Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Hotel SPA Faltom

Lange, flotte strande, Østerhavs klima og mulighed for kulturelle oplevelser

Billige ophold

3-5 dage kun 529,-

Vi anbefaler

Moderne wellnesshotel

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 fl. vin på vær. til deling
  • Adgang til spa afdeling
  • Bowlingbane & spa på hotellet

3 dage kun 529,-

Spar op til 154,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Hotel SPA Faltom

Hotel Spa Faltom byder på et væld af wellness oplevelser i rolige omgivelser nær Østersøskysten i Rumia. Elsker man den friske havduft, kan man dyppe tæerne og gå en tur langs Polens flotte, lange sandstrande eller tage en tur til den gamle havneby Gdansk, hvor man kan nyde et flot havneområde og gamle bygningsværker.

Hotellet tilbyder

Hotel Spa Faltom er et 4-stjernet hotel, som ligger ideelt i forhold til transport muligheder og kulturelle oplevelser. Med kun 10 km. til den nærmeste kyst, er der rig mulighed for at nyde de polske strande og omgivelserne. Hotellet har wellnessafdeling, som byder på swimmingpool, dampbad, sauna og andre fornøjelser. Det er muligt at tilkøbe mange skønheds- og wellnessbehandlinger, og det anbefales at booke tider til dette hjemmefra direkte hos hotellet.

Foruden wellnessafdelingen, kan hotellet også byde på fornøjelser for store som for små. Du finder blandt andet både bowling og legeland samt vandrutschebaner til de små, samt en lækker solterrasse, bar eller natklub til de voksne. Der er gratis adgang til fitnesscentret, og I kan også deltage gratis i vandaerobic. Hotellet har topmoderne faciliteter, flotte omgivelser og lækre værelser. Der er noget for en hver smag.  

Værelser

Alle værelserne lyse og moderne indrettet og har en hyggelige atmosfære og i god stand. Alle værelserne rummer aircondition, eget bad og toilet. Desuden er der trådløst internet, satellit-TV og sikkerhedsboks til jeres personlige ejendele.

For børn

Der er masser at give sig til for de mindste gæster på Hotel SPA Faltom. Børnene kan hygge sig på legepladsen og i børneklubben med junglerum. Desuden har hotellet trampolin, PlayStation, og børneområde i poolafdelingen. Der er børnemenu i restauranten og desuden er der ofte underholdning for børn om lørdagen.

Rumia

Anslået antal indbyggere 46.107

Byen Rumia er en by i den østlige Pommern region i det nordvestlige Polen og er en del af Kashubian Trekantområdet. Byen er kendt for en veludviklet jernbane og motorvejs forbindelserne til de nærliggende områder og seværdigheder.

Tag på en af byens restauranter og prøv de lokale specialiteter og de nationale retter.

Byen Rumia egner sig godt til afslappende ferier for både familier og par, da byen er beliggende tæt på strand og ligger udenfor turistområdet Gdansk.

Ikke langt fra byen ligger Gdansk, hvor I kan nyde den friske havluft og de lange strand der egner sig til familiehygge og vandreture.

Udflugter

En god mulighed for en udflugt, er en tur til Gdansk. Gdansk er en gammel pommersk havneby ved floden Wislars tidligere munding. Byen var tidligere hansestad og tilhørte den Tyske Orden indtil 1454, hvorefter byen var en del af Polen-Litauen indtil 1773. Byen har dog ingen dansk tilknytning, som det er tidligere er forslået. Byen ligger strategisk placeret i forbindelse med handlen. Gdansk blev hurtig en magnet for tyske købmand og hurtigt underlagt Magdeburgbyretten. Som købmands-, handels- og havneby blev byen en magtfaktor i hele Østersøområdet.

Gdansk har som andre hansestræder lange, lige gader, der munder ud ved havnen. Der er ingen egentlig markedsplads, men den nederste del af Dluga-gaden er bredere end de øvrige gader og udgør markedet Dlugi Targ (Det lange marked), så ønsker I en dag med afslapning, shopping og hygge, så tag et smut forbi dette marked.

En anden mulighed for en lidt anderledes oplevelse er byen Spot, som har den længste badebro i Europa på hele 515,5 meter, som strækker sig ud i Gdansk bugten. Udover dette er byen også berømt for Sopot International Sang Festival, som er det største event i Europa efter Eurovision Song Contest.

Er I mere til gamle, velbevarede bygninger ligger Malbork Slot ikke særlig langt fra Rumia. Malbork Slot er grundlagt i det 13. århundrede af 'Ridderne af Den Tyske Orden' og både byen og slottet er opkaldt efter Ordenens skytshelgen, Jomfru Maria. Denne befæstning blev sæde for Den Tyske Orden og er Europa's største gotiske fæstning. Under trettenårskrigen blev slottet pantsat af Den Tyske Orden til deres imperialistiske soldater fra Bøhmen.

Halvøen er en 35 km. lang sandhalvø i det nordlige Polen og adskiller Puck-bugten fra det åbne Østersøs hav. Bredden af halvøen varierer fra ca. 300 m. nær Jurata gennem 100 m. i den mest snævre del til over 3 km. på spidsen. Så vil I gerne nyde Polens strande og naturen, ville en lille gåtur på denne halvø være en god mulighed og der er chancer for, at man kan se sæler.  

Hotellets placering

Hotel SPA Faltom
ul. Grunwaldzka 7
84-230 Rumia

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Rostock, Tyskland
580 km
Puttgarden, Tyskland
780 km
Padborg/Kruså-grænsen
845 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
15:00
Check ud inden kl.
12:00
Nærmeste lufthavn
Gdansk, 25 km
Beliggende i centrum
Ja
Nærmeste golfbane
Sierra Golf Club, 11 km
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Indendørs swimmingpool
Ja
Dampbad
Ja
Sauna
Ja
Massage mod gebyr
Ja
Fitness
Ja
Hund*
11 EUR pr. dag
Elevator
Ja
Parkering mod gebyr
6 EUR
Trådløst internet
Ja
Gratis internet
Ja
Etager
2
Byggeår
1991

* Vejledende information

Det siger kunderne

"...Vi har været på dette dejlige hotel 2 gange i forlængede weekender med børn og børnebørn inden for 25 dage, og skal der ned igen. Der er et meget stort legeværelse til børn fra ca. 2 - 10 år. Børnene har lov at være der. Opvarmet børnepool og mange andre aktiviteter. God mad og søde mennesker hele tiden. Kun gode ting at sige..."
Freddy Wind-Larsen fra Ørslev

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Moderne wellnesshotel

Bowlingbane & spa på hotellet

3 dage kun 529,-
Spar op til 154,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 fl. vin på vær. til deling
  • Adgang til spa afdeling
  • Bowlingbane & spa på hotellet

Priser

Lavsæson kun 529,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~6,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 7~11,99 år
30% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 12~99 år
20% rabat i ekstra opredning

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

September 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
35
28
29
30
31
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
529
23
529
24
529
39
25
26
27
28
29
30
1
Ankomstsmåneder
2017 | SEP
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden