Tag på kør-selv ferie til Hotel Villa Dei Tigli

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Villa Dei Tigli

Tilbring nogle uforglemmelige feriedage med historie og smuk natur syd for Gardasøen.

 • 1.350 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.350 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.250 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Tilbring jeres sommerferie i Lombardiet og udforsk middelalderperlen og kunstens by, Mantua, eller tag på udflugt til Gardasøen, en af de mest populære rejsemål i regionen. Det fire-stjernede Hotel Villa Dei Tigli ligger fredeligt, ikke langt fra Mantua, og tager imod jer med fine faciliteter. Her bor I komfortabelt i nærheden af naturreservatet og cykelpromenaden ved floden Mincio.

Hotellet tilbyder

Det fire-stjernede Hotel Villa Dei Tigli blev i år 2011 renoveret og ligger på landet i kort afstand fra Mantua i Rodigo. Hotellet ligger i nærheden af naturreservatet og cykelpromenaden ved floden Mincio. Hver morgen venter der jer en god morgenbuffet på hotellet. I hotellets restaurant "920" serveres mediteranske og internationale retter. Hotellets spa- og wellnesscenter tilbyder skønhedsbehandlinger, dampbad, sauna, jacuzzi og brusebade. Det elegante hotel er en tidligere adelsbolig fra det tidlige 20. århundrede med skønne antikke møbler på de offentlige områder og er omgivet af en stor park. I kan slappe af i det fine parkanlæg, hvor I også finder en stor udendørspool og en tennisplads. Desuden råder hotellet over en fjernsynsstue og et læseområde. Om sommeren har I fri adgang til den udendørspool, tennispladsen, parken og I kan samtidig også gratis leje cykler.

Værelser

Hotellet råder over 15 standardværelser på ca. 15 kvm, som alle er alle udstyret med dobbeltseng, LCD-TV, telefon, minibar, værdiboks, aircondition samt eget bad/toilet. Der er ingen hårtørre på værelserne.

Bemærk at

Hotellets SPA- og wellnesscenter kan benyttes mod gebyr med mindre adgang til SPA er inkluderet i jeres ophold. Hotellets udendørs pool er gratis at benytte. Det er ikke tilladt for børn under 14 år at benytte hotellets SPA- og wellnesscenter.

Børn under 3 år skal sove i babyseng. Denne kan lånes på hotellet for 15 EUR per nat.

Vis flere

Værd at se

 • Palazzo Te (18.5 km)

  Slottet Palazzo Te ligger i byen Mantova og blev bygget i 1524–34 for Federico II Gonzaga. I dag benyttes slottet som museum, hvor I blandt andet kan besøge den permanente egyptiske udstilling med over 500 egyptiske værker, der blev bragt til Italien af Mantuan Giuseppe Acerbi, som var konsul i Egypten fra 1826 til 1834. I kan også se en permanent kunstudstilling med 19 værker af Federico Zandomeneghi og 13 værker af Armando Spadini. Denne samling blev doneret til museet af familien Mondadori i 1974 og har været en del af museets permanente udstilling siden 1983.

  Palazzo Te
 • Parco del Mincio (19.6 km)

  Opkaldt efter floden der løber igennem parken, Mincio, er denne smukke og grønne ´naturplet´ et eftertragtet sted at slappe af, nyde naturen, eller være modig og tage cykelturen fra Mantua - Peschiera, langs floden Mincio, det skal så siges, at der også er asfalt som underlag på dele af strækningen. Parken er rig på arkitektoniske og kunstneriske værker, og her bør Santa Maria delle Grazie med sin unikke stil bestemt nævnes samt også jagtslottet ved Bosco della Fontana. Der er mange oplevelser der ligger og venter i den store park, så tag endelig børnene med.

  Parco del Mincio
  Floden Mincio løber lige igennem parken af samme navn
 • Parco Giardino Sigurta (33.1 km)

  Besøg den imponerende 600.000 m² store park Parco Giardino Sigurtà, som ligger få kilometer syd for Gardasøen. Parken er en farverig oplevelse med et væld af duftende blomsterbede, smukke træer, buske og små søer. Prøv kræfter med den 2500 m² store labyrint og se, hvem der først finder vejen ud. Børnene vil sikkert også gerne besøge de søde dyr på den lille bondegård i parken. Parken er typisk åben marts til november, men husk at tjekke åbningtiderne.

  Parco Giardino Sigurta
  Tilbring en dag i den smukke park Parco Giardino Sigurta
 • Gardaland (39.4 km)

  Italiens største forlystelsespark, Gardaland, kan sagtens underholde jer i en hel dag! Rigeligt med forlystelser, delfinshow, restauranter og meget mere. Et godt sted at tage hen, hvis I har børn og barnlige sjæle med på ferien!

  Gardaland
  Gardaland er sjov for hele familien
 • Sabbioneta (32.9 km)

  Sabbioneta blev grundlagt af Vespasiano Gonzaga i slutningen af den 16. århundrede. Sabbioneta er et pragteksempel på byplanlægning fra renæssancetiden og var dengang anset som en ´idealby´, der formåede at kombinere arkitekturen, teknologien og funktionaliteten i tråd med de tanker og idéer der udspillede sig under renæssancen. Derfor er byen også kommet på UNESCOs Verdensarvsliste, netop for den utrolige symbiose mellem by og renæssance. Besøg endelig det antikke teater, eller det Olympiske Teater, som det også kaldes, tegnet af Vincenzo Scamozzi og som bestemt hører til en af de mange spændende ting der er at se i byen, og hvorfor ikke også lægge vejen forbi Palazzo Giardino eller strække benene i det jødiske kvarter, hvor der i sin tid blev trykt hebraiske skrifter og samlinger. Sabbioneta er et herligt bekendtskab med en lille og meget historisk og charmerende by.

  Sabbioneta
  Teatro all'Antica eller Teatro Olimpico er en af byens stoltheder
 • Peschiera del Garda (34.7 km)

  Den lille by ligger helt ud til Gardasøen, og er en perle for de mere romantisk anlagte. Men det er også en by, der er klar til børnefamilierne, med en god atmosfære, fyldt med magiske afkroge, små og hyggelige gader med butikker og handlende i et virvar. Placeringen langs bredden af Gardasøen er et stort plus og der går nok ikke lang tid før familien har fundet sig til rette på en af de små terrasser med et par kølige drinks på bordet og med en storslående udsigt over Gardasøens sydlige himmelstrøg. Peschiera er en af de mest karakteristiske italienske byer langs Gardasøen. Omgivet af små kanaler og med et historiske centrum, der er afgrænset af mure, byder Peschiera på alt det, der kan forventes af en lille hyggelig italiensk by. Fra Peschiera del Garda er det i øvrigt nemt at komme videre med båd og besøge andre af de mange byer langs Gardasøens bredder.

  Peschiera del Garda
  Peschiera del Garda er omgivet af små kanaler
 • Sirmione (42.4 km)

  Sirmione helt ude på spidsen af Benaco-halvøen, som igen ligger placeret i den allermest sydlige ende af Gardasøen. Besøg Catullus-grotterne og ruinerne fra en af de nok største romerske villaer i den nordlige del af Italien. Den berømte villa skulle have tilhørt den romerske digter, Caius Valerius Catullus, og det var her at han skrev nogle af sine smukke digte om blandt andet den indflydelse som det smukke sted havde på ham. Tag turen langs de smukke stier og mærk duften fra cypresserne, oliventræerne og magnolier, der pryder området.

  Sirmione
  Nyd den smukke udsigt over Gardasøen fra Benaco-halvøen med et ophold nær Brescia
 • Verona (51.2 km)

  Verona er kendt for sine middelalderlige huse, som præger bybilledet. Desuden er det også her at Shakespeares kendte værk Romeo og Julie udspiller sig på den berømte altan. Verona er også kendt for det gamle colosseum fra 1400-tallet.

  Verona
 • Gardasøen (72.4 km)

  Gardasøen er danskernes mest elskede feriemål i Italien. Utallige generationer kender til denne perle i Norditalien. Her finder I alt, hvad I kan drømme om til den ideelle ferie: Imponerende og blændende smuk natur, charmerende og atmosfære-fyldte småbyer, pittoreske slotte , hyggelige caféer og restauranter, sejlture på vandet, fine bademuligheder og kulturperlen Verona – Romeo og Julies by med den romerske arena. Omgivelserne omkring Gardasøen er fantastiske og uendelige og udflugtsmulighederne er utallige. Besøg f.eks. et af de væsentligste bygningsværker i områdets historie, vinslottet Castelnuovo di Noarna. Slottet er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

  Gardasøen
  Gardasøen har alt hvad hjertet begærer fra natur og kultur til historie og badestrande
Vis flere

Kort

Hotel Villa Dei Tigli
Via Cantarana, 20/I 46040 Rodigo (MN)

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Superior værelse
Barn 0~3 år i babyseng 75% rabat