Hold miniferie på Hotel Sonnhof Rauris

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sonnhof Rauris

Charmerende ferie på familieejet hotel i Rauris-dalen omgivet af Alperne

Traditionelt hotel skønt beliggende i Rauris-dalen
Indendørs swimmingpool, sport og legeplads til børnene
Oplevelser i alperne hele året rundt
 • 1.175 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.150 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.000 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Nyd en natursmuk ferie i de imponerende østrigske bjerge, der danner rammen om den aktive ferie både om sommeren og om vinteren. Den charmerende bjerglandsby Rauris er det ideelle udgangspunkt for oplevelser i Salzburgerland. Hotel Sonnhof har en dejlig beliggenhed nær bymidten i Rauris og tilbyder bl.a. en indendørs pool.

Hotellet tilbyder

Det familieejede Hotel Sonnhof har en smuk beliggenhed i de Østrigske bjerge. Hotellet er af ældre dato og kan forekomme slidt. Fra hotellets restaurant kan I nyde den smukke udsigt over bjergene. Her serveres et udvalg af både østrigske og internationale retter. I kan desuden nyde en forfriskning i hotelbaren. I kan benytte jer af hotellets indendørs pool, sauna og solarium samt bestille tid til massage mod gebyr. I kan desuden spille bordtennis og squash mod gebyr. Hotellet arrangerer forskellige aktiviteter og I kan forhøre jer nærmere om disse i receptionen. F.eks. skiskole om vinteren og vandreture om sommeren.

Værelser

Alle hotellets værelser er ikke-ryger værelser og de er indrettet med eget bad og toilet, tv, skrivebord og mulighed for internet. De fleste af hotellets værelser har balkon.

Bemærk at

Opholdet inkluderer desuden 1 times brug af squashbane, en polet til solariet og 1 glas øl, vin eller vand til den ene aftensmad.

Vis flere

Værd at se

 • Grossglockner Hochalpenstrasse (46.8 km)

  En mulighed, hvis I gerne vil nyde de imponerende bjerge, er, at tage turen til Fusch. Herfra kan I komme på hårnåle-svingsturen på panoramavejen Grossglockner Hochalpenstrasse. På denne tur kommer I op i omkring 2000 meters højde og I kan nyde den fantastiske panorama udsigt på hele turen.

  Grossglockner Hochalpenstrasse
  Under en ferie nær Grossglockner bør I prøve den smukke køretur ad panoramavejen
 • Bruck an der Glocknerstraße (20.5 km)

  Besøg Bruck an der Glocknerstraße på en familieferie med Risskov Bilferie.  Bruck an der Glocknerstraße er en lille by i Østrig med ca. 4500 indbyggere som ligger i nationalparken Hohe Tauern og her finder I fantastiske vandreruter i alle sværhedsgrader. I området er der mange udsigtspunkter, hvor I rigtig kan beundre de smukke omgivelser. Langs vandreruterne vil I opleve en unik kunstudstilling bestående af adskillige træskulpturer. For børnefamilier bliver der arrangeret vandreture for børn og I kan tage en tur på legepladsen. Om sommeren indbyder den nærtliggende store sø Zeller See til en kølig dukkert. Golf klub Zell am See-Kaprun er den største golfbane i de østrigske alper. De to 18-hullers mesterskabsbaner "Schmittenhöhe" og "Kitzsteinhorn" tilbyder golfspillere en attraktiv og varieret bane: et park-lignende fladt terræn med flere søer, velholdte faciliteter og en smuk alpin panoramaudsigt. Tag på golfferie i  Bruck an der Glocknerstraße og oplev også den smukke by Bruck an der Glocknerstraße. Østrig er velegnet til en bilferie hvor I sætter jeres eget tempo og får oplevet det smukke område, enten på en sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie.

  Bruck an der Glocknerstraße
  Bruck an der Glocknerstraße byder på smukke vandreture.
 • Dorfgastein (23.0 km)

  I kan forvente jer mange herlige timer i den smukke natur i Gasteindalen. Vand, bjerge og enge i Salzburgerland lokker med romantisk charme. Dorfgastein, Salzburgerland, viser sig fra forår til efterår fra sin bedste side. Majestætiske bjerge, grønne enge og store skove omringer jer på alle jeres udflugter. Gasteindalen kaldes også "vandets dal". Det forfriskende vand med den lige så forfriskende bjergluft garanterer en afslappende ferie i Gastein. Kombinationen af den flade, brede dal og de omgivende smukke bjerge vil forbløffe jer. Klimatet er skånsomt og mildt. Hvis I vandrer i Gastein, kan I opleve det enestående bjerglandskab. I nationalparken kan I bekvemt vandre fra en græsgang til den næste, eller klatre op på de høje toppe. Forandring garanteres af de 55 smukke græsmarker og 350 km. alpine vandrestier, som alle venter jer i Gastein. I kan også tage på udflugter på cykel eller mountainbike. Uanset om I foretrækker den flade dals cykelstier eller mountainbike-stier i bjergene, finder I fine muligheder i Gastein.

