Bilferie i Danmark til Hotel Strandparken

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Strandparken

Tag på miniferie i Holbæk og bo i smukke omgivelser med udsigt til fjorden.

Suveræn placering ved Holbæk Fjord
Kombinér hygge, afslapning og aktiviteter
Naturoplevelser og spændende seværdigheder
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Elevator

Hotellet

Hotel Strandparken er med sin centrale beliggenhed i Danmark et optimalt sted at holde nogle dages ferie. Hotellet ligger blot 45 minutters kørsel fra København og 35 minutters kørsel fra færgelejet i Odden. Med placeringen midt i parken og lige ned til fjorden har Hotel Strandparken nogle gode udendørs rammer, der er særdeles velegnet til diverse lege, boldspil etc. 

Hotellet tilbyder

På hotellet er der forskellige spil såsom Kongespil, kroket og petanque, der naturligvis er til fri afbenyttelse. Der er masser af muligheder for løb og cykling rundt i området. Gennem parken og op i skoven har hotellet opmålt ruter på 4,5 og 7 km., så der er lidt for enhver smag. Ruterne kan anvendes til orienteringsløb – til fods eller på cykel – med eller uden poster og opgaver der skal findes og løses. 

Hotellets restaurant har udsigt over park og fjord. Om sommeren åbner hotellet naturligvis for servering på den udendørs terrasse så snart vejret tillader det.

Hotellet har greenfeeaftaler med 11 golfklubber på Sjælland, hvoraf flere ligger tæt på hotellet - og hotellet er således et godt udgangspunkt for golfophold for både nybegyndere og øvede golfspillere. Så spørg på hotellet, hvor de kan hjælpe jer. 

Hotellet har desuden en elevator.

Værelser

De 33 værelser er alle indrettet med eget bad og toilet, føntørrer, elkedel til fri kaffe, te og kakao, minibar, telefon, TV og gratis trådløst Internet. En stor del af værelserne har udsigt over fjorden og parken. Enkelte af værelserne ligger ”en suite” og er derfor velegnede til familier med børn. 

Som noget nyt, har hotellet indledt et samarbejde med Wa'core, som har stillet en vandseng til rådighed. Ved at sove i vandseng, fordeler vandet kroppens vægt og aflaster trykket på ryg, skuldre og nakke. Herved opnås en skøn, vægtløs fornemmelse og I vil vende jer betydeligt mindre og opnå dybere søvn. Vandsenge er desuden særligt velegnede til personer med astma og allergi, fordi vand-madrassen kan rengøres med vinylrens, og betrækket kan vaskes i vaskemaskine - derved kan I undgå at støv, støvmider og bakterier ikke trænger ind hér som almindelige madrasser. Hvis I ønsker at sove på værelse med vandseng, kan dette ønskes ved bestillingen, men ikke garanteres.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod et gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Holbæk Museum (1.5 km)

  På Holbæk Museum kan I opleve en lang række udstillinger, der på forskellige måder belyser Holbæks kulturarv. Hele 250.000 genstande er at finde i museet, og Danmarks største samling af Knabstrupkeramik findes her. Museet består af 13 historiske bygninger samt en lodsbåd. Nogle af bygningerne stammer helt tilbage fra 1600-tallet. I én af museets bygninger, på Bakkekammen 45, ligger interiørmuseet for Bedre Byggeskik, der i det 20. århundrede arbejdede for en bedre byggekultur i Danmark. Lige ved siden af museet ligger Sankt Nicolai Kirke, en klassisk rød munkestenskirke og Holbæks største. En anden kirke, der er et besøg værd, er Tveje Merløse Kirke, som ligger i Tveje Merløse tre kilometer syd for Holbæk og er nem at besøge, når man er på ferie i bil. Kirken er en stenkirke med tvillingetårne og en af Sjællands ældste, opført i 1100-tallet. Oplevelserne står nærmest i kø, når man holder sommerferie i Holbæk!

  Holbæk Museum
  Hold miniferie og besøg Holbæk Museum med Danmarks største samling af Knabstrupkeramik.
 • Æglageret (1.1 km)

  Find en bilferie der passer til en sommerferie, vinterferie eller måske efterårsferien. Tag på opdagelse i Danmark på en kør-selv oplevelse med hele familien og find også de billige hoteller hos Risskov Bilferie. Går vejen forbi Holbæk, så læg lige vejen forbi Æglageret på Lindevej, der altså ikke er et lager fyldt med æg, men en populær kunsthal med en sjov historie. Det smukke hus blev opført i 1921 af Danmarks største ægproducent på det tidspunkt, Odense Ægforretning. Huset blev i 1980 overtaget af Holbæk Kunstforening, der har gjort et stort restaureringsarbejde. Nogle af byens ældste træer står i Æglagerets have, der fungerer som et fredeligt åndehul for byens borgere og besøgende. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted med hele familien i eget tempo.

  Æglageret
  Æglagret i Holbæk er en populær kunsthal.
 • Tyrkisk Bad - Sidesporet (0.6 km)

  Det landskendte Hamam tyrkisk bad byder på behandlinger og wellnessbade både inden- og udendørs samt udsigt over Holbæk Fjord. Så kombiner jeres miniferie med en wellnessoplevelse ud over det sædvanlige på Tyrkisk Bad - Sidesporet. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og prøv lidt tyrkisk wellness ved Holbæk.

  Tyrkisk Bad - Sidesporet
  Prøv Tyrkisk Bad - Sidesporet på jeres ferie.
 • Dragsholm Slot (25.7 km)

  Det er muligt at besøge slottet og nyde den gode mad i restauranterne eller deltage i en af de historiske rundvisninger, hvor I måske kan være heldige at møde et af spøgelserne. I de seneste år har Dragsholm Slot opbygget et enestående ry som et af landets bedste spisesteder. Hvad enten I indtager et måltid i gourmetrestauranten ”Slotskøkkenet” eller i det mere folkelige ”Lammefjordens Spisehus”, så er I sikre på at stifte bekendtskab med ”smagen af Odsherred”. Gastronomisk har man på slottet skabt et helt unikt køkkenkoncept med køkkenchefen Claus Henriksen i spidsen.

  Dragsholm Slot
  Besøg Dragsholms Slot og nyd den gode mad i restauranterne.
 • Birkegårdens Haver (27.6 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange skønne ting der foregår, også i børnehøjde. Her kan I nyde dagen i de smukke haver, der er legeplads til børnene og en hyggelig lille café. Planlæg en ferie i egen bil og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie.

  Birkegårdens Haver
  Besøg Birkegårdens Haver på ferien, ungerne vil elske det.
 • Sommerland Sjælland (29.5 km)

  Sommerland Sjælland er det oplagte udflugtsmål for en aktiv dag sammen med familien. Med et kæmpe vandland og et væld af sjove og udfordrende forlystelser som f.eks. loop-rutsjebane, MiniLegeland, tømmerflådeekspedition i junglen, klatring, guldgravning, trampoliner og 3D-bio, er underholdningen sikret dagen igennem.

  Sommerland Sjælland
  Børnene vil elske en tur i Sommerland Sjælland under Jeres sommerferie eller ophold på Sjælland
 • UNESCO Global Geopark Odsherred (30.2 km)

  Det smukke landskab i Odsherred er nu optaget på UNESCOs verdensarvsliste og kan kalde sig UNESCO Global Geopark Odsherred - som den første danske geopark nogensinde. Optagelsen skyldes først og fremmest et helt unikt istidslandskab, hvis geologiske forhold har en afgørende kulturhistorisk betydning. Det imponerende istidslandskab har tiltrukket kunstmalere igennem 200 år, som har gengivet dramatiske landskabsformer. Af samme grund kan I besøge utallige gallerier og kunstmuseer i området. Det kuperede istidslandskab med de mange imponerende udsigter og uspolerede naturområder er også helt ideelt til aktiv ferie hvad end I er til cykel- eller vandreture.

  UNESCO Global Geopark Odsherred
  Det smukke landskab i Odsherred er nu optaget på UNESCOs verdensarvsliste og kan kalde sig UNESCO Global Geopark Odsherred.
 • Vikingeskibsmuseet i Roskilde (33.5 km)

  Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskibsmuseet. Museet blev bygget i 1969, men siden er der kommet mange tilbygninger til. Museet har hele fem originale vikingeskibe, og her kan I virkelig få et indblik i det hårde søfartsliv.

  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
 • Odsherred Zoo (23.1 km)

  Odsherred Zoo er en oase på 14 tønder land midt i det smukke Nordvestsjælland, hvor I kommer helt tæt på 600 eksotiske dyr fordelt på 100 arter i Danmarks første zoo- og rescuecenter. Som noget helt specielt tilbyder parken også et trygt og blivende hjem til eksotiske dyr, der har været igennem hårde strabadser i deres liv.

  Odsherred Zoo
  Kør-selv til Odsherred Zoo med hele familien
Vis flere

Kort

Hotel Strandparken
Kalundborgvej 58 4300 Holbæk

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat