Sommerferie i de østrigske alper med ophold på Hotel Tirolerhof

Dansk | DKK

Hotel Tirolerhof

Nyd en uforglemmelig ferie i hjertet af de tyrolske alper

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Naturskøn placering i Wildschönau
 • Skøn wellnessafdeling og legeplads til børnene
 • Malerisk natur og idylliske landsbyer
398,-
4~8 dage fra
1.519,-

Naturskønne Østrig

Tilbud Tyrol

4 dage
Fra 1.519,- / spar op til 144,-
SPAR
5 dage
Fra 1.999,- / spar op til 209,-
SPAR
6 dage
Fra 2.469,- / spar op til 269,-
SPAR
7 dage
Fra 2.949,- / spar op til 329,-
SPAR
8 dage
Fra 3.419,- / spar op til 399,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness
Risskov Pakken

I hjertet af det tyrolske alpeland i det vestlige Østrig, omgivet af idylliske landskaber, ligger Hotel Tirolerhof. Her er der lagt op til en minderig ferie i fantastiske omgivelser, uanset årstid, med utallige spændende oplevelser og aktiviteter for både naturelskere, par og familier med børn. Nyd dejlig wellness på hotellet og oplev den skønne stemning ved en af hotellets ugentlige live musik- og danseaftener. 

Hotellet tilbyder

Hotel Tirolerhof har en yderst naturskøn beliggenhed i den østrigske kommune, Wildschönau, i hjertet af de tyrolske alper. Det familieejede hotel er indrettet i et tidligere skiliftskompleks, midt i den smukke og rolige landsby, Oberau, og drives i dag på familiens anden generation. Wildschönau har utroligt meget at byde på, værende et paradis for såvel naturelskere som børnefamilier om sommeren.

Hotellet og hele dets nærområde tilbyder hyggelige og børnevenlige omgivelser året rundt, med alt lige fra museer, guidede vandreture og uforglemmelige ture i alperne med bjerglifterne til indendørs legerum, udendørs legeplads, badesjov, ridning og et omfattende aktivitets- og underholdningsprogram for børn. I sommermånederne byder området også på en række sommersportsfaciliteter som f.eks. tennisbaner.

På hotellet kan I rigtig slappe af i det nydelige wellnessområde, som bl.a. byder på indendørs pool, massage og saunaer.

Hver uge er der live musik og danseaftener på hotellet, hvor både hotelgæster og lokale indbyggere bringes sammen i en hyggelig og festlig stemning. Om sommeren foregår disse aftener med masser af god mad ude under himlen på hotellets store terrasse.

Hver morgen opstilles en generøs morgenbuffet med masser af lokale produkter, som nydes i hotellets skønne omgivelser.

Om aftenen serveres et udvalg af såvel internationale retter, som traditionelle hjemmelavede tyrolske retter i den stemningsfulde restaurant. Senere på aftenen har I også mulighed for at nyde en drink og en hyggelig stund i baren.

Det er gratis at parkere ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Tirolerhof råder over 59 nydelige værelser, som alle er indrettet i tradionel tyrolerstil, med idyllisk natur lige udenfor vinduerne. Samtlige værelser er indrettet med eget bad, toilet og garderobe og udstyret med hårtørrer, balkon, radio, TV og telefon.

Komfortværelserne er ca. 22 m² og tilbyder mulighed for én ekstra opredning. Deluxeværelserne er ca. 30 m² og har således plads til to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelser har også adgang til altan og er udstyret på samme måde som dobbeltværelser med hensyn til værdiboks, køleskab, kabel-tv og radio, gratis internet og parkering.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Komfort dobbeltværelse er på 22 m² med eget badeværelse, køleskab, værdiboks, satellit-tv og radio, gratis internet, gratis parkering. Mulighed for opladning af e-biler. Alle værelser har adgang til balkon. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 2
Deluxe-dobbeltværelset er noget større, ca. 28-30 m². Det har eget badeværelse, køleskab, værdiboks, satellit-tv og radio, gratis WiFi og parkering. Der er også et opladningssted til e-biler. Alle værelser er lyse og har har adgang til balkon. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

900 km fra
Rostock, Tyskland
1050 km fra
Puttgarden, Tyskland
1075 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wildschönau Friluftsbad (1.7km)

Når I er på sommerferie i Østrig og solen skinder over bjergtoppene, så kan I tage en tur i Wildschönau Friluftsbad og tage en forfriskende dukkert under åben himmel. Foruden udendørs swimmingpools finder I også liggestole og en legeplads på området. Her findes mere end 1000 m2 vandoverflade fordelt på flere swimming pools og der er både vippe og rutsjebane. For de mindste badegæster er der et børnebassin med en lyserød elefant samt en legeplads med sandkasse, trampolin, klatretårn og hængebro. Nyd en let frokost eller forfriskning i den lille café på pladsen, hvor der bl.a. sælges salat, snacks, is og drikkevarer.

Brixen im Thale (19km)

Tag på bilferie i Europa, og kør sydpå mod det dejlige Østrig. Omringet af endeløse, grønne græssletter og omkranset af mange synlige bjergtinder ligger den gamle landsby Brixen im Thale særdeles smukt. Byen har lidt over 2000 faste indbyggere, men eftersom det er en populær turistby, finder I også et godt udvalg af restauranter og aktiviteter for hele familien. Som den ældste landsby i Brixental har den givet navn til området og man ved at både keltere og romere igennem historien har opholdt sig i byen. Find en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie og tag på en rigtig familieferie med børnevenlige hoteller i Østrig.

Naturreservatet Wilder Kaiser (33.5km)

Naturreservatet Wilder Kaiser er en af de mest imponerende bjergkæder i Alperne. Siden 1963 er Kaiserbjergene, der består af de to hovedkanter Zahmer Kaiser og Wilder Kaiser og alle deres toppe, klassificeret som et naturreservat for at beskytte de sjældne planter og dyr, der bor der, og for at bevare dette storslåede bjerglandskab.

Både Tiroler Adlerweg (Eagle Trail), Tyrol's langdistance vandresti, og Jakobsweg (Saint James-vejen), en af ​​verdens mest berømte pilgrimsruter, fører jer gennem Wilder Kaiser-bjergene. Wilder Kaiser-regionen er kendt over hele verden for sine udfordrende vandreture og klatrestier, der passer til alle niveauer.

Reintaler See (24.3km)

Besøg badesøen, Reintaler See, hvor I kan svømme en tur, eller bare nyde de fantastiske omgivelser. Der er restauranter og caféer rundt om søen.

Hexenwasser (24.6km)

Hexenwasser er en forlystelsespark med vand for øjet! Her kan især de små få oplevelser i alverdens afskygninger med vand! En ting er sikkert - det skal nok blive sjovt! Tag på billig familieferie i Østrig og giv de små en oplevelse de sent vil glemme!

Kitzbühel Horn (38.1km)

Find en billig bilferie til Østrig hos Risskov Bilferie, og går turen til Kitzbühel Horn, så husk at få skiene med om vinteren og vandrestøvlerne egner sig glimrende til sommeren. Find børnevenlige hoteller og planlæg en kør-selv vinterferie til  Kitzbühel. Besøg også Kitzbühel Horn som også er et populært udflugtsmål både om vinteren og sommeren – og let at komme til med bjerglift og svævebaner. Om vinteren tiltrækker skipisterne mange besøgende, mens området om sommeren primært bruges til naturudflugter til fods og på mountainbike med mange små kultur- og naturoplevelser undervejs. Fra toppen af Kitzbühel Horn, der er næsten 2000 km over havets overflade, har I en pragtfuld udsigt over det meste af regionen. Find en billig familieferie og nyd en aktiv ferie midt i den skønne bjergnatur. Hos Risskov Bilferie kan der også findes børnevenlige hoteller, så start allerede nu med at planlægge en kør-selv ferie til Østrig.

Tratzberg Slot (40.9km)

Tratzberg Slot eller Schloss Tratzberg ligger i byen Jenbach, hvor det i det 13. århundrede fungerede som højborg på grænsen mod det dengang selvstændige styre, Bayern.

Slottet har en lang historie, men i dag er det meget velbevaret og ses som et af de vigtigste østrigske kulturmonumenter.

Wildpark Aurach (39.3km)

I Wildpark Aurach, der ligger hele 1100 meter over havets overflade, kan I komme helt på tamme og nysgerrige dyr som råvildt, geder, æsler og får. Parken har også mere eksotiske dyr som aber, kænguruer, lamaer og tibetanske yakokser, som I kan iagttage i sikker afstand. De mange tamme dyr og de mange kvadratmeter natur og legeområder gør parken til en populær destination for børnefamilier.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.399,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Doubleroom Heimatgfühl
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

Hotel Aurach

Inkl. 3-retters menu

Tyrol

Aktiv ferie i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatning m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 3 x kagebuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

421,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

I hjertet af Kitzbühel alperne

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 4~7.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 8~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Gasthof Lukashansl

Tag på ferie i bjergene

Salzburgerland

Fantastiske Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering

Kun
1.449,-

Vis kort

Besøg populære Zell am See

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~10.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 11~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat