Tag på bilferie i Danmark til Hotel Vojens

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Vojens

Hotel Vojens ligger centralt i byen og er et godt udgangspunkt for udflugter i Sønderjylland

 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Vojens ligger placeret midt i Sønderjylland og lige i hjertet af byen ligger Hotel Vojens. Hotellet kan tilbyde sine gæster en fantastisk geografisk placering, når Sønderjylland skal udforskes. Når I er i Sønderjylland, er det eksempelvis oplagt at køre en tur over grænsen, og gøre nogle rigtig gode indkøb. Vi giver sammen med jeres ophold et gavekort til en flaske vin I fleggaards grænsebutikker til hver person på bestillingen over 18 år. 

Hotellet tilbyder

Hotel Vojens er et tre-stjernet hotel, der med sine traditionelle kro faciliteter tilbyder gæsterne et afslappende ophold. Hotellet ligger både tæt på jernbanen og motorvejen og er nemt at finde – også uden GPS. 

Den sønderjyske lune bringer altid et smil frem, når man snakker med de lokale, og det er der bestemt gode muligheder for i hotellets pub. Det friske og skummende øl fra bryggeriet Fuglsang i Haderslev får gerne snakken i gang og derfor er pubben også stedet, hvor man mødes både før og efter middagen – men altid til en hyggesnak og lidt øl.

Der serveres også små lune retter i pubben, hvis sulten skulle melde sig. Ellers kan hotellet byde på en middag i deres egen restaurant. Restaurantens interiør og omgivelser gør atmosfæren intim, men samtidig velegnet til både familier og par. Menukortet indeholder traditionel dansk mad. Restauranten er åben hele året rundt og betjeningen vil sørge for, at maden altid akkompagneres af en vin fra vinkortet, som blandt andet byder på spændende druer fra Frankrig, Tyskland, USA, Italien og Sydafrika.

Værelser

Værelserne er udstyret med dobbeltseng på 140 cm og har alle eget bad, toilet, telefon, tv og gratis internet. Der er et skrivebord, hvis der skal laves lidt arbejde, samt en stol hvis der er brug for at kunne slappe af med en god bog eller noget musik fra høretelefonerne. Det er ikke muligt at få værelser med to enkeltsenge.  

Ønsker I at være tre personer på et værelse, vil den 3. person skulle sove på en madras på gulvet.

Læs mere her

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Ønsker I at være tre personer på et værelse, sover den 3. person på en madras på gulvet.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Gram Slot (21.3 km)

  Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning. Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

  Gram Slot
  Gram Slot er et oplagt besøg når I er på ferie i nærheden
 • Aabenraa (32.2 km)

  Aabenraa er en hyggelig handelsby i Sønderjylland og den charmerende gamle bydel byder på brostensbelagte gader og huse med smukt dekorerede døre. I Aabenraa kan I tage på shopping i Danmarks længste gågade. I Aabenraa kan I blandt andet besøge Søfartsmuseet, tage på kunstudstilling på den gamle banegård eller besøge de spændende kunstudstillinger på Brundlund Slot. Byens store årlige begivenhed er Ringriderfesten, som afvikles første weekend i juli. Her går op mod 500 heste optog igennem byen sammen med forskellige orkestre fra hele Europa. Optoget ender på den store ringriderplads, hvor der de kommende dage dystes blandt store og små om at blive årets ringriderkonge.

  Aabenraa
  Tag på miniferie i Aabenraa
 • Koldinghus (42.9 km)

  Find en billig bilferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelsestur i Sydjylland. Besøg den historiske by Kolding og midt i centrum af byen ligger Koldinghus, som blev bygget af den danske konge i 1268 for at forsvare grænsen mellem Slesvig og Danmark. Kongeslottet brændte i 1808 og stod længe som en ruin, indtil den langvarige restaurering gik i gang. Koldinghus rummer en spændende samling af romanske og gotiske kirkeskulpturer samt antik dansk billedkunst og kunsthåndværk, hvor især samlingen af dansk sølvkunst er uovertruffen. Bestemt et besøg som familien ikke vil glemme lige med det samme. Find et billigt weekendophold for hele familien og nyd en kør-selv ferie sydpå i eget tempo.

  Koldinghus
  Koldinghus er et stykke dansk ´klenodie´ af stor historisk værdi.
 • Sikringsstilling Nord (20.3 km)

  Sikringsstilling Nord er et fæstningsanlæg, som tyskerne anlagde under 1. verdenskrig. Fæstningsanlægget blev bygget i perioden 1916-1918 og skulle forhindre invasion af Tyskland fra nord. Anlægget er blandt de bedst bevarede i verden.

  Sikringsstilling Nord
  I kan opleve et af Verdens bedst bevarede fæstningsanlæg under en ferie i Sønderjylland
 • Flensburg (62.0 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
 • Schackenborg Slot (53.3 km)

  Året rundt venter enestående oplevelser på Schackenborg Slot. Gå f.eks. på opdagelse i århundreders historie, tag på en guidet tur i den smukke slotspark eller kom forbi den gamle hestestald, hvor I finder et spændende besøgscenter. Schackenborgs program byder både på klassiske koncerter, foredrag, debatarrangementer m.m.

  Schackenborg Slot
  Der sker altid noget på Schackenborg Slot!
 • Ribe Domkirke (41.1 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse vartegn, kan ses vidt om i det flade landskab. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (af træ) i Slesvig og Ribe omkring 860. Den nuværende kirke er påbegyndt mellem 1150-1175 og stod færdig mellem 1225-1250. Efter talrige om- og tilbygninger fremtræder den, som Danmarks eneste femskibede kirke, præget af skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vor Frue Kirke, Danmarks eneste femskibede kirke.
Vis flere

Kort

Hotel Vojens
Nørregade 2A 6500 Vojens

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 35% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 25% rabat