Tag på bilferie til Hotel Sonnhof Hohentauern

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sonnhof Hohentauern

Lad Jer omgive af majestætiske bjerge med en uforglemmelig ferie i Østrig

Skøn beliggenhed, højt oppe i Hohentauern
Indendørs swimmingpool og hyggelige værelser
Udforsk Hohentauern og Steiermark
 • 1.175 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.150 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.000 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Hotel Sonnhof Hohentauern ligger i 1.300 meters højde, i hjertet af den østrigske delstat Steiermark. Området er helt ideelt til såvel skiophold som vandreferie og byder på oplevelser både sommer og vinter. Lad Jer omgive af majestætiske bjerge, dejlig frisk luft og terapeutisk ro. Tag på opdagelse i den utrolige østrigske natur og se om I kan finde alle syv ”himmelske steder”. Stå på ski, udforsk Enns-floden, drag ud i det fri til fods eller på cykel eller tag på spændende sightseeing.

Hotellet tilbyder

Hotel Sonnhof Hohentauern ligger særdeles smukt, i hele 1.300 meters højde. Her kommer I i sandhed tættere på himlen, med bjerge belagt med grantræer og idylliske tynde tåger så langt øjet rækker. 

Hotellets talentfulde kok byder på lokale specialiteter fra Steiermark og spændende ungarske såvel som traditionelle retter. 

Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets store sauna og indendørs swimmingpool. 

Fra hotellets parkeringsplads starter en række af områdets mange spændende langrends- og vandreruter. Der kan leges snesko og stave på hotellet. Parkering ved hotellet er gratis og der er gratis trådløst internet til gæsternes rådighed.

Værelser

Hotel Sonnhof Hohentauern har 22 rummelige værelser. Vælg mellem ”Klassisk” – et almindeligt dobbeltværelse med traditionel møblering eller ”Panorama” – et dobbeltværelse med traditionel møblering samt en fantastisk udsigt. Alle værelserne er yderst rummelige og er udstyret med eget bad og toilet, store komfortable senge, radio og TV. 

Er I en familie med fire personer, kan hotellet tildele jer 2 værelser ved siden af hinanden.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2.50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Syv Himmelske Steder (2.2 km)

  Spredt ud over hele området er ”Syv Himmelske Steder”, markeret med træbænke, skåret ud så de ligner skyer. Ca. midt i Hohentauern finder I et turistkontor, som kan hjælpe Jer med ruter, så I kan finde alle syv helt fantastiske udsigtspunkter. Hvis I tager billeder ved tre forskellige af de ”Himmelske Steder”, og fremviser dem i turistkontoret, vil I modtage et særligt krus som belønning. På turistkontoret vil de også være behjælpelige med, at fortælle om endnu flere af områdets spændende muligheder.

  Syv Himmelske Steder
  Find alle Syv Himmelske Steder i den fantastiske østrigske natur under en ferie nær Hohentauern
 • Hohentauern og Steiermark på cykel (2.2 km)

  Glid gennem de fantastiske landskaber i Steiermark på cykel. Regionen er som skræddersyet til cykelture, hvadenten I er erfarne motionscyklister eller blot naturelskere på to hjul. Steiermark er oplagt til sommerferie eller aktiv ferie og kulissen skifter jævnligt som I bevæger Jer rundt, med de forrevne bjerge nordpå, de store smukke enge i øst og det blide vinland mod syd. Idylliske vandfald og brusende floder, frodige grønne skove og turkisblå boblende kilder er bare noget af det I vil møde på Jeres vej. Ruterne er utallige og yderst varierede og på turistkontorene rundt om i Steiermark, kan I finde kort og hjælp til at planlægge den helt rigtige rute til Jer.

