Wellnessophold på Hotel Villa Letan

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Villa Letan

Lille ferieområde på den sydvestlige side af Istrien

Bliv forkælet i wellnessafdelingen
Tæt på havet og stranden
Udendørs swimmingpool om sommeren
 • 1.550 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.550 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.375 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

12 km. fra Pula ligger Hotel Villa Letan. I har kun ca. 1 km. til havet og på selve hotellet kan I blive forkælet i den wellnessafdelingen. Her er der både finsk sauna, whirlpool, dampbad, aromaterapi og mulighed for at bestille massage. I har også adgang til udendørs pool og tennisbane. 

Hotellet tilbyder

Hotel Villa Letan ligger kun 12 km. nord for Pula og har en ideel beliggenhed i nærheden af havet. Hotellet tilbyder 4-stjernet kvalitet. Prøv den Istriens køkken i hotellets egen restaurant og nyd solens stråler fra terrassen i haven.  

Mod gebyr kan I benytte hotellets wellness afdeling med finsk sauna, whirlpool, dampbad og aromaterapi. Det er desuden muligt at bestille massage mod gebyr. I har gratis adgang til den udendørs pool, som er åben i perioden fra 01.06 til 30.09. Der er tennisbane ved hotellet samt mulighed for at leje cykler på hotellet, så I kan udforske området. Der er desuden en overdækket parkeringsplads ved hotellet.

Værelser

Alle standardværelserne på hotellet er moderne indrettede med eget bad og toilet samt TV, minibar, telefon, internet, klimaanlæg, fjernvarme og balkon med havudsigt. 
Find den perfekte rejse til de smukke strande med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og bo på det dejlige 4-stjernede Hotel Villa Letan. 

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 0,98 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Glavani Park (12.8 km)

  Få en dag med fart på! I Glavani Park kan I kravle rundt oppe i højderne, prøve diverse glidebaner, gynge i bjælker eller blive pakket ind i en stor gummibold, og rullet ned ad en bakke. En dag fyldt med adrenalin.

  Glavani Park
  Glavani Park er spækket med spændende oplevelser og aktiviteter
 • Aquapark Istralandia (74.4 km)

  Find en billig badeferie hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse i Kroatien med hele familien. Læg vejen forbi den kæmpestore vandpark på næsten 81.000 m2, hvor der er noget for alle, der kan lide vand! Her finder I et utal af vandrutsjebaner, forskellige rafting ture, hvor hele familien kan komme med, og meget mere! Desuden er der et massage bassin, hvor I kan blive forkælet af boblerne under vandet. Her er ligeledes restauranter og caféer, så skal I bare huske badetøjet. Så tag hele familien med på badeferie i Kroatien - I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie!

  Aquapark Istralandia
  Tag på badeferie i Koatien og besøg også Aquapark Istralandia.
 • Opatija (99.4 km)

  Opatija ligger på halvøen Istrien og er en smuk badeby. Opatija er en af Kroatiens ældste turistdestinationer, men byen er på trods af det stadig nogenlunde uberørt, og har formået at bibeholde dens unikke charme. Karakteristisk ved byen er dens grønne haver og parker, den 12 km lange strandpromenade, som bærer navnet Lungomare samt byens mange springvand. Byen er et populært turistmål både sommer og vinter på grund af de relativt stabile temperaturer. I Opatija er der swimming pools, wellness programmer, casinoer, diskoteker og et sommerteater med plads til 2.000 tilskuere. Derudover er der mulighed for kortere bådture fra byen.

  Opatija
  Tag på sommerferie ved den berømte badeby Opatija.
 • Rijeka (107.5 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
Vis flere

Kort

Hotel Villa Letan
Peroj 450 52215 Vodnjan

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i forældres seng 100% rabat
Barn 2~12 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 20% rabat