  Dorfgastein
  Nyd det smukke udsigt fra en af bjergtoppene.
 • Zell am See (27.0 km)

  Den hyggelige ferieby Zell am See er et af de smukkeste steder i Østrig med en fantastisk placering mellem Zeller søen og Schmittenhöhe bjergene. Den lille by ligger omgivet af høje bjerge og grønne bakker. Samtidig hører byen til en af de hyggeligste med de mange snævre stræder i centrum, hvor I kan slentre en tur og nyde atmosfæren eller sidde på en af de mange fortovscaféer. På byens torv er der masser af liv og I kan sidde og betragte de mange mennesker.

  Zell am See
  Den fabelagtige udsigt over Zell am See.
 • Tauern Spa Zell am See - Kaprun (26.0 km)

  Besøg Tauern Spa Zell am See - Kaprun, som byder på nogle af de mest moderne wellnessfasciliteter i alperne. Her finder I 11 udendørs- og indendørspools og en saunaafdelingen med 10 forskellige saunaer og dampbade. Her er der plads til afslapning og velvære for krop og sjæl.

  Tauern Spa Zell am See - Kaprun
  Tauern Spa Zell am See - Kaprun, byder på nogle af de mest moderne wellnessfasciliteter i alperne
 • Liechtensteinklamm (33.0 km)

  Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og tag afsted i egen bil til Østrig på en kør-selv familieferie. Besøg Østrigs måske nok mest storslåede bjergslugt, Liechtensteinklamm. Her kan I opleve store mængder af smeltevand, der kommer brusende ned i imponerende vandfald. I kan gå på opdagelse i slugten og fra flere af broerne har I et godt overblik over naturens kræfter. Liechtensteinklamm er desuden en af de længste og dybeste slugter i Alperne. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i det smukke Østrig, i eget tempo.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er nok den mest kendte bjergslugt i Østrig.
 • Bad Gastein (38.3 km)

  Bad Gastein ligger midt i nationalparken Hohe Tauern og er det perfekte sted for en bilferie i Europa. Bad Gastein ligger gemt væk blandt bjergene og byens smukke bygninger i Jugendstil smelter godt sammen med de naturlige omgivelser. Om sommeren er det især de meget attraktive vandreruter, der tiltrækker entusiasterne. I den smukke nationalpark er der også anlagt cykel- og motorcykelruter ud over et netværk af helt fantastiske og naturskønne vandreruter. Derfor er det også godt besøgt af turister som søger en aktiv ferie. Besøg også det 341 meter høje vandfald midt i byen – ganske imponerende at betragte de mange kubikmeter vand styrte ned midt igennem byen. 

  Find en billig sommerferie sydpå eller et juleophold i skønne omgivelser og besøg det smukke Bad Gastein. Tag hele familien med på ferie, og se efter hos Risskov Bilferie, om der skulle være weekendophold tilbud eller last minute rejser. Få den billigste ferie med Risskov Bilferie. God tur!

  Bad Gastein
  Oplev det smukke vandfald midt i Bad Gastein.
 • Hængebroen ved Stubnerkogel (48.5 km)

  På Stubnerkogel ”hænger” den berygtede hængebro, 140 meter lang og med et fald på over 28 meter. Broen hænger 2400 meter over havets overflade og er dermed Europas højeste hængebro. Broen er gennemsigtig og kan tage pusten fra enhver og kan slet ikke anbefales, hvis der er højdeskræk iblandt familiemedlemmerne. Der er lidt mere fast grund under fødderne på udkigsplatformen Glocknerblick; nyd den friske bjergluft i lungerne og lad øjnene vandre over det rå og bjergfyldte landskab, men husk kameraet til at forevige den smukke udsigt.

  Hængebroen ved Stubnerkogel
  Hvis du er til eventyr og betagende omgivelse, bliver du nødt til tage en tur på Europas højeste hængebro.
 • Ishulerne i Werfen (51.9 km)

  Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

  Ishulerne i Werfen
  Ishulerne i Werfen er som at træde ind i en anden verden. -En magisk oplevelse.
Vis flere

Kort

Hotel Sonnhof Rauris
Sonnblickweg 17 5661, Rauris

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i babyseng 100% rabat
Barn 2~6 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat