Tag på storbyferie i Sverige og oplev Stockholm

Dansk | DKK

Hotel Tegnérlunden

Hotel Tegnérlunden ligger kun 1,5 km fra Stockholms centrum

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Personligt hotel med god service
 • Central beliggenhed i en dejlig park
 • Gåafstand til shopping og underholdning
808,-
3~5 dage fra
789,-

150 meter fra shoppinggade

Centralt i Stockholm

3 dage
Kun 789,- / spar op til 276,-
SPAR
4 dage
Fra 789,- / spar op til 809,-
NEDSAT
5 dage
Kun 1.499,- / spar op til 631,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Døgnåben reception
Wild Offer

Tag på miniferie eller weekendophold i Stockholm! Hotel Tegnérlunden er et personligt hotel med god service, som ligger ca. 1,5 km fra Sergels Torg i Stockholm og med Stockholms hovedbanegård med Rådmansgatan som nærmeste metrostation.

Hotellet tilbyder

Med sin centrale beliggenhed i en frodig park har I både rolige omgivelser og gåafstand til mange gode restauranter, shoppingmuligheder og underholdning i Sveriges hovedstad. Hver morgen kan I starte dagen med en god morgenbuffet på hotellet, som serveres mellem kl. 06.30 til 10.00 på hverdage og fra kl. 07.00 til 11.00 i weekenden. Efter en lang og spændende dag i Stockholm kan I afslutte dagen i hotellets lobbybar. Hotellet har også eget minifitnesscenter for dem, der ønsker at holde sig igang på ferien. Hotellets gæster kan få adgang til parkering i samme hus mod et gebyr. Wifi er gratis tilgængeligt på hotellet og kæledyr er tilladt mod et gebyr.

Værelser

De hyggelige standardværelser er 17 kvm, komfortabelt indrettede og udstyret med enten to enkeltsenge (to 90 cm senge) eller en queensize seng, badeværelse med bruser, samt tv, telefon og hårtørrer.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

470 km fra
Göteborg, Sverige
575 km fra
Helsingborg, Sverige 
650 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Stockholms skærgård (63.3km)

Skærgårdsbådene tager dig ud i den storslåede skærgård, som er skøn på alle årstider. Mange af bådene serverer frokost og/eller middag ombord. Hvad siger I til bøf, en rejebåd eller sildebord? Bådene sejler ud til mange af perlerne i skærgården - Sandhamn, Grinda, Utö eller Vaxholm for at nævne nogle.

Stockholm (2.3km)

Har I lyst til en tur i teatret, så prøv Det Kongelige Dramatiske Teater ved Nybroplan eller besøg nogle af de mindre teatre på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs Torv er også et besøg værd, ikke blot for sine forestillinger, men også for sin smukke arkitektur. Globen byder jævnligt på store sportsevents, koncerter og shows.

Står den på shopping, så byder hele området omkring Hötorget og Stureplan på mange muligheder, det samme gør Götgatan på Söder. Gå ikke glip af et besøg i varehuset NK på Hamngatan.

Fra Stureplan kan I gå ned gennem Birger Jarlsgatan, hvor I bl.a. finder Orrefors Kosta Boda glasdesign og eksklusive modebutikker. I bunden af gaden møder I den smukke nationalscene, Dramaten. Nybrokajen ligger lige forude, og her findes alle turbådene, der kan fragte jer ud i Skærgården.

Ønsker I lidt mere grønne omgivelser, kan en gåtur ved Kungliga Djurgården anbefales eller måske en tur langs Norr Mälarstrand. Långholmen er også en skøn oase midt i storbyen. Om sommeren er der flere steder man kan bade i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) er en stor oplevelse. Her kan I lære om menneskerne og tiden omkring år 1628, da krigsskibet sank. I nærheden af Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm - og det er ikke kun for børn.

Gamla Stan ligger på en lille ø i byen og er en af Nordens bedst bevarede middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige restauranter og caféer og spændende rodebutikker med gamle våben og ordner - og med slottet på toppen.

Stockholms gamle bydel (2.9km)

Den gamle bydel, som indtil 1980 blev kaldt "Byen mellem broerne", er Stockholms historiske centrum og ligger på Stadsholmen. I mange hundrede år var den gamle bydel Stockholm, og de mange smalle gader og gyderne er godt bevarede. Den smalleste gyde er Mårten Trotzigs gyde, som kun er 90 cm bred det smalleste sted. I kan nyde en snack eller spise en bid mad på nogle af de hyggelige caféer og restauranter i bydelen. Stockholms kongelige palads, som er kongens officielle bopæl, ligger også i den gamle bydel.

Gröna Lund (4.1km)

Gröna Lund er en forlystelsespark i Djurgården, hvor I nemt kan tilbringe en hel dag med hele familien. Parken byder på masser af sjove aktiviteter og forlystelser for unge og gamle.

Djurgården (6.6km)

Djurgården i Stockholm tilbyder adskillige gode muligheder for oplevelser for hele familien. Besøg f.eks. Skansen som er et friluftsmuseum og dyrepark. Eller tag i Gröna Lund forlystelsespark hvor I let kan tilbringe en hel dag! ABBA museet og Vasamuseet er også et besøg værd.

Derudover er der også et Astrid Lindgren museum i Stockholm, som er en yderst populær attraktion for både børn og voksne. Længere ude på Djurgården ligger desuden Waldemarsudde hvor I finder et museum med Prins Eugenes malerier og en fantastisk have, ligesom også Thiel Gallery huser spændende udstillinger af verdensberømte kunstnere.

Drottningholm (11.1km)

Ein Tagesausflug nach Drottningholm (dt. Königinneninsel) kann empfohlen werden. Das Schloss Drottningholm gehört zum UNESCO-Weltkulturerbe - wegen der beiden besonderen Gebäude, dem chinesischen Schlösschen (Kina slott) und dem Drottningholmtheater (Drottningholms slottsteater). Das Schloss ist der besterhaltene Königspalast in Schweden. Man bezeichnet Schloss Drottningholm auch als „schwedisches Versailles“. Die Burg repräsentiert die europäischen Königsarchitektur aus dem 17. Jahrhundert. Neben dem exotischen chinesischen Pavillon, dem Schlosstheater und dem prächtigen Schlosspark gibt es viel zu sehen und zu erleben. Mit seinen Außenanlagen ist es auch für einen Familienausflug geeignet.

Julemarked i Stockholm (2.9km)

Julemarked i Stockholm er et must når julen nærmer sig. Byens smalle brostensbelagte gader i Gamla Stan i Stockholm danner en perfekt ramme for byens eventyrlige julemarkeder, der sørger for at fuldende oplevelsen med velduftende julespecialiteter og unikke julegaveidéer. Sveriges hovedstad danner i november og december rammen om en helt fantastisk julestemning. 

Med kirkeklokkerne ringende fra oven, byder Stockholm velkommen til julestemning i særklasse. Overalt i byen er gader og butikker pyntet op med masser af lys og julepynt. Duften fra ristede mandler og kastanjer blander sig med gløgg og honningkager, som kan få julestemning frem hos både børn og voksne. I markedsboderne byder de handlende velkommen med hjemmelavede traditionelle juledekorationer, håndlavet legetøj og en masse lokale produkter.

Det mest traditionelle af julemarkederne finder I på Skansen, Stockholms kendte friluftsmuseum. Her er det blandt andet muligt at støbe lys, bage gammeldags brød og se håndværkerne lave deres produkter imens I kigger på.

På byens ældste torv, Stortorget i Gamla Stan, er byens flottest oppyntede julemarked. Det traditionelle julemarked, har en historie som går over 100 år tilbage i tiden, og som er med til at skabe en historisk stemning på hele pladsen. Dette bliver kun yderligere forstærket af de omkringliggende bygning, som er fra middelaldertiden og de brostensbelagte gader. Stemningen bliver fuldendt af de traditionelle røde juleboder.

For dem hvor julemarkederne ikke er nok, byder Stockholm på en række butikker, hvor det er mulighed for masser af shopping. Stockholm er derfor en oplagt mulighed til at finde en julegaver, som ofte kan fås billigere end i Danmark.

Efter en lang og hyggelig dag i Stockholms shoppinggader, er det muligt at besøge en af byens mange caféer og restauranter.


Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Fagersta Brukshotell

3. nat gratis

Västmanland

Oplev Fagersta

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • 3 x kaffe og kage
 • Gratis internet og parkering

901,-
Kun
579,-

Vis kort

Hyggeligt hotel ved smuk natur

Læs mere

Good Morning Kista

Ophold med halvpension

Södermanland

Miniferie i Stockholm

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatninger
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x dagens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Kun
369,-

Vis kort

Moderne hotel med gratis parkering

Læs mere

Good Morning+ Hägersten

Ophold med én 2-retters menu

Mälardalen

Besøg Stockholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering

178,-
Kun
759,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere