Tag på bilferie til Hotel Strandly Skagen

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Strandly Skagen

Besøg den populære ferieby Skagen og de utallige seværdigheder på toppen af Danmark.

 • Restaurant
 • Mulighed for cykelleje
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotellet har en skøn og hyggelig ´Skagens atmosfære´ med traditioner og en helt fantastisk service på en rar og familiær måde. Hotellet er meget eftertragtet både for sin helt fantastiske beliggenhed, men også for den meget venlige og imødekommende betjening.

Hotellet tilbyder

Hotel og restaurant har en hyggelig indretning med smukke malerier fra tiden omkring 1920´erne. Fra hotellet er der kun omkring 7 minutters gåtur ned til stranden og omkring 350 meter ned til havnen. 

Der er 20 gratis parkeringspladser på hotellets område og adgang til gratis internet.

Restaurant Bodilles Kro hører under samme ejere som hotellet og der er i mere end 40 år blevet serveret god dansk mad af en ypperlig kvalitet. Det ligger restauranten meget på sinde både at levere et godt måltid mad og en god oplevelse. Råvarerne er altid friske og nøje udvalgt for at give de sultne gæster den bedste oplevelse.

Værelser

Hotellets værelser har alle eget badeværelse med bad og toilet, og der er også sørget for underholdningen med et fladskærms TV. Der er desuden el-keddel og kaffe/te samt et lille køleskab på alle værelser. Der er ikke mulighed for opredninger på værelserne. Hotellet har 4 værelser i stueetagen og de resterende værelser ligger på 1. sal, hvor der er adgang til ad stejl trappe. Disse værelser er ikke egnede for gangbesværede. 

Læs mere her

Bemærk at

Velkomst Bjesk serveres ved tjek ind og kan ikke nydes på et senere tidspunkt.

Middag serveres på Bodilles Kro, som ligger ca. 300 meter fra hotellet.

Hotellets reception er åben 8:00-11:00 og 14:00-18:00.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Skagens Museum (0.4 km)

  Skagens Museum ligger i det nordligste Jylland og udstiller en helt unik samling af værker fra Skagensmalerne, hvor navne som Anna og Michael Ancher, Marie og P.S. Krøyer, Laurits Tuxen, Viggo Johansen og Holger Drachmann pryder væggene. I 2014 blev samlingen udvidet med fusionen af Anchers og Drachmanns hjem, som fortsat står, som de gjorde dengang. Oplev på nært hold de spændende kunstnerhjem, og hvordan disse usædvanlige danske kunstnere levede i hverdagen.

  Skagens Museum
  Se de flotte malerier på Skagens Museum
 • Den tilsandede kirke (5.6 km)

  Den tilsandede kirke eller Skt. Laurentii kirken blev bygget i det 13. århundrede i rød mursten. Kirketårnet, bygget i det 14. århundrede og renoveret i det 18. århundrede, er i dag den eneste synlige del af kirken. Sandflugten, der begyndte i det 16. århundrede har,hæmmet kirkens opkomst, som blev lukket i 1795 med tilladelse fra Damarks daværende kong Christian VII. Sandet har nu helt begravet alt undtagen tårnet, som nu er K-mærket og er en af turistattraktionerne.

  Den tilsandede kirke
  Den tilsandede kirke ligger på vej til SKagen.
 • Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit. (17.1 km)

  Milen er ca. 1000 meter på hver led, indeholder 3,5 millioner m3 sand, er op til 40 meter høj og dækker et areal på ca. 2 kvadratkilometer - og så vandrer klitten 15 meter årligt mod nord-øst. Nyd en gåtur til toppen af milen, hvor en rigtig smuk udsigt venter.

  Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit.
  På Råbjerg Mile kan I med egne øjne se naturens kræfter på spil.
 • Ørnereservat (26.4 km)

  Besøg den fantastiske Eagle World; Ørnenes Nationalpark i Bindslev. Her får I en oplevelse for livet i selskab med ca. 100 ørne og falke. Reservatet blev etableret i 1980 af den, nu afdøde, polske forfatter og naturfotograf, Frank Wenzel, som brugte mere end 55 år af sit liv på at studere og fotografere rovfugle.

  Ørnereservat
 • Nordsøen Oceanarium (49.4 km)

  Et besøg hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals byder på et spændende eventyr under havets overflade. 70 akvarier og mere end 6.500 fisk og andre havdyr, giver mulighed for, at bruge en hel dag i Nordeuropas største akvarium. Leg og læring er i fokus for alle aldre.

  Nordsøen Oceanarium
  Oplev den sjove klumpfisk og andre spændende dyrearter på Nordsøen Oceanarium
Vis flere

Kort

Hotel Strandly Skagen
Østre Strandvej 35 9990 Skagen