Miniferie på Hotel Søgården i Brørup

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Søgården Brørup

Nyd et ophold med gratis bowling og kort afstand til Legoland

Familievenligt hotel med mange aktiviteter
Alle værelser har egen terrasse
Gratis bowling inkluderet i pakken
 • Restaurant
 • Bar
 • Legerum
 • Legeplads
 • Hund

Hotellet

Nyd en miniferie fyldt med aktiviteter for hele familien i Sydjylland. Dette hotel byder både på gratis bowling, compact golf, billard og bordfodbold samt en legeplads med hoppepude til børnene. Hotellets beliggenhed giver jer nem adgang til Ribe mod syd og til Billund mod nord og således har I flere store oplevelser og seværdigheder såsom Ribe Domkirke, Ribe Vikingecenter og Legoland inden for en kort køretur.


Hotellet tilbyder

Hotel Søgården ligger i den hyggelige jyske markedsby, Brørup, på grænsen mellem Sydjylland og Midtjylland, tæt på motorvej E20, og stort set lige midt mellem Kolding og Esbjerg.

Hotellet ligger som del af det familieejede Søgård Brørup som blev etableret i 2008 og som både omfatter selskabs- og kursuslokaler, restaurant og bowlingcenter - altsammen under ét tag. Hotel Søgården er indrettet i en separat bygning lige ved siden af og drives også af Søgård Brørup i det daglige. Under opholdet har I gratis adgang til bowlingcentret som tilbyder 10 baner med mulighed for børnebander. Det anbefales at booke baner forud, da det ellers godt kan forekomme, at de allesammen er optagede.

Udenfor råder Søgården Brørup over et stort aflukket haveareal hvor der både er legeplads og hoppepude hvor børnene kan boltre sig, en hyggelig overdækket terrasse og ikke mindst en 18 hullers ’compact golfbane’, som er en herlig blanding mellem minigolf- og puttingbane. Igen anbefales det at booke plads til at spille compact golf. Indenfor findes der desuden både billardbord og fodboldbord, hvor I kan udfordre hinanden og hygge jer.

Brørup er kendt for sit historiske kræmmermarked og husdyrauktioner og er et oplagt sted at besøge under opholdet. Markedet er åbent hver fredag - dog med undtagelse af et par helligdage. Er I afsted på ferie i sommersæsonen kan I besøge Brørup Svømmebad som ligger bare 2 km. fra hotellet og som bl.a. byder på udendørs opvarmede bassiner, rutsjebaner og vipper. I kan også besøge Vejen Kunstmuseum som er åbent hele året rundt og som byder på masser af børnevenlige aktiviteter såsom trolde-folde-værksted, mønsterbord og børnehjørne.

Hver morgen serveres en god og velsmagende morgenbuffet i den hyggelige restaurant.

I løbet af eftermiddagen vil der være mulighed for at nyde en kop kaffe og lidt kage og om aftenen serveres lækre retter i den familievenlige restaurant. Er vejret godt kan I også nyde maden på den overdækkede terrasse ud mod haven.

Der findes også en bar på stedet hvor det er oplagt at runde dagen af med en drink i de hyggelige omgivelser.

Der tilbydes gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotellet har 19 nydelige værelser som alle tilbyder udgang til egen terrasse og alle værelsene ligger i stueplan. Der findes både enkelt- og dobbeltværelser såvel som dobbeltværelser med op til to ekstra opredninger.

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med behagelige senge, skrivebord og TV. 

Hunde er tilladt og kan medbringes mod et dagligt gebyr.

Bemærk at

Gratis bowling og compact golf er inkluderet i pakken, men det anbefales at booke baner og plads til golf i receptionen, så I kan være sikre på at komme til.

Børns ophold inkluderer ikke menu kun morgenmad,
Der tilbydes en børnemenu som kan tilkøbes på hotellet.

I forbindelse med juleophold, serveres der stor julefrokostbuffet om torsdagen, inkl. husets hvid- og rødvin, fadøl, cider og sodavand ad libitum.

Opholdet inkluderer slutrengøring.

Vis flere

Værd at se

 • Gram Slot (24.3 km)

  Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning. Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

  Gram Slot
  Gram Slot er et oplagt besøg når I er på ferie i nærheden
 • Ribe Domkirke (26.8 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse vartegn, kan ses vidt om i det flade landskab. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (af træ) i Slesvig og Ribe omkring 860. Den nuværende kirke er påbegyndt mellem 1150-1175 og stod færdig mellem 1225-1250. Efter talrige om- og tilbygninger fremtræder den, som Danmarks eneste femskibede kirke, præget af skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vor Frue Kirke, Danmarks eneste femskibede kirke.
 • Legoland (36.6 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Billund hvor den helt store oplevelse ligger og venter. Find børnevenlige hoteller og kom afsted på en billig ferie til Legoland, der som altid har masser at byde på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er der udfordringer, som skal klares og overvindes. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag derefter turen over Coles Klatrevæg, og det ultimative ´Lego Ninjago The Ride´ skal de fire elementer, ild, lyn, jord og is mestres for at overvinde ´The Great Devourer´. Der er også muligheder for billige weekendophold for hele familien, så start med at planlægge den næste kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gemmer på en masse overraskelser og sjove attraktioner.
 • Ribe Vikingecenter (29.9 km)

  Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe. Mærk historiens vingesus og hør historierne om de gamle danere og deres liv og levned og prøv selv at være viking for en dag. Tag en tur over markedspladsen og mød de dygtige sølvsmede og glasperlemagere. Besøg vikingernes huse og især det flotte Tinghus med kalkmalerierne, der kan sætte fantasien i gang. Prøv at skyde med langbue eller deltag i træningen, der hører med til at blive en rigtig viking. Lær mere om lege og madvaner, og lad fantasien tage over og leg med i det spændende vikingeunivers, som Ribe Vikingecenter genskaber til fulde.

  Ribe Vikingecenter
  Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe
 • Lego House (36.0 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find en rigtig familieferie hos Risskov Bilferie. Kør-selv på opdagelse og hvorfor ikke starte med en favorit i Billund. Besøg og oplev det nye LEGO® House, som delagtiggører de besøgende i historien bag Lego og inspirationen i klodserne, der skabte så mange muligheder og nytænkning. Det nye LEGO® House åbnede i 2017 og er 23 meter højt og på ikke mindre end 8.500 kvadratmeter med en 3.400 kvadratmeter stor kælder, så der skulle være plads til alle og nogle enkelte legoklodser. Tag på sommerferie eller vinterferie med hele familien og kør-selv på opdagelse i Jylland. Der er mange familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, så kig forbi.

  Lego House
  Det nye LEGO® House er en helt special oplevelse for både børn og voksne.
 • Kolding (32.7 km)

  Find en billig bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie. Der er også børnevenlige hoteller i området, så hvis I regner med at holde en kør-selv ferie i Danmark så er Risskov Bilferie et godt sted at starte. Sydjylland har meget at byde på og her er det også nemt at finde et billigt kroophold hos Risskov Bilferie. Læg endelig vejen forbi Kolding, som både er noget for jer, der er på ferie med børn, for jer, der vil have en ferie fyldt med kulturelle oplevelser og for de af jer, der vil have fysisk udfoldelse. Besøg f.eks Koldinghus og tag et smut tilbage i Danmarkshistorien, eller nyd en dag med shopping og cafébesøg. Find den perfekte kør-selv familieferie hos Risskov BIlferie og kom afsted på en ferie fyldt med aktiviteter.

  Kolding
  Besøg det smukke Kolding som gemmer på en masse Danmarkshistorie.
 • Egtvedpigens Grav (27.8 km)

  Bestil et billigt weekendophold eller miniferie hos Risskov Bilferie og besøg Egtved, vest for Vejle, hvor Egtvedpigen blev fundet i 1921 i en yderst velbevaret grav fra bronzealderen. I dag ses den rekonstruerede gravhøj, og der er bygget et lille museum på stedet, som beskriver det sjældne fund. I det lille museum er der udstillet et kopi af Egtvedpigens klædedragt med smykker og bæltespænde. Tag på billig bilferie i Danmark og besøg dette interessante sted. 

  Egtvedpigens Grav
  Besøg Egtvedpigens Grav og bliv klogere på vores forfædre.
 • Skulpturpark i Tørskind Grusgrav (29.1 km)

  Den danske billedhugger Robert Jacobsen har i samarbejde med den franske skulptør Jean Clareboudt omdannet den tidligere grusgrav i Tørskind til en skulpturpark. Skulpturerne er udført i jern, beton, sten og træ og skal betragtes som et samlet værk, der går i dialog med naturen. Udstillingen tager udgangspunkt i solens gang over himlen i løbet af en dag og hvordan lys og skulptur påvirker hinanden. Af samme grund opleves værkerne forskelligt afhængigt af, hvilket tidspunkt på dagen og året, I besøger Tørskind Grusgrav.

  Skulpturpark i Tørskind Grusgrav
  Oplev de spændende Landskabsskulpturer i Skulpturpark i Tørskind Grusgrav under en ferie nær Vejle eller Billund
 • Billund (35.6 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev Sønderjylland på ferie i egen bil. Hele området byder på en skøn natur, kultur og et fint byliv samt masser af attraktioner i børnehøjde. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og oplev en dejlige ferie i Danmark. 

  Billund
  Lad børnene opleve Legoland i Billund.
 • Lalandia (36.4 km)

  Tag på bilferie i Danmark med hele familien og gør holdt ved Lalandia i Billund, hvor alt med vand kan opleves; vandrutsjebaner og bølgebassiner, og til de voksne er der wellness-oplevelser i særklasse. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på en 'badeferie' til Lalandia. 

  Lalandia
  Der er altid masser af sjov i vandlandet Lalandia.
 • Vadehavscentret (37.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev Vadehavet på den helt rigtige måde. Vadehavscentret arrangerer spændende ture, hvor I har muligheden for at opleve Nationalpark Vadehavets unikke natur og kultur sammen med en faguddannet naturvejleder. Kom eksempelvis på sælsafari og oplev sæler i deres naturlige omgivelser. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i den danske natur. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie tæt på naturoplevelserne.

  Vadehavscentret
  Tag på sælsafari med Vadehavscentret og oplev dyrene i deres eget habitat.
 • Museet Trapholt (38.3 km)

  Danmarks eneste museum, hvor I både kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Særudstillingerne byder altid på nye og spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere. Museet har en fin samling af moderne billedkunst og rummer desuden Danmarks største samling af stole fra det 20. århundrede samt Arne Jacobsens unikke sommerhus.

  Museet Trapholt
  Museet Trapholt
Vis flere

Kort

Hotel Søgården
Stadionvej 7 - 11 6650 Brørup

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat