Tag på kør-selv ferie til Hotel Tiffany's

Dansk | DKK

Hotel Tiffany's

Ideelt hotel til familieferie med gode tilbud af utallige børneaktiviteter

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Familievenligt hotel 150 meter fra stranden!
 • Swimmingpool og privat strand
 • Skøn badeferie for hele familien
3.683,-
5~15 dage fra
1.689,-

Inkl. frokost + aftenmenu

Dejlig badeferie

5 dage
Fra 1.689,- / spar op til 861,-
SPAR
6 dage
Fra 2.089,- / spar op til 1.069,-
SPAR
7 dage
Fra 2.499,- / spar op til 1.296,-
SPAR
8 dage
Fra 2.899,- / spar op til 1.924,-
SPAR
15 dage
Fra 5.959,- / spar op til 3.684,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse comfort

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink + 1 gave
 • 4 x frokostbuffet
 • 4 x aftenmenu/buffet
 • Strandservice (1 parasol + 2 liggestole)
Wild Offer

Nær Rimini

Dejlig badeferie

5 dage
Fra 1.869,- / spar op til 651,-
SPAR
6 dage
Fra 2.319,- / spar op til 816,-
SPAR
7 dage
Fra 2.769,- / spar op til 976,-
SPAR
8 dage
Fra 3.219,- / spar op til 1.564,-
SPAR
15 dage
Fra 6.369,- / spar op til 3.056,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse comfort

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink + 1 gave
 • 4 x frokostbuffet
 • 4 x aftenmenu/buffet
 • Gratis aircondition
Risskov Pakken

Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede Hotel Tiffany's er et børnevenligt hotel beliggende i den hyggelige badeby Cattolica blot 150 m. fra stranden. Ved hotellet er der en stor swimmingpool samt afslappende omgivelser, hvor I kan nyde solen. Tilstødende poolen finder I et spabad, hvor I kan slappe af. Hotellet har privat strand, hvor I har inkluderet en liggestol samt parasol. 

Hotellet tilbyder børneklub med forskellige arrangementer for de yngste både på stranden og ved hotellet. 

Hotellet har egen restaurant, hvor de serverer morgenmad, frokost og aftensmad under jeres ophold. Hotellets kok var tidligere chefkok på en af de mest populære restauranter i Riccione og I kommer til at nyde en mad, der er tilpasset hele familien. Hotellet tilbyder gratis parkering i overdækket garage, og I har mulighed for at låne cykler på hotellet, hvis I skal udforske nærområdet.

Værelser

Comfort værelserne har trægulv og er indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, tv, radio, værdiboks, air condition og balkon.

Comfort Plus værelserne har trægulv og er indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, tv, radio, værdiboks, air condition, minibar og balkon med udsigt over havet.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1475 km fra
Rostock, Tyskland
1575 km fra
Puttgarden, Tyskland
1600 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Le Navi Aquarium (0.3km)

Tag på en billig sommerferie sydpå med familien og kør-selv til Frankrig på en rigtig familieferie. Har I børnene med på en bilferie ferien er det en stor oplevelse at besøge "Le Navi Aquarium". De smukke hvide bygninger, der ligger som en flåde og troner ved vandet. Når I går indenfor dørene, venter der jer en spændende verden, hvor I kan lære mere om livet under vandet. Akvariet er inddelt i fem spændende afdelinger. Besøg de fascinerende hajer i Geopolis eller udforsk og lær mere om livet under overfladen i verdens have i Aquapolis. Lær også mere om dyrene og planterne, der lever under havets overflade og se hvor mange af havets lyde, I kan genkende. Dette er blot få af mange oplevelser, der venter jer i den spændende verden. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd ferien i eget tempo med Risskov Bilferie.

Riccione (7.8km)

Besøg byen Riccione, som ligger mellem Cattolica og Rimini. I takt med at byerne er vokset, er de 3 byer faktisk tæt på at være vokset sammen, og ligger som perler på række. I Riccione findes der en del ældre villaer, haver og grønne områder.

Riccione er en forholdsvis ny by, der først blev en kendt badeby i 1950'erne. I modsætning til Rimini, er Riccione i sommerhalvåret hovedsageligt beboet af italienske turister. Byen byder på gode indkøbsmuligheder af tøj, sko m.v. ligesom i her finder et bredt udvalg af barer, cafeer og restauranter.

Rimini Fiabilandia (13.1km)

Besøg Rimini Fiabilandia, som er en forlystelsespark, hvor hele familien kan have en sjov dag. Parken er fra 1965, og er en af Italiens ældste forlystelsesparker. I parken kan I opleve alverdens sjove forlystelser. Blandt andet Merlins Slot, Guldminen, Rum-musen og meget mere!

Oltremare (13.5km)

En oplevelse for hele familien er det imponerende vandland Oltremare, som er en stor park der byder på mange forskellige naturoplevelser. Attraktionen er meget populær, og dette er ikke uden grund. Her kan i se havskildpadder og masser af delfiner, og andre dyr som lever i vandet. Her er også forskellige fuglearter som pelikaner, ugler og endda falkeopvisning. En skøn attraktion som I ville kunne bruge hele dagen på.

Arco di Augusto (24.3km)

Tag på en billig sommerferie i Italien og oplev den historiske triumfbue i Rimini. Hvælvingen blev opført helt tilbage i år 27 f.Kr. og er én af de ældste overlevende romerske triumfbuer. Den smukke bue er dedikeret til Gaius Julius Cæsar Augustus på en tid hvor kejseren var igang med at konsolidere sin individuelle magt. Det var begyndelsen på den såkaldte Pax Romana; en fredfyldt og blomstrende periode, hvor flere større bygningsprojekter blev foretaget – herunder ikke mindst Tiberius Broen, til hvilken byggeriet faktisk blev påbegyndt under Augustus, kort inden hans død i år 14 e.Kr. Med een af de mange billige ferier eller weekendophold som Risskov Bilferie tilbyder, er det nemt at fortabe sig i historien's vingesus!

Rimini (26.5km)

Rimini er kendt som en af Italiens populære badebyer, men det betyder ikke, at byen ikke har mere at byde på. Rimini er en historisk by, hvor I stadig kan se mange tegn på byens historiske fortid. Fra det gamle romerrige kan I f.eks. stadig opleve Tiberiusbroen, der stadig benyttes i dag, samt resterne af det store amfiteater, der i sin tid kunne rumme 15.000 mennesker. Rimini er selvfølgelig populær for de smukke sandstrande, men havnen er også et syn værd, når de små fiskerbåde sejler ud om morgenen. I den gamle bydel i de snævre gader, finder I mange hyggelige caféer og butikker og desuden er byen et godt sted at shoppe, da der stort set finder et marked sted hver dag.

San Marino (139.6km)

En anden udflugtsmulighed er at tage turen til San Marino. Republikken er verdens femtemindste land med en størrelse på blot 61 km2. I San Marino kan I nyde godt af, at I kan shoppe momsfrit i butikkerne og dermed spare op til 20 % i forhold til butikkerne i Italien.

Ravenna (81.2km)

Ravenna har været hovedstad for ikke mindre end fire Imperier: Det Vestromerske Rige, under kong Theodoric, derefter goterne og siden det Byzantinske rige i Europa. Da byzantinerne blev fordrevet fra Italien, blev Ravenna en del af Kirkestaten, og er, takket være sin utrolige historie, derfor også et skatkammer af arkitektur og kunst. De smukke pladser og pragtfulde kirker og kapeller lader intet tilbage til fantasien. Men frem for alt er Ravenna kendt for sine meget fine byzantinske mosaikker. Besøg også den berømte florentinske digter Dante Alighieris sidste hvilested, og bliv klogere på, hvorfor han tilbragte de sidste år i Ravenna.

I Ravenna er der også gode shoppingmuligheder, tag en tur op ad ´via Cavour´, ´via Diaz´, ´via Corado Ricci´ eller besøg ´piazza del Popolo´. Der sælges alt fra sko til mosaikker, kunst og flere sko. Landskabet er selvfølgelig præget af pizzarias, is- og kagebutikker og der er et vældigt liv i gaderne. Så nyd lidt frokost eller aftensmad på en af de mange restauranter eller fortorvscaféer og følg med i den travle dag som udspiller sig i centrum af Ravenna.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Massimo D'Azeglio

Centralt i Montecatini Terme

Toscana

Kurby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

374,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Afslapning, velvære og toscansk charme

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Hotel Panorama Jesolo

Adgang til privat strand

Veneto

Ferie nær Venedig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Strand med parasol og liggestol
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

176,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Badebyen Lido di Jesolo ved Venedig

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Puccini

Bestil inden 01.06

Toscana

Bliv længe og spar

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 æske Montecatini Cialde pr. vær.

4.879,-
Fra kun
2.619,-

Vis kort

Luksuriøse omgivelser i toscansk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse