Tag på kør-selv ferie til Hotel Unio

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Unio

Oplev en af Centraleuropas bedst bevarede storbyer

God placering midt i Budapest og tæt på seværdigheder
Restaurant er åben til morgenmad, frokost og aftensmad
Gratis internet og TV med satellitkanaler på værelserne
 • 1.300 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.275 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.100 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Find en sommerferie, efterårsferie eller vinterferie til Budapest i Ungarn. Prøv at bo på det dejlige Hotel Unio som ligger midt i Ungarns hovedstad med størstedelen af byens seværdigheder lige rundt om hjørnet. Budapest er en by fuld af muligheder for oplevelser og fra hotellet når I nemt de forskellige arkitektoniske og historiske seværdigheder og hvis shopping lysten skal stilles når I også nemt den populære shoppinggade Váci.

Hotellet tilbyder

Hotel Unio er et hyggeligt 3-stjernet hotel. Hotellets reception er åben døgnet rundt, så her er der altid hjælp at hente, hvis I skulle have spørgsmål eller ønsker inspiration til spændende dage i Budapest. I hotellets restaurant serveres hver morgen en velanrettet morgenbuffet, som giver energi til masser af oplevelser i storbyen. Restauranten er desuden åben både til frokost og aften og menukortet er populært både blandt hotellets egne gæster, såvel som udefrakommende. Ønsker I at udforske byen efter I har checket ud, så er der et bagagerum på hotellet, hvor I kan efterlade kufferten og let komme rundt i byen en sidste gang, inden I vender næsen hjemad.

Der er adgang til gratis internet på hotellet, så I altid kan holde jer opdateret. Der er også mulighed for parkering mod gebyr. 

Værelser

Hotellet har 52 komfortabelt indrettede værelser, alle med eget badeværelse med hårtørrer, aircondition, telefon, TV med satellitkanaler, minibar og værdiboks. Alle væresler er røgfrie.

Værd at se

 • Skt. Stefans Basilika (2.6 km)

  Szent István Basilika ligger lige i hjertet af Budapest i det smukke Szent István tér. Basilikaen blev færdigbygget i 1905 efter at det havde taget 54 år at bygge den, hvilket blandt andet skyldes at kuplen kollapsede i 1868 og byggeriet måtte derfor starte forfra. Basilikaen er opkaldt efter Szent István, Sankt Stefan, der var den første konge i Ungarn. Sammen med Parlamentet er det de højeste bygninger i Budapest, hvilket skal symbolisere at det jordiske og åndelige skal stå lige stærkt, og det er derfor forsat ikke muligt at oprette bygninger der er højere end disse to af Budapests arkitektoniske pragtværker. Tag turen op i klokketårnet og se det store ur der vejer hele 9 tons og nyd den smukke udsigt over byen.

  Skt. Stefans Basilika
  Skt. Stefans Basilika ligger i hjertet af Budapest
 • Kongepaladset (5.4 km)

  Tag på et biligt weekendhold for hele familien til Budapest og oplev Ungarns smukke hovedstad som har meget at byde på. Besøg Kongeslottet, eller Budavari Palota, som også er et nationalsymbol i Ungarn der i dag benyttes af Præsidenten og som også er på UNESCOs Verdensarvsliste. Byggeriet startede i det 12. århundrede og de historiske stilarter har derfor også sat deres præg på den prægtige bygning. Slottet huser to museer samt Nationalbiblioteket. Besøg også den spændende labyrint på slottet, som ligger i en hule som igen er en del af en meget større grotte. Her afholdes der også udstillinger, så træd endlige nærmere ind i mørket og oplev hulens mysterium på en regnfuld og våd dag. Find en billig familieferie og billige hotelophold hos Risskov Bilferie og kom afsted til Ungarn i helt eget tempo.

  Kongepaladset
  Budavari Palota benyttes af Ungarns Præsident.
 • Budapest Zoo & Botaniske Have (2.9 km)

  Find en billig sommerferie sydpå i Ungarn hos Risskov Bilferie og oplev det smukke land i egen bil. Budapest har meget at byde på og her er deres Zoologiske Have bestemt et besøg værd og en rigtig dejlig oplevelse for hele familien. Mød elefanterne, isbjørnene, løver, giraffer, edderkopper, krokodiller, frøer og aber. Børnene kan også komme tæt på de mere fredelige dyr og klappe dem. Der er forskellige dyrehuse til de specifikke dyr, husk at besøge flagermusene på anden sal, hvor de alle sammen hænger. Find billige miniferier eller et billigt hotelophold i Budapest hos Risskov Bilferie.

  Budapest Zoo & Botaniske Have
  Budapest Zoo er en dyrerig oplevelse
 • Vajdahunyad-slottet (2.9 km)

  Vajdahunyad-slottet ligger i byparken, Városliget, i Budapest. Det er opført mellem 1896 og 1908 og er bygget efter et projekt af arkitekten Ignác Alpár. Oprindeligt var slottet bygget af pap og træ til tusindårsudstillingen i 1896, men da det var så populært blev det efterfølgende opført i sten og mere holdbare byggematerialer. Slottet er en delvis kopi af Hunyadslottet i Transylvanien i Rumænien, men slottet er også bygget i mange andre forskellige arkitektoniske stilarter, både barok, romansk, gotisk, og renæssance.

  Vajdahunyad-slottet
  Vajdahunyad-slottet
 • Parlamentet i Budapest (3.7 km)

  Det fantastiske Parlament i Budapest er nærmest ikke til at slippe uden om, og det er nok en af de mest kendte bygninger i Ungarn. Det tog nitten år at bygge det og byggeriet blev påbegyndt i 1885. Der var i gennemsnit 1.000 bygningsarbejder der arbejdede på projektet i døgndrift, og i dag står det prægtigt med sine 18.000 kvadratmeter plads, 268 meter i længde og 96 meter højt. Landets Kronjuveler gemmes i det berømte Cupola-værelse, flankeret af statuer af de ungarske konger. Alle værelserne i parlamentet er udsmykket i guld og dekoreret med røde fløjlstæpper. Få fat i en officiel Budapest-guide, der kan vise de vigtigste seværdigheder frem.

  Parlamentet i Budapest
  Det ungarske Parlament
 • Tropicarium Budapest (13.5 km)

  I udkanten af Budapest ligger Centraleuropas største saltvand akvarium, Tropicarium. Her finder I hundredvis af dyr - eksotiske fugle, aber, fisk, herunder ungarske arter og tropiske fisk, hajer, alligatorer og andre krybdyr - der lever i genskabte naturlige habitater. Akvariet dækker et areal på mere end 3.000 kvadratmeter.

  Tropicarium Budapest
 • Kædebroen i Budapest (3.0 km)

  Tag på bilferie til Ungarn, og oplev den smukke hovedstad Budapest. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og så er det bare med at komme i gang med at udforske hovedstaden. Start med den berømte kædebro i Budapest er et af byens absolutte vartegn og helt store seværdigheder. Den blev bygget i 1849 på foranledning af grev István Széchenyig og blev den første permanente bro over floden Donau mellem de to byer Buda og Pest. Broen er også opkaldt efter greven og har haft stor indflydelse på udviklingen af byen, både økonomisk og kulturelt. Broen blev stærkt beskadiget under 2. Verdenskrig men blev genopbygget og genåbnet i 1949. Kædebroen er en af Budapests største seværdigheder og bestemt et besøg værd! Kør-selv til Budapest og få jer en familieferie fyldt med oplevelser. Find billige ferier hos Risskov Bilferie.

  Kædebroen i Budapest
  Den berømte kædebro stod færdig i 1849.
 • Széchenyi-badet (3.2 km)

  Széchenyi-badet er et stort og meget flot badeanlæg som ligger i den store folkepark Varosliget, tæt på centrum af Budapest. Det prægtige termalbad er fra slutningen af det 19. århundrede og er også næsten lige blevet helt renoveret. Det er et af de største spa-komplekser i Europa og tilbyder flere rekreationsmuligheder samt aktiviteter for børn i alle aldre. Nyd de udendørs varmtvandsbassiner, hvor der også kan spilles skak og så er der selvfølgelig også både varme saunaer samt koldtvandsbassiner til at køle sig lidt ned efter saunaen. Det helbredende vand kommer fra 1.250 meters dybde og har en temperatur på omkring 75 grader, når det når op til overfladen. Der er 15 forskellige bassiner og flere forskellige kilder også med forskellige helbredende effekter. Der er også dampbad og så tilbydes der forskellige velvære-tjenester og behandlinger som mudder- eller kulsyreholdige bade, nakke- og rygmassagebrusere, og det vil næsten ingen ende tage. Tag hele familien med i dette pragfulde spa, og kom ud som nye mennesker.

  Széchenyi-badet
  Det imponerende Széchenyi spa og bad er det perfekte sted for afslapning i Budapest
 • Budapest (3.3 km)

  Tag på bilferie i Europa, nærmere betegnet Ungarn og oplev den fantastisk hovedstad, Budapest, i helt eget tempo. Som bekendt drejer det sig om to byer, nemlig Buda og Pest, som ligger adskilt af floden Donau, men som siden 1873 er blevet døbt Budapest. Der bor tæt på 1,8 millioner indbyggere i byen, som dækker et areal på lidt over 520 kvadratkilometer. Byens mange arkitektoniske mesterværker vidner også om den storhedstid som Budapest havde, og faktisk fortsat har. Smukke boulevarder, pragtfulde slotte og ikke mindst kurbade er noget som bare er en del af Budapest. En god måde at få lidt sightseeing ind under vesten, er ved at tage Line 2, og nyde turen rundt i Budapest med sporvognen. Budapest huser over 200 museer, så hvorfor ikke starte med Budapest Bymuseum, og bliv indviet i Budapests´ spændende historie. Nationalgalleriet har udstillinger af ungarske kunstnere og Det Statslige Museum for Kunst gemmer på store internationale mesterværker, der blandt andet inkluderer den største samling af El Greco, uden for Spaniens grænser. Der er så mange ting at både se og opleve i Budapest og det gælder bestemt også for børnene. Budapest Zoo er altid en vinder og den Botaniske Have gemmer også på spændende visuelle oplevelser. I udkanten af Budapest ligger Aquincum, som var en gammel romersk militærbase, og det fortælles, at det var her at Marcus Aurelius skev dele af sit berømte værk “Meditations” eller Tanker “til sig selv”. Husk, at det er billigt både at handle ind men så bestemt også at både spise og drikke. Så nyd de mange ungarske specialiteter og fyld poserne op med nogle af de mange delikatesser, som Budapest har at byde på. Det berømte julemarked er også en kæmpe oplevelse for hele familien, og der mangler bestemt hverken farver, dufte eller indkøbsmuligheder. Men uanset årstiden er Budapest er en oplevelse. Find et billigt hotelophold for hele familien og tag på opdagelse i det smukke Budapest.

  Budapest
  Tæt på Donau, Parlamentet og Skt. Stefans Basilika
Vis flere

Kort

Hotel Unio
Dob utca 73 1077 Budapest

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 0% rabat