Få et billigt hotelophold på Hotel Victoria

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Victoria Plzen

Tag på ferie centralt i den tjekkiske øl-by Plzen.

Kun 10 minutter fra centrum af Plzen
Fitnessrum, massage og billard
Skøn morgenbuffet med kolde og varme retter
 • 850 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 825 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 675 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Besøg den spændende by Plzen, som er berømt for sine gode, tjekkiske øl. I byen finder I masser af kulturelle begivenheder og arkitektoniske perler. Det flotte Hotel Victoria ligger i smukke bygninger og blot en lille gåtur fra byens centrum. Her venter jer en ferie med mange oplevelser.

Hotellet tilbyder

Hotel Victoria i Plzen åbnede i 1992 i renoverede byhuse fra begyndelsen af det tyvende århundrede og er beliggende i udkanten af byens centrum (ca. 10 minutters gang fra centrum). Hotellets restaurant og bar er åbne hele dagen og tilbyder et roligt område med en karakteristisk atmosfære. Restauranten er meget populær på grund af det store udvalg af forskellige retter samt det venlige og hjælpsomme personale. Morgenmaden består af en varm og kold buffet. Om sommeren kan I slappe af i hotellets have. Aktive gæster kan anvende fitness rummet. I kan også finde en sauna, massage og et billardrum.

Værelser

Alle værelserne er moderne indrettet med bad/toilet, LCD-TV, radio, køleskab, telefon og hårtørrer. I kan medbringe jeres husdyr gratis. Venligst oplys dette ved bestillingen. Hvis I har brug for en barneseng, kan dette tilkøbes mod gebyr.

Værd at se

 • Pilsner Urquell Bryggeriet (2.1 km)

  En af Tjekkiets mest kendte ølsorter er Pilsner Urquell, som brygges i Plzen. Så hvorfor ikke besøge bryggeriet, hvor I kan prøvesmage øllet på restauranten "Na Spilce"? Dette unikke bryggerimuseum er blandt de ældste af slagsen og besøges årligt af utrolig mange turister.

  Pilsner Urquell Bryggeriet
  Besøg Pilsner Urquell Bryggeriet under Jeres ferie i Plzen, Tjekkiet
 • Sankt Bartholomew Katedralen (3.3 km)

  Sankt Bartholomew katedralen blev en katedral i 1993 og var inden da klassificeret som en kirke. Katedralen er bygget i gotisk stil og stammer fra 1200-tallet. Den ligger ved det store torv i Plzen. Man ved ikke helt nøjagtigt hvornår kirken blev bygget, men man mener, at det var i 1295, samtidigt med at byen Plzen blev grundlagt. Katedralen har siden 1995 stået på listen over nationale kulturmonumenter i Tjekkiet.

  Sankt Bartholomew Katedralen
  Besøg den gotiske Sankt Bartholomew Katedral under Jeres ferie nær Plzen
 • Klatovy (42.7 km)

  Tag på bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller og kom afsted i eget tempo. Går turen til det vestlige Bøhmen, så er Klatovy, også kendt som ’Porten til Sumava’, bestemt et besøg værd. Byen har en rig historie og tilbyder besøgende et væld af interessante seværdigheder; katakomber der stammer fra 1600-tallet, ’Det sorte tårn’, og det barokke apotek ’Den hvide enhjørning’, som er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Tag hele familien med på ferie og oplev de mange seværdigheder som Bøhmen har at byde på.

  Klatovy
  Klatovy gemmer på mange hemmeligheder, også under jorden.
 • Royal Golf Club Mariánské Lázné (80.3 km)

  Den ældste golfbane i Tjekkiet, som tilbyder 18 huller. Banen er ved første indtryk relativt simpel, men når man først kommer igang, så oplever golfspilleren oftest, at banen kræver mere nøjagtighed og teknik end først antaget. Banens greens er relativt små og beskyttet af bunkers.

  Royal Golf Club Mariánské Lázné
  Den ældste golfbane i Tjekkiet, som tilbyder 18 huller
 • Prag (93.0 km)

  Prag er blandt nogle af Europas, hvis ikke Verdens, mest spektakulære hovedstæder. At gå rundt på de smalle gader der snor sig mellem de mange smukke gotiske bygninger, giver en følelse af at man befinder sig midt i historien. Opdelt af den 31 km. lange Vltava-flod er Prag en yderst attraktiv by, osende af skønhed og levende kultur. Byens historiske centrum på over 860 hektar, har været på UNESCO’s liste siden 1992.

  Prag
  Den romantiske by byder på et væld af museer og gallerier, kirker og slotte.
Vis flere

Kort

Hotel Victoria Plzen
Borska ul. 19 301 00 Plzen

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 2~6 år i ekstra opredning 75% rabat
Barn 6~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat