Miniferie i Skåne på Hotel Statt Hässleholm

Dansk | DKK

Hotel Statt Hässleholm

Stilfuldt hotel med central placering i Hässleholm

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotel med smagfulde indretningsdetaljer
 • Design og indretning af Artwoord of Sweden
 • Luksusprodukter fra Rituals
679,-
3~4 dage fra
789,-

Inkl. 1 x Take away madpakke

4 stjernet naturoplevelse

3 dage
Kun 939,- / spar op til 275,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x Take away madpakke
 • 1 x Sund Caesar salat
 • Adgang til fitness
Wild Offer

Inkl. 1 aften ret

4 stjernet naturoplevelse

3 dage
Kun 869,- / spar op til 469,-
SPAR
4 dage
Kun 1.259,- / spar op til 679,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aften ret
 • Adgang til fitness
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Ophold med morgenbuffet

Ankomst søndag

3 dage
Kun 789,- / spar op til 302,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x Statts store rejesandwich
 • Adgang til fitness
 • Gratis internet
Wild Offer

Tag på kør-selv ferie i Sydsverige på det 4-stjernede Hotel Statt Hässleholm, som trods sin centrale placering i byen, tilbyder kort afstand til naturen. Hotellet er således en ideel base for både aktiv ferie og miniferie, med masser af vandreruter og spændende seværdigheder lige i nærheden.

Hotellet tilbyder

Hotel Statt Hässleholm har en central beliggenhed i den charmerende svenske stationsby, Hässleholm, ikke langt fra banegården, som udgør et knudepunkt for det sydlige Sverige.

Hotellet har eksisteret siden 1914, og gennemgik en totalrenovering da nye ejere kom til i 2017. I dag tilbyder hotellet en smagfuld indretning, hvor værterne har fokus på den personlige service i en varm og uformel atmosfære.

Her bor I ikke langt fra naturen, og en af områdets vandrestier starter faktisk direkte ved hotellet. Det kan anbefales at gå en tur ned forbi Hässlegårdens Golfklubb, og videre ned mod Finjasjön, som er et populært sted for rekreative aktiviteter, naturoplevelser, fiskeri og badning om sommeren.

Lidt syd for søen finder I Hovdala Slott, hvorfra der både går korte og lange vandreruter som tilsammen udgør ”Hovdala Vandringscentrum” - og her naturen i en klasse for sig.

Af andre spændende muligheder og seværdigheder i nærheden, kan nævnes: Svævebaneparken MultiLeVel, flagermusgrotten ”Tykarpsgrottan”, Wanås Slott, Alpacka EKO Farm og IKEA Museum. Derudover har I også den hyggelige by, Kristianstad, indenfor kort køreafstand.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets eget fitnessområde, så I kan få pulsen op uanset hvordan vejret arter sig. Om morgenen kan I nyde lidt dejlig morgenmad, og om aftenen serveres velsmagende retter i den hyggelige restaurant. Om sommeren er der også mulighed for at nyde udeservering på terrassen.

Der findes offentlige parkeringspladser i kort afstand af hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Statt Hässleholm har 93 individuelt indrettede værelser, og der kan vælges mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Stilfuldt enkeltværelse indrettet med eget badeværelse med luksusbruser og produkter fra Rituals, og udstyret med 90 cm seng, arbejdsområde, strygefaciliteter og TV med Chromecast.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Stilfuldt dobbeltværelse indrettet med eget badeværelse med luksusbruser og produkter fra Rituals, og udstyret med 140 cm seng, arbejdsområde, strygefaciliteter og TV med Chromecast.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

80 km fra
Helsingborg, Sverige 
140 km fra
Øresundsbroen
230 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wanås Slott (22.6km)

Wanås Slot har rødder tilbage til Snapphanetiden, men er i dag mest kendt for sine fantastiske moderne kunstudstillinger. I en stor park bag slottet er moderne "udendørs kunst" vist i stort format. Slottet er meget smukt, ligesom parken, selvom du ikke er fan af kunst.

Kristianstad (31.8km)

Besøg Skåne Län på en familieferie til Sverige. Find en billig kør-selv ferie eller et billigt weekendophold til hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted til Kristianstad, som har masser at byde på. Det er et hyggeligt sted at shoppe, og her kan I også finde små caféer og butikker med kunst fra Skåne. Desuden kan I besøge filmmuseet, hvor de har interessante udstillinger.

Byen blev grundlagt i 1614 af den danske konge Christian 4. som en fæstningsby, der skulle være Skånes bolværk mod Sverige. I 1612 havde svenske tropper ødelagt den vigtige handelsby Væ i det nordøstlige Skåne. Christian 4. opfordrede borgerne i Væ til at flytte til den nye by Kristianstad. Kristianstad har fremdeles grundlæggeren Christian 4.s monogram, et 4-tal i et kronet C, i sit byvåben og anvender det i stor udstrækning på lygtepæle og andre kommunale installationer. Det er den eneste by i verden, der har et monogram fra en udenlandsk konge i sit byvåben. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en familieferie i eget tempo med Risskov Bilferie.

Kristianstads Golfklub (28km)

Tag på golfferie til Sverige og find et weekendophold tæt på Kristianstad, og hvis golfskoene er kommet med på turen, så er Kristianstads Golfklub et godt bud. Klubben har eksisteret siden 1924 og kan bryste sig med at have Sveriges længste golfsæson. Klubben har 2 forskellige 18-huls baner i høj klasse, der tilbyder udfordringer for golfspillere i alle kategorier. Der er mulighed for at tage en forfriskning i klubbens restaurant eller købe en kop kaffe i kiosken. Find en billig ferie til Sverige og prøv deres golfbaner. Der er masser af muligheder hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke nyde en golfferie på en miniferie i det svenske.

Markaryd (37.5km)

Kom afsted med Risskov Bilferie på oplevelse i Sverige ikke langt fra Halmstad. Besøg den lille og charmerende by Markarryd. Denne smålandske by har knap 4.000 indbyggere og tilbyder en række naturoplevelser såsom kano, svømning og fiskeri i en af de mange søer der præger området. Oplagt til en aktiv ferie med hele familien med masser af frisk luft. Men Markaryd er også kendt for sine mange forskellige kunstneriske og kulturelle indslag og der findes adskillige museer og kunstværksteder i byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse til Markaryd i Sverige.

Cykelruten Åsarundan (37.7km)

For jer som er ude efter en aktiv ferie kan Åsarundan anbefales. Det er en 30 km lang rute, der tager jer forbi skove, vandløb og idylliske søer med et utal af seværdigheder langs ruten. Markarydas ældste hus (Brattatorpet), Ulvsbacks Præstegård og Gräddhyllans Lantcafe er steder, vi kan anbefale at stoppe op. Ruten passer perfekt til jer, som er ude efter en kombination af herlige små skovveje og små bakker.

Kanotur på Lokasjön (41.9km)

Prøv en bilferie til Sverige og den skønne natur som venter i det svenske. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv ferie og prøv en tur i kano på Lokasjön i Småland Det er skønt at padle i kano i Smålands elg og skovlandskab og er en fantastisk naturoplevelse for hele familien. Sydsvensk Kanotleasing tilbyder kanoture og udlejning af kanoer ved Lokasjöns østlige side. I centeret tilbydes kan i leje den fulde kanopakke med tilhørende information og kort over stederne I kan opleve med kano. Transport af kanoerne tilbydes til ønskede start- og slutdestination. I kan blandt andet parkere ved centerets parkeringsplads. At padle kano er en skøn måde at opleve naturen og solnedgangen på. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv over til vores naboer.

Åhus (45.3km)

Åhus er en velbevaret middelalderby, hvor I kan finde rester af kirker, paladser, bymur og en klosterruin. Med sin fine havnepromenade og alt fra charmerende caféer til velrenommerede restauranter, giver det gode muligheder for en skøn dagsudflugt. Her kan I også besøge fabrikken der laver den berømte Absolut Vodka og følge med på en guidet rundtur i deres besøgscenter.

I jernalderen og vikingetiden var Åhus en vigtig handelsby. I løbet af 1900-tallet blev stedet kendt for sit ålefiskeri. På røgeriet kan I købe røget ål og har I lyst til at deltage i et rigtigt ålegilde, så er der intet bedre sted end Åhus Gästis i september. Men bestil bord i god tid.

Gå ikke glip af et besøg på Åhus skønne sandstrand. Tag håndklæder og badetøj med og tilbring dagen i det fine hvide sand. Det lave vand og issælgerne gør stedet meget børnevenligt. Udenfor badesæsonen kan du gå de skønneste ture langs med vandet.

Åhus vingård tilbyder guidede ture gennem vingården, som afsluttes med en vinsmagning fra egne druer.

Wittsjö Golfklub (37.8km)

Wittsjö Golfklub byder på golfbaner egnet til både begyndere og øvede og her er endda en golfskole for spillets nybegyndere. Skovbanen ligger i et flot naturområde omkranset af løvskov med spændende, varierende baner. Klubben råder over en 9- og 18-hulsbane.

Smålandets Elgsafari (41.2km)

På elgsafari i Småland kan I opleve alt fra elge, amerikanske bisoner og geder på nært hold. I kan enten køre rundt på egen hånd i bil eller tag på et særligt elgsafaritog, der tager rundt i landskabet inden for elgeindhegningen. Gården er fra 1700-talet, med tilhørende flot natur og en eventyrlig elgsafari for de små. I gården egen café, Café Smålandet kan I smage på pølser lavet på elgekød eller nyde vafler og børnene kan lege med gårdens geder.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Hovs Hallar

Inkl. halvpension

Vestkysten

Charmerende Båstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.577,-
Kun
1.149,-

Vis kort

Miniferie i Skåne

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 5~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Hotel Carlshamn

Bo midt i hyggelige Karlshamn

Blekinge

Oplev Blekinge

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis internet og parkering
 • Fri adgang til motion og relax

357,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Gå opdagelse i Blekinge og Karlshamn

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat

First Hotel Olofström

Naturferie i Blekinge

Blekinge

Inkl. halvpension

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

432,-
Kun
829,-

Vis kort

Flotte naturoplevelser i Sydsverige

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat