Storbyferie i Oslo på Hotel Verdandi Oslo

Dansk | DKK

Hotel Verdandi Oslo

Moderne og smukt dekoreret hotel med suveræn beliggenhed midt i centrum

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central placering i Oslo
 • Nyt hotel - renoveret og omdannet til hotel i 2018
 • Billig overnatning
413,-
2~4 dage fra
349,-

Ophold med morgenbuffet

Central beliggenhed

2 dage
Fra 349,- / spar op til 129,-
SPAR
3 dage
Fra 679,- / spar op til 276,-
SPAR
4 dage
Fra 1.159,- / spar op til 414,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internet
 • Centralt i Oslo
Risskov Pakken

Hotel Verdandi Oslo ligger i hjertet af centrum i den smukke norske hovedstad, og tilbyder et helt suverænt udgangspunkt for en storbyferie. Bo i moderne 3,5-stjernede omgivelser på et hotel hvor der er fokus på service og kvalitet.

Hotellet tilbyder

Med et ophold på Hotel Verdandi bor I blot nogle få skridt fra rådhuset, havnen og teatret i Oslo, og er en helt ideel base for en billig storbyferie med masser af kultur, historie, shopping og sightseeing.

Hotellet er ganske nyt - det er indrettet i en bygning fra 1994, som blev renoveret og omdannet til hotel i 2018 - og indretningen er moderne, indbydende og elegant.

Under opholdet kan I bl.a. slappe af i det hyggelige og smukt dekorerede lobbyområde, hvor overnattende gæster kan tanke gratis kaffe og te. På hotellets 2. sal er der en mindre lounge, som tilbyder et panoramisk syn over byens gader nedenfor.

Om morgenen opstilles en herlig morgenbuffet, som nydes i hyggelige rammer i restauranten, Foodie, som ligger lige overfor hotellet.

Der kan parkeres ved hotellet mod et gebyr - dog er antallet af P-pladser begrænset - og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Verdandi Oslo har 170 flotte og moderne indrettede værelser, som kan bookes i kategorierne standard enkeltværelser og dobbeltværelser og Superior dobbeltværelser, hvor det er muligt at tilføje en ekstra opredning på sidstenævnte.

Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, og udstyret med yderst komfortable senge, skrivebord, garderobe og fladskærms-TV.

Superior dobbeltværelserne tilbyder, udover lidt ekstra plads, desuden kaffemaskine og strygefaciliteter på værelset.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

130 km fra
Larvik, Norge
300 km fra
Göteborg, Sverige
320 km fra
Kristianssand, Norge
440 km fra
Stavanger, Norge
460 km fra
Bergen, Norge
525 km fra
Helsingborg, Sverige 
600 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Oslo (2.2km)

Oslo, Norges hovedstad, er en herlig by, perfekt til storbyferie, den er forsat vækster og huser i dag omkring 700.000 indbyggere.

Her findes der spændende museer, kunstudstillinger og restauranter og rigeligt med plads til at nyde den herlige og livlige atmosfære, som findes i denne lille ´store´ hovedstad. Oslo er også en alsidig by, og der er altid et eller andet at se eller tage sig til i de forskellige bydele. Der er heller ikke langt mellem de interessante seværdigheder, der alle ligger i gåafstand eller nemt kan klares med en cykel eller offentlig transport. Oslo er en meget cykelvenlig by, og det kan bestemt betale sig at leje en cykel og opleve byen på nært hold. Start eventuelt med at besøge den ca. 700 år gamle fæstning, Akershus, som ligger på en bakke med en helt utrolig udsigt. Tag derefter turen til Oslos Operahus, som også ligger ud til fjorden, bare på den anden side. Oplev Vigelandsparken og Karl Johans Gate, hvor der ligger et utal af restauranter og caféer.

Oslo er også en by fyldt med musik, og der spilles meget live-musik rundt om på de forskellige klubber og beværtninger.

Det lille metropol har sin charme både om vinteren og om sommeren, og der venter altid gode overraskelser i Oslo.

Akershus slot og fæstning (3.2km)

I kan også besøge Akershus slot og fæstning. Fæstningen ligger strategisk ved indsejlingen til Oslo Havn og har overlevet flere belejringer gennem tiderne. Fæstningen stammer tilbage fra middelalderen, men blev ombygget af Christian d. 4, og Dronning Margrethe d. 1 boede på slottet den første del af sit liv. På slottet kan man opleve den uhyggelige fangekælder, som også blev brugt som fængsel under anden verdenskrig.

Operahuset (3.5km)

Operahuset i Oslo er i nyere tid blevet et af Norges nationale vartegn. Bygningen blev færdigbygget i 2007 med et budget på 4,4 billioner norske kroner. Bygningen tilhører Nationalteatret og -operaen og er den største nationale kulturbygning opført i Norge siden 1300-tallet. Gå en tur op på taget af bygningen og nyd den smukke udsigt udover byen og vandet.

Munchmuseet (3.7km)

Tag på sommerferie eller vinterferie til Oslo, og find ferien hos Risskov Bilferie. Besøg det spændende Munchmuseum der huser nogle af Edvard Munch's nok mest berømte malerier. Det er også i Oslo, at det verdensberømte maleri "Skriget" udstilles og Munch-museet har klart nok også den største samling i verden af Edvard Munch’ s kunst. Et besøg på det berømte museum vil også åbenbare en masse spændende information omkring maleren både som menneske og som pioner for ekspressionismen som kunstart. Find en billig ferie i Oslo med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

Restaurant Lorry (1.6km)

Lorry er en højtelsket institution, der ligger på Parkveien 13, lige bag ved kongeslottet i Oslo. Institutionen har holdt åbent siden 1870´erne og har været mødestedet for kunstnere og natteravne, og så er det et af Oslos hyggeligste og mest traditionsrige beværtninger. Her serveres der traditionelle frokost- og middagsretter. Prøv rensdyrkager og får-i-kål, men også europæiske klassikere som løgsuppe og det britiske Fish&Chips har fundet plads på menuen. I Restaurant Lorry er det altid muligt at få sig lidt natmad ud på de lyse timer eller en skøn morgenmad, hvis det er at foretrække, velbekommen.

Karl Johans Gate (0.5km)

Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og tag på en skøn tur til til Norges hovedstad, Oslo. Karl Johans Gate er Oslos hovedgade og strækker sig fra Jernbanetorget ved Oslo Sentralstasjon til det kongelige slot i den anden ende. Langs gaden finder du et utal af restauranter, caféer og butikker. Men derudover støder du også undervejs på flere spændende, historiske bygninger, som f.eks. Oslo Domkirke og Stortinget, der er Norges svar på Folketinget. Brug også tid ved det kongelige slot og gå en tur gennem slotshaven. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og oplev den dejlige by på egen hånd.

Vikingeskibsmuseet (5.9km)

Tag på kør-selv ferie til Norge og besøg den norske hovedstad Oslo med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til turen og kom afsted med hele familien. En af de store attraktioner i Oslo er Vikingeskibsmuseet, der ligger sammen med Fram Museum og det norske Folkemuseum. Vikingeskibene blev bygget omkring år 800 og der ligger også tre store gravhøje på Oseberg, Gokstad og Tune. Vikingeskibsmuseet udstiller også den eneste vogn, der nogensinde er blevet fundet fra vikingetiden, og så er der også både slæder og udskåret trækunst samt andre gravskatte. På museet er der også udstillet skeletter fra Oseberg og Gokstad. Planlæg en sommerferie eller en vinterferie med Risskov Bilferie og besøg Vikingeskibsmuseet.

Norsk folkemuseum (5.5km)

I Bygdøy, tæt på Oslo, ligger det Norske Folkemuseum som kan være et ganske interessant besøg. Få en smagsprøve på hvordan man levede i Norge fra det 16. århundrede frem til i dag.

Museet lægger grund til et friluftsmuseum med 158 bygninger fra forskellige byer og landsbyer i Norge. Besøg ´Landsbygda´, ´Gamlebyen´, ´Setesdal i 1739´, ´Trøndelag i 1959´, ´Wessels gate i Oslo år 1879´ og ´Stavkirken fra Gol´, men der er mange flere spændende bygninger, som blandt andet også huser en række udstillinger om slægter og samt om norsk folkekunst fra middelalderen frem til 1900-tallet og Samisk kultur.

Et spændende besøg for hele familien. Der er masser at både se og opleve, og så ligger det ikke langt fra Oslo.

Vigelandsparken (4.6km)

Vigelandsparken i Oslo er bestemt et besøg værd, da det også er den største park i centrum af Oslo. Parken har altid været et populært område, hvor byens borgere kunne underholde sig med forskellige udendørs aktiviteter eller bare det at kunne nyder det gode vejr omgivet af en grøn og smuk natur. Parken er en af de mest storslåede seværdigheder i den norske hovedstad, og hele parken er desuden viet til værkerne af den berømte billedhugger og kunstner Gustav Vigeland. Vigelandsparken rummer i alt 214 skulpturer, der er udført i bronze og granit. Dertil kommer 13 smedejernsporte. Gustav Vigeland modellerede selv alle skulpturerne i fuld størrelse, mens udhugningen i granit og støbningen i bronze primært blev lavet af hans elever samt af dygtige håndværkere.

Oslofjordmuseet (27.1km)

På Oslofjordsmuseet utanför Oslo kan ni uppleva båtsamlingar, skiftande utställningar och aktiviteter relaterade till fritidsanvändingen av Oslofjorden. Ta en roddtur i simulatorn, bygg modellbåtar och testa dem i undervisningspoolen. Lär er om badhistoria och vattenrening av fjorden. Här finns också ett café för den fikasugna samt en museibutik.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Anker Hotel

Central beliggenhed i Oslo

Oslo og omegn

Moderne hotel i Oslo

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Beliggende i centrum

316,-
Fra kun
339,-

Vis kort

Storbyferie i Oslo

Læs mere

Grand Hotel Åsgårdstrand

Ophold med morgenbuffet

Vestfold

Ved Oslofjorden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis internet
 • Beliggende ved havnen
 • Gratis parkering, WiFi, fitness

296,-
Kun
859,-

Vis kort

Oslofjordens perle

Læs mere

Klækken Hotell

Skulpturpark, skak og egen butik

Buskerud

Wellness i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til sauna og fitness
 • Adgang til indendørs og udendørs pool

372,-
Kun
1.199,-

Vis kort

Wellnesshotel i Norge

Læs mere

General Hotell

Inkl. halvpension

Buskerud

Miniferie i Hønefoss

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu (kokkens valg)
 • Gratis internet og parkering
 • Gratis adgang til Ringerikebadet

142,-
Kun
459,-

Vis kort

Miniferie i charmerende Hønefoss

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.