og Julie”-byen Verona som byder på historie, kultur og gode shoppingmuligheder i Arena di Verona.

I kan også tage en tur til regionens højeste bjerg, Monte Baldo, som er et must under en ferie på denne side af Gardasøen. Det er muligt at vandre op, men I kan også tage bjergbanen fra den smukke by, Malcesine - uanset hvad er det en pragtfuld udsigt som venter jer oppe på toppen!

Ovre på den anden side af søen ligger fortryllende Limone sul Garda, som kan nås med en bådtur fra Malcesine, og opholdet inkluderer billetter til bådturen (1 per person, men gælder dog ikke personer i ekstra seng).

Udover delikatesserne I finder i hotellets restaurant, venter også en ganske unik madsmagning i en ægte italiensk ”azienda”, hvor I kan smage på norditalienske specialiteter, som det naturligvis er muligt at købe med hjem.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

I bor på hyggelige og komfortabelt dobbeltværelser, som alle har balkon med udsigt over bjergene eller søen.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse m. bjergudsigt

1 / 3
Dobbeltværelse på 13 m², indrettet i hotellets bagerste del, med eget bad og toilet, bidet, hårtørrer, gratis toiletartikler, ventilator, to twin-senge, skrivebord, radio, telefon, TV med Sky kanaler og balkon med udsigt over bjergene.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse m. søudsigt

1 / 3
Dobbeltværelse på 17 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler, ventilator, en queen-size seng eller to twin-senge, skrivebord, TV med pay per view, balkon og panoramisk udsigt over søen. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1175 km fra
Rostock, Tyskland
1275 km fra
Puttgarden, Tyskland
1300 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Malcesine (6.7km)

Tilbring dagen i Malcesine, som de fleste omtaler som Gardasøens mest charmerende by. Gamle velholdte huse, små snævre og snørklede brostensbelagte gader og stræder med et flot udvalg af butikker og mange udendørs caféer og restauranter skaber den helt specielle atmosfære og stemning. Perfekt til en sommerferie og familieferie. Ud over det dejlige bymiljø er der fine seværdigheder som Palazzo dei Capitani og især den gamle borg Scaligeri, opkaldt efter en af dens mange ejere i tidens løb. Borgen rummer nu et museum for egnens flora og fauna samt et museum med billeder malet af Goethe. Malcine er et oplagt udflugtsmål på en billig bilferie i Italien. 

San Zeno di Montagna (19.6km)

San Zeno di Montagna huser omkring 1.400 indbyggere og er placeret på Monte Baldo eller Baldobjerget. Fra den historiske by er der en helt utrolig udsigt over Gardasøen, de mange grønne olivenlunde og de omkringliggende og meget majestætiske bjerge. Derfor er San Zeno di Montagna også et godt sted for vandre-, trekking- og klatreture.

Byen er fyldt med spændende seværdigheder, besøg for eksempel Skt. Bartholomew-kirken, som stammer tilbage fra det 16. århundrede, eller den smukke sognekirke, som er rejst til ære for San Zeno. Det smukke klokketårn blev bygget i 1788 og kirken har løbende undergået en række ombygninger og fornyelser, blandt andet i 1914, hvor kirken fik et nyt og meget imponerende alter.

Der er gode muligheder for at shoppe lidt rundt i den gamle by eller måske blot nyde en Turbiana på en af byens caféer.

Torbole sul Garda (22.4km)

Den hyggelige, lille by Torbole ligger på den nordlige side af Gardasøen ca. 3 km øst for Riva del Garda, op ad bjerget Monte Baldos skråninger og som et naturligt fiskerleje, der læner sig op ad Sacra-flodens delta. Egnens milde klima har i dag gjort Torbole, med ca. 3.000 indbyggere, til et populært turistmål, især for glade surfingentusiaster og sejlere, der nyder de gode vinde på Gardasøen. Byen har et godt udvalg af butikker blandet med barer, restauranter og en del diskoteker. Den hyggelige havn og ´La Vecchia Dogana´, som er den byens gamle toldbygning, er eftertragtede steder at nyde solens sidste stråler.

Arco Slottet (26.8km)

Det vides ikke med helt nøjagtighed hvornår dette prægtige slot, Castello di Arco, blev bygget. Men efter forlydender skulle det have været omkring år 1000 e.Kr. Det spændende slot bærer på en utrolig historie om kampe, belejringer, store slag og det har ofte spillet en rolle i kampens centrum.

En rigtig familietur med gode muligheder for at udforske og komme helt tæt på et af områdets absolutte brændpunkter op gennem historien.

Samtidig er det også en god mulighed for at opleve den charmerende middelalderby Arco, så bestil en billig bilferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kør selv direkte til disse fascinerende oplevelser!

Cascata del Varone (27.1km)

Det unikke og fascinerende vandfald Cascata del Varone ligger 3 km. nord for byen Riva. Igennem mere end 20.000 år har vand fra Tennosøen gravet en knap 70 m. dyb klippekløft ind i selve bjerget, hvor vandet falder fra 98 meters højde. Et usædvanligt og spændende besøg, hvor I af stier, trapper og broer oplever både bjerget og vandfaldet inde- og udefra. På grund af kløftens helt specielle mikroklima har det været muligt at indrette en lille botanisk have, som I kommer igennem i forbindelse med besøget.

La Limonaia del Castel (34.9km)

Find en billig ferie til Brescia i Italien med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg citronmuseet, Limonaia del Castel. Det lyder umiddelbart ikke interessant med et citronmuseum, men det er et par spændende timer, I kan få til at gå der. Som navnet på byen også antyder, så har citron-frugten spillet en stor rolle for byen, Limone Sul Garda. Den kan I lære på dette lille og hyggelige museum i den nordlige del af byen Limone Sul Garda. Find og tilrettelæg den perfekte familieferie med billige hoteller hos Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Cristina

Ophold i standardværelse

Gardasøen

Ferie ved Gardasøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet inkl. drikke
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • 20% rabat på greenfee

Fra kun
719,-

Vis kort

Vidunderligt hotel ved Gardasøen

Læs mere

Parc Hotel Gritti

Ferie ved Gardasøen

Gardasøen

Populær ferieby

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • 1 x velkomstgave

Fra kun
1.169,-

Vis kort

Bo helt ned til Gardasøen

Læs mere

Hotel San Pietro

Dejlige feriedage i Italien

Gardasøen

Ferie ved Gardasøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin
 • Adgang til wellness

104,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasøen

Læs mere