  Hohentauern og Steiermark på cykel
  Aktiv ferie i Østrig : på cykel gennem de fantastiske landskaber i Steiermark.
 • Vandring i Hohentauern (2.2 km)

  Den allerbedste måde at komme på øjenhøjde med den fantastiske østrigske natur på, er til fods. Hohentauern og hele den omgivende Steiermarkregion, byder på vandreture I aldrig glemmer med forrevne bjerge, idylliske vandløb og store skovområder. I regionens østlige del finder I nogle af Europas største alpine græsarealer og mod syd det smukke og blide vinland. Ruterne er utroligt varierede og omfatter både korte og lange ture, let- og svært terræn samt bjergklatring. Turistkontoret i Hohentauern hjælper med at finde den perfekte rute til Jer.

  Vandring i Hohentauern
  Gå ud i det blå
 • Edelrautehütte (4.9 km)

  Kan I lide smuk natur, så kan I bestille hotel hos Risskov Bilferie og tage en billig kør-selv ferie til Edelrautehütte, som er et godt vandremål. Herfra dukker der masser af nye ruter op, som man får lyst til at udforske. I et suverænt bjerglandskab i 1.725 meters højde ligger denne lille hytte. Herfra er der også udsigt over de smukke alpine græsarealer og bjergene i Gesäuse mod nord. Lige ved siden af ligger Scheibel-søerne, som altid er et lækkert sted at opholde sig. 

  Edelrautehütte
  Sammen kan i kan nyde udsigten over de smukke alpine græsarealer og bjergene i Gesäuse mod nord.
 • Badesee Lassing (31.0 km)

  Hvad med en billig sommerferie sydpå? Besøg det smukke Badesee Lassing som ligger mellem Steiermark Ennstal og Paltental ca. 800 m. over havets overflade. Her kan både store og små more sig med et væld af aktiviteter i og omkring den smukke sø. Lidt aktiv ferie på vandrutsjebanerne, der er også tennis og volleyball, bordtennis og legepladser og lækre forhold for vandre- og cykelture i det skønne område. Så hvad med at planlægge en familieferie samt et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie.

  Badesee Lassing
  Badesee Lassing er et lækkert aktivitetsområde.
 • Burg Strechau (31.8 km)

  Besøg Burg Strechau i Steiermark, når I skal på sommerferie i Østrig. Burg Strechau er en borg fra 1000-tallet, bygget i en blanding af gotisk og romansk stil. Borgen blev i midten af 1600-tallet genopbygget som et renæssanceslot. Den italiensk prægede indre gårdsplads og det manieristiske loftsmaleri fra 1579 vidner om dette. Få en rundtur på borgen og oplev historien og arkitekturen med egne øjne. I dag huser borgen også et omfattende veteranbilmuseum hvor I finder en unik samling af Steyr-Daimler-Puch køretøjer. Tag på ferie i egen bil til Østrig og oplev de mange seværdigheder i Steiermark, hvor Burg Strechau bestemt er et besøg værd.

  Burg Strechau
  Oplev Burg Strechau med Risskov Bilferie.
 • Judenburg (41.2 km)

  Kør selv på bilferie til Steiermarks regionshovedstad Judenburg. Denne historiske by stammer tilbage fra 1075 og rummer én af Østrigs smukkeste gamle bydele, som I kan få en guidet tur igennem, ved henvendelse på byens turistkontor. Byens vartegn er det 75 meter høje bytårn, hvorfra I får en fantastisk panoramaudsigt. Det gamle tårn, som tidligere bl.a. har fungeret som vagttårn huser også et af Europas mest moderne planetarier, som ligger i hele 50 meters højde. Lad også nostalgien ramme Jer med et besøg på Puch-museet i Judenburg. Her kan I opleve både cykler, scootere, motorcykler og knallerter i alverdens afskygninger.

  Judenburg
  Oplev et af Europas mest moderne plantetarier.
Vis flere

Kort

Hotel Sonnhof Hohentauern
Hohentauern 130 8785 Hohentauern

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Klassisk dobbeltværelse
Barn 0~3 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~6 år i ekstra opredning 75% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat