Ferie i Oostende i Belgien på Hotel Ter Streep

Dansk | DKK

Hotel Ter Streep

Billig ferie i Vestflandern nær stranden, naturen og hovedbyen Brugge

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på shoppinggaden og nattelivet
 • Fremragende kvalitet til prisen
 • Mange restauranter i nærområdet
303,-
3~8 dage fra
719,-

Ophold med morgenbuffet

Centralt i Oostende

3 dage
Fra 719,- / spar op til 116,-
SPAR
4 dage
Fra 1.049,- / spar op til 179,-
SPAR
5 dage
Fra 1.349,- / spar op til 241,-
SPAR
6 dage
Fra 1.649,- / spar op til 304,-
SPAR
7 dage
Kun 1.969,- / spar op til 244,-
SPAR
8 dage
Kun 2.269,- / spar op til 296,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse cosy

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til sauna
 • Gratis lån af cykler
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Det charmerende og moderne Hotel Ter Streep, har en central beliggenhed i hjertet af den belgiske kystby, Oostende, bare en kort gåtur fra stranden. Her bor I i hyggelige og familievenlige rammer, og har alle byens spændende muligheder indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Hotel Ter Streep tilbyder en hyggelig og komfortabel base for, at opleve de mange muligheder i Oostende. Udforsk nogle af de smukke byparker, nyd hyggelige slentreture på marinaen, tag på cykelture i de naturskønne omgivelser, oplev nattelivet, bad ved stranden, prøv lykken på casinoet, tag på herlige shoppingture eller besøg et af de spændende museer. Fra hotellet har I også bare en kort gåtur til det berømte og arkitektonisk imponerende koncert- og eventsted, Kursaal. Hotelpakken inkluderer gratis cykelleje (en gang per ophold), og der findes adskillige smukke cykelruter lige i nærheden af hotellet.

Oostende ligger i den flamsktalende del af Belgien, ca. 30 kilometer vest for Brugge - hovedbyen i Vestflandern - som byder på mange spændende oplevelser og seværdigheder. Her kan I bl.a. udforske byens historiske centrum, som har været på UNESCOs verdensarvslite siden år 2000. Mellem oplevelserne kan I slappe af i hotellets lækre sauna, hvor opholdet inkluderer en gratis time per overnatning.

Hver dag serveres en dejlig og fyldig morgenmad, som giver jer godt med energi, forud for dagens oplevelser. Der serveres ikke aftensmad på hotellet, men til gengæld finder I et godt udvalg af restauranter i området, hvor der er rig mulighed for at smage på de regionale specialiteter. Rund eventuelt dagen af med en drink i den hyggelige bar.

Der tilbydes parkering ved hotellet mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Ter Streeps værelser er rummelige og komfortable, og I kan vælge mellem dobbeltværelser i Standard-, Cosy- og Superior-udgaver, med mulighed for at booke Superior dobbeltværelserne med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse cosy

1 / 2
Kompakt, men hyggeligt dobbeltværelse på ca. 12 m², placeret i hotellets rolige bagende. Værelset er egnet til enkeltpersoner såvel som par, og har eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig queen size dobbeltseng, skrivebord, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt Standard dobbeltværelse på ca. 21m², placeret i hotellets rolige bagende. Værelset har eget bad og toilet enten med walk-in shower eller badekar med bruser, hårtørrer, behagelig kingsize dobbeltseng eller twin senge, skrivebord, elkedel, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse superior

1 / 5
Rummeligt Superior dobbeltværelse på ca. 35m², placeret i hotellets forreste ende, med udsigt over Marie-Joséplein og den blomsterpyntede allé Leopold II. Værelset har eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig kingsize dobbeltseng eller twin senge, skrivebord, siddeområde, elkedel, telefon og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

825 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
825 km fra
Puttgarden, Tyskland
850 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Oostende (2.5km)

'Byen ved havet' byder på mange kilometer skønne strande, hvor solbadning og en forfriskende dukkert i Nordsøen er på menuen. Men Oostende er også meget andet end strandelivet. den skønne badeby har mange historiske og kulturelle ting at byde de besøgende på. Fra bunkers fra 2. Verdenskrig til fiskemarkeder og sejlskibe fra det 19. århundrede.

Der er masser af muligheder for at holde sig beskæftiget, bare tag en spadsertur ned ad gaderne i Oostende op til Wapenplein, som er hovedtorvet, hvor der er gode muligheder for at shoppe lidt rundt, og nyde de mange butikker samt de smukke bygninger der omgiver dem. Læg endelig vejen forbi Skt. Petrus og Paulus kirken, Leopoldparken og de mange spændende museer.

Fort Napoleon (5.9km)

I klitterne nord for Oostend ligger der et imponerende fort, der også har haft en turbulent historie. Den franske general Napoleon byggede det i 1811 til at forsvare sig mod angreb på blandt andet havnen i Oostende. Men fæstningen har haft flere historiske oplevelser, da det også spillede en rolle i de to verdenskrige.

I dag er der et museum, bistro og restaurant og en god og lærerig udflugt for hele familien.

Brugge (29.2km)

Find en dejlig familieferie hos Risskov Bilferie og kør selv til Belgien og oplev den dejlige by Brugge. Byen ligger i Flandern i det nordlige Belgien og er samtidig den største by i det, der udgør Vestflandern-provinsen. Der er heller ikke langt til den Hollandske grænse fra Brugge, det drejer sig måske højst om 25 km i fugleflugtslinje. Brugge er på en måde nordeuropas svar på Venedig med sit 50 km lange kanalnet, der er en del af selve byen, og som bestemt kan lede tankerne hen til den norditalienske by.

Prøv at tage en af de mange turistbusser, der suser rundt, og få det hele fra landsiden – en sjov og lærerig oplevelse. Oplevelsen er lige så stor, hvis I hopper på en af de mange kanalrundfarter der tilbydes, og så er byen lige pludselig en helt anden, når set fra vandsiden.

Hvad med et besøg på det lokale bryggeri, hvor der tilmed også kan smages på de færdigproducerede varer, eller de mange smukke kniplinger, der både udstilles og sælges rundt om i byen eller hvad med fiskemarkedet i den gamle bydel, som har åbent seks af ugens syv dage og det vil bare ingen ende tage, find selv ud af det, og husk på, at Brugge kræver flere dage, da der er meget at både se og opleve. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og tag på en oplevelsestur til den skønne by Brugge i Flandern.

Frihedsmuseet (42.3km)

'For Freedom museum' viser den dystre side af Anden Verdenskrig på en blændende, realistisk måde. Ingen enkelt indbygger i Zwin-regionen og Vest-Zeeland-Flandern blev sparet for modgang og undertrykkelse mellem 1940 og 1944 og det er denne periode i historien der udgør museets hovedtema.

Museet rummer tre samlinger. Patrick Tierssoone og Freddy Jones, som er to gamle skolekammerater med en passion for historie, har stillet deres unikke samlinger af originale køretøjer og uniformer til rådighed. Den belgiske luftfartshistorieforening, Bahaat, som er en anerkendt sammenslutning af luftfartarkæologer, udgør den tredje og imponerende udstilling af udgravede flyrester.

Oplev 2. Verdenskrig igen på 'For Freedom Museum', en spændende tur for hele familien.

Gent (63.1km)

Det første der møder øjnene er det mægtige “Het Gravensteen”, som også er en af de helt store seværdigheder i Belgien. Borgen blev bygget af Philip af Alsace, der også var greve af Flandern. I første omgang fungerede borgen som et forsvarsværk mod fjender både fra syd og fra nord, men i det 15. århundrede blev borgen lavet om til et fængsel, og et besøg i de dystre fangehuller kan bestemt anbefales sammen med et besøg i museet, der udstiller en masse torturinstrumenter, og her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Belgien er hovedsageligt et katolsk land, og derfor er der heller ikke langt mellem kirkerne, hvor den ene bare er smukkere end den anden, og Gent er bestemt ikke en undtagelse. Besøg den flotte Skt. Bavon's katedral, som blev bygget i det 12. århundrede og som nok er et af de mest prægtige bygningsværker i Flandern og som tillige også gemmer på kunstneriske skatte af høj kaliber. Der hænger blandt andet en del malerier af Rubens og den berømte altertavle “Det Mystiske Lam” som blev malet af brødrene Hubert og Jan van Eyck i midten af det 15. århundrede. Den store prædikestol, som er placeret midt i kirken, er lavet af italiensk marmor og i øvrigt god dansk eg.

Gent byder selvfølgelig også på kulinariske oplevelser med de bedste råvarer fra Flandern, og der er et livligt caféliv i byen. Der er også mange småbutikker i centrum, hvor det ikke er svært at finde noget interessant at få med sig hjem.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel De Bonte Wever Assen

Wellness, bowling og underholdning

Drenthe

All inclusive i Holland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x frokostbuffet
 • eftermiddagssnacks
 • Gratis drikkevarer

219,-
Fra kun
1.269,-

Vis kort

Bowling, pool og fitness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat

Hotel Kyriad Caen Nord

Natur, historie og kultur

Normandiet

Historiske Normandiet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Tæt på centrum

526,-
Fra kun
599,-

Vis kort

Oplev historiske Normandiet!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Leonardo Hotel Lelystad

Ophold med morgenbuffet

Nordholland

Besøg Flevoland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • Gratis opgradering til elegant Suite
 • Gratis vand og frugt (i lobbyen)
 • Sen udtjekning
 • Gratis internet

289,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Ferie midt i den kulturelle by Lelystad

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Suite
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 360kr per nat
 • Barn 2~99.99 år i forældres seng 360kr per nat